Koripallo.com

Läntinen V-divari

SC

Viestejä
1 284
RayCasino sanoi:
terveisia maspalomaksen hiekkarannoilta. konde ja elevaattori satasen spesialisteja, mut tosipelaaja pitaa vuoden tauon ennen kuin testaa kuntonsa.
Elevaattori ja mägäräis fägäräis asteroidi on ehkä viitos divarin jäätävimmät ratkasiat... salpa tappelee ens kaudella 4ses
 
Viestejä
127
landen pojat jyraa! pitais perustaa omat divarijoukkueet kuntalaisille. kuntasarja sopis hyvin vaik kolmosdivariin. ainakin siella missa ma unta naen. kebekset aurinkoon ja jesuiitat pois nurkista! ...alkaaka puhuko turhanpaivasesta jaarittelusta mitaan. oon sen mestari.
 

Hermannin elevator

Salpa tiputti Raision kuin Ron Artest pistons fanin , loppuluvut 61-102 (31-40) !
Puoliajalla tasaista, mutta sitten alkoi alasarjoissa kauhua herättävä puolen kentän paikkaprässi... Lisäksi pallon pläräys lopetettiin ja pistettiin pallo radalla...Malone veti ohi mennen 7 kolmosto sisään ja Raision liekki oli sen jälkeen sammunut.

Eilen huomasin kyllä sen, että pakko mennä syömään lisää burgereita! Korin alla oli vastassa fysikaalinen ihmemies 207/116kg(17/25/5blokia) ! No elämä on kovaa, onneksi saku "kisner" mäkynen tarjoili valehtelematta 15(5 elevatorille) koriin johtavaa syöttöä joukkueelle !

Salpa - Karhu Basket(sarjan 3.) käydään ke 1.12 klo 20.10 Hermannissa
 

juu juu

loimaalla on kyllä niin huonot tuomarit että huh huhu ja ne pelaajatkin on ihan hulluja kaikki
 

Hermannin elevator

Miten on mahdollista että Loimaa napsii kotona 50 pisteen voittoja ja häviää vieraissa 64 pinnaa ??? Kysyn vaan? Mitä pelaajia siellä kotimatseissa mahtaa pelata ? 2 divari tiimin vaihtopelaajia ? Salossa oli ainakin väsynyt joukkue vastassa että oikein v.t.t.i pelata !!!!!! Sillä joukkueelle ei voita yhtään peliä edes NAISTEN 2 divarissa.

Eli en ihmettele yhtään että joku valittaa Loimaasta ja niistä ihmisistä...eli lisää vettä myllyyn vaan.

Terveisiä Loimaalle.
 

Kraakku

Näyttäis täl hetkel siltä et nousijaehdokkaat ois Salpa, KLU, Loimaa, Lieto ja Karhu-Basket. Tietääkseni KLU ja Loimaa eivät ole halukkaita nousemaan neloseen (tai eivät ole ainakaan ennen nousseet) joten ehdokkaita ei loppujen lopuksi paljoa ole. Noh mutta ei ole vasta kun 7 peliä pelattu ja kun 22 pelataan ni on vasta kolmasosa mennyt, saa nähdä jos joku häntäpäästä yllättää kauden kuluessa.
 
Viestejä
114
Mikä on Hermannin Elevatorin analyysi mitkä asiat tulevat ratkaisemaan nousun keväällä 2005??? Keitä muuten tuossa KLU:n tiimissä pelaa?
 

Hermannin elevator

Nousu tulee ratkeamaan ennen kaikkea pyyteettömällä harjoittelulla ja Molly baarin yhteisilla (old school+valmentaja) palavereilla missä kuviot hiotaan ja peliminuutit ostetaan ;D

Toinen asia minkä takia Salpa hakee nousua on keväällä häämöttävä Prahan korkeanpaikan leiri (9 päivää) mihin Salpa osallistuu. Prahassa pivo ja jägermaister virtaa kuin Tonavan joki !!! Eihän sinne Prahaan edes kannata lähteä jos nousua ei ole tullut.

Joulun aika on ihmeellistä, pikkujoulut ja muut kissan ristiäiset rikkovat hieman Salpan rivistöjä, mutta rosterin leveys tuo pitemmän päälle tarvittavat pisteet nousuun !

Nyt ne pelit vasta alkavat, meno kiihtyy ja elavator viihtyy...
 

Kraakku

Jaahas se on Salpa vieny Raipsia vieraissa. Oliko Raision jätti pelissä mukana?
 

Hermannin elevator

Raision jätti oli pelissä mukana, mutta aika pehmonen(triplaus ja tuplaus auttoi asiaa) ! Korinalus peli hieman vaikeutui, mutta ei ratkaisevasti. No tais se muutaman monsterblokin vetää, mutta se ei pysäyttänyt Salpaa...No jos se iso tyyppi ei olis ollu kentällä 40min Raisio olis hävinny 60-80 pinnaa...

Tänään Salpa kohtaa vajaa miehisenä Karhu-Basketin Hermannissa klo 20.10
 

tikkikutöppöne

Mielenkiintoinen kärkikahina Salossa päättyi eilen SalPan voittoon. Piikkiö kaatui viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Jugi otti pari kovaa riistoa ja ajoi psykopaattisella ilmeellä kohti koria ja nosti helpot kupit. Prässi oli liikaa Piikkiön Karhuille. Toinen avainpelaaja oli Oldskool-ryhmän ainut edustaja, jonka peruskuntolenkit antoivat lisää potkua peliin ja Könde paino hiileen niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin. Näillä mennään!
 

Hermannin elevator

Salpa - Karhu Basket 84-63 !

Täältä tullaan 4 divari !
 

tikkikutöppöne

...pitääkö huhu paikkansa, että Salpa Juniorsin piste- ja levypallotilaston ykkönen joka ei Piikkiötä vastaan pelannut olisi myös ensi keskiviikon pelistä pois PIKKUJOULUJEN takia... Uskomatonta! Sanokaa ettei se ole totta!!!! ;D
 

Hermannin elevator

Jos ei mene itsepäisyyspäivän vietto pitkäksi niin pitäis olla ke pelissä, mutta niille ketkä ei oo ennen ollu linnanjuhlissa, niin siellä yleensä jatkot kestää 2 päivää. Eli saattaa olla sama homma tänäkin vuona mul edessä ?

Viime vuonna meni Sulo Aittoniemen ja Jari Tervon kanssa vähän homma överiks ;D

Pimeimmillään.
 
Viestejä
127
siellähän oli mä, hirven juha, mönkäreen sinikka, elevaattori, akk, tikkasen esa, frostellin janina eikä fiattiin hirveest olis enää mahtunukkaan.

ymmärrän yskän jos elevaattori ei pysty näin kunniajuhlan jälkeen heti virittäytymään kentälle, mutta tunnin päästä pelimannissa nähdään. hola esteban!
 
Viestejä
11
B-lohko: Pälu - Bc Lapro: 97-79.
Lapro pelasi neljällä, joten aikas kova suoritus;)
 
Viestejä
11
pakko tuo ilmoittaa,koska hävettää hävitä pälulle.
voiskohan vielä koris.nettiin laittaa lisämaininnan;)
 

Hermannin elevator

Tänään Hermannissa klo 20.10 Salpa kohtaa melkein täysmiehisenä Tudon !

Sinne siis...

Jos et ehdi peliin, jälkipelit tietenkin perinteiseen keskiviikkoiseen tapaan Mollyssa ;D
 
Viestejä
127
no, elevaattori, raporttia nälkäisille koirille. eipä tainnut olla paskassa jean s:n konsertissa kuulijoita kun tuollainen hegemoniamatsi oli samoihin aikoihin.. toivottavasti salpa nyt ainakin runttas tudon maahan.
 

Hermannin elevator

Salpa - Tudo 95-53 ! Eli homma meni vanhan kaavan mukaan mut tää matsi ratkesi toisessa erässä ! "Rudi" oli edelleen takavuosien vedossa ! Pojat koitti prässätä, mutta turhaan, hän vain tuli.

No ehkä tällä kertaa oli parempi että matsissa ei montaa katsojaa ollut, sillä kyllä se peli niin kamalaa välillä oli :'(

Ensi viikon keskiviikkona lohkon kärkikamppailu(1. vs 2.), missä tehdään lopullinen tason mittaus ! KLU voi kyl lyödä luun kurkkuun !

Ai niin Speedy Mäksä palaa ensi viikolla kokoonpanoon niin ainakin allekirjoittanut pääsee paljon helpommalla ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös