Koripallo.com

Lahti Basketball 2017-18

Viestejä
165
Valmentajaksi Mike Oppland.Tällä vkolla lisää sopimus-uutisia. Toivoisin, että joku kotimainen "huippu" tarttuisi haaviin....
Saas nähdä, pelataanko kausi 2 vai 3 vahvistuksella. Tulevan kauden tavoitteena luulisi olevan nousu liigaan...
 
Viestejä
194
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Ei yllätyksiä tällä rintamalla. Ahola, Byman, Karvonen. Lisäksi Ikavalko jatkaa. Onko "huhuja" muista? Lähteekö Mannelinin mukaan ketään viime vuoden pelaajia?
 
Viestejä
817
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Opplandin haastista lukiessa bongasin pari signausta seuran sivuilta.

Karkkilan Hannes Koskinen 2 vuotta

Otto Aalto 1 vuosi
 
Viestejä
184
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Eka jenkki Jordan Jacks......suoraan yliopistosta......196cm......laituri. Youtube-videoiden perusteella kimmoisa ja korille ajava pelaaja......Toivotaan, että sopeutuu Lahteen ja kylmään pohjolaan..... Oppland hehkutti kaveria.......toki.....
 
Viestejä
57
Vs: Lahti Basketball 2017-18

...ja Pwono korin alle. Nyt näyttää jenkkikaksikko todella laadukkaalta.

http://lahtibasketball.fi/harkamainen-synttarisankari-henry-pwono-lahti-basketballin-sisapelaajaksi/
 
Viestejä
447
Vs: Lahti Basketball 2017-18

No nyt tuli mukava yllätys! En epäile hetkeäkään, etteikö Pwono dominoisi M1DA:ssakin maalatulla alueella. Todella fiilis pelaaja ja kuten Veskukin totesi, taisi Pwono olla vahvin sisäpelaaja ketä vastaan on koskaan pelannut.
Jordan Jacks vaikuttaa näyttävältä pelaajalta, joka varmasti kehittyy kauden aikana, mikäli vain pääkupoli kestää ensimmäisen ammatilaiskautensa pimeässä Suomessa.
 
Viestejä
817
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Pwono kyllä loistopelaaja, jännä nähdä onko yhtä dominoiva a-dirressä kuin Perniössä. Asennepuoli myös kohdillaan, edusti vielä puku päällä Vilppaan peleissä vaikka Perniöstä oli jo matsit loppuneet...
 
Viestejä
184
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Joko joukkue treenaa täydellä
kokoonpanolla....Eli,onko jenkit jo Lahdessa...?
Onko koti-harkka-matseja tulossa...?
 
Viestejä
78
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Juttu ESS:ssä:http://www.ess.fi/urheilu/Urheilu/art2398243#cxrecs_s


Koska tänään pelaavat pyrintöä vastaan Suurhallissa?
 
Viestejä
184
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Taisi Lahden pojat lähteä illan Märsky-matsiin takki auki. Oliko tulossa varma voitto.....Mutta kuinkas kävikään. Märsky tuli otteluun kovalla asenteella. Heitto upposi hyvin, kun Lahtea ei kiinnostanut puolustaa, niin vapaat kolkit upposivat hyvin.
Koko matsin kuva tuli esiin Märskyn viimeisessä hyökkäyksessä. Puolustus-levyä tarjottiin LaBalle, mutta ei kiinnostanut ottaa.
Märskyn hyökkääjä nosti alta korin ja vapari vielä sisään. +3p tässä vaiheessa Märskylle. Peliaikaa n. 10s Lahdella pallo...täysin pa....a hyökkäys ja pallo koria kohti. 81-78 Märskylle. Pojat voitti miehet...... ???
No, eka matsi vasta takana.....Lahti edelleen suosikki viemään A-divarin voiton.
Su 8.10 kotona Korikouvot.
 
Viestejä
356
Vs: Lahti Basketball 2017-18


Ihan hyvä että tuli takkiin.Seura joka pelaa osallistumisen ilosta joutaakin hävitä.Jos ja kun nousua ei ole asetettu viralliseksi tavoitteeksi en aio jalallanikaan suur-halliin astua.Aina voi lässyttää ympäripyöreitä taloudesta sun muusta mutta kilpa-urheilussa kyse on AINA voittamisesta!
 
Viestejä
184
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Lahden Suur-halli on nyt Lahti Energia -areena.
Sen kunniaksi Lahti Energia tarjoaa su 8.10 klo17 alkavassa LaBa-Korikouvot ottelussa 1000 ensimmäiselle pulla-kahveet.....Ennen pelin alkua.
Ole ajoissa paikalla.... ;D
 
Viestejä
817
Vs: Lahti Basketball 2017-18

http://www.ess.fi/urheilu/koripallo/art2405498 Pwonosta juttua, unelmien vävypoika kahdella pyörällä
 
Viestejä
457
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Kouvolaan voitto, ansaitusti 80-84. Kouvolan vahvat jaksojen alut olivat myrkkyä kotijoukkueelle. Kaameeta kuunneltavaa yhden "naisen" asiantuntevat kommentit katsomossa. Hänellä tuntui olevan vaikeampaa, kuin pelaajilla kentällä. Seuraavaksi istun kaukana hänestä.
 
Viestejä
165
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Mitä ihmettä on tapahtunut viime kevään jälkeen...?Sama joukkue, uusilla jenkeillä, mutta peli ei kulje .....Uusi valmentaja toki ja uudet kujeet ja kuviot. Joukkue näyttää jotenkin väsyneeltä, puolustus vuotaa, jalka ei liiku. 3-4 pelaajaa rasitus-vammojen kourissa, onko reenattu väärin ja liikaa.Kaksi koti-ottelua nähneenä, ilmettelen suuresti, onko uudella valkulla noin suuri vaikutus peliin... ???.
Saas nähdä, kauan joukkueen johto katselee nykyistä tilannetta, jotain on tehtävä ja pian. Toki kausi on alussa, mutta kolme tappiota heti alkuun ei näytä hyvältä, hävitty junnu-joukkueille......
Toivotaan, että yleisö jaksaa edelleen tulla hallille ja kannustaa omia, nyt sitä tarvitaan.Jenkit ihan ok, potentiaali jäänyt edelleen piiloon. Tietäen Pwonon taidot ja yrittämisen, ne kun saadaan esiin, niin alkaa kyllä tapahtumaan.
Tsemppiä joukkueelle, täältä tullaan vielä....
 
Viestejä
194
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Ei ole kyllä tällä hetkellä ihan sama joukkue. Aika tärkeä kaksikko Alanen/Ojanen lopetti. Lisäksi Asikainen/Saarinen lähti Tarmoon. Tähän päälle Karvonen/Jämsä loukkaantuneena sekä astetta ellei kahtakin huonommat jenkit. Ei ole rämpiminen kovin suuri yllätys.

Peli tulee varmaan paranemaan, mutta en alun perinkään pitänyt Lahtea suosikkina. Topo ja Ura ovat kovimmat jengit. HBA on kyllä aloittanut vahvasti, mutta en jaksa uskoa ihan samaan menoon koko kauden ajan.
 
Viestejä
57
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Joukkue ei ole selvästikään valmis peleihin, vaan ottelut toistavat samaa kaavaa. Parannettavaa on rutkasti sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Pwono ei voi yksin ratkaista pelejä, muidenkin on yritettävä. Kotimaisten pelaajien taso on laskenut viime vuodesta.

On tietysti ikävää yleisön kannalta, jos heti alkukaudesta menetetään mahdollisuudet nousutaisteluun. Jos paikalle tulee tuhat katsojaa 1. divisioonan peliin, he ovat ansainneet taistelua ja liikkuvuutta. Herää tietysti myös kysymys valmentajan kyvyistä. Mitään positiivista en ole vielä sieltä suunnalta havainnut.

Mutta tietenkin käyn jokaisen kotipelin katsomassa.
 
Viestejä
635
Vs: Lahti Basketball 2017-18

Ei taida enää junnumyllykään kantaa edellisten vuosikymmenten kaltaista hedelmää. en nyt tarkkaan muista milloin on viimeiset mitallit tulleet mutta kyllä siitä taitaa joitakin vuosia olla. Uskoisin myös että kun valmentaja on tullut muualta kuin ns omista piireistä niinkuin yleensä lahdessa tapana on ollut niin kestää aika tovi ennekuin paletti on kunnossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös