Koripallo.com

Lahti Basketball 2018-2019

Viestejä
466
Katos vaan. Livahtikohan nuo eetteriin nyt vähän liian aikaisin? Somessa ja etusivulla kun ei mitään kerrota.
 
Viestejä
466
Taistosiaan livahtaa - kun lähtivät uutiset pois heti eilisaamun jälkeen. Nyt Vuoren uutinen julkinen.

Ilkka Vuori - come back

Vähänä sekavat fiilikset tästä - toisaalta hieno juttu, mutta kokeneempia loukkaantumisherkkiä on nyt jo joukkueessa 2 kpl.

Uutisesta saa sellasen fiiliksen että takakenttä on nyt valmis. Mietteitä:
- Heittävää takamiestä ei ole oikeen olemassa. Ahola ja Ikävalko on ok kolmosen heittäjiä, mutta Lampen ja Vuori ei. Tämä oli jo viime kaudella puute - mites nyt?
- Jämsälle ei tarjota sopparia?
- Marius van Andringa on edelleen vapaana. Jotenkin elättelen toiveita.....

Mites etukenttä, olettaen että tämä Jared Jones signataan:
- Lähtijöitä: Pwono, Martin (enemmän tais pelata takamiehenä), Bärlund, Karvonen
- Tilalle: Mäkäläinen, Jones -> 4. paikka on hyvässä iskussa
- Sentteriksi ei ole kuin Aalto -> tähän olis pakko saada joku iso mörkö, joten toivotaan että toinen jenkki tulee, eikä Vellingin puheet Radio Voiman haastattelussa yhdestä jenkistä pidä paikkaansa.

Jos menis noin niin olis
- Taakse: Vuori, Ahola, Ikävalko, Lampen
- Laitaan: Koskinen, Byman
- PF: Mäkäläinen, Jones
- C: Aalto ja toinen jenkki

Tossa olis kyllä kaikkien ollessa terveenä kaksi kovaa kentällistä, jolla lähteä taistelemaan sarjan voitosta! Kova heittäjä tohon olis vielä kirsikka kakun päälle.
 
Viestejä
431
Jarred Jonesin soppari julki.
Yhdellä jenkillä meinataan pelata.... .ainakin aluksi...???
12 pelaajan rosteri julkistettu.....
Mikko Jämsä ei ole listalla.....pelaako muualla....???
 
Viestejä
466
Yksi jenkki on yllättävä ratkaisu. Onkohan nyt kovempi jengi kuin viime vuonna?
Lähtijät: Pwono, Martin, Bärlund, Karvonen, Jämsä -> kaikki lähes avauskokonpanon miehiä (pl. Jämsä)
Tilalle: Jones, Mäkäläinen, Vuori -> Kova on usko näihin vanhoihin partoihin, joiden koko kauden terveenä olo on aika epävarmaa. Sentteriosastolla kun on selvää vajausta niin pelikirjasta ei taida paljon low-post pelejä löytyä?

Toisaalta:
- Jones vaikuttaa ihan pelimieheltä. Toki Saksan regional liiga on aika kuraa, mutta statsit NCAA 1 tasolla ei ole huonot, yliopistossa, jossa esim. KTPhen hehkutuksella mennyt Julius Rajala ei pärjännyt. Parhaimmillaan Rashad Smith, huonoimmillaan Jordan Jacks - sanoisin.
- Junnuille pakko antaa vastuuta, mikä on sinällään ihan oikein, ja jos halutaan korisliigaan niin kyllä osaston: Ahola, Byman, Koskinen ja Aalto erityisesti pitää nostaa tasoaan divarin kärkipelaajiksi ja miksei isoja minuutteja voisi nähdä jo tulevaisuuden osastolta Lampen, Luukkonen, Vaara jne. Joskushan se askel kunnon aikuisten peleihin on otettava. Lienee kuitenkin niin, ettei Vuori ja Mäkäläinen jatka vaikka korisliigaan nousu tulisikin ja Ikävalkon jalka korisliigatasolla ei oikein enää taida nousta?
- Divari on selkeästi huonompi kuin viime vuonna. Paljoa ei tarvita pitkälle asti. Kristika vaikuttaa kovalta, mutta sen jälkeen tyhjää: Topo ja HBA heikkenee selkeästi, Ura nousi, Bisonsin rosteri ei vakuuta -> finaaleihin tälläkin kokoonpanolla on ihan hyvät mahdollisuudet puhumattakaan, jos kauden aikana vielä kärrätään toinen jenkki paikalle.
 
Viestejä
97
Mielestäni nuoriin pelaajiin on nojauduttu Lahdessa paljon, jopa liikaakin. Karvosesta ja Bärlundista on odotettu pitkään ratkaisijoita, mutta viime kausi oli molemmilta vaatimaton. Ahola ja Aalto pelasivat paremmin, mutta tämä on toki oma vaatimaton mielipiteeni.

Uusittu joukkue näyttää paremmalta. Kokemus ja näytöt edellä mennään; nuoremmat saavat hyvän paikan haastaa heitä. Johtajuutta on nyt Mäkäläisen mukana taas kentällä runsain mitoin. Vuorta olen aina pitänyt erinomaisena ja älykkäänä pelaajana. Koskinen ja Byman toivottavasti tulevalla kaudella ottavat harppauksen ylöspäin.

Odotan tältä kaudelta nousua korisliigaan, vaikka nautinnollistahan divarinkin pelejä on katsella. Yleisöä pitäisi ainakin riittää :)
 
Viestejä
533
Joko Jarred Jones liittynyt harjoitus-rinkiin....???
Missä muuten Mikko Jämsä pelaa...??
Jarred Jones saapui Lahteen la-su välisenä yönä..Saas nähdä pelaako minkä verran tiistain harkkapelissä...
 
Viestejä
473
Näinhän se olikin! Ja eiköhän JJ pelaa ihan kunnolla, kun tänään on jo reenit maistuneet!
Aika lupaavalta vaikutti Jones eilisessä matsissa, vaikka ei varmaan kovin montaa treeniä ollut alla. Hyvä liikkuvuus, hyvä heitto ja erinomaiselta vaikuttava pelisilmä.
Muutenkin aika pirteä esitys Lahdelta. Vuori haki selkeästi pelituntumaa, mutta eiköhän terveenä pysyessään ole tosi kova pelaaja divaritasolle.
Toivottavasti parempi kuin viime vuotinen JJ :D
 
Viestejä
359
Nousu varmistui se on saletti!
 
Viestejä
466
En nyt ehkä vielä lähtis juhlimaan. Hyvänkin jengin peli voi olla umpisolmussa niinkun viime kaudella nähtiin. Toki jengi on varmaan tällä kaudella aika paljon parempi ja yhtenäisempi.
Kristika varmaan tarjoaa kovan vastuksen ja mahdollisesti HBA. Kristikalla on hyvät hankinnat, mutta myös isot menetykset. HBAn jengin uskon viime kaudella olleen laadukkaampi, vaikka tällä kaudella ehkä pari kirkkaampaa tähteä (Jantunen, Tahvanainen) mukana onkin. Uskon että tää kolmikko on selkeästi keulilla.
Muista en usko lähellekään haastajiksi: Lähimpinä Bisons, Ynni kolmella jenkillä, Topo ja HNMKY. Korikouvot, JBA, Tarmo, Fokopo on varmaan aikamoisia heittopusseja.
 
Viestejä
466
Tosi vahvaa peliä Topoa vastaan: Tiukkaa puolustusta, jossa Topo joutu monessa hyökkäyksessä vaikeisiin ratkaisuihin hyökkäysajan lopussa. Omassa hyökkäyksessä paljon helppoja koreja ja 23 koriin johtanutta syöttöä! Hienoa oli myös, että LaBa veti 10 jätkän rotaatiolla, mikä tarkoittaa että pelien loput pitäs todennäköisesti olla Lahdelle vahvaa aikaa kun kaveri pelaa usein max. 7-8 miehellä. Ehkä ainoo mikä jätti toivomisen varaa oli levaripeli. Siinä oli välillä jotain löysäilyä, malliin kaveri sai otettua helppoja hyökkäyslevyreitä jopa omista vapareista. Oikein hyvä ja vakuuttava alku!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös