Koripallo.com

Lahti Basketball 2023-2024

Viestejä
1 892
Kyllä tämä nyt siltä näyttää että kirstu on niin tyhjä ettei Coomanista päästä eroon.. Koska sopimus on varmasti mallia Lahti eli vähintään 2+2.. Muuta järjellistä selitystä tähän ei voi olla.. Tai sitten halutaan ehdottaa heti alku sarja jälkeen että voitaisiin siirtyä Divariin vuodenvaihteessa..
Ja taidetaan Poikolalle edelleen maksaa?
 
Viestejä
11
Kobrat, Pyrintö voitettiin KTP:lle pisteen tappio, nämä osui heti silmääni, kun katsoin tilastoja.
Saarijärvi painaa hyökkäys/puolustuspäässä semmoisella höökillä, että katsojankin on vaikea pysyä perässä. Mainituissa peleissä Saarijärvi ei ollut kokoonpanoissa.
Itseäni Saarijärven innokkuus/aktiivisuus häiritsee, koska hän on ymmärtääkseni laituri, jonka pitäisi olla myös kulmassa, eikä pelinrakentajan roolissa tuomassa palloa ylös ja nyt kulmiin tipahtaa pelaajat, joiden panoksesta ei saada kaikkea irti. Jos kaikki kikkakakkoset on käytetty, niin miettikää onko jollain pelaajalla liian vahva rooli kentällä ja tämä jättää muut varjoonsa, eikä toiset pääse vahvuusalueilleen, syntyy tehottomuus. Sama roolitus, jos jatkuu treeneissä, niin kyllähän se syö pelaajien itsetuntoa pelaajina. Sama roolitus näkyy myös vaihtopenkillä/aikalisillä, halu jakaa tietojaan muille ammattilaisille on turhan innokasta ja kentällä avautuminen tilanteista. Huippupelaajasta on kyse, mutta antaisin enemmän vastuuta niille kenen tonttiin se todellisuudessa kuuluu, siitäkään ei ole kyse etteikö pallon ylöstuonti onnistu, mutta kuuluuko se 2 metrisen laiturin rooliin kun rosterissa on ostettuja nopeita takureita, joista ei saada kausikortin hintoja pelillisesti takaisin. Tiedän, että Pallon ylöstuonti kuuluu kaikkien tontille, mutta heittäisin roolituksen mietittäväksi toimiston suuntaan. Tiedän myös, että kun kuvio käynnistyy, niin paikat kentällä vaihtuu ja tilanteet muuttuu. Nuoria lisää kentälle ja Lähdetniemi on ollut joukkueen yllättäjä ja luotettavin, pelattuihin minuutteihin nähden. Sajantila on omassa kastissaan ja kuuluisi ihan muualle, mutta olisiko siellä minuutit samaa luokkaa. Planutis ja Saarijärvi ovat minusta saman koon pelaajia ja molemmat kuuluvat laitaan, eilisessä pelissä näkyi Planutiksen turhauttavat käsien heiluttelut korin alla vapaana ollessaan ja mies tehtiin näkymättömäksi oman joukkueen ansiosta, kuten on tehty useita kertoja ja varmasti turhauttaa ja turhauttaisi ihan jokaista joka hengittää koripalloa. Lopuksi, olen miettinyt monesti Tom Coomanin roolia, saako hän oikeasti tehdä itsenäisiä päätöksiä peluutuksista/roolituksista vai tuleeko ne annettuina tekijöinä toimistolta tai joltain ylemmältä Jormalta, joku tässä yhtälössä ei toimi. Tämä ei ole sitä Labaa, joka saa minut raahautumaan hallille. Toivottavasti Palotien liittyminen valmennukseen saa silmiä avautumaan joka suunnassa ja helpottaa päävalmentajan tuskaa, siksihän tätä voisi sanoa.
 
Viestejä
3 511
En ole nähnyt juuri muita pelejä kuin eilisen Lahdelta. Lahden puolustusta on haukuttu ja syystä. Nuoret kotimaiset ovat vielä nuoria, mutta kun vahvistuksistakin kaksi on todella heikkoja pakkipäässä (Planutis ja Cleary), on kokonaisuutta todella vaikea rakentaa.
Kun joukkueessa kaksi oikein hyvää suomalaista pelaamassa suunnilleen samaa roolia (Sajantila + Koivunen), miksi ihmeessä tuohon hyökkäysrooliin hankitaan vielä Planutis. Planutis sopii todella huonosti tähän pakettiin.
Biisoneiden ulkomaalaiset olivat oikeasti vahvistuksia, Lahdella vain lisäyksiä.
 
Viestejä
1 654
Kyllä tästä Lahden hommasta tulee mieleen, kuinka hyvä idea ne Poikolan potkut oikeasti olivat? Olisiko se sarjapaikka ollut säilytettävissä Poikolan kanssa muilla liikkeillä ja tälle vuodelle sitten paremmin rahaa ja ihan oikea koripallovalmentaja?
 
Viestejä
2 449
Olisiko se sarjapaikka ollut säilytettävissä Poikolan kanssa muilla liikkeillä ja tälle vuodelle sitten paremmin rahaa ja ihan oikea koripallovalmentaja?

No todennäköisesti sarjapaikka olisi pysynyt Poikolan johdollakin, jos vaan silloinkin olisi Chris Clarke signattu joukkueeseen.
 
Viestejä
297
Runko-sarjaa 8 matsia jäljellä, joista vain 3 kotona. Jatko-sarjaa sitten 5 kotona, 5 vieraissa.
Aikaa on viellä laitaa puolustus kuntoon mutta huonoltahan tuo näyttää.
Esim. Bisons tasapisteissä aina edellä joten mielellään lopuista voitettava 2 enemmän kuin Bisons. Toki muitakin pitää voittaa.
Tänään Kjoki Lahteen. ExLaba Luukkonen aloituksessa?
 
Viestejä
317
Planutis oli kuitenkin klo 10 julkaistussa ennakkokokoonpanossa, joten melko nopealla aikataululla on päätös tullut.
 
Viestejä
124
Suoniolla meni 3kk huomata että Planutis ei osaa puolustaa.

Pitäisköhän sieltä toimistosta tarkastella osaamista!! Tai Suonion alkaa lukemaan tätä foorumia . No parempi myöhään kun silloinkaan
 
Viestejä
55
Olisipa asiat niin mustavalkoisia, kuin tällä foorumilla kommentoijat luulevat. :D ei kai se Suoniokaan voi päävalmentajan yli kävellä. Uskon että siellä on tiedossa kaikki nämä ongelmat, ja ratkaisuja varmasti haetaan. Jos kaikki kävisi sormia napsauttamalla ja olisi yksin toimistosta kiinni, olisi varmasti kaikki ongelmat jo ratkottu. Semmoinen fiilis välittyy..

Todella toivon että kurssi kääntyy. Erityisesti paikallisen koripallokulttuurin ja noiden ihmisten takia jotka tekevät ihan kaikkensa sen eteen.
 
Viestejä
317
Ruudun selostuksessa mainittiin, että seuran sijaan Planutis itse on ollut aloitteellinen osapuoli sopimuksen purkamisessa.
 
Viestejä
124
Olisipa asiat niin mustavalkoisia, kuin tällä foorumilla kommentoijat luulevat. :D ei kai se Suoniokaan voi päävalmentajan yli kävellä.
Luulen että täällä on se ainut oikea tieto

Kyllähän se Suonio on päävalmentajan Esihenkilö. Hän käsittääkseni tekee pelaajasopimukset? Tämä on tosin luulo, ei tieto.
 
Viestejä
533
Ruudun selostuksessa mainittiin, että seuran sijaan Planutis itse on ollut aloitteellinen osapuoli sopimuksen purkamisessa.
Planun agentti on jo pitkään kuiskutellut korvaan, että kovempi seura (tai palkka) löytymässä. Tämä saattoi kerrankin olla myös "seuran ja pelaajan tiet erosivat yhteisymmärryksessä".
 
Viestejä
255
Planun agentti on jo pitkään kuiskutellut korvaan, että kovempi seura (tai palkka) löytymässä. Tämä saattoi kerrankin olla myös "seuran ja pelaajan tiet erosivat yhteisymmärryksessä".
Planutiksen, taikka tulevan korvaajansa, kanssa ottelu olisi voinut olla kotijoukkueen voitettavissakin mutta noin merkittävän palasen puuttuminen ilmeisesti oli nyt liikaa. Nousiko Karhu ensimmäistä kertaa sarjataulukossa ylemmän loppusarjan puolelle tällä kaudella ?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös