Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2021-22

Viestejä
137
Katajasta hyvä voitto. Lahdesta jäi arvattavasti luu käteen kaaoskoripalloa vastaan, ei yllätystä siinä varsinkin kun BJ on mukana. Karhu puolusti uskomattoman hyvin, ei montaa helppoa koria saatu koko pelissä, mutta silti tällä hetkellä oma puolustus näytti toimivan myös hyvin.
Älkää hätäilkö vieläNikkarisen kanssa, joutui aikamoisen pyöritykseen kahdessa viime pelissä. Taisi olla kädessä teippauksia Karhua vastaan ja jossain vaiheessa nilkutti myös vaihtoon. Tästä kertoo myös Boydin melkein yhtä suuret minuutit kuin Nikkarisella. Eiköhän sieltä kohta ala tippumaan tutumpia tilastoja syöttöjen osalta ;)

Puoli tuntia ja Vilpas vastassa, uskon että pystytään kyllä hyvä vastus antamaan. Puolustuksen taso pitää pysyä vähintäänkin samana ja hyökkäyspää vielä kuntoon niin hyvä tulee. Ollaan muuten huonoin juokkue kolmosprosenttien osalta. Katsotaan mihin riittää
 
Viestejä
6 444
1634679706996_Screenshot 2021-10-20 at 00-40-39 Ottelu.png


Mikä tämä Justus-juttu on? Loukki, lapualaista huumoria vai Ben Simmons -tyyppinen ongelma?
 
Viestejä
4 057
Justus on sen verran nuori mies, että tuo saattaa onnistuakin, vaikka harvinainen suoritus onkin.
 
Viestejä
137
Tänään pitäisi kyllä Korihait voittaa suht helposti jos halutaan elätellä toivoa ylemmästä loppusarjasta. Vilpasta vastaan oli tiukka peli kuten uumoilinkin, mutta omiin hölmöilyihin ja Nenoseen kaatui se peli.
Toivotaan että Justuskin pääsee pian pelaamaan eikä ainoastaan kattoon
 
Viestejä
351
Päivän Lapuan Sanomissa kerrotaan, että nykyisen urheilutalo-uimahallin remonttiin ja päivittämiseen menisi yli 11 miljoonaa euroa. Vaihtoehtona on kokonaan uuden uimahallin ja urheilutalon rakentamiset.

Kyllähän uusi sali seuraavan 5-10 vuoden sisällä on jo Kobrillekin ihan elinehto. Toivotaan päättäjiltä rohkeutta räjäyttää vanha uuden tieltä.
 
Viestejä
256
*Myrskyvaroitus annettu ? Vai oliko tämä se pohjois-karjalainen JYTKY ?
*Eilinen Kouvot peli ratkes yllättävän nopeasti. Tauolla 65-38 lukemat.
*Lapuan huonosta koronatilanteesta johtuen loputkin vähät katsojat olivat jääneet kotiin. Tosin täysin ymmärrettävää.
 
Viestejä
19 540
Joensuu sentään näkkyy olevan vakkaasti omalla paikallaan Susirajan rajalla....:D No mikäs meitä hetkauttas milloinkaan ja mihinkään suuntaan....
 
Viestejä
2 854
Joensuu sentään näkkyy olevan vakkaasti omalla paikallaan Susirajan rajalla....:D No mikäs meitä hetkauttas milloinkaan ja mihinkään suuntaan....

Venäjän kuppeessa on hyvä olla ja jytkytellä.. ;) Talvella on luntahi, ja pakkasta, ja aina on sitä paikallista..
 
Viestejä
137
Biisonit näköjään päättivät hieman helpottaa tämän päiväistä urakkaa ja lähettivät 2 jenkkiä kotiin. No matsi pitää silti pelata täysillä ja Lahti jo näytti, että tässä sarjassa pystytään voittamaan pelkästään kotimaisinkin voimin. Ehdottamasti pitäisi voitto irrota.
Seuraavat neljä peliä ovat kaikki sellaisia jotka ovat voitettavissa. Kotipelit pitää ainakin hoitaa, jotta usko pysyy. 3/4 pitäisi näistä peleistä pystyä mielestäni vähintään voittaa, jos ei niin se olisi jopa pieni pettymys. 4/4 voittoa ei ole mahdottomuus.
 
Viestejä
235
Oon tuossa katsellut, että Lapualla vaihtuu vahvistukset harvemmin kuin monessa joukkueessa. Tuntuvat olevan aika hyviä.
Mistähän johtuu? Tuskin Kobrilla on rahaa maksaa enemmän kuin muilla.
Vaikuttaako tämä, että ei anneta kenkää niin helposti, että agentit antaa paremmat kaverit Lapualle ja myös että pelaajat haluavat mielummin tulla vähän stabiilimpaan ympäristöön?
 
Viestejä
292
Voi olla niinki, mutta miks kaudesta toiseen kobrista löytyy pelaaja tilastojen kärkeen, mutta joukkue on siellä peräpäässä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös