Koripallo.com

Lapuan Kobrat 2023-24

Viestejä
56
Kobrat voitti Uumajan 20 pisteellä ilman Turjaa ja Kilpistä. Ottelun huolestuttavin hetki oli, kun kolmannella jaksolla paras pistemies Taz Sherman liukastui mainokseen ja loukkaantui ikävän näköisesti. Toivotaan, ettei mennyt pahemmin, sen verran lupaavasti Sherman taituroi.
katso liitettä 3339
Onko tietoa tuosta Shermanin tilanteesta - joutuiko saikulle?
 
Viestejä
257
Harkka pelit pelattu ?

Ruotsin turneella ekassa pelissä Sherman loukkaantui eikä pelannut toista peliä. Turja ja Kilpinen myös out molemmista.
Umeå basket-Kobrat 63-83 ja toinen peli kobrat-Bc luleå 77-98

Powerparkissa Lahtea vastaan Sherman oli vielä sivussa. Samoin Turja ja kilpinen.
Tästä voitto Kobrille 87-79

Pajulahdessa Sherman mukana, mutta Roberson pelas Lahtea vastaan joitain minuutteja ja jätti homman kesken. Turja mukana. Kilpinen out. 75-66 Lahdelle.

Toisessa pelissä Kotkaa vastaan sivussa Roberson ja Kilpinen.
Kobrat-KTP 86-80

Puittisesta ja Tuomalasta näiden pelien perusteella todella positiivinen kuva. Kilpinen ei vielä pelannut peliäkään.
Jenkeistä paha sanoa vielä oikein mitään tässä vaiheessa.

Odottavan hyvät fiilikset kuitenkin ennen kauden alkua.
 
Viestejä
67
Ei paha Joensuussa. Mutta ei ollut ketään joka olisi lyönyt viimeisen niitin. Ennakkoon Kobrien parhaaksi ilmoitettu Sherman pelitilanneheitot 4 / 19. Kehonkieli ? Akwubaa korin läheisyydessä kummassakin päässä pelätään vielä monta kertaa. Pelitilanneheitot 10/10 !
 
Viestejä
51
Westerholm muistaa väärin. Pyrintö teki vastalauseen kyseisestä finaaliottelusta.
Sekä sillon molemmat joukkueet olivat saman-arvoisessa asemassa,kun pelikello katosi. Nythän tilanne oli aivan toinen, kun vain Kouvoilta hävisi hyökkäysajan sekä lopussa vielä pelikellon näyttö
 
Viestejä
67
Tään on kuulemani mukaan tulospalvelujärjestelmän toimittaneen firman edustaja pikalla. Toivottavasti tänään saadaan laitteet toimimaan. Onko protestin käsittelystä kuuöunut mitään. Eihän se voi läpi mennä missään tapauksessa.
 
Viestejä
535
Onneksi näitä Lapuan matseja ei tule katsottua kovinkaan usein. Suomen ylivoimaisesti huonoin toimitsijapöytä ja siihen liittyvät systeemit.

Tilastojen merkkaus myös poikkeuksellisen vaikeaa, ihme että tänään löydetty Akwuballe torjuntoja jopa kuusi kappaletta!
 
Viestejä
56
Onneksi näitä Lapuan matseja ei tule katsottua kovinkaan usein. Suomen ylivoimaisesti huonoin toimitsijapöytä ja siihen liittyvät systeemit.

Tilastojen merkkaus myös poikkeuksellisen vaikeaa, ihme että tänään löydetty Akwuballe torjuntoja jopa kuusi kappaletta!
Mutta piisoni oli paperia!!!
 
Viestejä
40
Eilisessä voitossa erityisesti pisti silmään Joona Tuomalan esitys. Peliaika 21.51 pisteet 14 sekä +/- tilasto joukkueen korkein 31. Lisäksi Roberson eli hyvä kentän kummassakin päädyssä ja hänet myös oikeutetusti palkittiin. Valmentaja nosti hänet myös hyvin esiin pressissä.
 
Viestejä
137
4 peliä pelattu ja hyvin odotetunlaiset tulokset ainakin omasta mielestäni. Kotisalissa peli on näyttänyt oikeinkin hyvältä, vieraissa pystyttiin Katajaakin hyvin haastamaan mutta Helsingissä oli aika hengetön esitys. Toki näistä kahdesta vieraspelistä voitot olisivatkin olleet melkoinen yllätys.

Tänään pitäisi Lahdesta napata samanlainen rutiinivoitto kuin Biisoneista viime viikolla. Aika sekava tilanne Laballa tällä hetkellä, mutta yhteenkään peliin ei voi lähteä puolivaloilla.

Kotimaiset pelaajat ovat jokainen esittäneet hyviä otteita, hienoa kun saadaan Kilpinenkin mukaan rotaatioon. Jenkitkin ovat olleet oikeinkin hyviä. Ainoastaan epäilyttää se, että onko Sherman noin on/off pelaaja kuten nyt on edellisessä pelissä nähty. Toivotaan tasaisempia otteita.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös