Koripallo.com

Liga Feminina 1&2 2021-22

Viestejä
2 072
Katselin siinä Bilbaon kehyskunnassa olevan Ibaizabalin Insta-sivuja. Minkä takia siellä on Tuukkasen kuva?
 
Viestejä
2 072
Rokkanen pelaa CB Maresme Boet joukkueessa ensi kaudella. Minun täytyy kyllä tunnustaa, että tämä seura on minulta mennyt kokonaan ohi. Ymmärtääkseni nämä liigat muuttuvat jotenkin, mutta minulla ei ole hajuakaan miten. Tietääkö kukaan onko tämän joukkueen kotipaikka lähellä Barcelonaa?
 
Viestejä
2 072
Seura on Matarosta, jonne pääsee Barnasta junalla tunnissa.
Mataro näyttäisi olevan 30km etäisyydellä Bar(celo)nasta. Automatkaa hidastaa tietullit ja junakin lienee hitaampi kuin helsinkiläinen raitiovaunu. Mataro näyttäisi olevan kuitenkin Porvoota isompi paikka. Covid19 pitää huolen siitä, että koripalloturismia on Suomesta vähemmän kuin aikana jolloin Koponen vielä pelasi Barcelonassa.

Yöpyminen esimerkiksi lokakuussa Materossa on edullista. Tosin Tripadvisor löysi Materosta 5kpl hotelleja ja muut ovat sitten jonkin verran kaupungin ulkopuolella. Siellä on ilmeisesti ihan kiva ranta, mutta paikka ei vaikuta ensi silmäyksellä varsinaiselta turistikohteelta.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös