Koripallo.com

Liigamanageri 2020-2021

Viestejä
5 373
Viestejä
7 113
Sykki 79ers lähtee kauteen täysin kotimaisin voimin:

PG: Tuomas Hirvonen
SG: Okko Järvi
SF: Matti Nuutinen
PF: Teemu Knihtinen
C: Ilmari Toikkanen

Vaihtopenkki: Shawn Huff, Antti Niskanen
 
Viestejä
1 050
Olen tosi huono seuraamaan tällaisia pelejä, joten en turhaan jaksa joukkuetta tehdä. Jos joukkueen tekisin, olisi siinä Niko Mattila ja Matti Nuutinen.
 
Viestejä
206
Kiitos Mokeskille vuoden koriskulttuuriteosta!

PG: Mervola
SG: Spearman
SF: Karvonen
PF: Garrett
C: Armstrong

Vaidossa Alanen ja Ballard.
 
Viestejä
5 373
PG: Proctor
SG: Lommi
SF: Diawara
PF: Mäkäläinen
C: Garrett

Vaihdosta Karvonen ja Lehto.
 
Viestejä
1 637
Muistutuksena, jos joltain on mennyt ohi, että korisliigakausi alkaa tänään. Liigamanagerin kokoonpanot lukitaan jossain klo. 18.00 ja 18.30 välissä, joten viimeistään kello 18 kannattaa joukkue olla tallennettuna.

Tuohon aikaan otan myös sivuston kokonaan hetkeksi pois linjoilta.
 
Viestejä
918
Mitämitämitä olenko onnistunut valitsemaan jonku pelimiehen joukkueeseen, muutama koripallo.comin asiantuntijakin valinnut Garretin.

Yleltä korisliigan finaaleja olen nähnyt, siinä minun korisliigatietämys.
 
Viestejä
8 786
Kuuden maissa team reveal Kikkeriltä. BC Elämä Jatkuu lähtee kauteen ylimielisesti alimitoitetulla budjetilla. Suurin mielenkiinto kohdistuu kaksinkamppailuun "Olut-Äijän" kanssa. Otan kaikki jalluvedot aina haudanvakavasti ja tosissaan.

Lisäksi olen saanut pari koripallosta innostunutta kaveriani tekemään liigamanageri-joukkueet. Harmillisesti he eivät ole kuitenkaan kiinnostuneita rekisteröitymään tänne, joten käyn läpi myös heidän joukkueensa. Olenhan ollut vahvasti taustalla konsultoimassa ja mentoroimassa heitä, joten odotan mielenkiinnolla "Triple Threat" matsiamme keskinäisestä kunniasta. Voittajalle luvassa viikonloppureissu Nokian Edeniin ja courtside seats BC Nokian peliin!
 
Viestejä
2 156
Olipa hyvä, etten ole käynyt KpComissa vähään aikaan. En olisi osannut sanoa ei tälle pelille - ja siinä sitä olisi sitten mennyt taas aivan liikaa aikaa suhteessa olemassaoleviin vapaisiin tunteihin vuorokaudessa.

Mutta hienoa, että tällainen on saatu kasaan! *bows*

 
Viestejä
9
Kotimaisilla mennään. Odotan Kaukiaiselta ja Raitaselta urotekoja.

Kaukiainen
Kanervo
Raitanen
Ventoniemi
Kotti

Järvi
Nikkarinen

Upeeta, että tällainen on saatu tehtyä. Lisää huomattavasti omaa mielenkiintoa korisliigaa kohtaan.
 
Viestejä
8 786
Juuh elikkäs Olut-Äijän kaatoon näillä miehillä:

BC ELÄMÄ JATKUU

PG: Antto Nikkarinen


17k, odotusarvoissa on uran top kausi. Roolina full minutes ja Lapua tulee pelaamaan tiukkoja pelejä koko kauden = Ei lepuutuksia toisin kuin Jeremy Woodilla. 8+ syöttöä odotuksissa, ehkä jopa yli 9 ja tehoindeksille hyvää tekevät limited shots, wain good looks kuten mies itsekin on. Jos naputtaisi sen 32 fapoa yhteensä bonareiden kanssa per peli niin oltaisiin odotusarvoissa. Enempäänkin potenttiaalia.

SG: Trey Niemi

4k. Otin, koska tuntuu varmemmalta budjettivaihtoehdolta kuin tarjolla olleet Lommit ja Nikulat vielä alempaa. Tämän takia toki piti pari tonttua sheivata kalliimmista pelaajista, mutta sieltä löytyikin sitten sopivia vaihtoehtoja. 10-11 fapoa voisi tulla, jos sen puolitoista kolkkia per peli saisi sisään.

SF: Brandon Myer

Hyvä tuntuma peräröörissä Pietun LaBasta. Konseptit on kunnossa ja suomalaisissa ei mitään ball hogeja, eli systeemikoris pelannee alihinnoiteltujen jenkkien pussiin. Omat katseet oli Myerissa ja Peelissä, joista Brandon M. enemmän skooraaja hence parempi vaihtoehto SF-positiolle. Peel parempi hyökkilevareissa, mutta ei nyt mahtunut tähän sommitelmaan. Odotan häneltä kuitenkin hyviä tehoindeksilukemia. 13,5k Myer STEAL. Haetaan sellaista 25-26 fapoa per peli.

PF: Jeff Garrett

13k tuplatuplajanari. Jos ei ihan niin pahasti räiski seinille kuin preseasonilla, niin pitäisi olla RAHAA hinnallaan. Levarimiehenä kumuloinee sen Brandonpeelmäisen 2,5 per peli. 25 fapoa per peli.

C: Joona Airenne

SLEEPER PICK! Sentteriposition täyttäminen oli vaikein päänvaiva, kun ainoat varteenotettavat blokkijannut olisivat olleet Pyrinnössä ja en luota Sopaseen. Manganot yms. muut sopivat paljon paremmin muille paikoille, ei tullut sellaista varma pelaaja + 1.5 blokkia scouteissa vastaan. Airenne pelannee +10 minsaa ja kumuloi preseasonillakin pari blokkia, joten sopii kuin nyrkki päähän tähän. 6 fapoa per peli.

Tuntuu niin hywältä lähteä kauteen altavastaajahipsterjengillä, joka ei edes ole täyttä 50k.

Omassa miniliigassa vastustajina Koulukadun legenda (kaikki siellä käyvät tuntevat) Jösse Rikartinen sekä tamperelaiskoripallon silmäätekevä Kivittäjä-Mikko.

Palaan näihin kokoonpanoihin myöhemmin, kun saan vahvistettua heidän viimeiset valintansa. Tällä hetkellä liigamanageri-sivu on alhaalla, joten en tietenkään voi tietää tarkkaan heidän kokoonpanojansa.
 
Viestejä
1 637
Liigamanageri on taas pystyssä. Näemmä myös pistepäivitys ehti jo tapahtua. Sivuilla voi nyt tarkistaa muiden pelaajien joukkueet, ja vaihtaa Kendale McCullumin saman tien vaihdosta kentälle, jos löytyy penkiltä.

Ensimmäiselle kierrokselle osallistuu 457 joukkuetta. Käyttäjätunnuksen loi 512 manageria, mutta osalla mielenkiinto lopahti heti rekisteröitymisen jälkeen.

Managerit luottivat ensimmäisellä kierroksella selvästi pääasiassa tuttuihin pelaajiin. Kaikki suosituimmat pelaajat olivat käytännössä joko suomalaisia tai aiemmin suomessa pelanneita jenkkejä. Tämä ei tietenkään ole mitenkään yllättävää, varsinkaan kun hinnoittelussa ei tuntemattomille pelaajille lähtökohtaisesti annettu epävarmuusalennusta. Näin jälkikäteen ajateltuna uusia jenkkejä olisi ehkä voinut hinnoitella hieman enemmän alakanttiin, jotta sieltä olisi ollut mahdollista pienellä syventymisellä tehdä hyviä löytöjä. Noh, kyllä siellä varmaan oli hyviä löytöjä tarjolla joka tapauksessa.

Ensimmäisen kierroksen suosituimmat pelaajat olivat:
 1. Greg Mangano 39% avauskokoonpanoista
 2. Mikko Koivisto 16%
 3. Remu Raitanen 14%
 4. Antto Nikkarinen 14%
 5. Bojan Sarcevic 13%
 6. Antti Kanervo 12%
 7. Perttu Blomgren 11%
 8. Henri Ventoniemi 11%
 9. Mikael Laihonen 11%
 10. Tomi Lommi 11%
 11. Trey Niemi 10%
 12. Okko Järvi 9%
 13. Tuukka Kotti 9%
 14. Osku Heinonen 9%
 15. Antero Lehto 9%
Pelipaikoittain suosituimmat pelaajat jakautuivat seuraavasti:

PG (63 eri pelaajaa)
 1. Antto Nikkarinen 14%
 2. Sarcevic 11%
 3. Hirvonen 7%
 4. Blomgren 6%
 5. Lehto 6%
 6. Kivimäki 5%
 7. Kaukiainen 5%
 8. Lassi Nikkarinen 5%
 9. Joonas Lehtoranta 4%
 10. Mervola 4%
SG (81 eri pelaajaa)
 1. Koivisto 13%
 2. Kanervo 10%
 3. Lommi 7%
 4. Osku Heinonen 7%
 5. Spearman 5%
 6. Raitanen 5%
 7. Järvi 4%
 8. Niemi 4%
 9. Sulonen 3%
 10. Blomgren 3%
SF (100 eri pelaajaa)
 1. Niemi 5%
 2. Raitanen 5%
 3. Karvonen 5%
 4. Järvi 4%
 5. Mangano 4%
 6. Max Besselink 4%
 7. Hopkins 3%
 8. Lommi 3%
 9. Huff 2%
 10. Spearman 2%
PF (88 eri pelaajaa)
 1. Ventoniemi 6%
 2. Mangano 6%
 3. Laihonen 4%
 4. Knihtinen 4%
 5. Raitanen 4%
 6. Ballard 3%
 7. Laine 3%
 8. Peltokangas 3%
 9. Wood 3%
 10. Ojala 3%
C (75 eri pelaajaa)
 1. Mangano 28%
 2. Kotti 7%
 3. Ventoniemi 5%
 4. Laihonen 5%
 5. Spicer 4%
 6. Wood 3%
 7. Nuolivirta 3%
 8. Griffin 3%
 9. Mäkäläinen 2%
 10. Armstrong 2%
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8 786
Katsotaanpa miniliigan kahden muun managerin joukkueet...

Jösse Rikartinen, Kaakinmaan Kuumuus

PG: Antto Nikkarinen
SG: Aamos Nikula
SF: Greg Mangano
PF: Brandon Peel
C: Joona Airenne

Nikkarinen ja Airenne jo ruodittiinkin. Nikula valmentajan poikana käy heittämässä paskaa ilmaan sen 10 minsaa per peli, saattaa sillä biitata oddsit 1k kanssa. Mangano 20 tehot + 10 bonusta = 30 fapo rahaa pankissa. Brandon Peeli jörnii 15/10 ja 2.5 offrebiä. Ihan hyvät valinnat Jösseltä, joskin kaksi budjettivaihtoehtoa saattavat imaista paskaa tasapainoisempaan jengiin nähtynä. Manganon varassa on silloin paljon.

Kivittäjä-Mikko, Paskaa Ilmaan

PG: Jeremiah Wood
SG: Trey Niemi
SF: Antero Lehto
PF: Bradon Myer
C: Joona Airenne

Täälläkin on kuunneltu Kikkerin mentorointia tarkalla korvalla, jengistä löytyy Airenne ja Niemi samoilta paikoilta + Myer heitettynä PF:ksi. Wood pointtina kumuloi wattuna ja 5 ast lienee ennen Rannikon paluuta haaveissa. Antero Lehto Nokialle tietysti pienoin kysymysmerkki, mutta onko Gibsonin alaisuudessa koskaan kukaan flopannut? Helppo nähdä 13 indexi ja 14 pistettä per peli = 20 fapo. Tasapainoinen jengi, jos Myer pitää kutinsa Lahden systeemikoripallossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös