Koripallo.com

Liigamanageri 2020-2021

Viestejä
1 660
Liigamanageri tekee paluun pelikaudelle 2020-2021 monen vuoden tauon jälkeen.

Liigamanageri on Korisliigan fantasiamanageripeli, jossa osallistujat kisaavat tietämyksellään johtavan korisliigatuntijan tittelistä. Pelissä kootaan korisliigapelaajista viisihenkisiä jokkueita, joiden pelaajat kerryttävät joukkuelleen pisteitä oikeiden otteluiden menestyksen perusteella. Peliä pelataan alunperin jäsen Miesmannin lanseeramalla formaatilla, jossa pelaajien manageripisteet koostuvat tehoindeksin lisäksi pelipaikkakohtaisista bonuksista. Säännöistä tarkemmin alempana.

Tällä kaudella peli pyörii allekirjoittaneen työstämällä nettisivulla, jonne osallistujat tallentavat joukkueensa. Mikäli saksalainen serveri pysyy pystyssä, pisteenlasku toimii automaattisesti, minkä pitäisi poistaa administraatiokuorma lähes kokonaan. Mikäli jostain syystä softa ei kuitenkaan toimi niin kuin on tarkoitus, järjestävä taho pidättää oikeuden luopua pelin vetovastuusta, sillä ei näitä käsin kukaan jaksa laskea.

Sivusto löytyy osoitteesta www.liigamanageri.net.

Pelaajien hintoja ensimmäiselle kierrokselle ei ole vielä julkaistu, joten toistaiseksi sivuilla ei voi juuri muuta tehdä kuin luoda itselleen käyttäjätunnuksen. Mikäli haluaa keulia menestyksellään koripallo.comissa, kannattanee valita sama nimimerkki myös liigamanageri.netissä. Hinnat julkaistaan 5.10., ja ensimmäisen kierroksen joukkue pitää lähettää viimeistään 13.10. kello 16.

Säännöt

Kierrokset
Kausi koostuu neljästä kierroksesta.
  • 1. kierros: 13.10.-15.11.
  • 2. kierros: 16.11.-1.1.
  • 3. kierros: 2.1.-6.2.
  • 4. kierros: 7.2.-24.3.
Jokaiselle jaksolle valitaan uusi joukkue, ja jaksojen pisteet lasketaan yhteen. Mahdollisia ottelusiirtoja ei huomioida pisteytyksessä, eli kaikkien otteluiden pisteet lasketaan siihen kierrokseen, joka oli käynnissä ottelun pelipäivänä.

Joukkue
Joukkueeseen kuuluu viisi avauskokoonpanon pelaajaa - yksi jokaiselle pelipaikalle - sekä kaksi vaihtopelaajaa. Minkä tahansa pelaajan voi laittaa mille tahansa pelipaikalle. Yhden kierroksen joukkueen avauskokoonpanon kokoamiseen on käytössä 50 000 euroa. Vaihtopelaajien hintaa ei ole rajoitettu. Pelaajien hinnat julkaistaan noin viikko ennen uuden kierroksen alkua, ja seuravan kierroksen joukkue on valittava enennen uuden kierroksen alkua.

Pelaajavaihto
Managereilla on jokaisella kierroksella käytössään yksi pelaajavaihto, jolla vaihtaa yksi vaihtopelaaja aktiiviseen kokoonpanoon jonkun avausviisikon pelaajan tilalle. Vaihdon jälkeen aktiivisen kokoonpanon hinta ei saa ylittää 50 000 euroa. Kallista vaihtopelaaajaa ei siis välttämättä pysty vaihtamaan kentälle ollenkaan, tai ainoastaan yhtä kalliin pelaajan tilalle. Vaihto astuu voimaan vaihtopäivää seuraavana kalenteripäivänä. Siis jos manageri tekee pelaajavaihdon 25.10., poisvaihdettu pelaaja kerryttää pisteitä 25.10. asti, ja tilalle tullut pelaaja 26.10. alkaen.

Pisteytys
Pelaajat keräävät manageripisteitä pelipaikoittain seuraavasti:
  • PG: tehoindeksi + 2 x koriinjohtaneet syötöt
  • SG: tehoindeksi + 3 x onnistuneet kolmen pisteen heitot
  • SF: tehoindeksi + 0.5 x tehdyt pisteet
  • PF: tehoindeksi + 3 x hyökkäyslevypallot
  • C: tehoindeksi + 6 x torjunnat
Tehoindeksi lasketaan samoin kuin basket.fissa, eli PTS + REB + AST + BLK + STL - TOV - ohiheitot. Vaihtopelaajat eivät kerrytä pisteitä. Joukkueen kierroksen pistemäärä on pelaajien pistemäärien summa.
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 072
Fantastista!
 
Viestejä
5 776
Hienoa, rekisteröidytty nimimerkillä King James.
 
Viestejä
811
JeremiesPuu rekisteröity....kausi alkakoon.
Miksei ole jo 5.10 että pääsis joukkueen tekoon
 
Viestejä
1 130
Hienoa!
 
Viestejä
304
Mahtavaa Mokeski! Hienoa että peli on palannut entistä ehompana!

Terv.Miesmann (jostain syystä tunnus muuttunut itsestään vuosien saatossa)
 
Viestejä
3 208
Loistava uutinen, mukana. Nyt preseasonin aikana olisi toivottavaa että harjoitusotteluista ilmestyisi pöytäkirjoja esim tälle palstalle niin koronaeristetytkin pääsisi jonkinlaiseen käsitykseen uusista pelaajista.
 
Viestejä
9 123
PALKINTOJA LUVASSA LIIGAMANAGERIIN!!!

Koripallo.Com NBA Fantasy palkitsee kokonaiskilvan voittajan sekä mahdollisesti myös jaksovoittajia upeilla palkinnoilla. Vielä ei täyttä varmuutta kaikista palkinnoista, mutta tässä jo kaksi HUIGEAA GOLGGIA:

- Jae Crowder STITCHED & PATCHED Miami Heat 2019-2020 pelipaita!!! BRAND NEW SUORAAN POSTISTA!
- Tapsa Suomisen kirja URHEILUHULLU Tapion OMISTUSkirjoituksella!!!

LeBeroniakin hekotuttaa

lebetron.jpg
 
Viestejä
1 660
Liigamanageri näyttä keränneen mukavasti kiinnostusta. Nimimerkkejä on rekisteröity parissa päivässä reilut 80 kappaletta, mikä taitaa jo nyt olla enemmän kuin millään aiemmalla kaudella. Hienoa!

Pelin sääntöihin tehdään yksi lisäys. Managareilla on jokaisella kierroksella käytössä yksi pelaajavaihto, jolla voi vaihtaa yhden ennen kierrosta valitun vaihtopelaajan yksi-yhteen jonkun avauskokoonpanon miehen kanssa. Vaihtopelaajia valitaan kaksi kappaletta. Vaihtopelaajien hintaa ei rajoiteta joukkuetta valitessa, eli 50 000 euron budjetti koskee ainoastaan avauskokoonpanoa. Vaihdon jälkeen aktiivisen kokoonpanon hinnan on kuitenkin edelleen oltava alle 50 000 euroa. Liian kallista vaihtopelaajaa ei siis välttämättä pysty vaihtamaan kentälle ollenkaan, tai ainoastaan yhtä kalliin pelaajan tilalle.

Vaihto astuu voimaan tekopäivää seuraavana päivänä. Siis jos teen pelaajavaihdon 25.10., poisvaihdettu pelaaja kerryttää minulle pisteitä 25.10. asti, ja tilalle tullut pelaaja 26.10. alkaen.

Pelaajavaihtomahdollisuuden tarkoitus on vähentää loukkaantumisten, koronakaranteenien ja muiden luonnonoikkujen vaikutusta peliin. Lisäksi vaihtomahdollisuus antaa managereille jotain pohdittavaa kierrosten ollessa käynnissä - on päätettävä käyttääkö vaihto heti alkuun hutihankinnan korvaamiseksi, vai säästääkö pahan päivän varalle. Toisaalta yksi vaihto on sen verran vähän, että pelissä menestyminen ei edellytä joukkueen jatkuvaa mikromanageerausta.

Joukkueiden kokoaminen alkaa huomenna. Toivottavasti myös jotain pelejä saadaan ylipäätään pelattua tällä kaudella.

PALKINTOJA LUVASSA LIIGAMANAGERIIN!!!

Koripallo.Com NBA Fantasy palkitsee kokonaiskilvan voittajan sekä mahdollisesti myös jaksovoittajia upeilla palkinnoilla. Vielä ei täyttä varmuutta kaikista palkinnoista, mutta tässä jo kaksi HUIGEAA GOLGGIA:

- Jae Crowder STITCHED & PATCHED Miami Heat 2019-2020 pelipaita!!! BRAND NEW SUORAAN POSTISTA!
- Tapsa Suomisen kirja URHEILUHULLU Tapion OMISTUSkirjoituksella!!!
Kiitos tästä. Haluan kuitenkin painottaa, että järjestävällä taholla ei ole mitään tekemistä näiden kanssa, eikä voittaja todellakaan joudu ottamaan palkintoja vastaan. Älkää siis pelätkö osallistumista!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös