Koripallo.com

LoKoKo Bisons 2018-2019

Viestejä
348
#21
Odotukset jenkeistä olivat kohtuu maltilliset. Molempien ensimmäiset ammattilaissopimukset. White tuli ei-ncaa tasolta. Foster taas ei ollut omissa joukkueissaan isossa roolissa. White on osoittautunut peleissä positiiviseksi cv:sen nähden, vahva ajamaan suoraviivaisesti korille ja jakaa aika hyvin palloa omista ajoista sekä kaarelta. Heitto ihan hyvä. Foster taas on heittänyt kahdessa pelissä ihan hyvin kauempaakin (yliopistoissa ei ollut juurikaan heittänyt kauempaa). Paintissä pitäisi olla vahva hyvine liikkeineen. Fokopo ja Tarmo pelit lienevät kertovan näiden miesten oikean tason divari A:han.
 
Viestejä
17 432
#24
Taustavaikuttajatalkoolainen ja " Yhtä perhettä " Valavuori siellä paukuttaa nykyisin rumpuja. Kuulemma.

No jossain se kuitenkin paukuttaa. Jos ei rumpuja, niin meediassa ainakin henkseleitään.....

Onnea Aleksille synttäreille! Milloin ne sitten lienevätkään.
 
Viestejä
348
#26

Bisons - Tarmo ottelunkooste olisi tarjolla.
Tilastot Biisonit facebook-sivulta. Harmittavasti Petteri Ruutiainen loukkasi itseään, päätyen ambulanssilla kyytiin.
 
Viestejä
348
#28
Bisons - HBA Ottelun lehdistötilaisuus.

Molemmilta joukkueilta loukkaantui yksi pelaaja. Loimaalta Markus Lammela (nilkka), HBA:n Mikael Jantunen (nenä taisi murtua?).

Mielenkiintoisesti Mannelin paljastaa, että joukkueella ei ole vielä mitään omaa tapaa pelata. Tämä on hieman erikoista, kun joukkue suht sama viime vuoteen nähden?
 
Viestejä
348
#36
Kehnolta näyttää Loimaan pelaajatilanne. 5vs5 treenit kärsineet koko kauden eikä kevättä kohden tilanne parane.

Suurimman osan kautta ovat poissa Marttinen (loukkaantuminen), Laine (Salon loukkaantumisten myötä saanut vastuuta ja parantanut otteitaan), Lammela (aloitti armeijassa, eli vaikka pääsikin peleihin, niin näkyy treeneistä uupuminen näkyy) ja lisäksi omista junnuista Hollo ja Aulasuo suurimmaksi osaksi poissa.

Tuleeko pelaajia lisää? Kotimainen olisi hyvä, mutta mistä löytyy? Jenkki lienee todennäköisempi. Siirtoraja päättyy (kai) 15.2. Voi olla että extrajenkkejä tulee muillekin joukkueille. Porvoo palkkasi jo.
 
Ylös