Koripallo.com

Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Mikä joukkue voittaa miesten divarin 2014-15?

  • BC Jyväskylä

    Ääniä: 2 2,8%
  • BC Nokia

    Ääniä: 28 39,4%
  • FoKoPo

    Ääniä: 0 0,0%
  • Oulun NMKY

    Ääniä: 10 14,1%
  • JKS

    Ääniä: 1 1,4%
  • Pyrintö II

    Ääniä: 1 1,4%
  • Porvoon Tarmo

    Ääniä: 2 2,8%
  • Uudenkaupungin Korihait

    Ääniä: 24 33,8%
  • Lappeenrannan NMKY

    Ääniä: 3 4,2%

  • Äänestäjiä
    71
  • Poll closed .
Viestejä
6 458
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Haades sanoi:
Nokian peli oli ilmeisesti sen verran haastava kokemus, ettei rapsaa tule (ei se ennen ole näin kauan kestänyt. Ja ei, ei kenelläkään ole perjantaina muuta elämää, kuin kirjoittaa tänne rapsa).

Koripallo on paskimmillaankin parasta. Ihan kiva matsi höntsypeliksi. Laitan huomenna ranskalaisia viivoja - jos en muille, niin oman muistin virkistämiseksi.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Mainiota Matt, merkintöjä odotellessa :).
 
Viestejä
27
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Pistetään nyt jotain ihan ranskalaisilla viivoilla:
- Nokialta penkillä siviilit päällä Nikkilä, Tuominen ja Harjula. Myllyniemeä ei näkynyt lainkaan.
- Ventoniemeltä kauden paras peli: 21 min, 18 pinnaa kovilla prosenteilla. Vain kerran suti vapaan paikan korin alta ohi. Palkittiin ja syystä.
- Skamo oli hyvällä asenteella liikkeellä ja pelasi hyvän pelin.
- Jeftic jatkoi normaaleja esityksiään; hyökkäksessä hyvä, pakissa mentiin ohi oikealta ja vasemmalta. Tosin Roseboron kanssa tuntui ottavan vähän enemmän asennetta ja tuloksena Roseborolle viisi virhettä ja jatkuvaa mussutusta.
- Sitä samaa mussutusta kuului FoKoPon suunnalta muiltakin. Tästä Forssan penkille kaksi tekua ja pari taisi jäädä vielä antamatta. Myös mm. Threatt jutteli tuomareille mukavia muutaman kerran mutta epäilen etteivät pojat oikein saaneet tolkkua Jayn Amerikan murteesta.
- Hirvikoski istui ekan puoliskon kokonaan penkillä mutta tuli sitten puoliajan jälkeen näyttämään pojille vähän puolustuksen mallia.
- Hopkinsilla ihan ok peli. Peräti yhdeksän levaria taitaa olla aika harvinaista herkkua Shawnille. Ja tietysti ne yleisön herättely donkit nähtiin myös.
- Bailey oli täysin unessa. Kolmoset ohi, alta ohi, vaparit ohi ja kolme levypalloa.
- Töyrylä pääsi ensimmäisen kerran kentälle jo ennen puoliaikaa ja toivo heräsi, että nyt saa poika pelata enemmänkin. Toisen kerran kentälle sitten ottelun lopussa ja toinen kolmosista sisään. Toisessa heitossa iski jäätyminen vapaassa paikassa, kun BC Nokian penkki nousi tuulettamaan jo ennen kuin heitto lähti.
- Koskisen tehot -2
- Forssalta Kinnunen yritti parhaansa. Silti prosentit oli mitä oli.
- Tanssitytöille pisteet jälleen kerran iloisista ilmeistä.
- Tuomareita en kommentoi, ettei tule tekua.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Kiitos Soot marten. Jotenkin en ihmettele tuota viimeistä kommenttia, mutta ei siitä sen enempää.
 
Viestejä
6 458
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Soot Marten hoiti homman, mun ei enää tarvi. Pari lisäkommenttia silti..

- Forssan yleisilme todella väsynyt. Nissinen vaikutti todella turhautuneelta, eikä Roseboroakaan paljon kiinnostanut
- Shawnilta hyvä peli, toivottavasti vastaavia onnistumisia tulee myös kärkikaksikkoa vastaan
- Kova vauhti, yksi turhautunut joukkue, yksi höntsyn kannalta matsin ottanut joukkue ja parhaansa mukaan sekoilleet tuomarit eivät ole hyvä yhdistelmä. Onneksi kukaan ei telonut itseään.
- Jones on varmaan divarin huonoin puolustaja tällä kaudella
- Ventoniemeltä miehekkäitä perusliikkeitä korin alla ja kolmosen takaa.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Järvenpään peli on alkanut kolmosten ohiheittokilpailulla, mikä on vielä tasan ensimmäisen jakson jälkeen; molemmilla 1/7. Tiukkaa on.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

No ei tuosta JKS:n ja Ynnin pelistä jännitystä puutu, vaikkei koreja liikaa tulekaan. Hieno tapahtuma varmasti etenkin paikan päällä olijoilla. Mutta nyt menoksi ja ihmetellään tätäkin illemmalla lisää.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Jep, yksi kori eroa! Ynni tuli lopussa kovaa, muttei riittänyt. PJFanilta saanemme rapsaa pelistä jossakin välissä.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Martti Mielikäinen sanoi:
Coleman tehnyt näemmä vähän pidemmän iltapuhteen.
Mielenkiintoista nähdä miten veteraani jaksaa painaa huomenna HoNsUa vastaan todellisessa neljän pinnan matsissa. Tuossa pelissä melko todennäköisesti ratkaistaan neljäs pudotuspelijoukkue: jos HoNsU voittaa vähintään kolmella pisteellä on se näiden kahden joukkueen keskinäisessä vertailussa niskan päällä tasapistetilanteessa.

Toisessa pelissä ei ole pahemmin panosta, kun pahnanpohjimmainen Forssa saa vieraita Lappeenrannasta. Namikallakin on toki hiuksen hienot mahdollisuudet pleijareihin, mutta en nyt sitä rupea miettimään, sillä tsänssit on aika ohkaiset.

Ensimmäisen pelin arpominen on täyttä kolikonheittoa, mutta levännyt kotijoukkue on pienen pieni suosikki. Tämän takia veikataan tasaisesta taistelusta JKS:n lopun lörpsähtämisen jälkeen 12 pisteen voittoa HoNsUlle. Ja Namika harjaa oman pelinsä maaliin 17 pisteellä.
 
Viestejä
15
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

JKS - Ynni 76-74 (39-37)

Heikkotasoinen alku, kummankin joukkueen hyökkäys vaikutti tahmealta, eikä onnistumisia juurikaan nähty. Ynni oli kuitenkin alussa selvästi terävämpi varsinkin hyökkäyslevareissa ja pääsikin niistä pariin otteeseen rokottamaan. Ensimmäisen jakson perusteella isännistä Coleman ja vieraista Wright olivat tulleet pelaamaan. Toisella kymmenminuuttisella kummankin porukan heitot alkoivat uppoamaan hiukan paremmin, jakso päättyi Colemanin komeaan buzzer beater - kolmoseen, tuskin edes Jallow olisi moiseen heittoon kyennyt.

Toinen puolisko alkoi kummankin joukkueen muutamilla onnistumisilla, ja kun Ynnin kovin valttikortti, ensimmäisellä jaksolla heikosti heittänyt, Mark Hill osui kolmosessa heti alkuun, alkoi pelko hiukan hiipiä puseroon. Hill kuitenkin saatiin pidettyä jatkossakin hyvin kurissa, siitä iso peukku JKS:n takamiesosastolle. Melko lailla kori korista edettiin aina quarterin puoliväliin, kunnes Jesse Mäntylän pari onnistumista antoivat JKS:lle edes vähän hengitystilaa. Jakson loppukin meni nappiin - Sulosen, Colemanin ja Syrjälän heitoilla 11 pinnan johdossa päätösneljännekselle.

Ynnin pelottavan 0-6 runin jälkeen alkoi näyttää jo uhkaavalta, mutta JKS:n onneksi Hill sortui jälleen typerään ja hätäiseen kolmoseen, jonka perään Syrjälä puolestaan onnistui kolmosessa. Sitä iloa ei tosin kauaa kestänyt - Wrightin parin onnistumisen ja Latimerin hypärin jälkeen peli oli tasan. Jälleen kerran isäntien parhaimmistoon kuulunut Arsene Towa väänsi kuitenkin tahdon voimalla heti perään and-onen Latimeria vastaan, ja vaikka vapari kolisikin rautoihin, iski "Arska" heti tilanteen jälkeen jo neljän pinnan keulan Jäksille. Vajaa minuutti ennen loppua Sulosen upotettua vuorenvarmasti mid-rangen näytti voitto jo selvältä, mutta samaa mieltä ei ollut ehkäpä sarjan kovin scoraaja Mark Hill, joka upotti upeasti pitkän kolmosen ja peli jälleen auki. Aikalisän jälkeen pallo Colemanille postiin -> tuplaus ja huono ahdistettu heitto rautoihin, vaikka kaaren takana taisi jokunen heittäjä palloa pyytääkin.. Hillille Ynnin aikalisän jälkeen vaparit ja peli tasoihin. Tämän jälkeen JKS:ltä paljon miehekkäämpi suoritus aikalisän jälkeen, komean pallonliikuttelun seurauksena HL korin alta vapaaksi ja kaksi vaparia, jotka mies voisi upottaa vaikka silmät kiinni. Pieni pelkotila johdosta huolimatta iski, kun tiesi Ynnin erään takamiehen ratkaisuvoiman, onneksi tällä kertaa kaukoheitto "in and out" ja voitto sekä elintärkeät pisteet jäivät Järvenpäähän!

Tämän pelin, ja aiemmankin Ynni-kotiottelun perusteella, en voi millään uskoa, että tämä poppoo tavoittelee tosissaan nousua korisliigaan?! Kolme vaisuhkoa maksujenkkiä ja päälle jotain Valtteri Mäkäläisiä ja Juho Kauroja. Toki Latimer (halutessaan, tänäänkin keskittyi enemmän kiukutteluun ja provosointiin) ja Eskola kovia kotimaisia pelimiehiä divariin, mutta jos jollain ilveellä Nokia onnistuisi puppeloimaan tälle porukalle, niin eiköhän Uki näyttäisi kaapin paikan.

Kotijoukkueesta plussat tänään Colemanille, Towalle ja Jousistolle. Viimeksi mainitulta ei tilastojen valossa mitään erikoista, mutta johti peliä aiempaa väkevämmin ja jakeli tukun hyviä syöttöjä. Lisäksi puolusti Hillin melko vaisuihin numeroihin. Nähtiinpä pelissä jopa vähän komiikkaakin, kun Wright innostui karjumaan yhden taistellun blokin ja sitä seuranneen levarin jälkeen. Tilanteen jälkeen Coleman katseli Wrightia ihmettyneenä varmaan suurinpiirtein samaan tyyliin, kuin Nokian Andersonia viime kevään finaaleissa.. :D

Mark Hillistä vielä sen verran, että kova pelimies ehdottomasti tähän sarjaan, mutta väkisinkin alkoi tulla mieleen eräs Oklahoman tähtitakamies kaikkien noiden ahdistettujen ja väkisin heitettyjen isolation kolkkien jälkeen. Hyvänä esimerkkinä kehnosta ratkaisukyvystä tuo kolmannen jakson turha hätäilty kolmonen, kun olisi voinut rauhassa pyörittää paremmankin heittopaikan ja sitä kautta tuoda joukkue jo kahden pinnan päähän. Mutta peukkua ehdottomasti kyvystä noihin koviin heittoihin ja varmasti tulee olemaan Ynnin syömähammas Nokiaa vastaan.

Toivottavasti bensaa löytyisi vielä huomenna, voitolla alkaisi pleijaripaikka varmistua.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Kiitos PJFan, jälleen kerran erinomainen rapsa!
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

HoNsU on lähtenyt kovalla asenteella liikkeelle, kuten olettaa sopikin. JKS:n sihti on ensimmäisellä jaksolla ollut täysin kateissa (kakkoset 2/15), mutta eiköhän peli tuosta tasaannu.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Ei tolle Colemanille voi kuin nostaa hattua. Eilen täydet minuutit ja tänään taas lähes koko ajan kentällä hyvin statsein. Onkohan kukaan kertonut veteraanille, että se on jotain nelkyt :D?
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Nytkö HoNsUlla valahti jännäkakka i byxan?

Edit: joo, toinen paniikkiaikalisä.
 
Viestejä
2 532
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Haades sanoi:
Ei tolle Colemanille voi kuin nostaa hattua. Eilen täydet minuutit ja tänään taas lähes koko ajan kentällä hyvin statsein. Onkohan kukaan kertonut veteraanille, että se on jotain nelkyt :D?
Naapurin poika Coleman käy kesäisin samassa nuoruuden lähteessä polskimassa, joten eiköhän siinä ole perimmäinen syy.
 
Viestejä
1 111
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Eikä ollu voitto edes tiukalla 8]

00:00 69-67 Young (Jyvaskyla) performed 3 points jum shot
00:04 Puente (Jyvaskyla) missed free throw (2/2). Young made an offensive rebound
00:04 Puente (Jyvaskyla) missed free throw (1/2).
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Huikea loppu, Young otti sankarin viitan tukevasti harteilleen. Antisankarina näytti esiintyneen Towa. Menee mielenkiintoiseksi loppukausi, molemmilla on melkoisesti panosta viimeisissä peleissä.
 
Viestejä
15
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

Melkoista puppelointia näköjään vaparin jälkeisessä levyssä.. ??? Mutta miten Young päätyi kolmosta heittämään? Ikävä tappio, pelottavan tiukille menee tuo 4. sija.
 
Viestejä
5 781
Vs: Miesten divarin voittaja 2014-15 - Äänestys ja keskustelu

PJfan sanoi:
Melkoista puppelointia näköjään vaparin jälkeisessä levyssä.. ??? Mutta miten Young päätyi kolmosta heittämään? Ikävä tappio, pelottavan tiukille menee tuo 4. sija.
Nämä on näitä, kun (liiallista) itseluottamusta löytyy. Nyt räjähti pankki, mutta jos tuo heitto olisi mennyt ohi, niin olisi viety navetan taakse (kun kakkonenkin riitti voittoon). Toki näkemättä tilannetta tämä on täyttä arvausta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös