Koripallo.com

Mitä Loimaalla tapahtui?

Viestejä
2
Aikaa on nyt toivottavasti kulunut sen verran, että historiaan voitaneen jo palata. Meikäläistä on jäänyt vaivaamaan LoKoKon edustusjoukkueen katkennut lento.
Huonoja päätöksiä, se on selvä, mutta miten ihmeessä? Vauhtisokeus iski ja sillä vauhdilla painettiin KV-kentille. Sen jotenkin vielä ymmärtää, kun menee lujaa, niin helposti vauhti kiihtyy liiaksi, mutta erityisesti ihmetyttää päätös jatkaa toinen kausi VTB-liigassa. Tässä vaiheessa oli hyvinkin selvää, että homma ei kiinnosta yleisöä, joukkueelle ottelumäärä tulee liian isoksi ja taloudellisesti kyseessä on itsemurha.

Miten Loimaalainen päätöksenteko sokeutui näin? Sen vähän, mitä tunnen päättäviä henkilöitä (mikä on kieltämättä hyvinkin vähän), niin olen saanut kuvan ihan fiksuista ja harkitsevista ihmisistä.

Ja nimenomaan kiinnostaa, miksi päätöksentekijät päättivät niin kuin päättivät, ei mikään joukkueen liepeillä pyörinyt varainkeruumies. Mutta jos kyse on siitä, että organisaation ulkopuolisen säheltäjän annettiin ohjata päätöksentekoa, niin sekin olisi kiinnostavaa, että miksi ihmeessä näin.
 
Viestejä
31
Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

No eikös tähän kaikkeen löydy yksi yhteinen nimittäjä eli Valavuori. Katteettomia lupauksia ja hyvä uskoiset ihmiset lankesivat niihin. Herran omasta topikista voi käydä lukemassa loput.

Biisoneista sen verran että, ensimmäisen mestaruuden jälkeen tuloksena oli nolla tulos! Eli tästä voi jo päätellä millä tasolla toiminta oli. Loimaalla olisi pitänyt painaa jarrua ja lujasti, mutta he päättivätkin lisätä vauhtia. Toiminnan yhtiöttämisellä kuitattiin vain vanhoja velkoja. Mistään ei ikinä jäänyt mitään ns. sukan varteen. VTB-liigaankin osallistuivat vain isompien rahojen perässä, sillä eihän se voinut tulla yllätyksenä ettei VTB-liiga kiinnosta enempää kuin kotimainen Liiga. Toinen VTB-kausi oli enää pelkkää kituuttamista, sillä tuet pienenivät ja playoffit (eli uudet tukirahat) jäivät haaveeksi. Lopuksi koittivat pelata aikaa etsimällä rahoitusta ja kun lautoja alettiin löymään oviin niin Biisoneista viestittiin medialle että "rahaa olisi juuri ollut tulossa, mutta eivät perkele antaneet aikaa".

Summa summarum kaikki mulle heti nyt-asenteella ei, jälleen kerran, saatu luotua mitään pysyvää. Nyt Bisons tekee comebackiä ja toivottavasti tällä kertaa pitävät jäitä hatussa. Bisoneilta löytyy varmasti hyvä fanikunta joka ansaitsee itselleen kunnon joukkueen.
 
Viestejä
2
Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

L.A Doers sanoi:
No eikös tähän kaikkeen löydy yksi yhteinen nimittäjä eli Valavuori.
Niin yhdistyksessä kuin osakeyhtiössäkin on hallitus ja hallituksen puheenjohtaja, jotka päättävät. Ei kai Valavuori missään vaiheessa ollut kummankaan, ei yhdistyksen eikä osakeyhtiön hallituksessa?
 

Hatussa kiehuu

Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

L.A Doers sanoi:
Nyt Bisons tekee comebackiä ja toivottavasti tällä kertaa pitävät jäitä hatussa.
*Köh*kakkosdivarissa*ysk*jenkkiviisikolla*kröh*
 

LoKoKo

Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

Nimi ainakin vaihtui ihan saatanan huonoon ja muoviseen Bisonsiin. Ei tuosta jenkeistä apinoidusta nimestä voi tykätä muut kuin reppanat joiden mielestä kaikki ulkomaankuuloinen on jotenkin muka-hienoa..
 
Viestejä
698
Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

Loimaan Bisons liigavuodet olivat kaiken kaikkiaan menestys ja oli todella harmi, että näin kävi. Hyvät ottelutapahtumat, asiallinen kotiyleisö, toimivat järjestelyt, toimitsijapöytä jne ja tietenkin mielenkiintoiset joukkueet yhdistettynä viihdyttävään pelitapaan. Bisons nimenä mun mielestä on erinomainen ja täytyy toivoa että tarina jatkuu.
 
Viestejä
107
Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

Tarina kyllä jatkuu, ensi kaudella 1B-divarissa mennään ja mukana ollaan menossa vahvasti. Jännä nähdä millaisin joukkuepanostuksin lähdetään; usko on vahva että malttia löytyy nyt eri tavalla kuin aiemmin. Logo on edelleen yksi makeimmista itse koskaan missään tapaamistani, samoin hieno faniyhteisö yhä. Kohti syksyä, nyt hyvää kesää kaikille, myös innokkaimmille vastajännäreille.
 

sareiv

Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

Vahvoja huhuja liikkeellä, että pelaisi jopa sarjatasoa ylempänä..... ???
 

sareiv

Vs: Mitä Loimaalla tapahtui?

Olisiko uusi valmentaja tässä ;D

http://www.ess.fi/urheilu/koripallo/art2366264
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös