Koripallo.com

MM-karsinnat: Ranska ja Venäjä 21. ja 24.2.2019

Viestejä
1 051
Upea matsi Suomelta! Puolustus suurimmaksi osaksi erittäin hyvää, hyökkäys toimi tarpeeksi hyvin. Wilson oli pitelemätön.

Mielestäni aika se ja sama onko seuraavassa matsissa Seppälä vai Tahvanainen. Niin huono Ilari tänään oli.
 
Viestejä
1 921
Hieno matsi jälleen kerran, kiitos jätkät! Ja piippuhyllylläkin tunnelma oli loistava, kuten aina.
 
Viestejä
2 308
Miten tuollaisen ihanan matsin ja lopputuloksen jälkeen (taas) tuntuu löytyvän vain pelkkää negaa. Väitellään siitä kuka oli huonoin, Ranska oli liikkeellä b-junnuilla, ei tästä mitään kuitenkaan tuu.
Siksi, että tämä on koripallo.com.

Mun päällimmäiset fiilikset eilisestä on kutakuinkin seuraavanlaiset. Ranskan voittaminen MM-karsintaottelussa on varsin kova suoritus oli siellä miten nuori ja kokematon kokoonpano vastassa. Susijengifanit ja kuudes pelaaja oli huippuvireessä alusta loppuun ja avitti Susijengin voittoon. Halli oli jälleen keran täynnä, ja vaikka monet pitivät muuttoa Espooseen metro-areenaan outona/huonona, niin jokainen Espoossa pelattu ottelu on osoittanut tämän pelon vääräksi. En nyt jaksa yksilöitä nostaa esille, paitsi että Wilson on kyllä aina ollut näissä Ranska-otteluissa ihan törkeän kova. Joku tässä meinasi, että Seppälällä oli löysät housuissa, mutta mun mielestä näytti siltä, että koko Ranskan joukkueella ja valmennuksella oli löysät kalsareissa, kun Jammu lähti ajamaan korille. En ole yllättynyt siitä, että tämän palstan kirjoittajat ovat nyt jo julistaneet Venäjän voittajaksi (koska tämä on koripallo.com), mutta ei se nyt täysin mahdoton tehtävä ole. Mun käsitys ei ole se, että venäläiset olisi erityisen hyviä pelaamaan paineen alla. Ja Venäjällä on kyllä kaikki paineet tuossa ottelussa, kun taas Suomi voi pelata paljon paineettomammin. Mä sanon että Venäjä tulee sortumaan paineiden alla. Voidaan sitten kollektiivisesti tyypilliseen tapaan todeta, että olipa Venäjä huono, kun menivät häviämään jollekin Suomelle. Okei katotaan nyt miten homma etenee.
 
Viestejä
234
Taitavat olla Jokery kuten pari muutakin, Veikko Huoleton ja Reki Reksinen, Seppälän ikätovereita joille löysät lahkeeseen pelitaidon loppumisen lisäksi tullu suht aikasin kohdalle, kun noin kateellisina täällä huutavat. Susijengissä pelaaminen kovan matsitäyteisen kauden keskellä on kunnia asia, toisia ei ikinä sitä kunniaa suoda ja toiset jäävät vaivojaan potemaan sivuun. Me sivusta katsojat emme saa tietää mitään taustoista yms., mutta jos tollasessa ottelurupeamassa kuin Katajakin ollu koko kauden... niin ei pelaaja ihan tuore mies voi olla, ihan samalla tasolla pelasi Seppälä tänään kuin moni muukin kentällä käynyt, mutta kuten totesin, nyt huutelevat täällä kateelliset entiset pelaajat eivätkä Susijengin todelliset tukijat, kellekään muulle ei yksittäisten pelaajien kritisointi tulisi mieleenkään. Senhän tajuu erkkikin. Säälittävää että voitokkaana iltana ei kannusteta, vaan haukutaan. Hankkikaa te elämä jostain :D:D

Ei, ei ja vielä kerran ei. Ainoastaan Katajan miehet jaksaa edelleen kertoa mitkä syyt voivat olla kun Ilari nyt sattui olemaan huono. Kaikki muut on jo nähneet ja hyväksyneet että Ilarilla ei vaan kestä kasetti. Mä tosiaan toivoisin että Seppälä olisi loistava maajoukkueessa mutta ei se vaan ole.
Mun mielestä on mahtavaa että Suomi voitti Ranskan, huikea suoritus ja mahtavaa oli jännätä. Jammu tosiaan oli herra ja hidalgo ja myös moni muu pelasi hyvin. Asenne oli kokonaisuudessaan kunnossa, raastaa ja taistelee ja ei senttiäkään periksi. Suomi voittaa sunnuntaina myös Venäjän samalla asenteella, uskon siihen vahvasti ja sitten aletaan poijjaat varaamaan matkaa

Oi Suomi On!
 
Viestejä
33
Surkea voitto Suomelta. Ei ois voittanu, jos ois ollu Tony Parker ja kaikki muut nba-pelaajat Ranskalla mukana. Venäjänki Suomi voi voittaa vaan sen takia, kun Kirilenko ei enää pelaa.
 
Viestejä
827
Toivottavasti Petsku ei aloita Venäjää vastaan, ei voi olla hirveän tuore fiilis tuon reissun jälkeen...

PS. Kenet valitsisit Seppälän tilalle tarjolla olevista pelaajista?
 
Viestejä
646
Jokaisen pitää pelata vähintään niin hyvin ja aggressiivisesti kuin tänään (ei ole toinen matsipäivä ollut näissä karsinnoissa yleensä Susijengin kunniapäivä tähän asti). Jalan ja pallon pitää liikkua ihan loppuun saakka (ei hiipua kuten viime Venäjä-matsissa).
Useimmiten ne pelin ulkopuoliset tekijät ovat oikeasti paljon vähemmän merkityksellisiä kuin ehkä saamansa huomion perusteella luulisi.

Nyt kuitenkin vähän pelkään, että tämä yhtälö on Suomen kannalta epäedullinen. Petsku ei missään nimessä voi olla sillä 100% jalalla liikkeellä. En tiedä ehtiikö kunnon joukkueharjoituksia edes muiden kanssa vetää. Peli tänään vielä myöhään illalla, koko lauantai matkustamista ja vielä useampi tunti aikaeroakin.

Lisäksi Espoossa kotiyleisöllä oli varmasti boostaava vaikutus, mitä Permissä ei ole sitäkään vähää.

Toivotaan, että se liike ja Nenonen basketball sieltä kuitenkin löytyy.
Koposen (ja Murphyn?) pitää tuoda oikeasti lisäarvoa joukkueeseen. Kannattaisko Koposen pelata merkittävä osa peliajastaan kakkosta niin kuin on tehnyt seurajoukkueissaan viimeiset vuodet ja olla pelintekijä vain sen vajaat 10 minuuttia kun Jammu huilaa?
Jos Jammu ja Petsku ovat yhtä aikaa kentällä, on Sasu penkillä. Ja kummatkin eivät voi taas olla yhtä aikaa penkillä, koska tässä pelissä en ykköstä antaisi sekuntiakaan Tahvanaiselle tai Seppälälle ellei ole ihan pakko. Varmaan muutama minuutti voidaan pelata niin että molemmat ovat kentällä, mutta ei sen enempää.
Siksi, että tämä on koripallo.com.
Se oli se vanha KP.com. Ollaan me uusi, iloinen ja positiivinen KP.com ;)
 
Viestejä
19 316
Jep. Ollaan positiivisia!

Se nyt tietenkään muuta sitä, että Seppälä ei ollut kovin hyvä eilen. Mutta positiivinen kpcomi voisi antaa Ilarille vielä aikaa. Eipä meillä Suomessa kovin paljoa valinnan varaa ole sillä rintamalla tällä hetkellä. Ja voihan Seppälä vielä kehittyäkin, kun Henkan harkoissa käy eikä paljon pelaa....

Vaan jaksaa minua ihmetyttää tuo Suomen valmennusjohto. Mitä helkkaria siellä Toikka fläppitaulu kädessä tekee ja Larkas kädet taskubiljardia pelaamassa seisoo. Mitä siellä oikeastaan Isonenälläkään on tekemistä, kun Tuovi kuitenkin valmentaa. Vai onko Henkka jenkkipurukumin mainospelle....?

Larkaskin joutaisi ihan hyvin harjoituksia pitämään Kulleille....

Ja onko sitä Koivariakaan enää pakko roikottaa mukana. Vai pesettääkö Henkka Mikolla selkänsä?
 
Viestejä
646
Mutta positiivinen kpcomi voisi antaa Ilarille vielä aikaa. Eipä meillä Suomessa kovin paljoa valinnan varaa ole sillä rintamalla tällä hetkellä. Ja voihan Seppälä vielä kehittyäkin, kun Henkan harkoissa käy eikä paljon pelaa....
Ehdottomasti! Oma Seppälä-kommenttini ei kata kuin tämän Venäjä-pelin. Yksi matsi, yksi kisapaikka ja Suomella kehissä sekä Petsku että Jammu, niin silloin siellä ei minuuttiakaan pitäisi pelata edes 10 vuoden nuorennusleikkauksen ottaneen Rannikon.
 
Viestejä
14
voi sua JOEN SUU. Eiköhän Larkaksella oo ihan selkee rooli ton SusiJengin pakkipään suhteen,ja mitä Toikkaan tulee rooli niinku Seppälällä ihan olematon?
 
Viestejä
936
Heitetään tähän kohtaan pieni täky ;) Seppälä ratkaisee voiton venäjällä huomenna, iskee pari jäätävää kolmosta sisään pelin lopussa kun koponen &jammu on saaneet virhetilit täyteen ;) palmi tekee majuennätyksensä pisteissä.. Sen verran on näillä kahdella velikullalla kokemusta siperian matkailusta tältä(kin) kaudelta että pojat näyttää närhen munat punakoneelle ;) ..

ps.lieköhän lennot permistä peruttu matsin jälkeen lumimyräkän takia, niin vois poijjaat ottaa sellasen 18h junamatkan venäjän halki takasin koto-suomeen ;) siinä vois pojat junassa juhlia saavutettua kisapaikkaa ja juhlan kunniaksi maistella muutaman vodka-tonicin ;)
 
Viestejä
646
Vedonlyöntikertoimien mukaan Venäjä on tuollainen 80/20-suosikki otteluun. Vähintään kolmen pisteen voiton todennäköisyys on siis sillä perusteella jotain <15 %. Ei ihan siellä Dettmannin 2-5 % luokassa olla, mutta melkoinen yllätys se kuitenkin olisi.

Koponen matkustanut koko eilispäivän, ollut perillä aamuyöstä puoli kahdelta - saas nähdä vaikuttaako ja kuinka paljon miehen peliin.
 
Viestejä
1 921
Itse ajattelen Dettmanin kommenteista seuraavaa: Fiksuna miehenä ymmärtää, että ummehtunutta ilmapiiriä on hyvä vähän pyörittää. En tarkoita tällä sitä, ettenkö arvostaisi joka ainutta koriksen mukana olevaa ihmistä, monella korispaikkakunnalla tehdään oikeasti hienoa työtä. Meillä suomalaisilla on paha tapa jäädä jupisemaan sohvan pohjalle asioista, joskus ihan hauskaa että korkeassa asemassa olevat kaverit kertovat omia mielipiteitään. Pressanahan on tällä hetkellä... nojoo, pipolätkäilijä. En väitä, että Dettman olisi oikeassa kommenteissaan, mutta mielestäni suomalaisten puhumattomuus korreloi joskus myös sen kanssa, että tähtiä ei oikein millään alalla hyväksytä. Late on toki poikkeus, geenilotto mennyt sen verran hyvin kohdalleen.
 
Viestejä
930
Late on toki poikkeus, geenilotto mennyt sen verran hyvin kohdalleen.
Vai oliko lottoa?

Jos tämä olisi tapahtunut Kiinassa, niin olisiko siitä saatu tehtyä jännä otsikko, että tälläisellä järjestelmällä Kiina pyrkii änpeeaahan.
 
Viestejä
1 921
Uskon, että Laten vanhempien urheilullisuudella voi olla jotain tekemistä. Toki en tiedä, miten paljon näissä keskusteluissa liikutaan trollauksen tai viisastelun maastoissa. Itsehän olen tietenkin harrastanut molempia. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös