Koripallo.com

MM-karsinnat: Ranska ja Venäjä 21. ja 24.2.2019

Viestejä
33
Luulin itsekkin että tuomarit hoitaisi tän Venäjälle mutta ei valittamista. Venäjä on hyvä jengi ja ansaitsi voiton. Hyvä esitys Suomelta. Siitäkään ei ole valittamista. Oli hienoa että Suomi venyi niin paljon muissa otteluissa että oli ylipäätään mahdollista että viimeisessä ottelusta tuli tällainen isojen panosten peli.

Jos nyt jossitellaan jostain niin se on se Euroliigan ja FIBA:n riita kun ei saatu huippupelaajia joka matsiin. Sen takia mentiin esimerkiksi häviämään Islannille vieraissa. Ei voi sanoa että "kaikilla joukkueilla oli sama ongelma" kun Suomi on sellaisista pelaajista riippuvaisempi kapealla pelaajamateriaalillaan.
Onhan nää karsinnat vähän paskasti toteutettu. Miten paljon joku Sloveniankin kärsi, kun ei parhaita mukana? Voittivat Euroopan mestaruuden viimeks kuitenkin. Toki sielläkään ei kaikki parhaat ihan, mutta kuiteskin. Serbiakin on vaarassa tippua, mutta näyttää siltä, että Teodosic hoitaa Serbian kisoihin.
 
Viestejä
339
Onhan nää karsinnat vähän paskasti toteutettu. Miten paljon joku Sloveniankin kärsi, kun ei parhaita mukana? Voittivat Euroopan mestaruuden viimeks kuitenkin. Toki sielläkään ei kaikki parhaat ihan, mutta kuiteskin. Serbiakin on vaarassa tippua, mutta näyttää siltä, että Teodosic hoitaa Serbian kisoihin.
Ja Kroatiahan ei mennyt kisoihin. En ole nyt ihan varma minkä verran Euroliigapelaajia Kroatialla on, mutta voisin hyvin kuvitella että Euroliiga sotki heidänkin suunnitelmat, koska heillä on tunnetusti todella kovia pelaajia myös NBA:n ulkopuolella.
 

42

Viestejä
3 151
Mutta sitten astui kuvaan eräs Salolainen puukäsi nimeltä Mikko Koivisto joka meni sössimään 3 täysin ansaittua vapaaheittoa Venäjä saa ilmaisen levypallon lähtee vastahyökkäykseen ja paiskaa täysin vapaan kolmosen suoraan säkkiin tasoittaen pelin ja ottaa pelin komennon sekä hallinnan saatuaan hengen päälle kotiyleisön tuella tuohon katkesi susijengin selkäranka lopullisesti.
Ja heittäjän vika oli se, että Venäjä sai ilmaisen levyrin ja vapaan kolkin? Ja jo tuossa vaiheessa ne ohiheitot ratkaisi pelin?

Ei jumalauta voi olla niin että Suomi on näin riippuvainen siitä onko Lauri Markkanen mukana vai ei.
Markkanen yksinkö olisi tuon kääntänyt Suomelle? Entä jos mukana olisi olleet myös Venäjän puoli tusinaa (vai mitä niitä nyt oli) Euroliiga-peluria?

Viimeisen muutaman minuutin aikana Venäjä heitti sisään (käytännössä tasatilanteesta lähdettyä) kolme enemmän tai vähemmän vapaata kolkkia, joilla ero tavoittamattomiin. Kun samaan aikaan Suomi ei valitettavasti saanut kunnollisia hyökkäyksiä aikaan ja hyvistäkin heittopaikoista pallot menivät rautoihin. Loppuiko bensa? Fyysisesti ja/tai henkisesti.

Minusta hyvä taistelu, mutta tällä kertaa arpa ei suosinut.
 
Viestejä
339
Löysin sattumalta kansainvälisen lehdistötilaisuuden ottelusta. Ainakin Huffi näyttäis olevan puhumassa siinä:

 
Viestejä
339
YLE:

"Seuraavaksi Susijengin pelit jatkuvat ensi syksynä EM-karsinnoilla vuoden 2021 kisoihin. Mutta Dettmann väläytti Venäjä-pelin jälkeen vielä mahdollisuutta taistella paikasta Tokio olympialaisiin 2020.

– Ehkä julkisista tiedoista poiketen Euroopalla on kaksi villiä korttia olympiakarsintoihin. Kannattaa katsoa, kuinka vakuuttavaa meidän esiintyminen on ollut, Dettmann sanoi."

Eiköhän Slovenia saa sen toisen villin kortin Euroopan mestarina? Suomella voisi olla mahdollisuus saada toinen, tosin Suomi on jo saanut todella arvokkaan villin kortin viime MM-kisoihin jossa ei sitten menestetty kovinkaan erikoisesti. Sen perusteella en usko että saadaan villiä korttia tällä ketaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös