Koripallo.com

MM-kisat 2023

Viestejä
1 677
704eb6add446fc079a92dbf5d75840cf (1).jpg
 
Viestejä
2 568

Suomessa suositaan syntyperäisiä suomalaisia työnhaussa ja jopa Urheilugaalan palkintoja jaettaessa.

Urheilutoimittajien liitto on kuitenkin kertonut, ettei se voi sääntöjensä takia välttämättä antaa vuonna 1982 Suomeen muuttaneelle Herbertille Vuoden valmentaja -palkintoaan, koska hän on Suomen ja Kanadan kaksoiskansalainen ja voitti mestaruuden Saksalle.

Suomessa on paljon aikansa eläneitä kerhosääntöjä, jotka toisin silmin katsoen näyttävät pelkästään naurettavilta.
 
Viestejä
2 568
Kyllähän näissä erinäisten urheilugaalojen palkintojenjaoissa on usein aikamoista suhmurointia taustalla. Muistan, että Tanskassa Richard Möller Nielsen ei valittu vuoden parhaaksi jalkapallovalmentajaksi vuonna 1992, vaikka johdattikin maan Euroopan mestaruuteen. Mutta hänet valittiin kyllä maailman parhaaksi jalkapallovalmentajaksi sinä vuonna. :D

When the Danish coaches at the end of 1992 voted for the Coach of the Year Award, it was given to Ebbe Skovdahl from Brøndby and not Nielsen. Instead of becoming Coach of the Year in Denmark, Nielsen won the World Soccer Manager Award for his achievement.

Okei, nämä tapaukset ovat nyt vähän erilaiset, mutta olisi melkein yhtä typerää, jos Gordie jätetään valitsematta kuin se, että Möller Nielsen ei ollut Tanskan vuoden jalkapallovalmentaja vuonna 1992.

Nyt kun Hesari on nostanut tämän Herbertin tapauksen pääkirjoituksessaan, niin saattaahan se olla, että tämä Suomen Urheilugaalaporukka tajuaa, miten hölmö tämä heidän tämänhetkinen linjansa on. Ja oikeastaaan, miten syrjivä heidän valintalogiikka on. Toivottavasti ainakin.
 
Viestejä
2 290
Viestejä
11
Gordon Herbert tuli Suomeen jo ennen Tuovia, niin miten hänellä ei olisi samoja oikeuksia valinnoissa
 
Viestejä
1 884
Latvian valmentaja siirtyy Scariolon tilalle Virtus Bolognan päävalmentajaksi 2 vuotisella sopimuksella
 
Viestejä
1 868
Viestejä
1 213
Olisiko ensimmäinen suomalaisvalmentaja Euroleaguessa? Todennäköisestähän lähivuosina saattaa tulla muitakin. :)
Tuomas Iisalon Paris tosiaan asettanut tavoitteekseen Euroliigaan nousta, huhut kertovat että jo ensi kaudelle saattaisi olla sopimus. Upeaa olisi kyllä suomalainen päävalmentaja Euroliigaan, ja samallahan tuossa olisi hyvä mahdollisuus Jantusellekin päästä sarjaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös