Koripallo.com

MM-kisat 2027 Qatar

Viestejä
948
Herättää myös ihmetystä, missä roolissa viime talvena HD kiersi Yhdysvaltoja seuraamassa yliopistopelaajien ja Markkasen pelejä.
 
Viestejä
2 521
Herättää myös ihmetystä, missä roolissa viime talvena HD kiersi Yhdysvaltoja seuraamassa yliopistopelaajien ja Markkasen pelejä.

1683203724735.png
 
Viestejä
2 578
No mistä muusta tuossa muka on kyse? Qatarissa kuten kaikkialla muuallakin asuu elintasoltaan monenlaisia ihmisiä, jos sinulla on luulo että siellä on joku diktaattori jolla kaikki omaisuus ja hyvinvointi ja muilla ei mitään niin olet pahasti väärässä. Qatarissa on myös töissä maahanmuuttajia joilla monella oikein hyvä ansio ja elinolot. Tuossa katsomoiden rakentamisessa menehtyneiden työntekijöiden lukemissa on sellainen fakta että ne lukemat kertovat kaikkien maahanmuuttajien menehtymisestä tiettynä aikana. Eivät siis kerro ollenkaan tietoa siitä ketkä heistä menehtyivät rakennusprojekteissa. Tyypillistä tämän päivän "journalismia" mediassa.

Qatarin mm-kisat tuottivat valtavan taloudellsen voiton fifalle kaikesta huolimatta, myyntituotto erilaisista sopimuksista oli muistaakseni noin 7 miljardia. Se mikä fifassa ja uefassa oikeasti mättää ei ole kisapaikkojen valinnat vaan järjestetyt voittajat. Jokainen näki että koko turnaus oli järjestetty niin että Messi saisi lopultakin maailmanmestaruutensa, seremoniat olivat absurdit lopussa viittoineen jne. Fifan ja Qatarin yhteinen tavoite, qatarilaiset omistaa psg:n jossa messi pelaa. Totta kai kisapaikan valinta pohjautui korruptioon, mutta niin se on joka on ainoa kerta riippumatta siitä missä ne järjestetään.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös