Koripallo.com

MU16 2020

Viestejä
1
On siellä muitakin lupaavia ja lahjakkaita pelureita, taitaa tämä ikäluokka muutenkin olla aika kova.
 
Viestejä
1 337

Pelaajat jaetaan joukkueisiin suuntaa-antavasti maantieteellisesti seuravalmentajien ilmoittautumisen ja rankingin perusteella. Seuravalmentajien ranking on hyvä tehdä huolellisesti, sillä sen perusteella maajoukkuevalmentajat kutsuvat ja jakavat pelaajia eri leirijoukkueisiin.
Kyselen täältä kun en löytänyt Susi All Stars -ketjua... "Seuravalmentajien ranking" tarkoittaa kai sitä että seuravalmentajat rankkaavat omia pelaajiaan? Siis ei että seuravalmentajat on rankattu? Tässä kohtaa kaipaisi läpinäkyvyyttä, mitkä ovat niitä kriteerejä joilla lasta sparrataan ja tuupataan susileiritykseen?
 
Viestejä
179
Itse aloittaisin kyselyn oman lapsen valmentajalta, joka varmaan käy läpi omat valintakriteerinsä. Mikä esimerkiksi on noiden testitulosten vaikutus valintaan? Jokatapauksessa ensimmäisessä vaiheessa leirille valitaan melko iso määrä pelaajia, joten jos tulee nimetyksi, niin jollekkin leirille luulisi pääsevän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös