Koripallo.com

Naisten Korisliiga 2017-2018

Huimaa

Vs: Naisten Korisliiga 2017-2018

"Sisä-Suomen Lehden saamien tietojen mukaan Nurmi on irtisanonut myös Huiman jenkkivahvistusten sopimukset. Nurmen lähdön taustalla vaikuttavat muiden muassa taloudelliset erimielisyydet." (https://www.ksml.fi/sisis/P%C3%A4%C3%A4valmentaja-Mervi-Nurmi-on-j%C3%A4tt%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4-%C3%84%C3%A4nekosken-Huiman/1105460#comments)

Nurmi irtisanonut? Ei kai itsensä irtisanonnut voi enää ketään muita irtisanoa? Varmaan kirjoitusvirhe... Joka tapauksessa kirves on heitetty kaivoon, jos kaikki jenkkivahvistukset tosiaan on irtisanottu!
 
Viestejä
1 349
Vs: Naisten Korisliiga 2017-2018

Huimaa sanoi:
... Joka tapauksessa kirves on heitetty kaivoon, jos kaikki jenkkivahvistukset tosiaan on irtisanottu!
Se ratkaiseva ottelu on tasan kahden viikon päästä. Onneksi HBA pelaa myös ilman jenkkivahvistuksia...

"Ei muuta kuin palloa ilmaan, jos valoo näkyy" vai miten se kuuluisa ohje menikään? :p
 
Viestejä
1 547
Vs: Naisten Korisliiga 2017-2018

KeegoMesh sanoi:
Se ratkaiseva ottelu on tasan kahden viikon päästä. Onneksi HBA pelaa myös ilman jenkkivahvistuksia...

"Ei muuta kuin palloa ilmaan, jos valoo näkyy" vai miten se kuuluisa ohje menikään? :p
Hyväskylän urheiluyliopisto vastaan Märskyn lukio?
 

Turppa

Vs: Naisten Korisliiga 2017-2018

http://aksa.fi/huiman-naiset-saivat-uuden-valmentajan/
 
Viestejä
87
Catzin huikea kymmenminuuttinen 31-0 runilla sai miettimään, onko naisten sarjassa tehty vastaavaa ihan äskettäin. Kertokaahan viisaammat, ihan jokavuotista ei vissiin ole?
 
Viestejä
87
Catz jyrää korisliigassa runkosarjan voittoon, mutta saatiinpahan pudostuspeliviivan tuntumaankin lisää jännitystä loppukaudeksi, kun forssalaiset kellistivät Kouvottaret. Toivoa vain sopii, että kuka tahansa jatkoon menijöistä myös onnistuu kiusaamaan vastustajaansa puolivälierissä, eikä jää pelkäksi statistiksi.
 
Viestejä
1 547
Satuin vilkaisemaan tuota HBA:n ja Huiman peliä, ja tuli taas sama tunne:
Jotakin HBA:n pelikirjassa on aika pahasti vialla. Ja se on sellaista, mikä heijastuu myös maajoukkueeseen heikkoutena.
Kuka joukkuetta oikein johtaa?
 
Viestejä
142
Juu,katselin kanssa hba:n tätä edellisen pelin tilastoja,ei olisi kiva olla tämän erään pelaajan joukkuekaveri kun katselee esim 3 pist.heittomäärää
 
Viestejä
49
HBA:n päävalmentaja tarvitsee oman supertähtensä, ettei poikapuolen kaksikko pääse lällättelemään.
 
Viestejä
1 547
Kuukauden pelaajassa Megan Mullingissa minun huomioni kiinnitti yksi asia jo alkuverryttelyn aikana.
Katsokaapa, miten hän astuu päkiöilleen - juostessaankin. Joustavaa, vahvat nilkat ja ja ilmeisen tuloksekastakin. Sopis varmaan muillekin.
 
Viestejä
1 547
Ilo huomata, että maajoukkueen Linda-Lotta Lehtoranta alkaa näyttää entiseltään, jopa paremmalta. Ei ole vielä kuulutettu, kuka naisten Korinsliigan voittaa.
 
Viestejä
191
Taisi käydä HyPo-niminen pyörremyrsky Vimpelissä vierailulla. Sillä aika vakuuttavat numerot 100 - 51 takoivat vieraat taululle. Koko 12 pelaajan rosteri pääsi pisteiden makuun ja kaikkien peliaika jäi alle 21 minuuttiin. Kolkit 15/32 = 46% ja kakkoset 25/46 = 54%. Koriin johtaneet syötöt 28 kpl, osoittavat joukkuepelin toimivuudesta ja 51 kpl levypalloja agressiivisuudesta. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina kohti välieräpaikkaa.
 
Viestejä
74
Välieräparit käyntiin! Onko näkemyksiä? Oma veikkaukseni Catz-Hypo 3-1 ja Honka-Peka 2-3. Finaaleissa Catz ja PeKa, joka menee myöskin viidenteen peliin! Siinä paras voittakoon!
 
Viestejä
837
Honka-Peka sattaa mennäkin noin kuten Lucky veikkaa/ennustaa. Toisesta parista en olisi niinkään varma. Catz on liikaa yhden pelaajan varassa. Ja se pelaaja on Aleighsa Welch. Jo ekan pelin aikana Welch nilkutti pahasti eikä helpotusta varmaan tänä iltana ole luvassa. Kanattaisiko säästää Welch vain kotipeleihin. 3-2 Catzille?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös