Koripallo.com

Naisten korisliiga 2019-2020

Viestejä
765
Honka jatkaa kiitettävästi tuloksen tekemistä. Koko syyskausi ilman tappioita kotikentällä. Onko aiemmin niin hiljaisesta ja seesteisestä Mankkaan hallista tulossa Tapiolan pelätty ja pahamaineinen hornankattila josta ei pinnoja haeta millään?

Peli jäi eilen katsomatta. Onko kenelläkään Honka - FoA matsista mitään pelillisiä havaintoja? Miksi Honka otti noinkin helpon voiton?
 
Viestejä
112
Forssan pelaaminen näytti tahmealta. Mäkitalo ei ollut rosterissa ollenkaan, ilmeisesti loukkasi itsensä hiukan pahemmin Kouvottaret-ottelussa. Hongan kolme jenkkiä pääsivät ottamaan liikaa niitä heittoja mitä halusivat.
 
Viestejä
132
Melto joulukuun pelaaja. Onnittelut Elenalle vaikka odotin, että valinta tapahtuu Covilen ja Ricen väliltä.
 

KVL

Viestejä
22
Kouvottaret löysi Lamunulle tuuraajan.

 
Viestejä
132
Kouvottaret löysi Lamunulle tuuraajan.

Mestaruuden tavoittelu on kallista puuhaa.
 
Viestejä
10
Cup on erinomainen lisä naisten liigaan, ainakin Kouvottaret näyttää arvottavan Cup-menestyksen korkealle, siksi tällainen sijoitus. Hienoa!
 
Viestejä
1 427
Tänään Topo sai tietää missä on naisten korisliigan kärki (nyt kuski osaa reitin). Topon hyökkäys ei nykykunnossaan kykene tuottamaan 100 pistettä ottelussa, joten parantamisen varaa voisi olla ehkä enemmän puolustuksessa. Peka voitti 98-88.
 
Viestejä
16
Alkaa olla selvää, että FoA tarvitsee vähintään toisen jenkin joukkueeseen taistellakseen muistakin mitaleista kuin siitä himmeimmästä.

Suomalainen materiaali on hyvä, mutta ei mitenkään riitä PeKaa tai Kouvottaria vastaan. Jos Alku signaa hyvän (combo) amerikkalaistakamiehen, niin se parantaisi osakkeita hurjasti. Minun mielestäni forssalaisten suurin ongelma on tällä hetkellä se ettei takakentältä tule tarpeeksi korintekovoimaa.
Mahtoikohan Joulupukki tuoda rahat, uuteen pelaajan
 
Viestejä
104
Näyttää sen verran laadukkaalta pelaajalta, että Forssa on laittanut panosta mestaruutta kohti. Hyvä yliopistoura ja syksy Puolan kovassa sarjassa. Mitkä ovat seuraavat satsaukset naisten korisliigassa?
 
Viestejä
20
Noniin, näinkö saadaan lisää jännitystä Naisten Korisliigan mestaruustaisteluun?

Pelaajatyyppinä FoA:n uusi jenkki vaikuttaa juuri siltä mitä joukkue kaipasi. Korintekovoimainen takapelaaja jolla on takana vahva yliopistoura, joskaan alkukausi Puolassa ei mennyt vielä kovin hyvin. Heittoprosentit näyttivät olleen siellä melko alhaiset ja vapaaheittoviivallekin Calloway pääsi vain neljä kertaa seitsemässä ottelussa.

Toki pitää muistaa, että Puolan sarja on erittäin kovatasoinen, joten tämä ei välttämättä tarkoita yhtään mitään Suomeen verrattuna.

Pelaakohan Calloway jo huomenna Suomen Cupissa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös