Koripallo.com

Naisten korisliiga 2020-2021

Viestejä
850
Miltäs kauden 2020/21 kuviot näyttävät naisten liigassa? Mitä tiedämme joukkueista?

Kokoonpanojen tilanne heinäkuussa 2020

Catz
valmentaja: Mika Haakana

Forssan Alku
Mia Loyd
valmentajat: Aleksi Suominen, Antti Halonen

HBA:n arvioitu kokoonpano
Ebba Pekonen
Emerita Mashaire
Saga Ukkonen
Silja Viita
Janette Aarnio
Cia Eklöf
Saana Kujala
Kati Ollilainen
Emilia Klemetti
Taika Uusimäki,
Klaara Mekkonen
Albina Syla
Viivi Palomäki


Kouvottaret
Henriikka Vähäuski
Yasmine Blomfelt
Sarah Toeaina
Roberta Björnman
Aliyah Collier
valmentajat: Joonas Frimodig ja Reetta Piipari


Peli-Karhut
Elena Melto
Zykera Rice
Noora Järvikangas
Elina Oravakangas
Amira Nyibong
Maria Koskinen
Minna Sten
Elli Heikkilä
Erika Mäkelä
valmentajat: Roope Mäkelä, Mika Hartonen

Tapiolan Honka
Annika Hyttinen
Pipsa Kahlos
Lotta-Kaisa Paltemaa
Kaisa Katajavuori
valmentaja: Kimmo Kujansivu


Torpan Pojat
Hanna Valkeinen
Ida Myllyoja
Magdalene Agyei
Maija Kuisma
Mirva Karvinen
Emilia Hulst
Elina Mäntynen
Meri Kanerva
Tessa Virtanen
Nea Kuisma
Hanna Ahola
Meri Damoiseaux
Rosa Lehti
Linda Hemmann
valmentajat: Niko KuusiEntäpä muut joukkueet? Vahvistettuja sopimuksia? Kuumia huhuja?

Sarjalisenssit jaetaan kesäkuun puolivälin jälkeen joten silloin tiedetään ketkä ovat mukana milläkin sarjatasolla.

***
EDIT: tästä tuli uuden ketjun avausviesti joten muokkasin viestiä ja päivitän joukkueiden kokoonpanoja tähän viestiin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
260
Miltäs kauden 2020/21 kuviot näyttävät naisten liigassa? Mitä tiedämme joukkueista?

Peli-Karhut on joukkueen kokoamisessa pisimmällä, ainakin virallisten tiedotteiden mukaan. Roope Mäkelä on puikoissa ja pelaajista on signattuna Elena Melto, Zykera Rice, Noora Järvikangas, Elina Oravakangas & Amira Nyibong.

HBA:ssa jatkavat oletettavasti 2002-syntyneet ja nuoremmat sekä mahdollisesti joitakin 01-syntyneitä. Tämä tarkoittaisi sellaisia pelaajia kuin Janette Aarnio, Cia Eklöf, Kati Ollilainen, Emilia Klemetti, Taika Uusimäki, Klaara Mekkonen ja Albina Syla. Uutena lisäksi Saana Kujala HyPosta ja varmasti joitakuita muita uusia.

Kouvottarista on keskusteltu edellä mutta nimilistaa ei vielä ole virallisesti edes päävalmentajan osalta.

Entäpä muut joukkueet? Vahvistettuja sopimuksia? Kuumia huhuja?

Sarjalisenssit jaetaan reilun kuukauden päästä joten silloin tiedetään ketkä ovat mukana milläkin sarjatasolla.
HBA:han voisi lisätä Ebba Pekosen ja Viivi Palomäen
 
Viimeksi muokattu:

KVL

Viestejä
42

Kouvottarien valmentajat julkaistu. Ei näköjään heru edelleenkään kiitosta Hartoselle menneistä vuosista.
 
Viestejä
850

Kouvottarien valmentajat julkaistu. Ei näköjään heru edelleenkään kiitosta Hartoselle menneistä vuosista.
Ei heru, ei. Tämä järjestely ei tosiaankaan mennyt putkeen, ainakaan seuran ulkopuolelta katsottuna.
 
Viestejä
850
Peli-Karhut jatkaa vahvaa etenemistään joukkueen kasaamisessa. Tänään PeKa tiedotti Maria Koskisen siirtyvän Kouvottarista Peli-Karhuihin.
 
Viestejä
69
– Se on hyvässä mallissa. Neljän viiden viime kauden runkopelaajan kanssa asioista on sovittu suullisesti. Ei meillä varmasti tule olemaan massiivista tarvetta etsiä pelaajia ulkopuolelta. Ehkä joitain täsmäkyselyitä tulemme tekemään.
- Don Frimodig (7.5.)

Piti käydä virkistämässä muistia Basket.fi:ssä, että ketkä nämä neljä kotimaista runkopelaajaa olivat. Nähtävästi Koskinen oli heitetty saman Intercity-junan alle Hartosen kanssa, kun itse laskisin viime kauden runkopelaajaksi. Tai sitten, kuten poutapäivä-puheenjohtaja Kouvottarien facessa ilmoitti, kolikolla on kaksi puolta ja Kouvolassa toinen puoli on aina kiilotettu. Peli Karhut kokoaa kyllä kovaa joukkuetta!
 
Viestejä
2 434
"Meillä on nyt tilaa hänen tyyppiselleen pelaajalle, koska viime kaudesta meiltä lähti pois parikin lyhyemmän pään pelaajaa" Roope Mäkelä Kymarissa.
Mitäs tuosta nyt on pääteltävissä? Järvinen ei jatka? Lehtoranta ei jatka? Junnut ei jatka?
Jenkkejä tuossa tuskin tarkoitetaan kun nehän vaihtuu käytännössä aina.
 
Viestejä
456
Kouvottaret takoi huippukauden satuin lukemaan viimekautta koskevan kirjoituksen Kouvojen kotisivuilta. Aiheuttaa vaan lisää kummastusta, kuinka kaikki lopulta päättyi. Joukkueelle muutokset ovat ajoittain ihan hyväksi, myös valmennuksellisesti. Tulee mieleen kirjoitusta lukiessa, että mahdollisista valmentaja muutoksista oli jo tuolloin tietoa taustaryhmällä, mutta ei päävalmentajalla. Voi olla, että olen väärässä. Mutta niin tai näin, joukkueen manageri on hoitanut asian helv...huonosti, niin huonosti, että hävettää.

Nyt Peli-Karhuihin takaisin siirtynyt Maria Koskinen kehittyi viimekaudella Kouvoissa. Pitkälti juuri lisääntyneen peli-ajan myötä. Siitä on pitkälti kiittäminen Hartosta. Hyvin roolitettu pelaaja. Toi hyvää energiaa joukkueeseen, niin kentällä kuin sen laidalla.Loppukaudesta kolmosetkin putosi hienosti.

Hankinnasta onnittelut Peli-Karhuille. ( Käsittääkseni Maria Koskinen on asunut Kotkan suunnalla jo viime kaudella, käyden sieltä Kouvolassa harjoittelemassa ja pelaamassa).
 
Viimeksi muokattu:

KVL

Viestejä
42
Kouvottaret takoi huippukauden Marianne Koskinen kehittyi viimekaudella Kouvoissa. Pitkälti juuri lisääntyneen peli-ajan myötä. Siitä on pitkälti kiittäminen Hartosta. Hyvin roolitettu pelaaja. Toi hyvää energiaa joukkueeseen, niin kentällä kuin sen laidalla.Loppukaudesta kolmosetkin putosi hienosti.

Hankinnasta onnittelut Peli-Karhuille. ( Käsittääkseni Marianne Koskinen on asunut Kotkan suunnalla jo viime kaudella, käyden sieltä Kouvolassa harjoittelemassa ja pelaamassa).
Sen verran korjaan, että nimi on Maria Koskinen.
Mutta kyllä, mielestäni hieno kausi häneltä ja etenkin pakkipäässä tärkeä pelaaja viime kaudella. Taisteli itseään paljon isompiakin pelaajia vastaan hienosti ja napsi myös levypalloja.
 
Viestejä
15
Eletään koronavuoden toukokuuta, ja Peli-Karhuilla on jo kasassa laadukas ja monipuolinen pelaajarunko. Hatunnoston arvoinen suoritus seurajohdolta. Kovaa työtä on haastajien tehtävä, mutta toivotaan kovasti että PeKa saa arvoisiaan kirittäjiä myös ensi kaudella. Se on koko Naisten Korisliigan etu.

Mitä tulee Kouvottariin, haluaisin uskoa että tässä on kyse PeKan tekemästä kaappauksesta, eikä niinkään Kouvottarien halusta päästää Koskinen menemään. Joka tapauksessa, aika paljon pitää silmiään siristää, jos löytää viime kauden kokoonpanosta neljä runkopelaajaa laskematta Koskista. No, ehkä sieltä vielä saadaan se täsmähankinta, muuten tämä alkaa näyttää melko surulliselta touhulta.
 
Viestejä
850
Forssan Lehti kommentoi FoKoPo-jutun yhteydessä myös Forssan Alun tilannetta:


Klikinsäästöhengessä: Alku on joukkueen kokoamisen osalta vasta alkuvaiheessa (sic). Valmentaja saattaa ratketa lähipäivinä. Alku harkitsee myös villikorttihakua divariin kakkosjoukkueelle mutta se päätös tehdään vasta hakuajan viime hetkillä - joka alkaa olla käsillä.
 
Viestejä
850
Tuoreimmat HBA-pelaajien päivitykset viittaavat siihen että HBA:n 01-ikäluokasta ei olisi kukaan lähdössä nyt syksyllä Atlantin toisella puolelle. Vai olenkohan unohtanut jonkun?

Muutenkin lähtijöitä taitaa olla vähän? Nollanollista on julkistettu Elina Ariken siirto rajaseudulle UTEPiin mutta juuri muita en muista kuulleeni.
 
Viestejä
5
Tuoreimmat HBA-pelaajien päivitykset viittaavat siihen että HBA:n 01-ikäluokasta ei olisi kukaan lähdössä nyt syksyllä Atlantin toisella puolelle. Vai olenkohan unohtanut jonkun?

Muutenkin lähtijöitä taitaa olla vähän? Nollanollista on julkistettu Elina Ariken siirto rajaseudulle UTEPiin mutta juuri muita en muista kuulleeni.
01 ikäluokan tytöistä ei tainnut valmistua vielä ketään
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös