Koripallo.com

Naisten Korisliiga 2023-2024

Viestejä
10
Peliä kun esim. Kotkasta katsoo niin ei ihme jos ei juuri ketään kiinnosta, mutta käsittääkseni Stevecolla ja Kisahallissa on laitteet valmiina ja ketään(liitto?) ei ole kiinnostanut edes selostusta hankkia.
 
Viestejä
34
Pyrinnön pelit päättyivät sitten kuten ennakoin eli puolivälierissä tuli jo noutaja heikkoa Forssaa vastaan.

Pientä outtia saa Molenius ja jengi tästä Shaw'n kurkunpäävammasta, mutta ei valehdella totuudesta. Totuus oli se, että Forssa oli parempi joukkue. Pyrintö voitti tuon kolmospelin käytännössä ilman Shaw'ta ja hyvältä näytti eka puolisko vitospelissäkin. Eli ei se Shaw'sta ollut kiinni vaan ihan pelitason ailahtelusta. Sanoin ennen puolivälieriä, että yksi hyvä peli kolmesta ei pudotuspeleissä riitä. Nyt pelattiin viisi peliä, joista vain yksi peli oli Pyrinnöltä kokonaisuudessaan hyvää koripalloa. Lisäksi viitospelissä nuo kaksi ekaa jaksoa. Harmillisesti Pyrinnön pelatessa huonosti he oikeasti pelaavat tosi huonosti ja pitkiä jaksoja. Viitospelissäkin Kujalan ja Järvisen hyvä eka puolisko kääntyi toisella jaksolla pelkkien kolmosten roiskimiseksi. Yksi voitto tuli sarjassa huonolla pelillä eli tuo elintärkeä game 2, jossa väännettiin rumaakin rumempi vierasvoitto tahtopakilla ja vastustajan huonon päivän avulla. Todellisuudessa tämä sarja oli koko ajan forssalaisten näpeissä ja he kuskin paikalla.

Nyt sitten rakentamaan sitä ensi kauden joukkuetta. Lähtökohta on se, että materiaalin pitää olla tätä kautta parempi. Muuten menee hukkaan koko kausi Saana Kujalaa. Jos mennään kahdella jenkillä, niin silloin niiden pitää osua nappiin ja lisäksi yksi hyvä suomalainen pitää rosterissa olla enemmän. Nyt lasken vastuunkantajiksi Kujalan, Järvisen, Keski-Saaren ja Sedanon. Eli neljä. Ensi kaudella pitää olla viisi kovatasoista suomalaista ja sen toiseksi kovimman pitää olla parempi kuin Järvinen.

Siihen sitten kyytipojaksi näitä Tyynilöitä, Mikkosia ja omia junnuja. Tyynilä ja Mikkonen osoittivat, että vielä ei ole aika laskea heitä "Top7" pelaajiksi.

PG: "Jenkki"
SG: Shaw
SF: "Veera Pirttinen"
PF: Kujala
C: "Ogun"

Bench: Sedano, Keski-Saari, Törnblom, Tyynilä, Mikkonen, "Oma junnu 1", "Oma junnu 2"

Tämmösen jengin saa ihan kohtuu pelimerkeillä kasaan. Ei pitäisi olla lämpimälle offiiselle homma eikä mikään. Palataan ensi kaudella lehtereille mikäli tämän tason kilpailukykyinen jengi saadaan tulille. JA PUITA!
Joskus on myös käynyt niin että pelaajat kehittyvät ikävuosien ja kokemuksen karttuessa... Edellyttää tietenkin laadukasta valmennusta....
 
Viestejä
351
Toivomani tulos. Molemmissa ottelupareissa voitot tasan ja toivottavasti ratkeavat vasta viidensissä. Se olisi parasta mainosta naiskorikselle tässä vaiheessa.
 
Viestejä
1 952
Parasta mainosta olisi jos nämä tulisivat ulos selostettuna ja kuvattuna jollakin muulla kuin automaattikameralla.
Se on kyllä harmi jos vasta finaalit, tai jos nyt nekään. Siirtyykö kohta ensi kaudella kaikki sitten koristv:hen, naisten liiga, ja miesten? Toivon mukaan ei. Kaikki olisi saatava takaisin ruutuun, kuten futiksessa on
 
Viestejä
351
Se on kyllä harmi jos vasta finaalit, tai jos nyt nekään. Siirtyykö kohta ensi kaudella kaikki sitten koristv:hen, naisten liiga, ja miesten? Toivon mukaan ei. Kaikki olisi saatava takaisin ruutuun, kuten futiksessa on
Koristv on suljettu kanava kuten jääkiekkoliiga. Sitä katsovat vain koripalloihmiset eli sinne ei eksytä vahingoissa. Ruutu näyttää monenlaista ohjelmaa ja siellä voi eksyä vahingoissa katsomaan koripalloa ja jäädä vaikka koukkuun.
 
Viestejä
285
Kyllähän Modi on tällä hetkellä tasollisesti liiga peluri ei muuta. Viime pelissä hänen anettiin heittää eikä paineistettu ollenkaan jonka takia teki kohtuulliset pisteet. Ekassa pelissä hänelle laitettiin kokenut puolustaja iholle ja tuloksena kaksi pistettä eli täysin kuolevainen eikä ratkaisu pelaaja missä nimessä. Ulkomaan komennus voisi tuoda jotain uusia ulottuvuuksia hänen peliinsä mutta suomessa taitaa olla parhaat esitykset jo nähty.
 
Viestejä
31
Se on kyllä harmi jos vasta finaalit, tai jos nyt nekään. Siirtyykö kohta ensi kaudella kaikki sitten koristv:hen, naisten liiga, ja miesten? Toivon mukaan ei. Kaikki olisi saatava takaisin ruutuun, kuten futiksessa on
Toivottavasti ei siirry mutta kuten olen hieman huhuja kuullut niin tälläkin kaudella ruutu/sanoma olisi halunnut lähettää vain miesten korisliigan.Liitto sai sentään naisten liigan pidettyä ruudussa toki ilman selostuksia.
Kaikissa muissa sarjoissa katsojamäärät ilmeisesti kovin marginaaliset ja tuotantokustannukset liian kovat.
Villi veikkaus että miesten liiga pysyy Ruudussa tai menee jollekkin muulle toimijalle mutta muut sarjat sitten liiton omalle alustalle. Sääli.
 
Viestejä
47
En edelleenkään käsitä miten tuotantokustannukset voivat olla kovat tuotteessa, minkä tekemiseen ei tarvita edes ketään olemaan pelipaikalla. Mutta kai siinä on, ei kai muuten KorisTV (vai Solidsport) olisi pakottaneet junnujoukkueet ottamaan maksun striimaamistaan otteluista sen sijaan että olisivat lähettäneet ne veloituksetta.
 
Viestejä
351
Kaikki loukkaantumiset ovat ikäviä, mutta nyt tuo Forssan Vegan loukkaantuminen harmittaa myös siksi, että tähän saattoi ratketa tiukaksi ounastelemani ottelusarja. Onneksi ToPo-Kouvottaret lähtivät pitkälle tauolla vain 3 pisteen erolla.
 
Viestejä
271
Kovasti on ollut loukkaantumisia tänä keväänä naisten sarjassa.

Vimpeli pelasi koko pudotuspelit kahdella jenkillä, kun sarjan parhaisiin pelaajiin kuulunut Breen oli sivussa. Honka pelasi yhdellä jenkillä, kun Jones oli sivussa. Pyrintö pelasi kolme viimeistä peliä yhdellä jenkillä, kun Shaw oli sivussa. PeKalla Vehka-aho ja Kleeman-Day ovat sivussa ja Pirttiseltäkin jäi puolivälierät väliin.

Nyt FoA:lta joutui Vega sivuun ja näytti tosiaan siltä, että tulee jäämään jokunen muukin peli vielä välistä. Harmittoman näköinen tilanne, jossa ilman mitään kontaktia loukkaantuminen. Ei näyttänyt nilkan vääntymiseltä, joten luulen, kuten Eyes Wide Shut edellä sanoi, että kyse on akillesjännevammasta.
 
Viestejä
285
Taisi olla henkinen finaali Kouvottaret vs ToPo. Topo jyräsi PeKan ekassa finaalissa parketin rakoon. Sääli.
 
Viestejä
927
Kymen Sanomissa PeKan Haakana kertoi pitävänsä ToPo:n Ilmar’l Thomasia yhtenä kaikkien aikojen parhaana vahvistuksena Suomessa - ellei jopa parhaana.

Mukana varmaan ripaus finaalitaktikointia, mutta mikä tekee Thomasista näinkin ylivertaisen pelaajan Suomen kentille?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös