Koripallo.com

Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Viestejä
533
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

JoKaFan sanoi:
Ei ainakaan Katajan rapossa Toikka sättinyt itseään tuosta ratkaisusta... Onkohan peili hukassa? ::)

Varmasti ei kukaan itseään (ja kannattajia) kunnioittava valkku voi sanoa tällaisen voiton jälkeen, että "olipa meiltä hiton hyvä matsi"... Toinen ja kolmas kymppi oli varmasti hyviä, mutta ei hemmetissä koko matsi, kun vielä itse (valkku plus pelaajat) tekee siitä jännän.

Onko coach menettämässä otteensa? Ihmeellisiä kommentteja ainakin laukoo.

Joo samaa ihmettelin!

" Tämä oli meiltä äärimmäisen hyvä matsi. Saimme sarjapisteiden lisäksi toivottavasti myös virtaa seuraavan päivän peliin Loimaalle, jossa vastus todennäköisesti vielä kovenee. Loppu meni sen verran tiukaksi, että siitäkin tuli opinsaunaa, miten pelit pitää lopettaa, sanaili Katajan päävalmentaja Jukka Toijala."

äärimmäisen hyvä matsi ja virtaa huomiselle? ohhoh.
 
Viestejä
16 284
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Tää on näin yleisesti ottaen hienosti kiteytetty (ei vain tätä matsia ajatellen)...

Ville Vahvanen ‏@VVahvanen 2. tammikuuta

Laatujoukkueen merkki, kun voittaa peruspelilläkin selkeästi. Ei epäselvyyttä voittajasta missään vaiheessa. #ktpbasket #korisliiga


Papukaija-merkki Kotkan suuntaan!
 
Viestejä
2 688
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Olihan se hyvin erikoinen matsi. Ei oikein tiedä olisiko harmissaan vai ei. Hieno nousu, mutta se ainakin harmittaa, ettei lopussa saatu enää kunnon heittoa aikaan, aikaa kyllä oli. Arnoldin sutaisu kymmenestä metristä oli epätoivoinen ja jäi metrin vajaaksi.

2,5 minuuttia ennen loppua eroa n. 15 pts ja valkut ottaa kakkosmiehitystä kentälle ja odotellaan loppuvihellystä. Osa katsojista poistuu suomalaiseen tyyliin paikalta. Sitten Namika pääsee kuin vaivihkaa lähemmäs ja Suonion haamukolmosella jopa iskuetäisyydelle. Siinä vaiheessa Toikka tais ottaa ykkösmiehet takaisin kentälle. Sitten seuraa Virtasen jäätyminen viivalla ja kuin pisteeksi iin päälle Kanervo&Wesby kaksikko sössii keskenään pallon sivurajasta ulos 5 sekkaa ennen loppua. Niin epäkypsää pelaamista Katajalta loppu kuin olla ja voi. Ollaan siinä käsittämättömässä tilanteessa, että Namika pääsee vielä heittämään voitosta pelattuaan viimeiset 4 minuuttia 1-3 paikan miehillä ja käytännössä koko viimeisen jakson ilman Warrenia ja Opplandia. No, ei sitten lopulta ollut lähelläkään se voittoheitto.

Matsi oli ekat 15 minsaa Namikan hallussa, sitten alkoi Katajan kolmoset pudota ja lähtivät karkumatkalle. Namikaa rassasi pahasti tänään muuten hyvässä vireessä olleen Warrenin virhetili. Morrison pääsi mellastamaan aivan liian vapaasti ja siinä yksi ottelun ratkaisuista. Rannikko oli hienoa buzzerbeateriä lukuun ottamatta iso pettymys, toisaalta istui pitkiä toveja myös vaihtopenkillä oisko ollut jotain vammaa. Myös Namikalta Arnoldin juokseminen vähän ontuvaa ja reittä huollettiin useaan otteeseen, toiv. ei vakavampaa.

edit: Wesbystä piti sanoa, että ei vakuuttanut mutta ei toisaalta pettänytkään. Melko näkymätön. Go-to-guy tiukassa tilanteessa? Ei mielestäni..

edit2: Namikasta sen verran, että parin edellisen kauden Namika ois hävinny tälläsen matsin 20+ pojolla. Tän vuoden joukkue taistelee loppuun asti ja säilyttää ammattiylpeytensä :peukku_ylös:
 
Viestejä
142
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Statline of the night:
Lasaroff kentälle minuutiksi, miinus 6. Sillä aikaa Virtanen oli avannut kengännauhat molemmista kengistä.

Virtanen kehiin, eikä solminut nauhoja kentälle mennessään ennen seuraavaa Katajan paniikkiaikalisää, vaan pelasi tyynenviileästi nauhat auki....

Chp
 
Viestejä
6 198
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Kataja on pelannut 36 min. hyvää vieraspeliä, mitä sitten tapahtunut.. Pelaaminen loppunut ilmeisesti ja kylmät meinas käydä.. Onneksi voitto kumminkin tuli. Ehkä joukkue ottaa tästä nyt oppia jatkoa ajatellen. Milloin Pete heittänyt neljä vaparia peräkkäin ohi.. :eek:
 
Viestejä
2 688
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Syöttökunkku sanoi:
miltäs nenosen peli näytti?
Katajan parhaimmistoa Kanervon ja Morrisonin kanssa. Eikä ees filmaillu tällä kertaa :)

Hector sanoi:
Milloin Pete heittänyt neljä vaparia peräkkäin ohi.. :eek:
Tuskin koskaan..?
 
Viestejä
16 284
Vs: Namika Lahti - Kataja 3.1 Suurhallissa

Kiitos tästä! Hieno pätkä. Olipahan sähellystä... EDIT: Siis tuossa lopussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös