Koripallo.com

NBA 2020-2021

Viestejä
1 516
Harmittava juttu, mutta ei näytä kovin hyvältä alkamassa olevan kauden osalta.. No toivotaan, että rokote tulee pian. Eikä vain pelkästään nba:n takia.

With the new NBA season weeks away, the league announced on Wednesday that 8.8 percent of players in a recent round of league-wide testing returned positive results for COVID-19.

In a joint statement with the NBPA, the league announced that 48 out of 546 players tested from Nov. 24-30 were infected with the coronavirus. It marked the first set of widespread testing in the league since the conclusion of the 2019-20 season.
 
Viestejä
239
Harmittava juttu, mutta ei näytä kovin hyvältä alkamassa olevan kauden osalta.. No toivotaan, että rokote tulee pian. Eikä vain pelkästään nba:n takia.Tämä oli aika odotettavissa. Pelaajat hengailleet kaiken näköisissä olosuhteissa, joten sitten kun palataan omien jengien kaupunkeihin löytyy näitä tapauksia välttämättömästi jonkun verran. Positiivisia testejä oli melkoinen läjä myös ennen Orlandon kuplaa, joten en siinä mielessä ole vielä kovin huolissani tulevasta kaudesta.

Kysymyshän piilee enemmänkin siinä, että kuinka paljon näiden tapauksien lukumäärää saadaan pidettyä kurissa nyt kun ei olla kuplassa. Joukkueilla luulisi/toivoisi olevan aika tarkkoja sääntöjä miten pelaajat ja henkilökunta voivat viettää vapaa-aikaa. Saas nähdä miten homma lähtee pelittämään.
 
Viestejä
1 516
Mikähän se visio on? Westbrook ollut parhaimmillaan liigan räjähtävin ja armottomin korin alle ajaja mutta tais mestaruussormus haaveet kadota lopullisesti. Oli kyllä aivan kupla-unessa tänä kesänä, monessa pelissä iso määrä peräkkäisiä helppoja pallonmenetyksiä.
Russell Westbrookilla oli ilmeisesti nivunen melko huonossa kunnossa playoffeissa. Ja siitä syystä hän jättikin playoffien 4 ensimmäistä peliä väliin, mutta ei ilmeisesti pelatessaankaan ollut vielä täydessä kunnossa.. Westbrook myös tuli kuplaan myöhemmin kuin muut, kun hän oli saanut koronan.

Kauden aikana Westbrook oli kuitenkin melko hyvä ja tilastot olivat 27,2 pts / 7,9 levyä / 7,0 syöttöä. Lisäksi Westbrookin FG-% oli uran paras ja hänet valittiin all-nba third teamiin.

No en usko, että Westbrook pystyy kovinkaan paljon nostamaan Washingtonin tasoa. Ehkä Wizards taistelee idän viimeisistä playoff-paikoista. Sekin toki jo aika paljon nousua viime kausiin.
 
Viestejä
403
Giannis jää Bucksiin. Supermax ja 228 miltsukkaa/5v.Miehen perään kuolanneet seurat voivat keskittyä unelmoimaan jostain muusta. Buck osoitti peliliikkeillään että ovat tosissaan ja vakuuttivat. No yksi asia pois päiväjärjestyksestä.
 
Viestejä
2 149
Aika hieno on joulupäivän kattaus - jos on siis mahdollisuus ja halu istahtaa oikein korismaratonille.

19.00 New Orleans @Miami

21.30 Golden State @Milwaukee

00.00 Brooklyn @Boston
 
Viestejä
2 149
Eikö nuo kaksi peliä tarjoa mitään hienoa?
No juu. Mutta ajattelin, että jos pitää Tapanina olla perheen seurassa / sukuloimassa tai muuten vain elävien kirjoissa, niin ehkä muutaman tunnin unetkin on jossakin välissä paikallaan? :)

Erityisesti toki ilahdutti taas nuo pyhäpäivien kellonajat kun on kerrankin Suomessakin ihmisten aikaan pelejä useampi katsottavana (toisin kuin nuo kaksi).

Ja toki, jos tarkkoja ollaan, noi on jo Tapaninpäivän pelejä Suomessa, että ei kuulu enää Joulupäivän kattaukseen. :oops::rolleyes:


Mutta juu. Kyllähän noistakin ainakin toinen pitää katsoa Tapanina jälkikäteen.
 
Viestejä
8 780
Olenko ainoa, joka olen innoissani ja todella optimistinen New Orleans Pelicansin kaudesta?

Takakentältä löytyy liigan most underrated defensive duo, Lonzo Ball ja Eric Bledsoe. Molemmat pystyvät käsittelemään palloa ja Lonzo on pelintekijänä liigan parempaa puoliskoa. Kolkkiprosenteissa on hieman toivomista, mutta jos Lonzo pystyisi lähestymään .400 ja Eerikki .350 niin olisi ihan doable.

Sitten on Ingram astumassa supertähtiluokkaan kehityksensä myötä. (Ei toki oikeuta 1. kierroksen fantasyvarausta siitäkään huolimatta)

Ja Zion pelaa tällä kaudella 33-34 minuuttia per peli. Jos pysyy kunnossa, niin sehän on jo itsessään 5-6 voittoa lisää sarakkeeseen.

Ja mitä muuta? Reddick on edelleen liigan johtavia catch and shoot pelaajia heti Dumbcan Robinsonin jälkeen. Josh Hart solid as fuck linkkuveitsi off the bench ja Steven Adams on hänkin aliarvostettu sentteripelaaja, kivenkovan puolustuksen takuulukko. Avausviisikon ja oikeastaan koko jengin ainoa ongelma on kolmen pisteen heitto, jota joutuu kaivamaan kissojen ja koirien kanssa löytääkseen.

SvG puhui 8 miehen rotaatiosta eli näiden jälkeen sen täytyy melkein olla Nicolo Mälli tai Nikkel Aleksanteri-Kävelijä, joka rotaation täydentää. Kolmosprosentit toki 33-34 eli ei mikään iso apu. Toki Jaxon Häis luulisi myös olevan minuuteilla Adamsin backupina.

Eli eiköhän mennä playoffseihin ja shokeerata joku kova Lännen nippu + poffseissa kiusata ekalla kierroksella lupauksia antavalla tavalla jotain powerhaussia. Siinä kauden tavoite Pelicansseille by Kik Jams.
 
Viestejä
403
Hei höpönassut. Kustannustietoisen valinta on ostaa leaguepass Meksikon kautta. Eli VPN meksikoon, ja leaguepassia ostamaan hintaan 70 euroa/vuosi/kaikki pelit. Jatkossa uusiutuu samaan hintaan. Ei voi tehdä vanhaan muualta tehtyyn tilaukseen ellei ensin laita tilausta poikki ja odota päättymista. No taitaa olla halvempi ilman kikkailuja tänä vuonna muutenkin. Säästyneen rahan voi käyttää vaikka NBA-tuokio-paitoihin tai muuhun relevanttiin sisältöön. Tämä näytti jo että on geoblokattu, mutta kauden alettua ovet on taas auki.
 
Viestejä
1 589
Onkin tavallaan mukava, kun tämä kauden alku on sijoitettu joulun tienoille. Joskus sunnuntaiset päiväpelit olleet aika karmeaa katsottavaa, jätkät koettaneet pössyllä herätellä itseään kentälle.
 
Viestejä
7 330
Hei höpönassut. Kustannustietoisen valinta on ostaa leaguepass Meksikon kautta. Eli VPN meksikoon, ja leaguepassia ostamaan hintaan 70 euroa/vuosi/kaikki pelit. Jatkossa uusiutuu samaan hintaan. Ei voi tehdä vanhaan muualta tehtyyn tilaukseen ellei ensin laita tilausta poikki ja odota päättymista. No taitaa olla halvempi ilman kikkailuja tänä vuonna muutenkin. Säästyneen rahan voi käyttää vaikka NBA-tuokio-paitoihin tai muuhun relevanttiin sisältöön. Tämä näytti jo että on geoblokattu, mutta kauden alettua ovet on taas auki.
Toimiiko nää? Muistan joskus kokeilleeni Netflixiä VPN:n kanssa. Jonkin aikaa pystyi katsomaan, mutta lopulta blokkasivat käytön, kun havaitsivat VPN:n olevan käytössä.
 
Viestejä
403
Toimiiko nää? Muistan joskus kokeilleeni Netflixiä VPN:n kanssa. Jonkin aikaa pystyi katsomaan, mutta lopulta blokkasivat käytön, kun havaitsivat VPN:n olevan käytössä.
Toimii hyvin. Se saitti mistä ostetaan yleensäkin, määrittää vaan hinnan ja valuutan (VPN-) IP-osoitteen mukaan. Katsoessa ei mitään VPN:a tarvitse. Toista vuotta menen itse näin ja hyvin pelittää. Premium-pakettia eli kaikki lisukkeet ei ole tarjolla kuitenkaan. Mutten kaipaa, vuoden oli aikanaan, ja hyödynsinkö kertaakaan?
 
Viestejä
1 589
Olipa taas mukava nähdä Marja kentällä.

Mielenkiintoista keskustelua oli Palotien ja kommentaattorin kesken isojen miesten valmennuksesta Serbiassa.

Erittäin hienoa operointia!
 
Viestejä
403
Heatin kelkassa pitää edelleen olla ja eiköhän nuo edelleen kamppaile 5 kärjessä idässä. Rookie-osastollakin Achiuwa näyttää ihan hyvälle valinnalle ja Spoelstra koulii tästä hyvän Adebayon sijaistajan. Robinson ihastuttaa edelleen liikkeellä ja heittotarkkuudella. Tätä on pakko seurata henkisesti tervehdyttävä joukkuepelikokemuksena Bulls-sekoilujen jälkeen. KikJamsin Pelicans ei ihan vakuuttanut. Zionin tankkityyli ei kyllä hirveästi silmiä hivele. Silmät kiinni ja sekaan... Saas nähdä tuleeko tästä kuitenkaan sitä sukupolvipelaajaa. Kovin näyttää pönäkältä tuo vatsa-/takapuoliseutu, eikö tästä nyt voisi joku 5-10 kiloa napsaista pois? Ymmärrän paremmin että joku veteraani tulee hyvässä lihassa ja pelailee läskit pois. Toisaalta jos maksetaan miljoonia luulisi voivan edellyttää että heebot ilmottautuu suht tikissä paikalle kun toiminta alkaa.
---
Nets näyttää todella hyvälle ja kaikille tuntuu oma tekeminen ja rooli olevan selvää. Saas nähdä kuinka iloinen meisinki ja yhteishenki säilyy kun painetta tulee. Ehkä Nash on se liima joka sitoo nämä kaksi sankaria muuhun joukkueeseen. Allen on kyllä kova kaveri ja tulee saamaan hyvän sopimuksen vaikkei jatkoa nyt tullutkaan. Kertaheitolla kyllä ensipuraisujen perusteella melko kärjessä idässä. Bostonilla voi tehdä tiukkaa, näyttäisi olevan kovasti Tatumin ja Brownin varassa hyökkäyspää ainakin nyt.
 
Viestejä
579
Olipa vähän tylsiä joulupäivän pelejä, ei kovin pitkään tarvinnut jännitellä yhdenkään lopputulosta. Heat on Dragicin kanssa taas kova sana, joskaan en nyt finaalipaikan puolesta ihan vielä löisi vetoa. Nets on siellä samassa kisassa, mutta vähän arvelluttaa Kyrien ja KD:n yhteispelin toimivuus pidemmällä aikavälillä. Currylle tulee pitkä kausi. Luka tarvitsee aika paljon vielä muitakin apuja kuin Porzingisin paluun.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös