Koripallo.com

NBA 2020-2021

Viestejä
1 025
Leonard se sitten hoiti sarjan game seveniin. Doncic oli tänään huono eikä Dallas heittäny kyllä hyvin muutenkaan. Tai no ei se Doncic varmaan ollu huono, mutta vain ok tasolleen. No vikassa pelissä Clippersin tähdet toivottavasti sulaa, eikä Jacksonilta saa samanlaista tulitukea, kuin tänään.
Luka ihan hyvä, mutta Reggie parempi.

B4F005A0-1865-44D1-8A36-0DB52CE87BC9.jpeg

Tuossa oli se sarjan käännekohta.
 
Viestejä
514
Mavericksin kuviot tulevat olemaan mielenkiintoiset. Tuntuisi oman kevyen seuraamisen kulmalta että tämän tyyppisellä setupilla homma ei etene. Luka tietysti on kaiken tukipilari, mutta porukat ympärillä eivät mahdollista parempaa tulosta. Porzingis sinällään ei varmaan ole ongelma mutta sopimus on. Vielä kolme vuotta jäljellä (ml pelaajaoptio) joista viimeinen vuosi taitaa olla 36M. Lukaa varmasti jatketaan kesällä max-sopparilla, ja jonkun todellisen tähden tarvitsee tuekseen että menestystä tulisi. Eli onko Porzingisistä vaan päästävä eroon ja kuka näkee hieman Lauria paremmalla vaikutuksella pelaavan miehen jonain kohteena, jonka potentiaali on hyödyntämättä, tuolla rahalla? Mies itsekin näkyy valittelevan oman roolinsa vähyyttä vaikka häntä käytetään huomattavasti enemmän kuin Lauria (ennen Vuc-kauppaa) eli olisi tod näk myötävaikuttamassa siirtoon. Vaikka ei kai noissa paljon pelaajalta kysellä, eikä sopparissa mitään tradekickeriä kai ole siirtoa vaikeuttamassa. Täällähän on seuraajia ja syväymmärtäjiä Mavsin suhteen niin olisi hauska kuulla joku spekulaatio joka pohjautuu vähän syvällisempään näkemykseen.

Niin, ja itse ottelusta että Bobanin isoille minuuteille aina iso peukalo.

E: unohdin sanoa että Lukan kehityksen varaan ei paljon kannata laskea koska on jo niin hyvä, ettei sieltä sitä merkittävää lisävipua enää juuri ole saatavissa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 605
Boban nosti ja piti Dallasia mukana.

Luka intoutu taas, siis juuri kun D nousi 5p johtoon, siirtymään yksinyrittäjäksi ja huos, hetkessä Lc ohi ja meni menojaan.

Parempi voitti.
 
Viestejä
1 980
Kristaps Porzingis is frustrated with his role, "often feeling more like an afterthought than a co-star" as Luka Doncic dominates the ball and the spotlight.

Hmmm... :)
 
Viestejä
6
Kun eilen katselin tuon Clippers - Mavs 7.pelin, niin tuli mieleen, että KP:hän oli kuin meidän Lauri Bullssissa eli meni kiltisti seisoskelemaan kulmaan odottelemaan josko joku (lue Luka) hänelle sattuisi syöttämään. No yleensä syöttöä ei kuulunut. Toinen vaihtoehto oli jäädä kaarelle "päivystämään" josko joku (lue Luka) hänelle syöttäisi. No aika harvoin syöttöä tuli.
Käsittääkseni Lauri ainakin Kingpinnin kaudella tällaiseen pelikuvioon kyllästyi, joten en yhtään ihmettele, että KP on tuskastunut...
 
Viestejä
76
Lähdin katsomaan Dallas-Clippers-ottelusarjaa ihan muina Luka-faneina toivoen ilman muuta, että Dallas tuuppaa Clipsut ulos jatkosta. Jotenkin mieli kyllä muuttui ottelusarjan edetessä... Vaikka Kawhi otti isoa roolia, molemmissa päissä kenttää, ja omalla henkilökohtaisellaan panoksellaan pakotti joukkueensa jatkoon, niin samalla nimenomaan Clippers pelasi joukkueena alusta loppuun, Dallasista ei voi sanoa samaa.

En voi olla fanittamatta Lukan omintakeista korisnerokkuutta, mutta tämän ottelusarjan perusteella... alko todella hatuttamaan muun joukkueen puolesta. Luka hautoi palloa, otti (liikaa) aivan älyvapaita pakotettuja omia ratkaisuja, ja syötötkin, kun niitä nähtiin, lähtivät yleensä vähän myöhässä. Tuttu näky kelle vaan, joka on nähnyt Lavinen 'yksin ratkovan' Bullssien tiukempia matseja. Paitsi, että Luka päihitti yksinpelaamisessa Lavinenkin mennen tullen. Yhteistä oli se, että Lukan yksinoikeutettu asema joukkueen moottorina saa suuren osan muusta joukkueesta pelaamaan passiviisesti ja puolitehoilla. SIellä menee hukkaan monta pelaajaa, jotka voisivat olla ratkomassa tärkeitä otteluita joukkueelle.

Kukaan yksittäinen pelaaja ei ole niin hyvä, että tämä vaihtokauppa koskaan kannattaisi. Clippers ansaitsi ilman muuta päästä sarjasta jatkoon. Dallasissa tätä asiaa kannattaisi jotenkin lähteä ratkomaan, ennen kuin tilanne tuosta pahenee, eikä Lukankaan pelaamista kohta halua katsoa yhtään.
 
Viestejä
514
Luka hautoi palloa, otti (liikaa) aivan älyvapaita pakotettuja omia ratkaisuja, ja syötötkin, kun niitä nähtiin, lähtivät yleensä vähän myöhässä.
Luka syötti 14 (!) koriin johtavaa syöttöä ja lisääkin olisi tullut, jos esim Hardaway Jr. ei olisi kivittänyt 1/9 kolmosia tai Porzingis 0/5. Heitti hyvillä tehoilla, olivat yritykset nyt älyvapaita tai ei. Toi pallon joka kerta ylös ja oli usein Kawhin tai PG:n vartioinnissa. Kyllä tässä enemmän on kyse siitä ettei muusta porukasta löydy kunnon kakkosoptiota ja hyvä jos kolmosoptiota. Tämä tarina että Lukan peli jotenkin passivoisi on aika erikoinen tai että joku pelaisi poffeissa epämotivoituneena puolivaloilla. Tuon korinteon lisäksi mies tarjoilee hyvin jos näkee vähänkin vapaana olevan paikassa ja kyllähän niitä syntyy juuri tuolla lailla että imee itseensä aina vähintään kaksi miestä. Jotain muuta tarvitaan. The Athletic otsikoi otteluartikkelin: "Luka Doncic was good enough to beat Clippers, but Mavericks’ roster wasn’t." Cuban ilmoitteli jo että Carlisle jatkaa joten sitten jää oikeastaan rosterin myllääminen sopivaksi.

CP oli mahtavassa vedossa eikä olkapääkivuista näy jälkeäkään. Siinä on kyllä viimeisen päälle vanhan liiton floor general. Bridges hyvä adjutantti ja Ayton piti Jokicin suht hyvin aisoissa. Vaikka sarjan voittoon on hyvä sauma, ei tällä päätyyn mennä kuitenkaan mutta hyvä että nuori joukkue pärjää ja meno yleisön puolella huima. Nets-Bucks peliä ei kauan tarvinnut katsoa kun asia oli selvä. Bucks vaikuttaa aivan alasarjalaiselta Netsin kyydissä, ja ero on niin järkyttävä että vaikea nähdä ihmeen tapahtuvan jatkossa. Isoin yllätys runkosarjaan nähden on että Nets puolustaa todella kovalla efortilla ja tulokselllisesti. Philly-Nets olisi aika kova konffafinaali.
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 623
 
Viestejä
514
Sunsin vankkurit puksuttavat rauhaisaan tahtiin autiomaassa tasaisesti eteenpäin. Tätä olisi varmaan suomalaisenkin koriskonnossöörin mukava katsella: pallo liikkuu, kaikki on pääosassa (ei toki liiallisessa) vuoron perään ja sovussa, kaikki heittää, puolustuspääkin on hallussa ja joukkuehenki katossa. Jos tulee turbulenssia, napataan Paul penkiltä rauhoittamaan nuori joukkue. Erikseen pitää mainita CP3:n 15 syöttöä, eikä yhtään menetystä ja tuliko 17 pinnaakin 60% tehoilla. Vanhan liiton pelintekijöistä Paul taitaa olla sukupolvensa paras? Denver puski mielikuvituksetonta 3-rumbaa, eikä repussa ollut oikein mitään Jokicia lukuunottamatta, kun jotain muuta olisi pitänyt tehdä. Naamasta näki ettei nyt napannut, vaikka 2 ensimmäistä erää pysyivät iskuetäisyydellä. Altavastaajien kannattaminen on yleensä huono taktiikka, mutta toivon todella että sarja menee Sunsille.

Lauri ja Cam Johnson+ muuta (s&t) olisi teoriatasolla hyvä skenaario, joskaan ei kai käytännössä mahdollinen? Suns saisi monipuolisemman hyökkäyspään viimeistelijän plus lisää pituutta ja Bulls halvemman kuitenkin riittävän heittouhkan korvaaman Laten kentän levittämiskyvyn. Ai niin, voishan sieltä ottaa Cameron Paynen pelintekijäksi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
76
pallo liikkuu, kaikki on pääosassa (ei toki liiallisessa) vuoron perään ja sovussa, kaikki heittää, puolustuspääkin on hallussa ja joukkuehenki katossa. Jos tulee turbulenssia, napataan Paul penkiltä rauhoittamaan nuori joukkue.
... Ihanaa. Ainoa ristiriitainen tunne tätä katsoessa seuraa siitä, että CP3 oli yksi niistä pelinrakentajista, joita itse haaveilin Bullssiin off-seasonilla, kun vielä kuvittelin, että Bullssiin todella hankitaan sellainen. Välillä sitä huomaa fantasioivansa, että miten Bullssin tämä kausi olisi mennyt, jos Paul olisi Phoenixin sijasta reissannutkin Chicagoon.

Karmea jossittelun paikka se Jamaal Murrayn loukkaantuminen, kuten kaikki muutkin loukkaantumiset, aina. Muuten on kyllä suuri ilo seurata pleijareita. Jestas, miten joka helvetin jengissä on hyviä pelaajia, ja paljon, ja penkiltä nousee vaan lisää. Huomaan, että kannatan vähän joka jengiä.
 
Viestejä
1 025
Tätä olisi varmaan suomalaisenkin koriskonnossöörin mukava katsella
Se on just näin. Tämmöinen koristurvenuija katseli peliä ja oli sitä mieltä että ei tämä oikein sytytä, tästä sarjasta riittää kun vilkaisen tuloksen jatkossa jostain.
 
Viestejä
514
Se on just näin. Tämmöinen koristurvenuija katseli peliä ja oli sitä mieltä että ei tämä oikein sytytä, tästä sarjasta riittää kun vilkaisen tuloksen jatkossa jostain.
Ymmärrän että Pistonsin runkosarjapelien jälkeen tosiaakin puuduttavaa katsottavaa. Luulen että nämä tulokset faksataan teksti-tv:hen melko nopeasti, ehkä jo saman päivän aikana.
----
Ehkä vaivaannuttavinta seurattavaa poffeissa on Gianniksen vapaaheittoon valmistautuminen. Tänäänkin vihellettiin yksi poikki kun "keskittyi" yli 10s. Jos rituaali on noin kankea ja hidas niin ei ihme että kolisee rautoihin tai menee helaksi kun generoi tuossa ajassa hitonmoisen kipsin itseensä. Mistä näitä tähtipelaajia mutta surkeita vapaaheittäjiä erityisesti tänä vuonna kehittyy?

Clippers, vaikka selvisikin Mavsista, ei näytä mitenkään vahvalta. Ihmenousu tuskin uusiutuu ja Jazz on selvästi niskan päällä, Clipsu sinnittelee mukana vaivoin. Muu materiaali kuin PG ja Kahvi ei näytä riittävän. Jo sen takia että toinenkin Morrisin vastenmielisistä kaksosista joutuu laulukuoroon, saa toivomaan Jazzin voittoa. Ja vaikka Mitchell se hyökkäyspään tähti on kyllä joukkuepeli ja tasaisuus on se vahvuus.

Bucks näytti alkupelin aivan uudestisyntyneeltä, mutta sitten Nets, vaikkei ollutkaan aivan kotipelien tikissä, kuroi eron kiinni. Onneksi Bucks vei lopun tiukat vaiheet, että sarjaa jatkuu edes yhdellä pelillä, mutta käytännössä mikään ei asetelmassa muuttunut. Philly on ilmeisesti se ainoa joka Netsit idässä pystyy haastamaan edellytäten että Embiid on kunnossa. Aika maagisessa vedossa oli toisessa Hawks-pelissä. Huomenna selviää pystyykö Hawks todella haastamaan, kun pelataan kotikentällä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 025
Ekan neljänneksen tuijotin hotels.comia
A3CD055E-2AAC-48F8-8EAE-654FD07AF12F.png


Muilla neljänneksillä näin jo koripalloa.
392C3EFC-61E9-4589-B9F1-F4DF88157974.png


068FB4E0-AFA8-4D70-80DD-055BB49C30B6.png
 
Viestejä
1 025
ja Henkelle että ei ehkä kuitenkaan putoa ihan Pistonsin tasolle :).
Siis tarkoitin, että Heat taistelee pudotuspelipaikoista eli jossain sijoilla 5-9 menee. Pistons menee vielä hieman eri tasolla. Vai onko Juzolla jotain näkemystä/tietoa että Deividas Sirvydis nostaa Pistonsin mukaan kisailemaaan pudotuspelipaikoista?

Juzo sai kyllä nyt mun odotukset nousemaan korkealle.
 
Viestejä
514
Liettualaiset on aina kovia, varma tieto, koska korislutuurikansaa, jo ennen 2. maailmansotaa Euroopan huipulla. Onko jäbä ihan noin kova kuin tarvitaan, siitä ei ole kovinkaan varmaa tietoa.
 
Viestejä
514
Jee Suns! Denver köysissä ja homma totaalisesti Sunsin kontrollissa. Tämäkö on pitkästyttävää koripalloa? Ei tosiaankaan ja CP näyttää että midari on kunniassaan. On kyllä maaginen hahmo joka suhteessa Sunsille ja hienoa ettei kentän paras ole pelkkä skoraaaja. Jos on kyllästynyt siihen että muutama ukko ratkoo pelejä ja muut ovat lähinnä tukijoukkoja, suosittelen tätä sarjaa, jota tosin taitaa olla max 2 ottelua jäljellä. Nuggets häviää tämän materiaalin kapeuteen. Kaikki on yhden serbin varassa, eikä apuja tule mistään. Gordonin pitäisi olla kova tekijä, mutta tänäänkin surffaili tehottomana, eikä Porterkaan pääse runkosarjan tasolleen. Se Murrayn 20 pinnaa jää uupumaan.
 
Viestejä
514
Taasko Phillyn maaginen duo sulaa poffeissa? Simmons otti yhden korintekoyrityksen toisella puoliajalla, Embiid sentään yritti 0-12. Allaolevaa katsellessa miettii jälleen kerran, miten on ollut mahdollista käydä koko polku junnusta maailmanluokan pelaajaksi, ja kaikesta matkan varrella saadusta valmennuksesta huolimatta heittäminen näyttää tältä:

Ehkä osaltaan selittää miksei uskalla edes yrittää.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös