Koripallo.com

NBA 2021-2022

3PO

Viestejä
166
Juuri näin. Mielestäni kun luonteessa on noin iso vika ja ongelma, niin pitäisi saada siitä ihan selkeä rangaistus myös.
Palkkapussi pieneksi, hyllytys otteluista määritelemättömäksi ajaksi, jolta ajalta ei tule palkkaa. Pistää miettimään myös omaa käytöstä. Jos Irving sai hyllytyksen rokotusasiasta, niin tästä pitäisi tulla vieläkin isompi hyllytys. On kuitenkin melko paljon isompi ja pahempi juttu.
Puoli vuotta kentiltä pois ilman palkkaa ja toivottavasti palkka olisi vain 2mil.$ per kausi. Joten käteen jäisi 1mil.$ josta lähtee verot yms. muut kulut pois. Ei nimittäin ansaitsisi moinen naistenhakkaaja sitäkään.
 
Viestejä
71
Toihan on kyllä vähän ihmeellinen logiikka, että jotenkin siinä perheväkivallan teon hetkellä joku pysähtyis jotenkin laskelmoidusti miettimään tulevia palkkaneuvotteluja. Eihän se nyt niin toimi.
En nyt tarkoittanut aivan tuota viestilläni, sillä uskon kyllä, ettei vaimoa "moksiessa" tule ensimmäisenä ajatelleeksi tulevaa sopimusta.
Vaan pointtini oli, että miten joku voi olla niin tyhmä, että yleensä tekee tuollaista (ilmeisesti Bridges on jo aikaisemiin Instagramisssa jaellut kuvia juomisesta ja ruohonpoltosta, joten mikään yllättävä asia tuo väkivaltaan syyllistyminen loppujen lopuksi tuskin oli).
Bad, bad boy...

Niin ja sopimustahan ei ole vieläkään saatu tehtyä, joten saattoi tulla aika kallis action Milesille.
 
Viestejä
430
En tiedä onko tuo väkivaltaisuus tyhmyyttäkään varsinaisesti. Toki joku pääkopan sisäinen tekijä sellaisen laukaisee. Todennäköisesti päihteet katalyyttina. Tyhmyydeksi se muuttuu siinä vaiheessa jos asialle ei tee mitään ja hae itelleen/perheelleen apua ekan kerran jälkeen.

Joku puolen kauden palkaton pelikielto ja liigan kautaa järjestettyyn asianmukaiseen vihanhallinnan & päihdehoitoon sitoutuminen ja nuhteettoman elämän eläminen. Sen jälkeen takasin jos kriteerit täyttää. Rangaistuksena ja katumusharjoituksena kaupanpäälle tulee väkisinkin vielä vähintään kauden pari kestävä buuauskonsertti jokaisessa matsissa.

Siitäkän tuskin mitään hyvää seuraa miehelle ja hänen perheensä elämälle jos heitetään kerrasta ulos liigasta oman onnensa nojaan ja märehtimään menetettyä uraa.

Muutaman pelivideon perusteella näyttää olevan kyllä hyvin lyhytpinnanen ja konfliktialtis kaveri kyseessä. Ei oo tosin vielä uskaltanu haastaa oikeesti näitä koripalloilijan kokoisia äijiä, vaikka sisällä kiehuu välillä selvästi yli. Todennäköisesti itsehillintä pettää sit kun päihteilee vapaa-aikanaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös