Koripallo.com

NBA 2022-2023

Viestejä
143
Ei ole Aytonista Jokerin pysäyttäjäksi.
Ayton nähnee vieläkin painajaisia toisesta ottelustaan liigassa, kun Jokeri toivotti tervetulleeksi.

No ei sillä, ei taida kenestäkään olla Jokerin pysäyttäjäksi. Muutama vuosi sitten Dwight oli hyvä, mutta jotenkin Jokic vaikuttaa pelaajalta, joka oppii ja noinkohan onnistuisi enää nykyään samat kikat.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Dillon Brooks tökki karhua koko matkan ulos Memphisistä.


The Memphis Grizzlies have informed pending unrestricted free agent Dillon Brooks that he will not be brought back under any circumstances, league sources tell The Athletic.

After his tumultuous end to the season, Brooks was told about the Grizzlies’ decision to move on in exit meetings with team officials in recent days, those sources said. Memphis and Brooks discussed in exit meetings that it’s best for both sides to have a fresh start, sources added.
 
Viestejä
1 528
Mitäköhän Phoenixissa tehdään jos tämä päättyisi sweeppiin tai esim 4-1 Nuggetsille. Se on ainakin varmaa että 1. tapauksessa Denverissä myytäisiin kostoks suuri määrä ”Nuggets in 4” T-paitoja. Mutta se alkaa olla aika selvää ettei CP3 säily poffeja ehjänä eikä Ayton ole ”That Guy”. Mennäänkö Bookerin ja KDn johdolla mestaruuteen koskaan kun luovuttiin muutamasta tärkeästä nuoresta pelaajasta KDn saamiseksi. Ainakin jonkinlainen retooling tuolla täytynee tehdä. CP3 mentoroimaan draftista tulevaa pelintekijää Jazziin? Sopparistahan ei ensi kaudella ole kuin puolet taattua.

Brooks Kiinaan pandoja herättelemään. Ehkä tämä saa myös muita kovanaama-/paskanjauhajakandidaatteja keskittymään pelaamiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 350
Onhan NBA mennyt osittain aika neitimäiseen suuntaan, mekot pitäisi välillä pojille ostaa. Ja tämä ei missään tapauksessa naisia aliarvostaen. En toki väkivallasta itsekään pahemmin välitä ja vahingoittamisyritykset ovat aina tuomittavia, lisäksi esim. vapaaottelu on aivan idioottien touhua. Kovia urheilijoita toki hekin.

Pakko heittää offtopiccina tähän että vapaaottelijat on tosiaan ehkä jopa kovimpia urheilijoita kaikista lajeista, niin monet väittää. Heidän pitää olla hyviä monessa lajissa ja treenata hyvin montaa eri asiaa. Itse katson paljon vapaaottelua ja näkisin että parempi esimerkki idioottien touhusta ja väkivallasta on nyrkkeily, jossa kuolee enemmän urheilijoita, koska siinä hakataan enemmän päähän ja iskut päähän niitä kuolemia aiheuttaa. Tämä huolimatta siitä että vapaaottelu näyttää hurjemmalta ja siinä on paljon ohuemmat hanskat ja sillekin on oma selityksensä että miksi silti nyrkkeily on vaarallisempaa, mutta en nyt jaksa tästä tän enempää saarnata korisfoorumilla :).
 
Viestejä
4 175
Pakko heittää offtopiccina tähän että vapaaottelijat on tosiaan ehkä jopa kovimpia urheilijoita kaikista lajeista, niin monet väittää. Heidän pitää olla hyviä monessa lajissa ja treenata hyvin montaa eri asiaa. Itse katson paljon vapaaottelua ja näkisin että parempi esimerkki idioottien touhusta ja väkivallasta on nyrkkeily, jossa kuolee enemmän urheilijoita, koska siinä hakataan enemmän päähän ja iskut päähän niitä kuolemia aiheuttaa. Tämä huolimatta siitä että vapaaottelu näyttää hurjemmalta ja siinä on paljon ohuemmat hanskat ja sillekin on oma selityksensä että miksi silti nyrkkeily on vaarallisempaa, mutta en nyt jaksa tästä tän enempää saarnata korisfoorumilla :).

Joo, itse arvostan enemmän urheiluna nyrkkeilyä, mutta eri mieltäkin saa olla. :)
 
Viestejä
4 175
Tän listan mukaan kolmas:

Ja tällä listalla kakkonen:

Mun listan ykkönen.Tässä aika mielenkiintoista keskustelua aiheesta. Tai ehkä enemmän monologia :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 461
AD nominoi ja LeBron komppasi. Vaparit 29-6 Lakersille - eikä edes kyse ollut perus-LeBron-tuomaroinnista. Warriorsilla ei mitään reittiä korin alle, Lakers 10 blokkia ja vähintään saman verran kaarsivat pois / jättivät heittämättä, kun AD pelotti.

AD / Looney levaritaistelu todella maailmanluokkaa ja lopulta tasapeli 23-23. Vanderbilt puolusti yllättävän tehokkaasti Currya. Schröderiltä hieno ilta myös.

Ensimmäinen yllätys nähty, mutta sarja vielä nuori.
 
Viestejä
594
Kukaan ei ole hyökännyt Draymondiin. Kukaan ei ole lyönyt Draymondia. Kukaan ei ole yrittänyt vahingoittaa Draymondia. Nilkasta kiinni pitämisestä puolen sekunnin ajan ei anneta siviilissä kenellekään mitään rangaistusta, missään. Nämä ovat faktoja.

Ja on ehkä unohtunut se Poolen kimppuun hyökkääminen. "No oli joku hässäkkä" ja vertaillaan johonkin Gobertin lievään tuuppimiseen. Se oli Draymondilta täysin provosoimaton nyrkinisku sellaisella tavalla ja voimalla täysin varautumattomaan ihmiseen, että vastavilla lyönneillä on yhdellä iskulla tapettu ihmisiä. Warriorsissa silitetään päätä. Koripallon ulkopuolella ei.
Minä luulin, että vain raiskaajat ja kidnappaajat uskovat, että kiinni pitäminen ei pitäisi olla rangaistavaa. Henkilöstä kiinni ottaminen on todellakin rangaistavaa. Sillähän kidnappaajat ja raiskaajat aloittavat omat rikoksensa, ja tietyllä tavalla katsottuna se voi olla ainoa asia mitä kidnappaajat tekevät, jos eivät tee muuta kuin sulje henkilön jonnekin, josta ei pääse pois. Vähintä miksi kiinni pitämisen voi laskea olevan on uhkaus pahemmasta rikoksesta, jos henkilö jatkaa jollain toisella teolla kuten raiskaus tai toisenlainen fyysinen vahingoittaminen. Jos joku ottaa kiinni pieni kokoisesta naisesta pimeällä kadulla niin kukaan ei kiellä kyseistä naista ylireagoimasta kiinni pitäminen. Todennäköisesti häntä kehuttaisiin, jos onnistuisi tekemään pahempaa fyysistä vahinkoa toiseen osa puoleen. No tuo on elämää koripallo kentän ulkopuolella.

Myös Sabonis päästi irti vasta kun Draymond yritti repiä jalkansa irti hänen otteestaan. Jalka on paljon vahvempi kuin käsi, joten tämä ei ollut Saboniksen päätös päästää irti vaan hänellä ei ollut optiota. Joten kauanko hän piti irti niin sillä ei ole merkitystä. Hän ei päästänyt irti vapaaehtoisesti. Toki hänellä ei ollut aikaa tehdä tätä päätöstä, joten ehkäpä jonkun mielestä se heikentää rikosta.

Loukkaantumisuhka. Koripallon kaksi todennäköisesti yleisintä loukkaantumista on se, että joku laittaa jalkansa hyppääjän alle (tästä eräs Zaza on kuuluisa) ja toinen on se, että pelaaja kaatuu, hyppää, pyörii tai heittäytyy toisen pelaajan jalkoihin. Veikkaisin, että nykykoripallossa tuo jälkimmäinen on yleisin syy loukkaantumisiin. Mitä Sabonis teki? Kaatui/heittäytyi Draymondin jalkoihin eli uhkasi Draymondia tuolla jälkimmäisellä loukkaantumisella. Tekikö Sabonis tämän tahallaan? Todennäköisesti ei, mutta kuten yllä mainitsin niin toisesta kiinni ottamisen voi laskea olevan minimissään uhkaus väkivallasta ja tuon Sabonis teki tahallaan. Joten Sabonis hyökkäsi Draymondin kimppuun tahallaan.

Miksi tuo on yleinen loukkaantumisen syy? Jos toinen henkilö makaa sinun jalkateräsi päällä niin se estää sinun liikuttamasta jalkojasi vapaasti. Joten jos tuossa tilanteessa kaadut niin koska et saa jalkojasi irti niin et voi ensinnäkään kaatua kontrolloidusti ja erittäin todennäköisesti nilkkasi yli ojentuu ja vähintään nilkan nivelsiteet on mennyttä kalua. Sabonis kasvatti tämän vamman todennäköisyyttä pitämällä nilkoista kiinni, joten jos Draymond olisi kaatunut taaksepäin häneltä olisi erittäin todennäköisesti mennyt nilkat paskaksi. Myöskään Draymond ei olisi voinut tätä estää mikäli Sabonis olisi vain pyörinyt maassa puolen kehon verran eteenpäin. Sabonis painaa yli sata kiloa, hän on sitonut Draymondin jalat, joten Draymond ei olisi pystynyt estämään kaatumista koska kaatumisen estävät raajat eli jalat on Saboniksen käsissä.

Eli Sabonis todellakin uhkasi Draymondia loukkaantumisella. Draymond ei mitenkään voi tietää haluaako Sabonis niin tehdä. Hehän ovat vastustajia ja moni koripalloilija on valmis tekemään paljonkin voittaakseen. Joten hän teki sen mitä 99% ihmisistä tekee eli repi jalkansa irti.

Sitten se murha yritys, jona Draymondin vihaajat tulee tätä kutsumaan viikon päästä. Koripallossa ei juurikaan tapahdu loukkaantumisia kehoon, jos toinen pelaaja istuu päällä tai kaatuu päälle tai astuu päälle. En nyt muista yhtään, mutta varmasti noita on tapahtunut. Amerikkalaisessa jalkapallossa on joku joskus kuollut on häntä on taklattu kehoon. Mutta taklauksessa oleva voima on suurempi kuin mitä voi astumalla päälle saada aikaiseksi. Olisiko Draymond voinut tehdä vahinkoa niin halutessaan? Toki olisi. Putoamalla kyynerpää edellä Saboniksen naamaan, putomalla polvillaan Saboniksen rintakehään tai 'Atomic bum drop' olisi voinut tehdä enemmän vahinkoa kuin mitä Draymond astumalla olisi koskaan voinut tehdä. Mutta hän ei halunnut tehdä vahinkoa.

Kuitenkin tämä on viimeinen viesti tähän liittyen ellei jotain henkilökohtaisuuksia aleta heittelemään.
 
Viestejä
1 926
Nopean hyökkäyksen pysäyttämisestä verrataan kidnappaukseen. Aika hyvä.

Huh, selvittiin onneksi säikähdyksellä Saboniksen ote meinasi repäistä Greenin jalan kokonaan irti torsosta.

Mitäpä jos Greenin kengänpohjasta olisikin ilmestynyt puukko?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
426
Hei, palataanko taas vatvomaan tuoreempia tapahtumia kuin Sabonisin ja Greenin huono hetki nakkikioskin jonossa. Mitä loukkaantumisiin tulee, siinä selvittiin joka tapauksessa säikähdyksellä.

Ja helvetti näitä loukkaantumisia kaikkialla... Tällä hetkellä käy eniten sääliksi Miamia, vaikka siellä Butlerin ja Herron varjossa koko kauden pelanneet ukot ovatkin hienosti jatkaneet taistelua.

Ja vaikka kaksi matsia nähtyäni, en usko että Phoenix terveenkään Chris Paulin kanssa lopulta voisi Nuggetseille mitään, niin olisivathan he tämän mahdollisuuden ansainneet.

Täytyy vain kovasti toivoa, että kun mestaruustaistelu tästä koko ajan tiivistyy, se ei lopulta ratkeaisi avainpelaajien luokkantumisiin.
 
Viestejä
2 461
Celticsin murskavoitosta ei ainakaan ihan hirveästi keskusteltavaa jäänyt. Nyt se puolustus oli paikalla ja alusta roska-ajan alkuun asti prässäsi Phillyä ja teki kaiken vaikeaksi. Ei osunut kolkki 76ersilla ja muuten jäi kovin paljon iso-pelaamisen varaan.

Embiid oli pakissa oma itsensä ja viisi blokkia ekaan varttiin. Hyökkäyksessä taas vaikutti vielä kovin aralta ja jäi mieluummin sivuun tapahtumista. Ekassa matsissa Philly tiesi, että Embiid ei pelasta ja kaikki pistivät kaikkensa peliin. Nyt oli Embiid, mutta ei sitä samaa asennetta ja lopulta vain 50 % Embiidistäkin. Polvituki näytti aika mittavalta ja Embiid ei ollenkaan sinut sen kanssa.
 
Viestejä
4 175
Hei, palataanko taas vatvomaan tuoreempia tapahtumia kuin Sabonisin ja Greenin huono hetki nakkikioskin jonossa. Mitä loukkaantumisiin tulee, siinä selvittiin joka tapauksessa säikähdyksellä.

Ja helvetti näitä loukkaantumisia kaikkialla... Tällä hetkellä käy eniten sääliksi Miamia, vaikka siellä Butlerin ja Herron varjossa koko kauden pelanneet ukot ovatkin hienosti jatkaneet taistelua.

Ja vaikka kaksi matsia nähtyäni, en usko että Phoenix terveenkään Chris Paulin kanssa lopulta voisi Nuggetseille mitään, niin olisivathan he tämän mahdollisuuden ansainneet.

Täytyy vain kovasti toivoa, että kun mestaruustaistelu tästä koko ajan tiivistyy, se ei lopulta ratkeaisi avainpelaajien luokkantumisiin.

Toisaalta sen verran kovia urheilijoita ne penkiltäkin tulevat ovat, että mukavaahan se vain olisi, jos yllätyksellisiä ratkaisijoita tulisi.

Mua ei ainakaan yhtään kiinnosta Jamesin tai Curryn voittamat uudet mestaruudet, onneksi lähipäivinä toinen näistä lähteekin spekulaatioista kesälomille.

Ja kyllä kovina pelaajina molempia pidän tietysti.
 
Viestejä
2 089
Minä luulin, että vain raiskaajat ja kidnappaajat uskovat, että kiinni pitäminen ei pitäisi olla rangaistavaa. Henkilöstä kiinni ottaminen on todellakin rangaistavaa. Sillähän kidnappaajat ja raiskaajat aloittavat omat rikoksensa, ja tietyllä tavalla katsottuna se voi olla ainoa asia mitä kidnappaajat tekevät, jos eivät tee muuta kuin sulje henkilön jonnekin, josta ei pääse pois. Vähintä miksi kiinni pitämisen voi laskea olevan on uhkaus pahemmasta rikoksesta, jos henkilö jatkaa jollain toisella teolla kuten raiskaus tai toisenlainen fyysinen vahingoittaminen. Jos joku ottaa kiinni pieni kokoisesta naisesta pimeällä kadulla niin kukaan ei kiellä kyseistä naista ylireagoimasta kiinni pitäminen. Todennäköisesti häntä kehuttaisiin, jos onnistuisi tekemään pahempaa fyysistä vahinkoa toiseen osa puoleen. No tuo on elämää koripallo kentän ulkopuolella.

Myös Sabonis päästi irti vasta kun Draymond yritti repiä jalkansa irti hänen otteestaan. Jalka on paljon vahvempi kuin käsi, joten tämä ei ollut Saboniksen päätös päästää irti vaan hänellä ei ollut optiota. Joten kauanko hän piti irti niin sillä ei ole merkitystä. Hän ei päästänyt irti vapaaehtoisesti. Toki hänellä ei ollut aikaa tehdä tätä päätöstä, joten ehkäpä jonkun mielestä se heikentää rikosta.

Loukkaantumisuhka. Koripallon kaksi todennäköisesti yleisintä loukkaantumista on se, että joku laittaa jalkansa hyppääjän alle (tästä eräs Zaza on kuuluisa) ja toinen on se, että pelaaja kaatuu, hyppää, pyörii tai heittäytyy toisen pelaajan jalkoihin. Veikkaisin, että nykykoripallossa tuo jälkimmäinen on yleisin syy loukkaantumisiin. Mitä Sabonis teki? Kaatui/heittäytyi Draymondin jalkoihin eli uhkasi Draymondia tuolla jälkimmäisellä loukkaantumisella. Tekikö Sabonis tämän tahallaan? Todennäköisesti ei, mutta kuten yllä mainitsin niin toisesta kiinni ottamisen voi laskea olevan minimissään uhkaus väkivallasta ja tuon Sabonis teki tahallaan. Joten Sabonis hyökkäsi Draymondin kimppuun tahallaan.

Miksi tuo on yleinen loukkaantumisen syy? Jos toinen henkilö makaa sinun jalkateräsi päällä niin se estää sinun liikuttamasta jalkojasi vapaasti. Joten jos tuossa tilanteessa kaadut niin koska et saa jalkojasi irti niin et voi ensinnäkään kaatua kontrolloidusti ja erittäin todennäköisesti nilkkasi yli ojentuu ja vähintään nilkan nivelsiteet on mennyttä kalua. Sabonis kasvatti tämän vamman todennäköisyyttä pitämällä nilkoista kiinni, joten jos Draymond olisi kaatunut taaksepäin häneltä olisi erittäin todennäköisesti mennyt nilkat paskaksi. Myöskään Draymond ei olisi voinut tätä estää mikäli Sabonis olisi vain pyörinyt maassa puolen kehon verran eteenpäin. Sabonis painaa yli sata kiloa, hän on sitonut Draymondin jalat, joten Draymond ei olisi pystynyt estämään kaatumista koska kaatumisen estävät raajat eli jalat on Saboniksen käsissä.

Eli Sabonis todellakin uhkasi Draymondia loukkaantumisella. Draymond ei mitenkään voi tietää haluaako Sabonis niin tehdä. Hehän ovat vastustajia ja moni koripalloilija on valmis tekemään paljonkin voittaakseen. Joten hän teki sen mitä 99% ihmisistä tekee eli repi jalkansa irti.

Sitten se murha yritys, jona Draymondin vihaajat tulee tätä kutsumaan viikon päästä. Koripallossa ei juurikaan tapahdu loukkaantumisia kehoon, jos toinen pelaaja istuu päällä tai kaatuu päälle tai astuu päälle. En nyt muista yhtään, mutta varmasti noita on tapahtunut. Amerikkalaisessa jalkapallossa on joku joskus kuollut on häntä on taklattu kehoon. Mutta taklauksessa oleva voima on suurempi kuin mitä voi astumalla päälle saada aikaiseksi. Olisiko Draymond voinut tehdä vahinkoa niin halutessaan? Toki olisi. Putoamalla kyynerpää edellä Saboniksen naamaan, putomalla polvillaan Saboniksen rintakehään tai 'Atomic bum drop' olisi voinut tehdä enemmän vahinkoa kuin mitä Draymond astumalla olisi koskaan voinut tehdä. Mutta hän ei halunnut tehdä vahinkoa.

Kuitenkin tämä on viimeinen viesti tähän liittyen ellei jotain henkilökohtaisuuksia
Uskomattoman mauttomia vertauksia. Vetää hiljaiseksi.Maga is in Finland!
 
Viestejä
2 089
Celticsin murskavoitosta ei ainakaan ihan hirveästi keskusteltavaa jäänyt. Nyt se puolustus oli paikalla ja alusta roska-ajan alkuun asti prässäsi Phillyä ja teki kaiken vaikeaksi. Ei osunut kolkki 76ersilla ja muuten jäi kovin paljon iso-pelaamisen varaan.

Embiid oli pakissa oma itsensä ja viisi blokkia ekaan varttiin. Hyökkäyksessä taas vaikutti vielä kovin aralta ja jäi mieluummin sivuun tapahtumista. Ekassa matsissa Philly tiesi, että Embiid ei pelasta ja kaikki pistivät kaikkensa peliin. Nyt oli Embiid, mutta ei sitä samaa asennetta ja lopulta vain 50 % Embiidistäkin. Polvituki näytti aika mittavalta ja Embiid ei ollenkaan sinut sen kanssa.Embiid normi play off hyytyminen. Loukki normia myös, nyt voi selitellä. Taas.

Harden on ottanut Luka roolin käyttöön. Eka matsissa Celtics oli ymmällään noista asioista.

Ei ole enää.
 
Viestejä
4 175
Niin, kyllähän HugiM:llä on noissa jutuissa pointtejakin, en ehkä hirveän mustavalkoisesti ko. tapahtumia katsoisi. Varmaan puolensa ja puolensa kilpaurheilussa. :)

Vähän kuten askelmerkki sanoo, palstalle mahtuu monenlaista näkemystä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Budenholzerille kenkää. Kaksi kautta sitten mestari, neljä kautta sitten ensimmäisenä vuotenaan Vuoden valmentaja.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös