Koripallo.com

NBA 2022-2023

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 159
 
Viestejä
1 986
ESPN on nyt julkaissut koko pelaajarankingin 1-100. Laitetaan jotain kommentteja rankingista:

- Suurin uutinen varmasti on se, että Lebron ja Durant on jätetty top-5 ulkopuolelle. Mutta ei itselläni ainakaan ole tuon top-5 (Giannis, Jokic, Doncic, Embiid, Curry) suhteen mitään kritiikkiä eli mielestäni ihan oikein Lebron ja Durant top-5 ulkopuolelle. Top-5:ssä olisin itse ehkä nostanut Curryn tällä hetkellä toiseksi, kun hänellä on kuitenkin parhaimmat menestykset viime ajoilta (ja pidemmältä ajaltakin)

- Eli siis Lebron 6. Tatum 7. ja Durant 8. Tässä kohtaa olisin itse nostanut Durantin kuudenneksi ohi Lebronin ja Tatumin. Varsinkin jos tarkoitus on ennakoida tulevan kauden asetelmia.

- Harden 11. Itse olisin laittanut Hardenin jonnekin 20-30 välille. Ikää kuitenkin jo 33v, että alkaakohan jo isompi alamäki. Varsinkin kun kaveri on viimeisinä kausina nähty jopa vähän keskenkuntoisena parketilla, niin kuinka paljon enää on motivaatiota.

- Minnesotalla 3 pelaajaa top-25:ssä. Towns 13. Gobert 18. ja Edwards 25. Moni analysti varmasti ennakoi Minnesotalle kovaa kautta, mutta olisiko tuossa Towns ja Edwards kuitenkin 10 sijaa liian korkealla?

- Anthony Davis 20. Täysin terveenä tämä ranking on luonnollisesti liian alhainen.

- Marcus Smart 34. Vuoden puolustuspelaaja kyllä nyt laitettu liian korkealle. Jotain 50-70 tasoa voisi ajatella.

- Mobley 36. ja korkeammalla kuin Allen 52. ja Garland 46. Ilmeisen kova luotto on siihen, että Mobley nousee jo tulevana kautena tuon kolmikon parhaaksi pelaajaksi ja ottaa merkittäviä kehitysaskeleita. Mielestäni Mobley vähän liian korkealla. Eiköhän kuitenkin esim. Sabonis (rank 47.) ole vielä tulevana kautena Mobleyta parempi pelaaja.. Garland liian alhaalla, kun 46. Itse laittaisin Garlandin 20-30 välille.

- Zion 40. Tuossa rankingissa tietysti näkyy epävarmuus loukkaantumisista. Mutta terveenä Zion top-25 pelaaja.

- Ben Simmons 76. Tuossa rankingissa ei ole mitään järkeä, jos Simmons vaan pelaa. Toki taas epävarmuus pudottaa rankingia rajusti.

- Laurin toki olisi halunnut nähdä jossain 80-100 ikkunassa. Mutta rankingit 70-130 ovat toki todella tasaista kastia ja se on ihan katsojan silmissä miten näkee pelaajien tason. Moni äänestäjä on näköjään painottanut joukkueen menestystä, kun listalla on esim. Grant Williams ja Brandon Clarke.

- Lisäksi 100 pelaajan joukossa olisi ehkä odottanut näkevänsä Kyle Kuzman, Gordon Haywardin, Terry Rozierin, Gary Trentin, Norman Powellin, Luguentz Dortin, Dorian Finney-Smithin, Bobby Portisin, Franz Wagnerin, Keldon Johnsonin, Cole Anthonyn tai Reggie Jacksonin. Tai ainakin jonkun näistä. Osa näistä kärsinyt vielä ehkä suurempaa vääryyttä kuin Lauri.:)

 
Viestejä
847
Näyttäis että league pass hinnat on laskeneet? Joukkuekohtainen passi on poissa, mutta kaikki pelit kattavan passin saa 99.99 €.
Ja hela hoito Meksikon kautta alle 50. Intiaa en uskalla edes arvailla. Halvalla lähtee nyt korkeatasoinen mediasisältö, Laskutuspäivä uusinnalle 18.10 .
 
Viestejä
2 795
Ruutu näyttää vissiin samalla tavalla kuin viime kaudellakin, n. seitsemän matsia per viikko ja Late kerran viikossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös