Koripallo.com

NBA 2022-2023

Viestejä
1 350
Tää oli ihan hyvä video liittyen aiheeseen Ja Morant. Adam Silver kommentoi asiaa videon alussa ja ihan asia puhetta myös Stephen A. Thompsonilta tällä kertaa videon kohdassa 5:57.Memphisin ensi kausi on siis mahdollisesti pilalla. Memphisiä varmaankin kaduttaa nyt että varasivat Morantin aikanaan (draftinsä kakkosena) yhtä paljon kuin New Orleanssia kaduttaa että varasivat Zion Williamssin ykkösenä. Jos Morant tulee olemaan enemmän kuin yhden täyden kauden sivussa niin pahasti pieleen meni se draftaus ja kuka tietää jos Morant heiluttaa asetta vielä tulevaisuudessa uudestaan.

Vähän eri aihe mutta saa nähdä tuleeko Wembanyamasta samanlainen loukkaantumisherkkä tapaus kuin Zionista. NBA:n runkosarja ja playoffit nimittäin rasittaa pelaajia aivan eri tavalla kuin mikään muu koripallosarja. Silloin kun Zion varattiin niin mulla oli se ajatus että kestääköhän keho tota pelityyliä ja ei kestänyt. Tosin ajattelin Luka Doncicista, joka olisi kuulunut varata ykkösenä vähän samalla tavalla, että pilaako loukkaantumiset uran, koska Lukahan oli aika usein loukkaantuneena ennen NBA:han tuloaan. Onneksi olin Lukan kohdalla asiassa väärässä. Kun kyseessä on Wembanyaman kaltainen kukkakeppi niin pahoin pelkään että tulee olemaan erittäin paljon sivussa peleistä.
 
Viestejä
2 461
Kannattaa muuten ihan jokaisen katsoa tuo yön matsin ekat 10 minuuttia. Jokic pelasi niin täydellisesti kuin olen koskaan kenenkään pelaavan tuollaisen pätkän.

Ero oli jo pitkät ajat 20+, mutta Lakers raapi mukaan päätöserässä. Toisaalta oma heitto alkoi osua, AD otti superstaran roolinsa ja Nuggetsin pakki jotenkin hyytyi. Murraysta ei ollut LeBronia pakittamaan.

Ja toisessa päässä hyvä veto laittaa Hachimura Jokeriin. Se vapautti AD:n olemaan siellä varapakkina ja liikkumaan vapaammin sekä olemaan blokkiuhka. Kun Gordon ei ole kaukoheittäjä, eikä muutenkaan tehnyt oikein mitään, toimi tuo hyvin. Ehkä jos Gordonia käyttäisi p&r, pitäisi AD:n tulla mukana sieltä korin alta päivystämästä.

Tämä kolmannen erän summerikolkki... o_O

Normaalisti noissa paikoissa ovat takamiehet ym. vastakkain. Murray vs. LeBron, Butler vs. Tatum jne.

AD siinä pyöritteli päätään ja naureskeli pitkään, että minkä perkele tuolle teet. Ja Jokeri naama liki täysin peruslukemilla, kuten aina.

 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Morant released a statement through his representatives, his first public comment since the video was posted over the weekend.

"I know I've disappointed a lot of people who have supported me," Morant said in the statement. "This is a journey and I recognize there is more work to do. My words may not mean much right now, but I take full accountability for my actions. I'm committed to continuing to work on myself."
 
Viestejä
1 350
Kannattaa muuten ihan jokaisen katsoa tuo yön matsin ekat 10 minuuttia. Jokic pelasi niin täydellisesti kuin olen koskaan kenenkään pelaavan tuollaisen pätkän.

Jokic on maailman paras pelaaja. Jokicilta tulee välillä noita hetkiä joissa näyttää ettei kukaan voi mitenkään puolustaa Jokicia. Tarkoitan siis että edes täydellinen puolustus ei välttämättä pysäytä Djokicia.

Denveriä ei noin vain voiteta kotonaan Denverissä. Luulen siksi että mestaruus menee Denveriin. Ainoastaan avainpelaajan/avainpelaajien loukkaantumiset voivat sen estää.
 
Viestejä
1 532
Voi olla Jokic kova mutta kyllä on Butlerkin. Tekee aina osansa pisteistä mutta mikä parasta pyörittää lähes erehtymättömästi Heatin peliä ja on yksi parhaista pakissa sekä pelaa kovat minuutit suoritustason putoamatta. Butlerin joukkueessa ei kukaan lusmuile se on varmaa. Hieno mies!

Ei tällä kuuhun mennä mutta luulisi että hyvän joukkuepelin eurokannattajaforumistit olisivat innoissaan kun erinomaista joukkuepeliä aina pelaava Heat pärjää. 4 varaamatonta pelaavassa rosterissa ja Love-ukki häärimässä aloituksessa on kyllä hyvä osoitus näkemyksestä johdossa/valmennuksessa ja pelaajakehityksestä. Toisaalta jonkun valtakunnan ihmehän se olisi jos tällä mentäisiin 8. seedistä ponnistaen (edes konffa-)mestariksi. Ja ehkä Celtics takaa tiukemman finaalivastuksen. Mutta silti.....
 
Viestejä
2 461
Ei tällä kuuhun mennä mutta luulisi että hyvän joukkuepelin eurokannattajaforumistit olisivat innoissaan kun erinomaista joukkuepeliä aina pelaava Heat pärjää.
Itse ainakin olen. Paikoin Butlerin mielikuva on ollut itsekäs pelaaja. Mutta paljon mieluummin minä Butleria kuin Tatumia katselen. Jimmy on kosketuksissa omaan joukkueeseensa koko ajan, molemmissa päissä ja kaikissa aspekteissa, kun Tatum kyllä painelee niitä jotain nelkyt, mutta irrallaan kaikesta muusta.

Celticsistä puuttuu jotain, vaikka tuon ehdottomasti pitäisi olla mestaruuskaliberin joukkue. Ja Mazzulla ei vakuuta yhtään. Kovin puhuu kauniita kuinka haluaa antaa vastuuta pelaajille löytää ratkaisunsa jne. Mutta kun vastustaja painaa 46 pinnaa erään, kääntää ottelun ja samalla jo sitten nappasi sen avausvoiton tuossa 3. erässä, ja valmentaja ei käytä yhtäkään aikalisää... se on vaan tyhmyyttä.

Ei siellä Spo mikromanageeraa tai ole joku pikkupomo, mutta koutsin homma on nähdä, koska jokin ei toimi.
 
Viestejä
1 532
Unohdin mainita että Lowry on kyllä melko mainiossa tikissä. Lyllertää hitaasti pelipaikoille, mutta sitten tekee hyviä ratkaisuja. Mussutuskin näkyy vähentyneen. Muistetaan vielä että Herro ja Oladipo puuttuvat normirotaatiosta.

Heatin organisaatio on kyllä siinä hyvä mätsi Butlerille että harva kestää hänen todella kulmikasta ja tinkimätöntä asennettaan, joka väistämättä heijastuu pikkukonflikteina kun miehen mielestä homma ei ole jiirissä. Ohessa hyvä esimerkki vuoden takaa kun Jimmy ja Spo olivat ryhtymässä käsirysyyn eikä Haslemkaan ole kaukana myllyistä. Aika monessa organisaatiossa tämä päättyisi jokulähtee-tilanteeseen, mutta ei Heatissa. Asiat pystytään käsittelemään, sopimaan kun intohimo tekemiseen vaan läikkyy joskus yli.

 
Viestejä
1 532
4. erän floppauskisa Lebron-Jokic meni selkeästi Lebukalle. Kylläpä voi iso mies kaatua ja liukua näyttävästi pikku hipaisusta. Järvisillä on kova työ korjata kaksi voittoa kotona. Reevesille tulossa palkkapäivä. Olisikohan Hillbilly Kobe oikea mies Utahin. Järviset ei pysty kovin paljon suoraan jatkosta maksamaan, ja mieshän osoittaa paitsi heittokykyä myös ihan kohtuullista pelintekijänäkemystäkin. Toki Lakers voi käsittääkseni halutetessaan mätsätä minkä tahansa tarjouksen.
 
Viestejä
2 461
4. erän floppauskisa Lebron-Jokic meni selkeästi Lebukalle. Kylläpä voi iso mies kaatua ja liukua näyttävästi pikku hipaisusta.
Ja jos joku haluaa vielä hypätä tuomariraatiin, tässä nämä kaksi upeaa kaatuilua. Alle minuutin sisään päätöserässä vielä perätysten.LeBronille tyylipisteet siitä, että hyppäsi niin pitkälle jotta päätyi eturivin katsomoon asti, sai jonkun cocktailin naamalleen ja katsoja tarjosi omaa rättiään, jotta voi kasvonsa pyyhiä. LeBron kiitti korrektisti.

Reevesille tulossa palkkapäivä. Olisikohan Hillbilly Kobe oikea mies Utahin.
Runkosarjan lopulla tuntui hyvältä idelta. Potentiaalia ja vielä vähän tuntemattomampi nimi. Nyt vaan näiden pudotuspelien jälkeen saattaa olla, että hinta on mennyt katosta läpi.

Avaatteko vielä oven, haluaisin tulla mukaan tähän Jimmy Butler kulttii?
Saunan tak... eikun siis bandwagonissa on hyvin tilaa, tervetuloa.
 
Viestejä
1 532
Tervetuloa @Henke seuraamaan suurta johtajaa. Grant Williams muistaa varmaan jonkin aikaa että tuli elvisteltyä väärälle miehelle. Jimmy repi miehen pakkipään yrityksen kuin märän vessapaperin. Duncan Robinson on saanut itseluottamuksen takaisin ja alkaa osua. Oikeastaan kaikki tästä nelikosta Vincent-Strus-Martin-Robinson täyttävät nyt paikkansa ja ovat heittouhka. Adebayo teki yhtä syöttöä vaille triplatuplan. Love näytti nyt vaihteeksi oikeasti ukille. Ainoa mikä pistää miettimään että onko Zeller riittävän hyvä backupsentteri. Hänen ja Loven ja nyt myös Lowryn aikana Heat oli pahasti miinuksella. Celticsilllä ei nyt ollut Brownin eikä Smartin päivä.

Siltikin tuntui koko ajan että ei Boston tätä voi hävitä. Heat taitaa olla liigan kovin clucth-joukkue, ja näyttää että jos ovat iskuetäisyydellä löytyy tarvittavat keinot. Mitenkään tätä vielä ei ole taputeltu mutta monta mahdollisuutta Heat nyt itselleen luo.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 461
Williams tökki karhua kuin Dillon Brooks konsanaan. Eipä siinä, Butler nyt olisi tehnyt tuon joka tapauksessa (kuten on tehnyt koko kevään). Nyt vaan pääsi puhumaan ja tuijottelemaan kaupan päälle.

Kiva seurata tuollaista Caleb Martinin kaltaista tyyppiä. Ei mitään yhtä erikoisosaamista, mutta on vaan kovaa duunia tehnyt ja käyttänyt tilaisuutensa. Draftaamaton pelaaja, pari ekaa kautta yhteensä 4 peliä avauksessa ja nyt sitten vetää massiivisessa roolissa konffafinaaleissa. (Miksi ei Nkamhoua?)

Celtics löytää kerta toisensa jälkeen tapoja hävitä. Heat tapoja voittaa. Valmennuksen ero valtava. Eikä tämä silti ohi ole, mutta jo ihan tilastollisestikin tietysti 2-0-johto muuttaa asetelmia mittavasti.
 
Viestejä
1 927
Ei kai tuo Demverin 3-0 johto nyt mikään uskomaton temppu, tätä en osannut odottaa juttu ole?
Tuollaisia termejä Palotie innostui heittämään.
 
Viestejä
4 177
Ei kai tuo Demverin 3-0 johto nyt mikään uskomaton temppu, tätä en osannut odottaa juttu ole?
Tuollaisia termejä Palotie innostui heittämään.

Joo, Palotie nostaa Lakersin liian korkealle, vaikka hienosti ovat loppukauden pelanneetkin. Kai tuossa sarjassa lähes kaikki odotusarvot oli Denverin voiton puolella.

Toki Lakers historiaa saa tehdä, jos pystyy.
 

L.S

Viestejä
852
Avaatteko vielä oven, haluaisin tulla mukaan tähän Jimmy Butler kulttii?

Eniten v*tuttaa kun vähän väliä joku jossain muistuttaa siitä, että aikanaan Butler olis ollu tarjolla Blazersiin, mutta Olshey ei ollu valmis luopumaan McCollumista.
 
Viestejä
1 532
Toivottavasti Bostonin aloittajilla oli riittävän tilavat vaipat jalassa sillä sen verran mittava määrä löysää putosi punttiin jokaisella.Erityisesti All-NBA-kaksikko oli umpijäässä, 1/14 kolmoset näillä. Muutenkin Celticsin ilme oli lähinnä masentunut ja innoton.

Heatissa sen sijaan onnistuttiin laajalla rintamalla joten suuri mestari itse pystyi ottamaan tämän pelin melko rauhallisesti. Jossain vaiheessa Celtics innostui tuplailemaan Jimmyä jolloin vapaita heittopaikkoja kaarelta löytyi ja miltei jokainen (Vincent-Martin-Robinson) syötön saajista nakutti kolmosia hyvällä prosentilla. Spo sanoi jossain mikitetyssä puheessaan varmana ykköspelissä että Celtics voi voittaa ainoastaan kolmosilla (referoiden tietty pakkieforttiin) mutta pätee siihenkin että jos Heat on näissä parempi niin voitto on näpeissä. Robinson on jossain penkillä kehittynyt paljon monipuolisemmaksi ja hänen 1. kentällä olonsa aikana Heat oli +9 ja mies teki vähän kaikkea. Noilla heittotehoilla mitä tuolla kolmikolla +normaalisti Strus päälle on saattaa olla ettei Lovea kovin isoja minuutteja nähdä, varsinkaan jos nyt loukkaantui (nilkka) yhtään pahemmin.

Joskus se "nolla-kolme-tilanteesta-ei-koskaan-ole-voitettu-sarjaa"-taika murtuu, mutta tuskin tässä sarjassa. Niin tasalaatuista on Heatin tekeminen ollut, että kyllä ne tämän sarjan katkoo, ja tod näk seuraavassa pelissä kotona. Muutama elvistely pelin jo ratkettua ei toivottavasti hengi muuta kuin pientä irroittelua/showta kotikatsomoon ja seuraavaan palataan taas sama tekemisen kiilto silmissä.
 
Viestejä
223
Se oli Poston seltiks aika selkeä mestarisuosikki vedonlyöntikertoimien valossa vielä runkosarjan lopussa. Kakkosella alkoi mestaruuskerroin, olisko ollut jotain 2,65. No heillä sentään mestaruus vielä mahdollinen toisinkuin saman kaupungin kiekkojengillä, eli Poston Pruinssilla, jolla oli sama juttu. Kertoimien valossa piti olla lähes varma mestari. Molemmille Postonin joukkueille vaan sattui tulemaan vastustajat USA:n etelärannikolta :cool:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös