Koripallo.com

NBA 2022-2023

Viestejä
87
Olisikohan Hillbilly Kobe oikea mies Utahin. Järviset ei pysty kovin paljon suoraan jatkosta maksamaan, ja mieshän osoittaa paitsi heittokykyä myös ihan kohtuullista pelintekijänäkemystäkin.
Reeves sopisi erittäin hyvin Utahiin, sillä etukenttähän on jo Lauri-Kessler-Olynyk (ja penkillä istuu vielä Samanic ja Fontecchio), mutta takakentälle kaivattaisiin vielä nykyisiä vaihtoehtoja "sopivampia" pelaajia.
Jos Reeves on liian kallis Jazzille, niin hyvin potentiaalinen vaihtoehto olisi sitten varata tulevan kesän draftissa Utahiin (ensimmäisellä Utahin varausvuorolla) toiseksi useimmin Mock Drafteissa ennakoitu Gradey Dick.
Lisäksi molemmat sopisivat ikänsä puolesta hyvin Jazzin rosteriin.
 
Viestejä
594
Ehkäpä kuvaavaa tämän kauden Denverille, että ratkaiseva peli oli puolustuspäässä.

Lakers loppujen lopuksi pystyi puolustamaan Denveriä aika hyvin tässä pelissä. Pystyivät hyvin pysäyttämään Murray & Jokic P&R:n, mutta apua tällä kertaa löytyi siitä, että Aaron Gordon taisi laittaa tämän sarjan ensimmäiset kolmoset sisään ja samantien pistikin niitä 3 ja muutenkin pelasi hyvän pelin molemmissa päissä. Lakers puolusti hyvin, mutta koska sitten peluuttivat puolustusvoittoista viisikkoa (Schroeder pelasi lähes koko pelin Russell:n kustannuksella), niin hyökkäys kärsi. Kun hyökkäyksessäkään vain Lebron tuntui saavat mitään aikaiseksi niin tämäkin ottelu valui Denverille. Loppujen lopuksi onnistunut kausi Lakers:ltä, vaikka tuskin lohduttaa, koska tavoite oli varmaankin mestaruus.

Ensi yönä sitten näkee tuleeko toisestakin sarjasta sweep.
 
Viestejä
2 461
Nuggets aivan totaalisen ansaitusti finaaliin. Lakers oli paikoin sarjassa hyvä, tosi hyväkin. Mutta Nuggets oli näistä kahdesta se jengi, joka sitten pystyi vetämään tuollaisen kolmoserän tapaisen +20 pätkän, kun se oli ihan pakko tehdä.

Gordonilta loistava matsi. Ohuella rotaatiolla Denver kyllä menee; toisaalta nyt tienattiin vapaapäiviä ennen finaalien alkamista. Siis seitsemän ukkoa kävi kentällä ja käytännössä kaikki aloituksesta pelasivat 40 ja Jokeri 45 minsaa. Yllättävänkin kovassa kunnossa iso mies on, kun ei se näyttänyt erityisesti painavan.

LeBron oli kingi ekalla puoliajalla. Sitten... katosi aika lailla. Ei siellä joukkuekaan enää LeBronille palloa samaan tapaan pelannut, mutta siitä alun "mä otan kaikki reppuselkään" ei hirveästi enää rippeitä. Nyt taas tuttuun tapaan miettii jatkoaan... tietysti jatkaa, 99,9 %.

Jokeri tuollainen n. 28/15/12 keskiarvot sarjaan. Ohitti Wiltin yhden kauden pudotuspelien triplatuplien määrässä.

Tuomarointi tuntui aika kultavioletin väriseltä... Siellä Jokeri sai pari täysin haamuvirhettä. Onneksi tuossa viimeisessä LeBronin yrityksessä eivät edes yrittäneet antaa sitä virhettä.
 
Viestejä
426
Ei tällä kuuhun mennä mutta luulisi että hyvän joukkuepelin eurokannattajaforumistit olisivat innoissaan kun erinomaista joukkuepeliä aina pelaava Heat pärjää.

Olen hyvin innoissani. Tänään 'Enemmän kuin osiensa summa' kohtaa neljännen kerran 'Vähemmän kuin osiensa summan'. Pelaaminen joukkueena on se, mikä Heatia ja Celticsiä ratkaisevimmin erottaa. Plus Jimmy G Buckets.

Jotenkin tuntuu siltä, että Boston onnistuu venyttämään sarjaa, mutta toisaalta edellisessä matsissa Boston näytti kyllä henkisesti niin nuijitulta, että ehkä siitä ei enää nousta. Tykkäsin Bostonista Brad Stevensin valmentajakaudella ja joukkueessa on yhä monta pelaaja joista jotenkn pidän, mutta Tatum-Brown-parivaljakko on ongelmallinen – koska se ei ole parivaljakko. Sen sijaa että he repisivät vastustajien puolustuksia yhdessä riekaleiksi, he pelaavat vuorotellen; kun toinen kaveri on hyökkäyspäällä, puolustusten ei yleensä tarvitse toisesta paljon piitata. Erityisesti Jaylen Brownin 'kehittyminen' on ollut nurinkurista. Taitoa tietenkin löytyy ja statsit on komeat, mutta puupäiset ratkaisut tuntuvat pelkästään vain lisääntyvän.

En tiedä, kuinka monta ottelua vielä tarvitaan, mutta toivon todella näkeväni Miamin finaalissa. Ja niin paljon kun tykkään katsoa Denverin pelejä – lähinnä Jokerin takia – niin finaalissa sydämeni sykkisi ilman muuta Heatille. Ja kyllä Heatillä mahdollisuuksia on. Jokicin tärkeimmistä adjutanteista Murray, Gordon, Porter Jr. kaikki ovat pelanneet todella ailahtelevasti ja ajoittain hyvin epävarmasti.
 
Viestejä
266
Jostain syystä Heat ei onnistun lämmittämään meikäläistä, vaikka pitäisi olla juuri niitä elementtejä joista diggailla kuten noi ryysyistä rikkauksiin pelaajat, asialliset veteraanit, sosiopaattinen johtotähti ja hyvä valmennus. Onko syynä sitten, että Jimmyssä jokin tökkii.

Kuinka paljon tää noiden rosteri edes muuten eroaa viime vuodesta eli fiilistelläänkö me tätä tuhkimotarinana vaan koska noi tötöili runkosarjassa?
 
Viestejä
1 528
Onhan se sikäli muuttunut että enemmän pelanneista PJ Tucker on muualla ja parhaasta päästä Herro rikki kuten myös Oladipo, joka on kohtuukova pelimies myös. Ehkä tämän Strus-Martin-Vincent-ketjun nouseminen rooliin on se isoin muutos.

Tänään ei kuitenkaan sujunut ei Heatilla eikä itse mestariltakaan. Menetyksiä melkein yhtä paljon kuin syöttöjä, eikä tuolla tietysti pärjätä. Oli enemmän yksin vääntämistä ja Jimmyn pomputtelua ja miettimistä ja naapuri puolusti nyt hyvin. Celtics osui aiempaa paremmin ja pallo liikkui sähäkästi. Kun Tatum palasi elävien kirjoihin, ei Heat pystynyt kunnolla haastamaan enää toisella puoliskolla. EI muuta kuin Bostoniin. Tämän jälkeen uskoisin seuraavassa sarjan katkeavan,. Heat tulee varmasti vieteri suoraksi vedettynä peliin.

¨
 
Viestejä
1 926
Jostain syystä Heat ei onnistun lämmittämään meikäläistä, vaikka pitäisi olla juuri niitä elementtejä joista diggailla kuten noi ryysyistä rikkauksiin pelaajat

Itsellä sama myös. Yksikään noista ei varatuista pelaajista ei ole sytyttänyt oikeastaan yhtään, vielä. Bamista muistan innostuneen kunnolla kuplan pudotuspeleissä.

@Juzo Jimmy ei vakuuttanut viime pelissä, ehkä sittenkin sinne Grant Williams fanikerhoon?
 
Viestejä
426
Boston paransi peliään joka osa-alueella, ja samalla vielä heitto upposi kivasti kaukaa kaikille paitsi Jaylen Brownilla. Kolmoset Celtics 40% – Heat 25%. Samalla näytti siltä, että Heatille oli käynyt klassinen; reilu johto sarjassa näkyi terävyyden puutteena omassa pelaamisessa. Erityisesti se näytti tuudittaneen Butlerin puoliuneen, Jimmy ryssi aivan uskomattoman määrän ratkaisuja korin läheltä, missä on yleensä ollut kohtalaisen erehtymätön. Peli alkoi tuntua hävityltä ja kauan ennen piste-eron repeämistä.

Luulisi, että Spoelstra jos joku osaa tehdä tälle asialle jotakin. Ja vaikea kuvitella, että Butleria nähdään kahta kertaa peräkkäin näin huolimattomana. Itseluottamusta tämä voitto tietysti Bostonille palautti, paljon, juuri tämän verran Heatia parempia niiden pitäisi periaatteessa olla.
 
Viestejä
1 528
@Henke uutena kultissa sä olet vasta hängöround asteella ja bandwagonin viimeisessä vaunussa ja uskossasi heikko. Meitä tosiseuraajia ei yksi mestarin näkymättömämpi päivä horjuta mitenkään.

Jimmy ylihuomenna:

 
Viestejä
2 461
Matsi ratkesi käytännössä kolmessa minuutissa. Heat johti yhdeksällä pinnalla kun tokaa puoliaikaa oli pelattu 2½ minuuttia. Kolme minuuttia myöhemmin Celtics johti yhdeksällä. Ihan käsittämätön rykäisy. Heatilla ei pudonnut mikään ja yhtäkkiä Bostonin kolkki tippui. Siinä oli muutenkin sellaista erinäköistä Celticsiä, miehet ja pallo liikkui, ja tuli avoimia heittopaikkoja.
 
Viestejä
1 528
Väärin veikkasin, Heatilla ei mitään palaa koko pelissä. Äijät alkaa loppua vaikka HIghsmith paikkailikin hyvin Vincentia, joka pitää saada 6. peliin takaisin kehiin. Eipä Jimmyä juuri huomannut mitenkään erityisesti ja Lowrykin köpöttää kentällä todella tehottomasti. Hyökkääminen nyt hidasta puuhaa, pompottelua aktiivisen Celtics-puolustuksen peitellessä kaikki suunnat. Martin ja D.Robinson valopilkkuja, ehkä. Lovea ei juuri voi peluutella, lähinnä pakin vuoksi. Loppuiko bensa tässä vaiheessa kun aletaan kaapia todella rosterin pohjia? On toki nämä sarjat ennenkin kääntyneet pelistä toiseen.

Todella vahva esitys molemmissa päissä Celticsiltä ja jos saavat vähänkään tämän otteen pitämään voi syntyä historiaa. Nyt Heat kaikki peliin seuraavassa. Joka tapauksessa homma sataa hienosti Nuggetsin laariin.
 
Viestejä
1 973
Heat tekee edelleen Celticsin pallonliikkeestä haastavaa, on syöttölinjoilla ja kaarella on aika vähän tilaa ja aikaa. Nyt Celtics on siitä huolimatta löytänyt vapaat miehet ja kolmonen on pudonnut. Varaa ois jopa vähän vähemmän loistokkaille heittoilloille. Mitä Heat voi enää tehdä paremmin? Jaksua, miestä eikä jalkaa oo enää paljon intensiteettiäkään kiristää.
 
Viestejä
1 528
On se kyllä kun Nuggets ja Jokic suorittivat hienosti ja pyyhkivät Järvisillä lattiaa, ja toisaalla tulikuuma Celtics -Heat-taisto tulossa, niin Twitter pukkaa "Lebron sitä ja Lebron tätä"-tarinaa. Äijä hallitsee uranlopettamisvihjauksillaan mediaa kun pitäisi puhua ihan muusta eli mestaruudesta. Vai pukkaako vaan meikäläisen feediin? En ole erityisesti ilmoitellut kiinnostustani tai lueskellut näitä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 528
Taidan olla uskossa väärään profeettaan joka heräili vasta lopussa. Myös Adebayo oli huono, kaksikolla 9/37 korit. Jimmy on hyytynyt melko täydellisesti ja ilman tämän kaksikon suorittamista Heatin on vaikea menestyä. Mutta kaikki kunnia Celticsille ja hieno clutch voitto. Näinköhän tässä päästään todistamaan historiaa? Ihmeellinen peli kun tuntui että Heatilta ei luonnu oikein mikään mutta silti roikkuivat mukana. Kyllähän materiaaliylivoima alkaa pikkuhiljaa näkyä ja Heatin hyökkääminen monesti seisomista ja pomputtelua, kun taas Celticsillä pallo liikkuu huomattavasti paremmin. Denverissä ollaan varmasti tyytyväisiä asioiden kulkuun. Tämän sarjan voittajalla pelit jatkuvat kahden lepopäivän jälkeen, eli palautua ei juuri ehdi.
 
Viestejä
1 224
Denverissä ollaan varmasti tyytyväisiä asioiden kulkuun. Tämän sarjan voittajalla pelit jatkuvat kahden lepopäivän jälkeen, eli palautua ei juuri ehdi.

Denverillä on ehdottomasti kokonaisetu levon suhteen. Tässä on kuitenkin riski, että tämän sarjan tulee valtavalla momentumilla finaalisarjan alkuun, ja se tulee riittämään loppuun asti.
 
Viestejä
2 461
Vähän tuntuu mitättömältä ottelusarjalta, jos tämä on se, mitä vielä neljännesvuosisadan päästä toistellaan: 0-3-tappiolla olevat joukkueet ovat pudotuspeleissä 1/xxx.

Viime yön matsin loppu toki on sellainen, mitä toki kehtaa pyörittää pitkäänkin. Mutta eipä näissä mitään suuria tähtihetkiä muuten hirveästi ole ollut.

Butler oli aivan sysihuono - kunnes rykäisi sitten aivan lopussa kaikki Heatin pinnat ja kerta toisensa jälkeen sai korin tai vaparit. Bam myös heikko. Sen sijaan nämä varaamattomat kundit tukevat loistavasti, erityisesti Martin joka ilta.

Ja Celtics pelaa yhä kovin vajavaisesti. 10+ pinnan johdot sulavat, kun välillä pelistä tulee koko jengin osalta totaalisen vaisua. Nyt tietysti kotikentällä G7 on selvä suosikki finaaleihin, mutta ei kyllä tämän sarjan kaltaisilla otteilla Nuggetsia haasteta.

Whitelta toki upea suoritus päästä siihen levyyn kiinni ja tipata, mutta olipa myös Strusilta kehno sekunnin murto-osa, kun sen pienen hetken ei vetänyt aivan täysillä. Jos niin olisi tehnyt, olisi ollut selvä paikka boxata White ulos ja Heat olisi finaalissa.

 
Viestejä
2 467
Vähän tuntuu mitättömältä ottelusarjalta, jos tämä on se, mitä vielä neljännesvuosisadan päästä toistellaan: 0-3-tappiolla olevat joukkueet ovat pudotuspeleissä 1/xxx.

On tuo kyllä melkoista historiaa, jos nyt tehdään comeback 0-3 tappioasemasta ekan kerran nba:n historiassa.. Tuo on koko koripallomaailman osaltakin melko ainutlaatuista. Jos Wikipediaan on luottamista, niin koko koripallomaailmassa (pääsarjoisssa?) ainoastaan Philippiinien liigassa on kerran noustu 0-3 tappioasemasta sarjan voittoon.

Viime yön matsin loppu toki on sellainen, mitä toki kehtaa pyörittää pitkäänkin. Mutta eipä näissä mitään suuria tähtihetkiä muuten hirveästi ole ollut.

Koko sarjassa on pelaamisen taso ollut ihan luokattoman huonoa ajoittain molemmilta joukkueilta. Samaa voisi oikeastaan sanoa koko playoffeista. Monen joukkueen peliesitykset ovat olleet melkoinen pettymys ja heikkotasoista pelaamista on nähty. Mutta tuosta voisi kirjoittaa enemmän joskus myöhemmin.

Boston heitti tässä viime pelissä kolkit 7/45 (20%) ja pelitilanneheitot 34/78 (43%). Aika harvoin noilla prosenteilla peliä voitetaan.. Mutta Miami oli vielä heikompi. Oikeastaan vain ekan puoliajan hyvällä heittopelillä he pysyivät kyydissä mukana.

Kyllähän materiaaliylivoima alkaa pikkuhiljaa näkyä ja Heatin hyökkääminen monesti seisomista ja pomputtelua, kun taas Celticsillä pallo liikkuu huomattavasti paremmin.

Sarja on edennyt jo monta peliä, niin Butlerin ja Adebayon leipäliikkeet osataan ottaa jo täysin pois. Nyt Butler ei saanut enää tehtyä edes Whitea vastaan 1-vs-1 koreja. Miamilta ei sitten enää oikein muita edun luojia löydy riittävästi. Yllättävän hyvin kuitenkin Martin ja Vincent vielä laittavat palloa koriin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös