Koripallo.com

NBA 2022-2023

Viestejä
1 528
Muutama elvistely pelin jo ratkettua ei toivottavasti hengi muuta kuin pientä irroittelua/showta kotikatsomoon ja seuraavaan palataan taas sama tekemisen kiilto silmissä.
FxPk-TuaIAELMe0.jpg


Zviddu mä jotenkin vaistosin tämän.
------
Historiaa jos Heat häviää. Historiaa jos Heat voittaa (kyllä tähän jonkun tekemättömän sarjan joku keksii).
Jos Heat häviää ja Celtics voittaa mestaruuden voiko sanoa että Heat oli 0.2s päässä mestaruudesta?
Jimmy on buzzer beatereiden kuningas, valitettavasti vaan ottavana osapuolena.
 
Viestejä
1 528
Eihän toi myt sitten niin vaikeeta ollutkaan? Caleb Martin oli kyllä kova tässä sarjassa. Peli nyt ei kummallista ollut. Tatumin-nilkka-selityksiä odotellessa.

Screenshot 2023-05-30 at 7.41.19.png
 

3PO

Viestejä
195
Ja KABUM! Tyytyväinen pitää olla. :cool:
Jimmy boy otti ja hoiti lopulta jenginsä kanssa homman kotia.

Nuggets on todellisuudessa vaikeuksissa Heatin kanssa.
Jokicia pystyy vartioimaan niin Ade kuin Jim.
 
Viestejä
223
Onko komiampaa tapaa edetä finaaleihin kuin johtaa 3-0, antaa kaverin tulla vielä rinnalla 3-3 ja viedä game seven vieraskentällä. Tai ehkä olisi vielä komiampaa tulla 3-0 tappioasemasta rinnalle ja ohi :rolleyes:

Tekee kyllä namiskuukkelia, kun Bostonin piti olla niin NBA:ssa kuin NHL:ssä niin varma mestari ainakin vedonlyöntikertoimien mukaan, mutta niin vaan Taisi Celticin mestaruuskerroin olla matalimmillaan 2,60.
 
Viestejä
266
Meillä asiantuntijapiireissä ei kyl ole ollut tän vuoden puolella mitään luottoa Bostonin tekemiseen.
 
Viestejä
594
Bostonilla ei oikeastaan kukaan onnistunut. Ehkäpä Brown oli se suurin epäonnistuja 8:lla pallon menetyksellään. Kuitenkin joukkueen peli oli erittäin paljon sitä, että kilpaa heiteltiin kolmosia, huonosti. Kyllä tulee mieleen tämän sarjan jälkeen, että kaupataanko Brown kesällä.

Finaalissa paljon riippuu miten Miami heittää kolmoset. Jos heittävät hyvin niin varmasti pystyvät haastamaan. Denverillä on koko hyöty ja jos he haluavat voittaa niin Gordonilla on oltava parempi sarja kuin Lakersia vastaan. Paikka mikä kaatoi Bostonin ei luulisi toimivan niin hyvin tai ainakin toivon niin, koska pistämällä Jokic highpostiin niin siitä luulisi, että voi ainakin syötellä Miamin nurin.
 
Viestejä
603
Bostonin 5 kaarella Heatin 1-2-2 paikkaa vastaan oli surkein taktinen ratkaisu ikinä.
Tuo paikka ei toimi Denveriä vastaan, Jokic hyvänä syöttäjänä rikkoo sen. Jotain muuta Heat tarvitsee.
Boston oli taktisesti surkea.
 

3PO

Viestejä
195
Anteeksi mitä??
Butler on todellisuudessa melko kova puolustamaan ja ei sen tarvitse pelkästään estää suoraa pääsyä korille. Koripallo on paljon muutakin. Riittää, että uuvuttaa Jokic:n jolloin nähty ratkaisujen olevan huonoja. Siellä vielä kapeampi rosteri ratkaisuihin kuin Heatillä.

Tähän voi toki heitellä mitä haluaa, mutta oikeasti hyvä puolustus on jo pelkästään hidastava ja uuvuttava.
 
Viestejä
164
Butler on todellisuudessa melko kova puolustamaan ja ei sen tarvitse pelkästään estää suoraa pääsyä korille. Koripallo on paljon muutakin. Riittää, että uuvuttaa Jokic:n jolloin nähty ratkaisujen olevan huonoja. Siellä vielä kapeampi rosteri ratkaisuihin kuin Heatillä.

Tähän voi toki heitellä mitä haluaa, mutta oikeasti hyvä puolustus on jo pelkästään hidastava ja uuvuttava.
Huhhuh, kyllä se on Butleri ketä tossa uupuu kun painii tuplasti isomman kaverin kanssa :D
 
Viestejä
143
Kova taistelu Heatilta taas ja pakko sympata joukkuetta. En vain näe, miten voivat pärjätä Nuggetsia vastaan. Heat on kuitenkin tainnut pärjätä pitkälti puolustuksellaan, mutta Nuggetsin hyökkäys lienee liian monipuolinen, että sitä puolustamalla ja kovalla efortilla kaadetaan. Uskon, että pitäisi pystyä vastaamaan samantasoisella hyökkäyksellä, jota Heatilta ei taida löytyä. Toki en olisi uskonut Heatin voittavan Bucksia tai Celticsiäkään, että eipä sillä.

En ala arvailemaan, että monessa pelissä tämä katkeaa, koska sarjaan voi hyvinkin osua pöljää heittopäivää vaikka mihin suuntaan. En vaan usko, että Heat pystyy koko sarjan pitämään Denverin hyökkäystä kurissa. Eikä se kuitenkaan ihan pelkästään Jokicin varassakaan ole, vaikka ylivoimaisesti tärkein pelaaja joukkueelleen onkin. Ei sitä ole kuitenkaan oikein kukaan pystynyt pitämään kurissa 1on1 ja liigan, ehkä lajin historian, parhaana syöttäjänä skorauksen estäminenkään ei oikein riitä. Enkä jaksa millään uskoa, että joku reilusti pidempi pystyisi peittämään syöttölinjat Jokicilta, vaikka jollain ihmeellä pitäisikin hänen pisteensä alhaalla.

Toki aina voi tulla loukkaantumisia, jopa Jokicille, vaikkei hänen pelityylinsä ole erityisen altis sille. Todennäköisempänä näen kuitenkin, että Nuggets tekee suunnilleen, mitä huvittaa ja Miamista ei löydy ukkoa, joka työntäisi Jokicin korin alta pois, jonka seurauksena kaiken muun lisäksi se kauhoo vielä 5 hyökkäyslevyä yhteen otteluun. Saa tulla nauramaan sarjan jälkeen, kun kaikki ennustuksen menee, kuten ne yleensä menee.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 528
Tuskin Butler Jokicia juuri puolustaa, vaan esim Jamal Murrayta jota ei saa päästää lämpenemään. Adebayolla on varmasti suurin vastuuu, ja ehkä Zellerkin pääsee kentälle vaikkei Jokerille mitään voine ja Lovea ei varmaan juuri enää kentällä näy. Uskon ja luotan että Spo rakentaa jonkun hyvän kuvion Jokerin eliminoimiseksi ja muutenkin. Toki Malonekaan ei huono koutsi ole myöskään vastaamaan muutoksiin. Mielenkiintoinen peli siis myös valmentajien välillä.

Veikkaan että Heat, joka on todistetusti tiukka nippu, pärjää ihan hyvin jatkaen samoilla höyryillä ja Miamiin tullaan 1-1 tilanteessa. Toki sekä Jimmyn että Bamin pitää nyt pelata parhaalla tasollaan koko sarja että todellinen haasto mestaruudesta tapahtuisi. Nuggetsille tulee varmasti vaikein sarja tähän asti.

Jotkut Lakers-fanit on harhaisen hauskoja. Todellinen finaali oli kuulemma jo Nuggets-Järviset sarjassa....
 
Viestejä
2 467
Eihän toi myt sitten niin vaikeeta ollutkaan? Caleb Martin oli kyllä kova tässä sarjassa. Peli nyt ei kummallista ollut. Tatumin-nilkka-selityksiä odotellessa.

No ei kai siitä tosiasiasta mihinkään pääse, että loukkaantumisten ja erilaisten vaivojen takia Boston oli melko huono koko playoffien ajan. Boston pääsi oikeastaan Tatumin heroballin ansiosta näinkin pitkälle.. Mutta nyt konferenssifinaalin aikaan siellä vaivasi Smartin polvi, Brownin käsivamma, Brogdonin kyynärpää, R. Williamsin käsivamma, G. Williamsin olkapää ja nyt vielä Tatumin nilkka.. Todennäköisesti Boston olisi viime vuoden tapaan mennyt finaaleihin, jos porukka olisi ollut vähän terveempänä.. Mutta joo, tärkeintä on pysyä pelikunnossa jos haluaa nostella kannua.

Mutta tämän 7. pelin taso taas jälleen aivan käsittämätöntä kuraa. Enkä kyllä ihan täysin allekirjoita väitettä, että molempien joukkueiden puolustus olisi huikean loistavaa. Enemmänkin menee heikon hyökkäämisen piikkiin, että pelaaminen on noin paskaa.. Mutta toki kun Bostoniltakin yksi edunluoja (Tatum) linkuttaa kentällä, niin Bostonin pelaaminen on vain kaarella pallottelua. Mutta pakko heidän on ainakin kesällä laittaa valmennus uusiksi. Mazzulla ei jatkoon.

Bostonin kauden pienin pistemäärä ennen eilistä oli 92 pts.. Konferenssifinaalin 7. pelissä taulussa on 84 pinnaa.

Denver nyt luonnollisesti isona suosikkina finaaleihin.. Miamin pitää ainakin parantaa hyökkäyspelaamistaan selkeästi finaaleihin jos meinaa pärjätä. Hyökkäyksen pitää kulkea läpi sarjan tasaisesti. Homma luonnollisesti ratkeaa noihin pariin tärkeään marchuppiin eli Jokic-Adebayo ja Gordon-Butler. Eiköhän Gordon laiteta vartioimaan Butleria. Ja varmasti Martin laitetaan vartioimaan Murrayta.. Mutta saas nähdä miten Miamin puolustus kestää Denveriä vastaan.

Heh! Jossain arvioissa sanottiin, että Herron paluu auttaa enemmän Denveriä kuin Miamia. :)

"Nikola Jokic has a 10-2 career record against Bam Adebayo."
 
Viestejä
1 528
Heatillä on kaikki pelaajat onneksi kunnossa että siitä ole homma ollut eikä jää kiinni. Paitsi että internet väittää että Strussilla olisi hieman ummetusta. Kohta mennään.

FxWDkFyXgAEhQkL
 
Viestejä
2 467
Heatillä on kaikki pelaajat onneksi kunnossa että siitä ole homma ollut eikä jää kiinni. Paitsi että internet väittää että Strussilla olisi hieman ummetusta. Kohta mennään.

Tää on mun mielestä ollut aina jotenkin hölmö logiikka, että jos kirjoittaa jotain tosiasiallisia syitä jonkun joukkueen huonoon pelaamiseen, niin se on automaattisesti jotain "selittelyä".. Miksei niitä asioita voi ihan vaan kirjoittaa kuten itse asiat näkee? En todellakaan ole mikään Bostonin fani, eikä ole pienintäkään tarvetta mitenkään selitellä heidän tappioitaan. Mutta eipä tuossa edes tarvinnut ottaa sitä kuuluisaa silmää käteen, että näki ongelmien juurisyyn Bostonin heikkoon (surkeaan?) pelaamiseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös