Koripallo.com

NBA 2023-2024

Viestejä
371
Kylmiä väreitä tosiaan aiheutti tuo lopputols 148-143 ja viihdyttävä hyökkäysvoittoinen peli, mutta miksi edes yrittävät hölmöt puolustaa kun joka hipaisusta soi pilli ja heitellään vapareita...
 
Viestejä
533
Tältä näyttää kun painavaan ja laiskanpulskeaan perheautoon on asennettu urheiluauton jarrut:)

 
Viestejä
2 391
Ja kukaan ei noteeraa Bookerin 62 pinnan iltaa. Samoin kuin kävi KAT:lle, kun Embiid painoi oman jotain seiskyt. Varmaan silloin kun Lauri sattuu viimein sen 50 rikkomaan, niin Durant painaa 75 samaan aikaan.

Satuin katselemaan tuota Sunsin matsin ekaa puoliaikaa ja ihan täysin huomaamatta Booker pisti 29 ekaan erään. Siis ilman selostusta ja koko ajan ruudulla olleita grafiikoita, olisin itse voinut helposti arvata, että Bookerilla oli jotain 15.
 
Viestejä
2 391
Tänään NBA tarjoilee sitten herkkua laidasta laitaan.

Klo 19 huippujännäri Pistons-Wizards. Miten ihmeessä tuon voisi jättää katsomatta?!?
Klo 00.30 sitten lähes yhtä hurja Jokeri vs. Embiid
ja välissäkin Knicks-Heat
 
Viestejä
533
Pistons-Wizards, tässäkin on vähän turhan paljon helmeä teille eurooppalaisille sioille.
 
Viestejä
2 391
Knicks kyllä kovassa iskussa OG-kaupan jälkeen. Tosin Randle tuli nyt tosi ikävästi alas olkapäälleen. Jos meni "vain" sijoiltaan, tietysti ei valtava juttu, mutta saattoi kyllä rikkuakin jotain.

Ja 76ersilta sivussa Embiid, Maxey ja Harris Nuggetsia vastaan. Alkaa myös mennä Embiidin toinen MVP-pysti ohi tätä vauhtia, kun ei enää voi missailla pelejä tähän tahtiin. Eikä tietysti lupaa hyvää Phillyn mestaruustoiveidenkaan suhteen, kun se vaatisi 100 % kunnossa olevan Embiidin. Ja jos tässä kohdin jää jatkuvasti saman polven takia pelejä väliin, ei se paremmaksi muutu seuraavien kuukausien aikana.
 
Viestejä
115
Ai Bookerkin teki sata pistettä jonain yönä, mutta kukaan ei huomannut kun Luka "Juomu" Magic ja joku G-liigasta nostettu GG All-In Jackson teki samana iltana yhteensä 140 pistettä??!?! OMG, historiallista!!!!1

Hollinger sentään oikeilla jäljillä tämän nyky-NBA:n naurettavuuden kanssa. Toki enemmän syyttää sääntöjä kuin pelaajia, mutta tajuaa sentään kuinka tuotteesta on tulossa pelkkää paskaa. Enemmän pitäisi tietenkin laittaa painoarvoa sille, että pelaajat eivät todellakaan A) osaa B) halua puolustaa. Toki hyvä tapa lähteä nostamaan puolustuksen arvoa olisi luoda sellainen säännöstö, että ne harvat puolustamista harrastavat pelaajat nousisivat etuasemaan. Tämän kautta saataisiin sitten valmentajat ja organisaatiot tajuamaan puolustuksen arvo -> poliittinen päätös suosia puolustusorientoituneita pelaajia, koska se tarkoittaa enemmän voittoja -> saataisiin nelosdivarin pakkeja paskemmat lönnijät penkille tai wittuun liigasta.

Koko juttu: Is NBA offense out of control? + nerding out on All-Star votes: Hollinger's Week That Was

Pieni lainaus jutun pihvistä:
The league is likely reluctant to step in since it seems like good times right now: Having a league tilted slightly more toward offense is probably the best-case scenario in terms of entertainment. The danger, however, is that it slides toward farce. Having teams score 52 percent of the time is fun; have the rate get much higher than that, and it starts looking ridiculous, the flip side to the league’s no-offense nadir of the mid-1990s.

Thus, in the wake of a 15 percent jump in offense in just 10 years, we have to ask: How much offense is the league comfortable with? When does the entertainment value diminish because guys are scoring on every play? And what remedies are even possible to derail the steady charge of offenses? Would eliminating the illegal defense rule entirely be too radical?

I don’t have good answers to those questions right now, but it’s easy to see how this might be an increasingly important topic as the league wrestles with space-age scoring exploits.
 
Viestejä
2 391
Koskahan NBA puuttuu tuohon Dillon Brooksin toilailuun. Koska tällä tahdilla se etenee kohti draymond-tasoja pian, luulisin.

Nyt työnsi vapaassa donkissa ensin Vanderbiltia ilmassa selästä. Aivan törkyinen ja älyvapaa temppu, mutta pelkkä normirike. Sitten Vanderbilt todella, todella kevyesti ulosajo, kun ihan minimaalisesti tökki ja tuuppi Brooksia.

Sitten myöhemmin Brooks aivan tietoisesti ja tarkoituksellisesti lyö LeBronia naamaan, eikä siitäkään tullut kuin flagrant1.

 
Viestejä
533
Tuosta kuvakulmasta katsottuna näkee selvästi, kuinka Dillon kääntää katseensa pallosta Lebukan kaulaan ja hakee kunnon tainnutusiskua o_O
 
Viestejä
115


Pelleilyä. Täyttä pelleilyä. Voin sanoa, että ei olisi virhe missään suomalaisessa aladivarisarjassa. Sen pitäisi olla nimenomaan niin, että alemmissa sarjoissa suojellaan pelaajia itseltään ja toisiltaan puhaltamalla virheitä herkemmin (vrt. salibandy). Huippusarjoissa pitäisi sitten saada miesten pelata rehdisti ja kovaa tai ainakin antaa puolustajalle edes lähes yhtä hyvä mahdollisuus harjoittaa taitoaan kuin hyökkääjälle.

NBA on urheilun irvikuva.
 

3PO

Viestejä
193
Valitettavasti itse yhdyttävä myös tämän hetken NBA:n sääntöjen "vihaajaksi".
Hyvänä esimerkkinä Curryn puolustus edellisessä videossa. Tuosta ei koskaan pitäisi virhettä edes viheltää. Se, että kädet ylhäällä ja kaveri ajaa kroppaapäin, niin mitä siinä voi muuta tehdä? Väistää paniikinomaisesti ja antaa kaverin mennä korille? Juuri tämä asia, missä ei enää anneta kunnolla puolustaa, vaan herkutellaan vain hirviömäisillä kori-illoilla pilaa koko lajia ja tuota parasta liigaa. Euroliigassa vielä pelataan toki kovaa, mutta jos suuntaus vuosi vuodelta on tämä, niin rantautuu tännekin ko. tulkinnat.

Valmentajien ihanne kaveri on se, joka sulkee ilta toisensa jälkeen omalla puolustamisella vastustajaa. Ei tarvitse tehdä pisteitä ollenkaan, jos pitää huolen omasta puolustamisestaan. Nyt näillä säännöillä näytetään vain keskisormea hyville ja orientoituneille puolustajille.
NBA:ssa voidaan jo lopettaa puheet, että paremmin puolustanut joukkue voittaa. Tämä on todella harmillista.

Tiettyihin nuorten alasarjoihin ja tuomareihin, jotka tillottaa NBA:tä tuo on jo tarttunut.
Loistavasti puolustanut nuori, joka hakenut hienosti hyökkääjän virheen, niin tuomari väittää, että ihan pienessä sivuttaisliikkeessä ja ei virhettä. Näitä alkaa näkemään kyllä.
Loistavasta puolustamisesta, varsinkin nuorissa, pitäisi aina palkita... vähän siis sivuten nyt nuorten koripalloilua.
Ja tuossa on isossa roolissa tuomarit ja tuomareiden linjaukset.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös