Koripallo.com

NBA 2k11

Jazz

Vs: NBA 2k11

Yritetään elävöittää tätäkin keskustelua pienellä Asso-reportaasilla.
Elikä aloitin uuden asson Utah Jazzilla, rosterina tietenkin uusin ja paras mahdollinen, 2k sharesta hankittu kenenlie tekemä.
Jonkun mielestä saatoin hieman huijata, mutta halusin assostani itselleni mahdollisimman realistisen joten pakotin Netsin treidaamaan kahden seuraavan kauden ykkös kierroksen pickinsä minulle, jonka jälkeen kyllä kiltisti kytkin Trade overriden pois päältä.
Kauden ensimmäinen koitos olikin ketäs muutakaan, kuin viime vuoden mestaria Lakersia vastaan, josta lopputuloksena kirpaiseva 7 pisteen tappio. Tappiosta kimmastuneena päätin pistää joukkuetta hieman uusiksi, joten treidasin Andrei Kirilenkon ja 2012 oman ykkös kierroksen pickini Sixersiin Andre Iguodalaa ja Jason Kaponoa vastaan. Treidin tarkoituksena oli saada jonkinlaista hyötyä ikääntyvän Kirilenkon suuresta ja päättyvästä sopimuksesta, enkä nähnyt häntä tulevaisuuden suunnitelmissani. Andre Iguodala sopi mielestäni joukkueeseen kuin rähmä ovenkahvaan; slasherin perikuva joka osaa käsitellä palloa ja syöttää, nopeiden hyökkäysten päättämisestä puhumattakaan, mutta josta ei ole joukkueen first-optioniksi. Jason Kapono taas tuli treidin kylkiäisinä ison sopimuksensa vuoksi eikä hänelle ole juuri muuta käyttöä kuin 5 pelaamansa minuutin aikana viskoa niin paljon palloa säkkiin kun ehtii. Tein myös ovelan treidin Pistonsien kanssa, josta hankin lupaavat Austin Dayen ja Terrico Whiten. Austin Daye oli treidini pääkohde; 6'11'' pitkä SG/SF/PF, joka osaa käsitellä palloa, syöttää ja jopa heittää. Hän on tulevaisuuden projektini, jonka aion ajaa sisälle rotaatioon hiljaa, mutta varmasti. Daye näyttikin heti parissa ensimmäisessä pelissä mitä osaa, käyttäen harvat minuuttinsa pelkästään edukseen. Terrico White taas on todella köyhän miehen Andre Iguodala, 6'5'' pitkä Pg/Sg, jonka saama peliaika riippuu täysin häntä parempien pelaajien otteista. Suurimmat minuuttinsa hän saa Pg:nä, joka ei hänen luontevin paikkansa ole. Pistonsiin lähetin vastaavasti Earl Watsonin ja Ronnie Pricen, joita en pidä juuri minkäänlaisina pelimiehinä ja halusin heistä eroon. Tämän jälkeen rotaationi näytti tältä:
pg Devin Harris 36-40min
sg Raja Bell 20-30min
sf Andre Iguodala 20-40min
pf Paul Millsap 35-40min
c Al Jefferson 25-40min
6th man C.J. Miles 20-35min
muut:
Mehmet Okur 10-25min
Derrick Favors 0-15min
Gordon Hayward 5-15min
Austin Daye 0-15min
Jason Kapono 0-5min
Terrico White 0-5min

Uuden kokoonpanon turvin lähdin toiveikkaana seuraavin otteluihin, joissa kylmä totuus iski suoraan päin kasvoja; nuori ja kokematon joukkue pysyi 45 minuuttia ottelusta parhaidenkin joukkueiden kyydissä, mutta ottelun loppuminuuteilla koko joukkue jäätyi ja voitto jäi saamatta, pahimpana muistona Bobcatseille tullut häviö, jossa Stephen Jackson iski viimeisen naulan arkkuun 30 jalan buzzerbeaterilla.

Devin Harris on pelannut vakuuttavasti, mutta häneltä odotetaan enemmän heittoja ja ajoja mitä hän on tähän mennessä heittänyt ilmaan. Välillä Harris väläyttelee potentiaaliaan, mutta on vielä valovuoden päässä Deron Williamsista pelinjohtajana.

Raja Bell, joukkueen lähes ainoa veteraani on kyseisellä meriitillä vielä aloittaja, vaikka hänen tehtävänsä rajoittuvatkin puolustukseen ja tiukkojen paikkojen heittojen viimeistelijänä. Arvostettu pelaaja, joka ei välttämättä kuuluisi aloitukseen mutta siellä on ja pysyy

Andre Iguodalan peliesitykset ovat vaihdelleet täydellisestä fiaskosta lähes täydelliseen dominointiin. Ensin 25/8/5 hyvillä prosenteilla ja seuraavassa ottelussa 8/3/2 tehot järkyttävällä haulikolla ammuttuna. Tekee kuitenkin hyvää jälkeä puolustuspäässä pimentäen vastustajan pistehait. Jatkossa saa myös aikaa sg:nä, kokeilumielessä.

Paul Millsap on ollut joukkueen selkäranka. Millsap tekee pelistä toiseen 25-35 pistettä kovilla prosenteilla ja aiheuttaa paljon ongelmia vastustajan korinaluspelaajille, tästä syystä johtuen Millsap heittääkin 5-10 vapaaheittoa per ottelu. Vielä vaadittaisiin hieman lisää aggressiivisuutta levypallopeliin, mutta muuten Paul Millsap on nostanut tasoaan ja onkin nykyään todellinen tähti

Al Jefferson kituuttaa menemään surkealla 7 pisteen ja 8 levypallon keskiarvoilla, jonka takia hänen aloituskokoonpanon paikkaansa on alettu epäilemään. Yllättävän pehmeä korin alla, mutta pistää keskimatkan jumpperit kelpo prosentilla sisään, mutta se ei ole se mitä häneltä pyydetään. Jefferson on myös joutunut julisteeseen niin monta kertaa, että kauden lopulla saatetaan miettiä onko häntä järkevää pitää mm. Derrick Favorsin kehityksen jarruna joukkueessa.

C.J. Miles on tehnyt sen mitä häneltä on vaadittu: tuo energiaa ja heittovoimaa penkiltä, väläytellen välillä lähes Iguodalamaisilla donkeillaan. Kova levypallomies kokoisekseen, mutta jää puolustuspäässä hieman liian usein jälkeen puolustettavastaan.

Mehmet Okur on ollut pettymys, kaukoheitot eivät uppoa, puhumattakaan korinaluspelin täydellisestä epäonnistumisesta. Sentään osa levareista jää vielä hyppysiin, saattaa yli 30-vuotiaana olla myös jarruna Favorsin kehitykselle, saattaa olla kauden jälkeen menneen talven lumia.

Nuoret Gordon Hayward, Austin Daye ja Derrick Favors ovat kauden alussa saaneet hieman kitsaasti peliaikaa, mutta ovat näyttäneet, että heihin voi luottaa kovinakin aikoina. Pistävät palloa säkkiin ja hoitavat oman postinsa melko kunniakkaasti. Favorsin vahva puolustuspeli, Haywardin jumpperit ja Dayen kokonaisvaltaisuus eivät ole jääneet huomiotta, ovat ansainneet lisäminuuttinsa jatkossa.

Tällä hetkellä Jazz porskuttaa siis melko surkealla 1-5 rekordilla eteenpäin, mutta joukkueen hitsautuessa enemmän yhteen, myös tulosten pitäisi parantua.

P.s. Kirjoittajalla on myös sosiaalinen elämä television ja PS3sen tuolla puolen.
 

chilbert

Vs: NBA 2k11

Tätä varmasti jo kysytty aiemmin, eli My Playerista: pelaan tällä hetkellä pg-pelaajalla, enkä voi lisätä skillponteja 3 pisteen heittoihin enää kun overall on 95 ja muuttunut punaiseksi, eli tarkoittaa ettei sitä voi enää parantaa. Onko kuitenki mahdollista saada 3 pisteen heittokyky jollain tavalla 99?
 
Viestejä
241
Vs: NBA 2k11

Tuskainen loukkantumisten sävyttämä edelliskausi eteni kuitenkin jollain ihmeellä finaaleihin asti, joissa Laakerimiehet jyräsi. Se siitä.

Off-season alkoi jyrinällä. Treidien saaliina oli 2 top-5 pickiä joilla draftattiin Harrison Barnes ja Perry Jones. Pikkupojat sai kuitenkin heti signauksen jälkeen monoa hanuriin, sillä tähtäimessä oli KD, joka honkkelina keikkui mielellään Bostoniin. Drafti ei kuitenkaan jäänyt siihen, vaan ekan kierroksen keskivaiheilla varattiin iso mies Liettuasta, Donatas Motiejunas (joka on muuten ihan absolute steal draftissa, vinkkinä teille muille asso-veijareille).

Motinönnönnööstä leivottiin sentteri, joten Horfordin Alpakka oli turhake. Mies vaihdettiin Rayrayn kanssa Portlandin Brandoniin (jota ei polvet taida vaivata tässä pelissä *kopkop*).

Pierce on hieno mies, joten hälle riittää rotaatiossa kuudennen miehen spotti, jossa hälle riittää paljon minuutteja tuuratessaan kakkos- ja kolmosspottia. Muut penkkisankarit on D.Jordan (pikkuminsoilla), J.J Hiksoni ja ennen tradelinea jonnekin lähtevä Lil´ Mo Williams, jolle penkkikomennus on liian paha paikka. Hälläväliä miehet on sitten Von Wafer (joka on aika sairas skoraaja tässä pelissä), Demarr Carroll, joku Rick Daley ja Semih-Automatic Erden.

Nyt reenataan joka kk Donataksen karmeaa puolustusta, joka ei ole niin karmea, ´coz you can´t teach height. KD:n post-puolustusta, koska häästä tulee 99ovrl player ja Rondon heittoa - Heheh, LOST CAUSE jo syntyessään.

Semmosta perkule, minusta taitaa tulla ison Red Auerbach.

Edit. Niin ja seuraavalla kesäleirillä KD saa lihaa luittensa ympärille ja Sabonis II oppii difua insha´Allah.
 

rtytr

Vs: NBA 2k11

chilbert sanoi:
Tätä varmasti jo kysytty aiemmin, eli My Playerista: pelaan tällä hetkellä pg-pelaajalla, enkä voi lisätä skillponteja 3 pisteen heittoihin enää kun overall on 95 ja muuttunut punaiseksi, eli tarkoittaa ettei sitä voi enää parantaa. Onko kuitenki mahdollista saada 3 pisteen heittokyky jollain tavalla 99?

laita kengät jotka auttaa kolmosiin
 

joneboy2000

Vs: NBA 2k11

Tilasin pelin ja sen saapumista odotellessani ajattelin kysyä että onko Yao Ming yhtä loukkaantumisherkkä pelissä kuin oikeassa elämässä? Meinasin nääs aloittaa asson Rocketsilla...
 
Viestejä
20
Vs: NBA 2k11

joneboy2000 sanoi:
Tilasin pelin ja sen saapumista odotellessani ajattelin kysyä että onko Yao Ming yhtä loukkaantumisherkkä pelissä kuin oikeassa elämässä? Meinasin nääs aloittaa asson Rocketsilla...

Ei tule loukkaantumaan millään, vaikka yrittäisit
 

Mitch Richmond

Vs: NBA 2k11

Stylo sanoi:
Ei tule loukkaantumaan millään, vaikka yrittäisit

Kyllä muuten loukkaantuu. Omassa Associationissa heti ensimmäisten kahden kuukauden aikana kaksi loukkaantumista, ensin kokonaan ulkona pari-kolme viikkoa ja heti parannuttuaan day-to-day jonkun pikkuvamman takia. Tämän jälkeen kyseinen herra paketoitiin ykköskierrosten varausten kanssa Losiin, toiseen suuntaan matkasi AB.
 

joneboy2000

Vs: NBA 2k11

Pari kysymystä:

Mitkä ovat parhaat rosterit Associatoniin?

Osaako joku kertoa tulokkaalle helpot mutta mah. realistiset sliderit?

Ja vielä että mikä on paras draftclass?

Kiitos etukäteen!
 
Viestejä
1 080
Vs: NBA 2k11

Korver on tosiaankiin suht kova tässä pelissä, varsinkin jos pelaa vähänkin helpomalla vaikeustasolla jätkä naputtaa kolmosia kahden-kolmenpelaajan edestä.
 
Viestejä
20
Vs: NBA 2k11

Bryant24 sanoi:
Korver on tosiaankiin suht kova tässä pelissä, varsinkin jos pelaa vähänkin helpomalla vaikeustasolla jätkä naputtaa kolmosia kahden-kolmenpelaajan edestä.

Samaan listaan Rasheed Lewis ja Jason Terry
 

Kenny The Jet

Vs: NBA 2k11

MIKÄ VITUN RASHEED LEWIS? Vitun skidit tääkin foorumi on nykyään ihan perseestä.
 
Viestejä
20
Vs: NBA 2k11

Kenny The Jet sanoi:
MIKÄ VITUN RASHEED LEWIS? Vitun skidit tääkin foorumi on nykyään ihan perseestä.

Pahoittelen typoa, ja otan vastaan "aikuismaisen" kritiikkisi
 

Vernon Maxwell

Vs: NBA 2k11

Stylo sanoi:
Pahoittelen typoa, ja otan vastaan "aikuismaisen" kritiikkisi

Niin, helppohan se oma tietämättömyys on jälkikäteen naamioida typoksi...
 

joneboy2000

Vs: NBA 2k11

No nyt alko asso Wizardsilla hirveän joukkuerumban jälkeen, Wizards vaan tuntuu omalta joukkueelta.

Pari treidiä ja yhden sainauksen tein alkajaisiksi:

Wizards trade:
Mustafa Shakur, Cartier Martin, Hamada N'diye
Rockets trade:
Hasheem Thabeet

Wizards trade:
Kevin Seraphin, '12 1st round pick
Rockets trade:
Goran Dragic, '12 1st round pick

Wizards sign:
Eddy Curry 1yr/$1.20M

Eli lineup näyttää nyt tältä:

Washington Wizards '10-'11
PG Wall/Dragic
SG Young/Crawford
SF Lewis/Howard/Evans
PF Blatche/Jianlian/Booker
C McGee/Thabeet/Curry
 

realisminaikakausi

Vs: NBA 2k11

Miten voin boxilla syöttää maan kautta esimerkiksi sisään tai laitaan...
 
Viestejä
16
Vs: NBA 2k11

Alotin asson Milwaukeella ja rosteri näyttää tältä parin treidin jälkeen:

PG Jennings/Dooling
SG Salmons/Redd
SF Maggette/Douglas-Roberts/Mbah a Moute
PF Ilyasova/Gooden/Sanders/Brockman
C Bogut/Thabeet

Laitetaan vielä roolit:
Starter: Jennings, Salmons, Maggette, Mbah a Moute, Bogut
6th: Gooden
Role: Redd, Douglas-Roberts, Dooling
Prospect: Thabeet, Ilyasova, Sanders
Bench Warmer: Brockman

En tajua rotaatioista vittuakaan joten kysyn teiltä viisaammilta miten te kierrättäisitte näitä pelaajia ja kuinka monta minuuttia peliä kohden esimerkiksi startteri vaatii pysyäkseen tyytyväisenä?

Kiitän etukäteen!
 

Big Dog Robinson

Vs: NBA 2k11

Mbah a Moute alotukseen nelospaikalle, jonka taakse Sanders. Gooden treidillä helvettiin, ei pysty puolustamaan ketään. Ilyasova penkille kolmospaikalle, CDR ei osaa heittää yhtään. Minuutit starttereille 34+, 6th man 20+, role 10+, prospectit haluu jotain ja bench warmerit luonteesta riippuen saattaa kans.
 
Viestejä
2
Vs: NBA 2k11

Elikkäs!

Oon menny tekemää tonne NBa 2k11 crew jutskaan joukkueen meille suomalaisille! Joukkueen nimi on Team Finland ja tää on Xboxilla..
Öö ja jos mun gamertag kiinnostaa nii se on samboz90 lähettäkää viestiä jos halueatte teamiin niin lähetän inviten. =)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös