Koripallo.com

NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Idän/Lännen Finalistit?


  • Äänestäjiä
    58
  • Poll closed .
Viestejä
110
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Pakko laittaa omakin lista:

1) Spurs - kaunein ja hienoin. Peli äärimmäisen taidokasta ja viihdyttävää. Joukkue AINA ennen yksilöä.
2) MEM - Kovaa pelaava, hyvin koottu joukkue, joka pystyy kaatamaan kenet hyvänsä.
3) DEN - Nuggets on noussut suuresta inhokista mukiinmeneväksi joukkueeksi. Sympatiapisteitä McGeen hankinnasta. Vähämielisten palkkaaminen on aina kivasti tehty.
4) DAL - Diggler on aina ollut yksi suosikkipelaajistani väärässä joukkueessa. Odom-farssi sekä Kidd&Marion nostavat Dallasin nyt sijalle 4.
5) Indiana - Nuori, nälkäinen joukkue, jonka aika ei ole tänä vuonna.
6) CHI - Kovaa puolustava joukkue, joka laski listassa oikeastaan yllättävän alas. Rosessa on vain jotain hämärää. Pitää tarkkailla.
7) UTAH - Mormonikylä on aina sympaattinen ja eittämättä paras kannattajakaupunki koko sarjassa. Rebuild-modella playoffeihin. Ei huonosti.
8) PHI - Iquodalaa ja muuta Phillyn nuorta polvea on viihdyttävää katsoa. Brand ja fakta, että PHI ei oikeastaan edes kuuluisi playoffeihin laskevat pistetä roimasti.
9) OKC - Durantula, Harden, Ibaka. Järjettömän kaunista. Perkins&westbrook - järkyttävää. Voisin jopa harkita pitäväni Westbrookista, mikäli hän pelaisi SG-paikkaa ja jättäisi hero-moodin kokonaan käyttämättä. Nyt kuitenkin sija 9.
10) LAL - Kuka pahan tappaisi? Kärsii isosti Bandwagonisteista.
11) ATL - Ikinä en ole syttynyt Josh Smithiin ja vuodesta -09 lähtien NBA 2k-sarjassa Joe Johnson on heittänyt AINA yltiöpäisen paskasti kun arvonnassa Atlantan olen saanut. Varma tappio, iso vitutus.
12) BOS - K.G.:n "olen ihan jumalattoman kova jätkä"-esitys on raivostuttanut aina. Olisi mielenkiintoista tietää se paino&pituusraja koska KG lähtee kävelemään tilanteista pois. Ikinä ei ole kokoisilleen uhonnut.
13) NYK - C. Anthony on jostain syystä ollut aina suuresti vihatuimpieni listalla, juuri siinä Amaren yläpuolella. Näistä lähtökohdista on paha ponnistaa.
14) LAC - Flopcity. Kauden alussa luulin, että katsoisin useita Clippersien pelejä, mutta ei vain pysty. Griffin on yhden tempun poni, olkoonkin, että temppu on hieno. Tuijotus ja tissiposkeilu ei vain kuulu koriskentälle, eikä varsinkaan samalle pelaajalle.
15) MIA - Miami ei olisi näin alhaalla, ellei sillä olisi ylivoimaisesti ärsyttävintä ja sanalla sanoen myös tietämättömintä fanipohjaa. En tarkoita tätä hyökkäykseksi KP.comin kaartia vastaan, koska otos on aika pieni ja siedettävä. Yleisesti ottaen eri keskustelupalstoja seuratessa on käynyt ilmi, että Bandwagon on suuri ja lisääntyy.
16) ORL - Orlando on kahdesta syystä viimeinen. Howard-farssi sekä siitä suuresti johtuva alamäki- Orlando ei nyt tuolla nipulla ole lainkaan playoff-kelpoinen. Tilalle Suns tai Rockets, niin joutuisi vastustajat tekemään tosissaan töitä.
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Miami Heatilla on erittäin asiantunteva seuraajajoukko kp.comissa. Olen seurannut muita keskustelupalstoja, ja kp.com on Chamberlainin Wiltin panolistan verran edellä muuta internetin Heatia koskevaa keskustelua.
 
Viestejä
1 729
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

1. SA
- Pelaa liigan parasta joukkuekoripalloa. Ginobili.
2. DAL
- Spursin tavoin pelaa parhaimmillaan huikaisevaa koripalloa.
3. DEN
- Run 'n Gun on aina hyväksi.
4. MEM
- Liigan paras blue collar -joukkue.
5. IND
- Sympaattinen joukkue.
6. UTA
- Nuori ja nälkäinen. Gordon Hayward.
7. BOS
- Vieläkö sedillä on tankissa bensaa?
8. NYK
- Steve Novak.
9. CHI
- Ei herätä suurempia tunteita,
10. PHI
- Hajuton ja mauton.
11. OKC
- Westbrook ja kykenemätön puolenkentän hyökkäys tiputtavat sijoitusta.
12. LAL
- Hienoja pelaajatyyppejä, en pysty kuitenkaan koskaan kannattamaan Lakersia.
13. ATL
- Katsomissani otteluissa koripallon irvikuva.
14. ORL
- Ei mitään syytä kannattaa.
15. LAC
- Flop City.
16. MIA
- Arvostan joukkuetta koripallomielessä, sekä yksilöitä koripalloilijoina, mutta muu taustakohina ei meikäläiseen iske.
 
Viestejä
168
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

1. SAS
- Koripallojoukkue
2. DEN
- McGee + Andersen pelaamaan lentopalloa korin alle
3. DAL
- Ihanaa, kun mies voi dominoida liigaa ilman suurempia ateleettisia lahjoja
4. UTA
- Aina sympannut
5. IND
6. NYK
- Jotain hämärää glooriaa, Ewingin haamu
7. MEM
- Kanki Gasol
8. PHI
- Iggy on viihdyttävä
9. CHI
10. ATL
- Pienempi paha kuin joku alempana olevista
11. OKC
12. ORL
13. BOS
- KG, eikä muutenkaan
14. LAL
15. LAC
- Toivottavasti Paul pääsee johonkin pelaaman koripalloa
16. MIA
 
Viestejä
3 106
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Mielenkiintoiset pleijarit tulossa. Selvää ennakkosuosikkia ei ole, vaikka foorumin totuudenvääristelykomissio yrittää kääntää asetelmaa muotoon Miami vastaan haastajat, mikä on yksiselitteisesti väärin.

Läns

San Antonio - Utah
4-1

Utah on esittänyt loppukaudesta hyviä otteita ja näyttänyt, että pystyy venymään, mutta ei Spurs vahingossa voittanut runkosarjaa. Utahilla on monipuolisen oloinen porukka, jonka heikkoudet ovat puolustuspäässä. Lisäksi tuolla materiaalilla tuo sijoitus kielii heikosta valmennuksesta. Utah voi napata voiton-kaksi kotona, mutta Spurs menee jatkoon.

Oklahoma - Dallas
4-2

Dallas ei ole lainkaan se joukkue kuin viime kaudella, joten tästä on helppo veikata OKC:n voittoa. Heart of the Champion -tyyppistä venymistä kyllä nähdään, samaten kenties Westbrookin jäätyilyä, mutta kaikki järkisyyt ovat OKC:n puolella. Ja Vince Carter. Hardenin pelikunta maailmanrauhan jäljiltä tietty voi hieman hetkauttaa voimatasapainoa. Jos Harden on poissa, OKC:n korintekovoima hyytyy vähän liiaksi, jolloin Dallasilla on sauma.

Lakers - Denver
3-4

Ettäkö upset? Denverillä on periaatteessa ihan kelpo miehitys laittaa Lakersin isoja ja Kobea vastaan. Isoja on riittävästi (Moskovan Timo, Koufos, McGee ja Andersen), vaikkakaan 1-1-puolustuksesta he eivät ole tunnettuja. Bynumin turhauttaminen (joka ei ole kovin vaikeaa ks. esim. http://www.youtube.com/watch?v=V-Qd4hpkSn8#ws) auttanee pitkälle. Paljon riippuu myös Gasolin vireestä. Yksi probleema Denverin kannalta on, että pääasiallinen Kobe-stopper on Afflalo, jolta odotetaan myös kovaa kontribuutiota hyökkäyspäässä. Valmennuspuolella Karl on vahvasti edellä Brownia. Lakers ei ole parempi kuin viime kaudella. Aika epäilyttävää on myös Ebanksin (rookie) ja Sessionsin (täysin rupujoukkuekamaa ennen tätä) paikat aloituksessa. Sanoisin, että Barnesin (pöljä) ja Blaken rooli tulee olemaan iso.

Memphis - Clippers
4-3

Vaikein tuomittava. Molemmat ovat hyviä porukoita, mutta kotiedun ja paremman puolustuksen ansiosta ehdotan voittoa Memphisille.
Kaiken kaikkiaan on muhevat pleijarit tulossa. Selvää suosikkia ei ole mielestäni, vaikka tässä taas foorumin totuudenvääristelijät yrittävät kääntää kaikkea Miami-keskeiseksi.

Itä

Chicago - Philadelphia
4-1

Philadelphia on ollut alamaissa jo pitkään, vaikka aloitti kautensa lupaavasti. Chicagolla on ollut hieman aikaa paikkailla Rosea ja Dengiä sekä sovittaa Hamiltonia jengiin. Lisäksi Bulls on jäätävästi parempi korin alla.

Miami - New York
4-2

Emtiä, Knicks on saatava jäätävä vimma päälle, jotta Miami kaatuisi neljästi. Nähdään todennäköisesti hyviä matseja, mutta Miami jyrännee pari selvää voittoa, joihin Knicks ei pysty. Sitten riittääkin parin tiukan matsin kääntäminen voitoksi, johon Miami toki pystyy.

Indiana - Orlando
4-1

Selvä diili: Orlando ilman Dwightia, kaikkia vituttaa ja Indiana voittanut noin 30 peliä putkeen. Yksi tsemppivoitto kotona Magicille ja täts tät.

Atlanta - Boston
2-4

Atlanta häviää turhan monta matchuppia (mm. Rondo-Teague satanolla) ja pelaa ilman Horfordia, kun taas Bostonin avainpelaajat ovat täydessä iskussa. Hämmentävää on se, että Sasha Pavlovic pelaa tärkeää roolia Bostonissa.

Suosikkilista (aloitin loppupäästä, se on helpompaa).

1. Denver
Pääasiassa The Associationin, Birdmanin, Afflalon, Andre Millerin ja George Karlin ansiosta. Organisaatio yrittää pärjätä omalla tavallaan.
2. Memphis
Sama kuin edellä miinus medianäkyvyys. Zach Randolph ja Tony Allen ovat karskeja jätkiä.
3. Indiana
Edelleen sama. Tasainen yhteen hiileen puhaltava joukkue. Edes vanhat playoffarvet eivät vaikuta.
4. Oklahoma
Ennakkosuosikeista suosikkini. Järkevästi koottu ja sympaattinen joukkue.
5. Dallas
Kiitos 2011.
6. Spurs
Popovich ansaitsisi CoY:n ja organisaatio jonkun pystin, että jo liian vanhaksi tuomittu porukka on saatu toimimaan huikean hyvin. Taas.
7. Jazz
Ihan kivoi pelaajia (Favors, Iso-Al ja Millsap).
8. Boston
Pappalinjalla. Olen myös Rondo-fani.
9. Chicago
Pidän Dengistä ja vaihtopenkin kavereista, kuten Asikista.
10. Clippers
Griffinin meininki on alkanut ärsyttää viime aikoina ja ilman Billupsia varsinaisia suosikkeja porukassa ei ole. Toki hyvin viihdyttävä joukkue.
11. Philly
Jokin ärsyttää, ehkä se, että Philadelphian nuorisoliikettä on hehkutettu jo pitkään, eikä homma etene.
12. Atlanta
Junnaa paikallaan, Smith on tahvo, Johnson käärii liikaa rahaa ja Marvin on edelleen bust. Kiinnostusarvo nolla.
13. New York
Liikaa hypeä. Woodson on tosin tuonut joukkueeseen uutta sielua, josta pidän.
14. Orlando
Dwight haisee, samaten Big Baby.
15. Lakers
Kobe ja fanipojat.
16. Miami
LeBron James ja käyttäjä King James. Jälkimmäinen paljon pahempi.
 
Viestejä
454
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Huomasin suuri, että Canal+ näyttää suorana tämän päiväisen Heat - Knicks pelin alkaen klo 22.30 8] Sitä odotellessa ;)
 
Viestejä
1 729
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Lännessä etukäteen aivan huikeita ottelupareja. Idässä ei ehkä klassikkomateriaalia Heat-Knicksiä lukuunottamatta tule, mutta hyviä yksittäisiä pelaaja match-uppeja tiedossa.

Spurs - Jazz

Utah on tosiaan profiililtaan erittäin ikävä joukkue San Antonion perimeter-painotteiselle ryhmälle. Olisi kuitenkin uskomatonta ajatella, että toisen kerran peräkkäin runkosarjaa dominoinut Spurs putoaisi jälleen ensimmäisellä kierroksella. Lisäksi San Antonio on liigan parhaita kotijoukkueita nuoren Utahin hakatessa päätään seinään vieraissa (11-22). Big Al voi riehua kovat tehot, mutta muu joukkue tuskin pystyy säestämään riittävästi.

Spurs in 5

Thunder - Mavericks

Onko Dallasilla playoff-vaihde takataskussa? En usko. Periaatteessahan Mavs matchaa Oklahoman kanssa hyvin. Marion kiinni Durantiin ja Delonte Westbrookiin. Mavsin heikkous on korinalusta, mutta Thunder ei paljoa hyökkäystehoja isoiltaan yleensä saa. Hyökkäyksessä sitten samalla reseptillä kuin ennenkin.

Kuullostaa hienolta, mutta Chandlerin puuttuminen jättää korinalustan kuitenkin liian haavoittuvaiseksi Durantin, Westbrookin ja Hardenin penetraatiolle. Sarjan ensimmäinen peli tulee kertomaan kaiken.

Thunder in 6

Lakers - Nuggets

Koripalloklisee, jota inhoan ylivoimaisesti eniten, on "kumpi pystyy määräämään ottelun tempon". Tässä ottelusarjassa saatan kuitenkin hyväksyä tuon mantran käytön, sillä se joukkue, joka pystyy pelaamaan enemmän omalla mukavuusalueellaan tulee voittamaan. Nuggetsilla ei tule olemaan mitään palaa Gasolia ja Bynumia vastaan, mutta oliko se niin, että vikkelät takamiehet pystyvät halkomaan yksin Lakersin puolustusta? Ty Lawson taitaa löytyä sanakirjasta kohdalta "vikkelä takamies".

Joukkueet ovat kuin vastakohdat toisistaan, mutta Lakers pystynee hyödyntämään vahvuuksiaan paremmin.

Lakers in 6

Grizzlies - Clippers

Chris Paul on dominoinut neljänsiä neljänneksiä mielensä mukaan koko kauden. Nyt viimeisten erien kontrollointi pitää muuttaa koko ottelun hallintaan, sillä vastassa on läntisen konferenssin kuntopuntarin ehkä kuumin nimi. Grizzlyillä on heittää Conley ja Tony Allen Paul varjoksi, joten CP3 saa tehdä kovan työn kantaakseen ryhmänsä tästä jatkoon.

Varmasti mielenkiintoinen sarja, joka tulee sisältämään tunteja Griffinin tuomareiden tuijottamista, muutaman Tony Allen WTF-hetken ja viimeisen varmistuksen siihen onko Paul NBA:n paras pointti vai ylivoimaisesti paras pointti.

Grizzlies in 7

Bulls - 76ers

Phillyn up and coming joukkue ei varsinaisesti ole säväyttänyt tällä kaudella, ja törmää yksinkertaisesti laadukkaampaan joukkueeseen pelin jokaisella alueella.

Bulls in 4

Heat - Knicks

Knicks saa hurjaa tukea MSG:n yleisöltä, ja Anthony tahtoo todistaa kuuluvansa samaan porukkaan Waden ja LeBronin kanssa. Silti, Heat vaikuttanut pelaavan säästöliekillä koko runkosarjan, ja Big Threen on pakko näyttää epäilijöilleen tänä vuonna. Näemme varmasti monta viihdyttävää ottelua.

Heat in 5

Pacers - Magic

Magic ilman Howardia. Ketä kiinnostaa?

Pacers in 4

Hawks - Celtics

Gheorghe sanoi:
Atlanta häviää turhan monta matchuppia (mm. Rondo-Teague satanolla) ja pelaa ilman Horfordia, kun taas Bostonin avainpelaajat ovat täydessä iskussa. Hämmentävää on se, että Sasha Pavlovic pelaa tärkeää roolia Bostonissa.

Celtics in 6
 

L.S

Viestejä
839
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

ei viitti noita otteluparien voittomääriä alkaa laittamaan ku veikkaukset on hyvinkin samanlaisia mitä tossa yllä.

oma suosikkijärjestys menee
1. Memphis-ainoa omasta kolmesta suosikista(2/3), joka edes selvisi playoffeihin.
2. philly-ihan vaan sen underdog-aseman vuoksi, vaikka todellisia mahdollisuuksia ei paljon löydykää
3. boston-kerta vielä vanhuksille
4. okc-harden ja iblocka, ilman westbrookia ois korkeemmallakin omalla listallani
5. utah-koska jos näin tapahtuisi, spurs olisi taas ulkona ekalla kierroksella
6. nyk-ehkä ainoa potentiaalinen upset ekalla kierroksella (toki muissakin alemmalta puolelta kaaviota pelaava saattaa mennä jatkoon, mikään ei kuitenkaan olisi samallainen shokki)
7. chigago-idän ehkä ainoa todellinen haastaja miamille (bostonin ohella??)
8. denver-nuori ja suhteellisen viihdyttävä joukkue
9. indiana-jotkut kutsuu ehkä tylsäks, itte taas pidän tasavahvuutta plussana
10. atl-mcgradylle vois suoda mestaruuden
11. dallas-mitä tähän nyt sanois?
12. clippers-griffin/jordan highlight koris ei o toistaseks ainakaan täysin vielä vakuuttanu vaikka niitä donkkeja tarjoilevatki
13. orlando-yhtä tyhjän kanssa
14. lakers-ei vaan maistu
15.-16. spurs-ikunen ykkösinhokki since the 90's ja miami-ois varmaan spursin edellä, mutta omaa ärsyttävimmat fanit
 
Viestejä
524
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Pistänyt silmään se että joitakin joukkueita vihataan fanien takia (esim. Miami). Minkä ihmeen takia??
 
Viestejä
3 024
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

KK22 sanoi:
Pistänyt silmään se että joitakin joukkueita vihataan fanien takia (esim. Miami). Minkä ihmeen takia??
Asioita voi hoitaa tyylikkäästi, tai sitten näin ja näin.
 
Viestejä
1 404
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

KK22 sanoi:
Pistänyt silmään se että joitakin joukkueita vihataan fanien takia (esim. Miami). Minkä ihmeen takia??

Kyllähän tuollainen jatkuva ylihypettäminen alkaa ärsyttämään. Tämänkin ketjun otsikkoon on pitänyt Miami Heat tunkea, vaikka joukkue ei ollut edes top-3 runkosarjassa.

Muutaman tunnin päästä sitten mennään. 20.00 Bulls-Sixers ja 22.30 Heat-Knicks.

Heitetään nyt veikkaukset tähän koko kansan nähtäville ilman mitään perusteluita.

Chicago 4-1
Miami 4-2
Indiana 4-1
Boston 4-3
San Antonio 4-1
Oklahoma 4-2
Lakers 4-2
Memphis 4-3
 
Viestejä
889
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

SAS-UTA: Ei tuottane ongelmia Spursille, joka on vetänyt itsensä sopivasti vireeseen kevään aikana. Utah kaatuu silti saappaat jalassa ja vie sitä ennen pari. 4-2.
OKC-DAL: Oklahoman peli on tökkinyt pahasti viime viikkoina, eikä se selviä tästä helpolla. Dallas on kuitenkin viimevuotista heikompi eikä enää yhtä nälkäinen. 4-2.
LAL-DEN: Ehkä vaikein veikattava näistä. Lakers voi viedä tämän 4-0 tai toisaalta jopa hävitä. Veikkaan silti, että Lakersin etukenttä vie ja McGee pönttöilee. 4-2.
MEM-LAC: Tästä tulee viihdyttävä ja tasainen sarja. Uskon ja toivon että Memphis kuitenkin hustlaa lob cityn kesälomille. 4-3.

CHI-PHI: Bullsin aloitusviisikko hakee vieläkin itseään, mutta onneksi vastus ei ole kovin paha. 4-1.
MIA-NYK: Keväällä töksähdellyt Miamin peli ei anna odottaa kummoisia, mutta kyllä ne starat siitä syttyy. Sitäpaitsi, Knicksin puolustus on kuin luotu Waden ja LBJ:n 1vs1-puskemisia varten, siis Miamin näkökulmasta tarkastellen. Tässä sarjassa tehdään paljon pisteitä. 4-1.
IND-ORL: Tätä sarjaa jaksaa tuskin edes katsoa. 4-0. Tosin nyt tietty kun kaikki ovat laskeneet Magicin ulos koko pleijareista, jengi sisuuntuu ja viekin tämän. No ehkä ei.
BOS-ATL: Atlantan "tähtiä" tuskin kiinnostaa yrittäminen sen enempää kuin minään muunakaan vuonna. Bostonin sedät antavat kuitenkin ailahtelevilla suorituksillaan pari matsia pois. 4-2.
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

The Game sanoi:
Muutaman tunnin päästä sitten mennään. 20.00 Bulls-Sixers ja 22.30 Heat-Knicks.

Pitääpä tulla toista puoliskoa seurailemaan kp.comiin, kunhan leffasta kotiutuu. Toivottavasti Heat ei ratkaise peliä ihan heti alkuun. 8]
 
Viestejä
9 123
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Eli Rosen kausi on ohitse polvivamman myötä. Kuten ennustin, ei Rose pysynyt kunnossa pudotuspeleissä. Koko kausi on ollut yhtä tuskailua ja tämä on vain luonnollinen jatkumo sille. Miamin reitti finaaleihin on tämän myötä naurettavan helppo. Toivottavasti Bulls tai Pacers kuitenkin antaisi jotain sparria, ettei lähdetä kovaa Lännen jengiä vastaan ihan kylmiltään.
 
Viestejä
889
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Jep, onnea vaan Miamille finaalipaikasta. Eiköhän se tie sitten siellä nouse pystyyn.

Se oli ehkä ennustettavissa, että Rosen paikat hajoaisivat pleijareissa, mutta ehkä todennäköisempää oli jonkun vanhan vaivan uusiminen. Polvissa miehellä ei ole ollut mitään vikaa. Eli kj:n ei ehkä kannata liikaa taputella itseään selkään tästä ennustuksesta. Huonoa tuuria, minkäs teet.

Kyllä Bulls on silti ilman Rosea idän toiseksi paras joukkue ja taistelee ECF:ään asti. Ja pistää sielläkin kampoihin.
 
Viestejä
1 729
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

Korverilta sympaattista settiä Rosen loukkaantumiseen liittyen:
Right about now, the disbelief has faded, anger has subsided and were all wondering… why? Why. Why. Why Derrick, again? Derrick is more than an MVP to our team. He’s our friend, our brother he inspires us to be the very best we can be, just by who he is and how hard he plays. That he has spent so much time this year hurt, was frustrating. Now that he is out for the rest of the season, well its just plain sad. No one is to blame; what happened, did. We send him our prayers, our love, our good wishes that he heals and comes back stronger, better, healthier than ever before.

Bulls fans. Now is not the time to ask why or to get bitter. Now is the time to refocus and ask “How are we going to win this Championship?” We have the best Team in the league. This season has proven, we are a TEAM and it has taken us ALL to have the best record. Lets focus on whats ahead. This is an incredible opportunity for All of Us to step up and make it happen. We’re all gonna have to work harder and smarter. We are all gonna have to believe in ourselves. That we are more than the sum of our parts. We need YOU to believe with Us. We need You to believe for Us. We are going to keep going strong. One quarter, one game, one round at a time. Until its over. That’s how we’re gonna do it.
 
Viestejä
3 106
Vs: NBA Playoffs 2012 - Miami Heat Against The Field

King James sanoi:
Orlando Magicin tuhkimotarina? Howard on pois pilaamasta joukkuehenkeä, pelaajat pelaavat SVG:lle nyt täydellä sydämellä ja kolkeillahan Magic voittaisi, jos voittaisi, Howardinkin kanssa.

Äh, paskat. Indiana oli täysin jäissä loppuhetkillä ja sössi pelin itse. George missasi kaksi aivan vapaata kolssia, Granger heitti metristä ohi, kolisteli kaksi vaparia ohi ja kaikki muutkin pelasivat tumput käsissä viimeiset neljä minuuttia.

Eiköhän tämä Indylle käänny.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös