Koripallo.com

Nuorten maajoukkueet

Viestejä
71
Vastustajien tasosta kotikisoissa en osaa mitään sanoa, mutta kyllä minä olisin varovaisen optimistinen tämän MU18 suhteen.

Baltic Sea Cupin miehityksellä en tosin EM-kisoihin lähtisi. Heinonen, Ekwere ja nuoremmasta ikäluokastakin muutama poissaolija muuttaisi joukkueen ihan eri tasolle, vaikka annan samalla tunnustuksen kaikille Tallinnassa olijoille - näin maaotteluja lähinnä seuraavalle oli muutama peluri mielestäni ottanut selviä kehitysloikkia eteenpäin sitten viime kesän. Ja valmennukselle tunnustus myös, joukkuetekeminen ja konsepti olivat hienosti kasassa.

Kaukoheittovoima tullee olemaan joukkueen heikkous kesällä joka tapauksessa, mutta yksilötaitoa ja kovaa puolustamista tästä 06/07 porukasta löytyy kyllä. Jos Suomi saa parhaimmat pelaajansa kokoon, niin kyllä minä pitäisin joukkuetta näin ennakkoon yhtenä parhaimmista, mitä poikamaajoukkueilta on sitten ikäluokan 99/00 nähty.
Samaa mieltä. Tämän vuotinen U18 Lohikosken ohjauksessa on enemmän kuin osiensa summa. Pitävät A-divisioonapaikan kotikisoissa ja TOP10 realismia jos kaikki natsaa, sen jälkeen nousee todennäköisesti seinä vastaan.
 
Viestejä
1 340
Pelaajakehitys voi Suomessa ainakin näennäisen hyvin, kun tuloksia katsoo. MU16 on selkeästi poikkeuksellisen huono ikäluokka.
 
Viestejä
71
Tohon Heinonen Espanjasta ja Muurinen jenkeistä niin luulen että sillä pidetään a-divari paikka kotikisoissa.
Heinonen vahvistaa joukkuetta, se on selvä. Muurinen sen sijaan ei istu tämän joukkueen konseptiin. Muurinen voi loistaa joukkueessa jossa hyökkäyspeli rakennetaan hänen ympärilleen kuten U16 viime kesänä, mutta tässä joukkueessa sitä roolia ei ole tarjolla ja muussa roolissa on liian suuri riski koko joukkueen kemialle. Vaikea nähdä Heinosen lisäksi montaa muutosta tähän joukkueeseen. Ekwere ja Karlin haastavat lähinnä, edellyttäen että liitto kelpuuttaa Drive-pelaajia antamaan näyttöjä leireille.
 
Viestejä
1 027
Tuosta MU 18 porukasta edukseen esiintyi Suutela ja Abbey, jotka pärjäävät varmasti kovemmissakin karkeloissa, mutta muu porukka jää kyllä jalkoihin, kun huippujoukkueita tulee vastaan. Baltic Sea vastustajat olivat todella huonoja ja voitot noista joukkueista on toki hieno asia, mutta ei kerro tasosta vielä hirveän paljon.

Naisten/tyttöjen 18 v puolella tilanne on toki parempi ja johtuu varmaan tasaisuudesta rosterissa ja siitä, että joukkueessa on vaan 3 HBA pelaajaa :)

Esim.Viro pelissä 8 pelaajaa teki yli 10 pinnaa ja joukkue voitti murskaavasti
Niin, aina vaan HBA:ta suositaan, vai mitä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös