Koripallo.com

ONMKY / Ynni 2018-19

Viestejä
36
Oulun NMKY eli Ynni jatkaa koripallon 1 div. A:ssa ensi kaudella 2018-2019!

Kuukausi sitten pidetty hätäkokous ja kausikorttikampanja poikivat niin paljon rahaa että ensi kauden läpivieminen on mahdollista. Ynni lähtee ensi kauteen 3:lla jenkillä.
Lähde: Kaleva 8.5.
 
Viestejä
36
Ja lisää positiivisia uutisia Ynnistä. Eli Jussi Eskola jatkaa sittenkin päävalmentajana ensi kauden apunaan kovat nimet Juha Valkama ja Ilkka Immonen. Ja kolmella jenkillä lähdetään kauteen.
 
Viestejä
266
Ja lisää positiivisia uutisia Ynnistä. Eli Jussi Eskola jatkaa sittenkin päävalmentajana ensi kauden apunaan kovat nimet Juha Valkama ja Ilkka Immonen. Ja kolmella jenkillä lähdetään kauteen.
Pitäisikö tämä keskustelu siirtää oikeaan paikkaan?
 
Viestejä
36
Kaleva.fi :sta lainattua:
"ONMKY:LLÄ on ensi kaudella kovat piipussa.Ynni on kasaamassa nimivahvaa ja iskukykyistä ryhmää ensi kauden 1 div A:han."Sanojen takana on valmennusryhmään palannut Juha Valkama
Ensimmäinen jenkki on Dedrick Basile ,23v.Takamiehellä on takanaan menestyksekäs ja palkittu pelaajaura NCAA-yliopistosarjassa.
Lisää pelaajauutisia on tulossa parin viikon aikana.
 

Katsoja123

Hyvä Ynni, että kevään toimenpiteet tehosivat. Koko koripalloileva Suomi, odottaa että Oulu vielä joskus nousee liigaan.
 
Viestejä
86
Ynnin kotiavaus kohtalaisen viihdyttävä. Forssa kumoon tuskatta. Pikkumies Basile, noin 176, taitava nopea ja veteli jopa hurjia donkkeja noilla senteillä. Briggs vahva härkä ja osaa heittääkin. Moultrain vähän jo vanhenevan pelimiehen liikehdintää mutta ihan ok tälle tasolle. Jos jenkit pysyvät terveinä nikn sijat 3-5 voivat olla mahdollisia. Semi Laine hyvin kehittynyt Oulun ajallaan ja uskaltaa ajellakin. Uusilta tulokkailta siis kotimaisilta pitää nähdä muutama peli lisää ja sitten voi sanoa jotain. Massiivinen paluun tehnyt Kauro on ehkä pätevä muutamien minuuttien tuuraajana. Williams ja tosi iso Talbot sen verran hyviä että kyllä forssa voittoja tulee keräämään.
 
Viestejä
86
Tänään alku näytti pahalta kun puolustus ei pitänyt ja vieras-Namika pisti tarkasti kaukaa ja kuvioi näyttävästi. Basilen voimin oltiin hyvin kyydissä ja sitten oikein repäisy 3. jaksolla. Basil pisti nopeudellaan vastukset mataliksi, Briggs myös vahvana vakuuttava ja Moultrain rutiini puhuu. Laine jatkoi parannettuna painoksena, mut Hautalalle vois suositella heittokieltoa (hymiö). Iso Kauro ja duunarimainen Räkköläinen puuttuivat joten kovin kapeaksi menee.
 
Viestejä
1
11.11.2018 Ynni - Korikouvot

- toisen jakson alussa 13 C.Briggs (00:47) loukkasi nilkkansa (ponnistusjalka?) donkkiyrityksessä
- minusta se on merkitty väärin tilastoihin, että donkkia yritti 23 D.Basile
* nähtävästi oikea jalka
* sen jälkeen oli "pihalla" (ei omalla tasolla) pelistä n. 3-4 min
* vältteli puolustamista, hyökkäykset väkinäisiä, juoksenteli pelin ulkopuolella
=> ymmärrettävää, kun jalka on kipee
- videokuvan perusteella Briggs pyysi heti vaihtoa, mutta siihen ei reagoitu

Toista puoliaikaa en nähnyt.

Toivottavasti oli vain venähdys ja toivottavasti kaveri kertoi siitä heti valmennusjohdolle.

17.11. LoKoKo - Ynni

- 13 C.Briggs ei ole kokoonpanossa, liekö nilkka vielä turvoksissa?

Tsemppiä kauteen :)

-miki
 
Viestejä
86
Ynnin kotiluolassa huimat 211 pistettä ja vieraille, JBA, hieman yllättävä mutta ansaittu voitto. 3 pinnalla. Korijuhlaa mutta millainen oli tänään Ynnin puolustus. Hapero. Vierailta kuitenkin ihan hurja heittopäivä. Kunkkuina tosi loisteliaat Timi Puittinen ja Valtteri Leppänen. Moultrain luotettavan tehokas mutta Basile ja Briggs eivät parhaimmillaan vaikka Bas oli lopun kolmosillaan tuoda omansa vielä rinnalle. Laineen kolmossuma alussa säkenöi muttei jatkunut. Muuten kotimaiset vakaata penkkikamaa, ikävä sanoa. Ei kuulu Ynni sarjan neljän kärkeen. Kaikki kovat tulevat pohjoiseen ensi vuoden puolella. Silloin mitataan iskukyky
 

vanha koripalloilija

Mielestäni Ynni taistelee kovastikin 4 sijasta. Sen korkeemmalle tuolla rosterilla ei päästä.
Vahvistuksia tarttis 1-2 miehen verran. Sitten voitaisi ajatella jopa kevään finaaleita.
Ynnillä kuitenkin sarjan kovimmat jenkit. Suomalaiset ovat heikompia kuin monessa muussa seurassa.
Laine nostaa vähän päätään parempaan ja Räkköläinen ajoittain puolustuksessa.
 
Viestejä
86
Ynni vs Lahti 34 pinnan voitto eli kauden jytky. Alun kysymys: missä Semi Laine. Lopun kysymys; missä ja millä tasolla mister Basile pelaa ens kaudella. Ynniltä semmoinen peli että näitä tulee ehkä yksi kolmessa kaudessa. Kakkosten prossa 73 ja kaikilta jenkeiltä jokseenkin täydellinen ilta. Kruununa saippuanliukas Basile (36 pongoo. 15/16 kakkoset). Vain Moultrain kävi huilaamassa muutaman minuutin.
Lahti oli kuulemma Vuokatissa yötä ja jäi ihan jyrän alle. Jenkit aivan murheellisia tapauksia. Etenkin raskasjalkainen Pwono. Parasta oli Mäkälälsen alkuminuuttien raju puolustus mutta sekin suli äkkiä tuomioista ihmettelyyn.
No ehkä tää Semi oli vain sairaana, en tiiä.
 
Viestejä
1 031
Alun kysymys: missä Semi Laine.
No ehkä tää Semi oli vain sairaana, en tiiä.
Ynni infosi asiasta eilen Facebookissa:

"Ynni jatkaa loppukevään ilman Semi Lainetta ja Ilkka Immosta, jotka jäävät pois joukkueesta omalla päätöksellään "
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 561
Kaleva: Poika latasi tuvan täyteen energiaa – Ynni venytti puolivälieräratkaisun viidenteen otteluun

Suurimman hädän hetkellä esiin astui 15-vuotias Eino Montin. Oulun NMKY:n junioritoiminnan helmi teki sen, mihin kokeneemmat eivät pystyneet.

Montin pääsi ensimmäisen kerran kentälle ajassa 21.32. Kahdeksan sekuntia myöhemmin hän naulasi ensimmäisellä heitollaan onnistuneen kolmosen.

Sama toistui pari minuuttia myöhemmin. Kolmas heitto, ja jälleen Montin onnistui. Yläkouluikäinen poika herätti Ynnin hurmokseen.

– Urani tärkeimmät onnistumiset tähän mennessä.

– Olin aika varma, että ensimmäinen uppoaa. Pääsin heittämään sen hyvästä rytmistä. Toinen oli jo helpompi, koska oli onnistuminen alla, Montin myhäili onnellisena.
 
Viestejä
400
Tuntuu Veikkauksen kerroin 4.50 Ynnin voitosta satumaiselta. Joka tapauksessa pelattava on.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös