Koripallo.com

Panttereiden epäurheilijamainen toiminta

ei-YMCA

Valvoja lukotti täysin aiheetta viestin Panttereiden ja HNMKY:n välisen ottelun tapahtumien kommentoinnista. Panttereiden toiminta on sen verran törkeää ja epäurheilijamaista, eikä vain tässä tapauksessa vaan kautta linjan, että aihe ansaitsee varmasti oman keskustelun.

Tässä vielä edellisen keskustelun viesti:

"Hei,


nyt on selvinnyt, että divarissa kahlaavat Pantterit ovat onnistuneet sohlaamaan kotisalissaan lähes kaiken. Vielä ei pitäisi kahta sarjapistettä kuuluttaa kirkossa.

http://www.hnmky.fi/index.php?cid=koripallo&mid=625&sid=3&a=show&id=1855"

Echtis muok: Selvä, jätetään tämä varmuuden vuoksi auki.
 

ei-Pantteri

On täysin ala-arvoista ruveta itkemään hävittyä peliä. Lopputapahtumat menivät täysin tuomarin ohjeiden mukaan, kukaan ei puhu Namikan valmentajan käytösestä pelin aikana joka sotki tuomareiden toimintaa. Tuomarit huomauttivakin useasti miekkosta pysymään roolissaan eli valmentamaan ei tuomaroimaan.

On syytä miettiä kuka toimii epäurheilijamaisesti.
 

solvaustako?

[quote
...Panttereiden toiminta on sen verran törkeää ja epäurheilijamaista, eikä vain tässä tapauksessa vaan kautta linjan, että aihe ansaitsee varmasti oman keskustelun...
Ja ettei totuus unohtuisi pannaanko sitten todellisia faktoja peliin vaiko turpa rullalle. Toivoisin hieman rajaa valheellisiin juttuihin. Vaikka antipatiat kuinka raastaisivat, kannattaa joissakin asioissa olla tarkkana.
 

kiva sattuma

Tyhjää nauhaa ette kommentoineet. Oliko sekin väite vain Namikan huonoa urheiluhenkeä?
 

maalaistollo

kiva sattuma sanoi:
Tyhjää nauhaa ette kommentoineet. Oliko sekin väite vain Namikan huonoa urheiluhenkeä?


Korjattiinko virhe vai ei?

Luulisi Namikan olevan tietoinen. Ovat kuitenkin hiljaa. Ei jauheta samaa nauhaa.

Olette te hesalaiset outoa sakkia. Saisitte kokoon kovan porukan tai kaksikin, mutta ei. Riitaa ja eripuraisuutta piisaa. Se pursuaa ruudusta landelle saakka.

Ei ole aikaakaan kuin RU/Topo odotti Pantterien tavanmukaisen rosterimunauksen tuottavan odotetun tuloksen. Ja tuottihan se. Ja eripura jatkuu.

Olette paskempia kuin Lapua. Pohjanmaalla puhaltavat ainakin yhteen hiileen jotenkuten, vaikkapa nokiseen.
 

Paremmissakin perheissä

kiva sattuma sanoi:
Tyhjää nauhaa ette kommentoineet. Oliko sekin väite vain Namikan huonoa urheiluhenkeä?
Ensiksi pari faktaa. Nauhoitus pysähtyi Pantterileirin mukaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä videokameraan, eli ei siirtynyt kahteen videolaitteissa pyöriviin nauhoihin. Kun asia selvisi, nauhoitti Pantterit kameranauhasta pelin uudestaan heti, kun se oli mahdollista (Liikuntahalli auki kameran noutoon yms) ja toimitti nauhan Namikalle. Tätä ei koripallo.com:in asiantuntijat ole isommin repostelleet, eikä Namikan leirikään.
Sitten pikku muistutus viime kaudesta. Kevään kuuman Namika-Pantterit pelin Urheilutalossa voitti Pantterit. Kun riemuitseva joukko Panttereita kokoontui katsomaan nauhaa kävi ilmi, ettei nauhalla ollut mitään. Namikan leiri väänteli käsiään eikä edes pahoitellut tilannetta. Pantterileiri odottelee nauhaa edelleen ilman mölinää ja möykkää.
 

Kuka kusettaa?

kiva sattuma sanoi:
Tyhjää nauhaa ette kommentoineet. Oliko sekin väite vain Namikan huonoa urheiluhenkeä?

HNMKY:n sivuilla väitetään edelleen nauhan olleen tyhjän. Mikä on totuus, onko HNMKY:llä nauha vai ei?
 

Kusettajat kiinni

Paremmissakin perheissä sanoi:
Ensiksi pari faktaa. Nauhoitus pysähtyi Pantterileirin mukaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä videokameraan, eli ei siirtynyt kahteen videolaitteissa pyöriviin nauhoihin. Kun asia selvisi, nauhoitti Pantterit kameranauhasta pelin  uudestaan heti, kun se oli mahdollista (Liikuntahalli auki kameran noutoon yms) ja toimitti nauhan Namikalle. Tätä ei koripallo.com:in asiantuntijat ole isommin repostelleet, eikä Namikan leirikään.
Sitten pikku muistutus viime kaudesta. Kevään kuuman Namika-Pantterit pelin Urheilutalossa voitti Pantterit. Kun riemuitseva joukko Panttereita kokoontui katsomaan nauhaa  kävi ilmi, ettei nauhalla ollut mitään. Namikan leiri väänteli käsiään  eikä edes pahoitellut tilannetta. Pantterileiri odottelee nauhaa edelleen ilman mölinää ja möykkää.

Jos tämä ei taas ole kusettajan kusetus niin Namikalla olisi varmaan anteeksipyynnön paikka (vaikka nettisivuillaan)
 

Kampalan prinsiipit

Kampalan Prinsiipit


NMKY:n tehtävänä on ...

-Työskennellä tasaveroisuuden ja yhtäläisen oikeuden luomiseksi kaikille.

-Työskennellä sellaisen elinympäristön luomiseksi ja säilyttämiseksi, jossa rakkaus ja ymmärtämys vallitsee ihmisten välillä.

-Työskennellä sellaisten olosuhteiden luomiseksi ja säilyttämiseksi NMKY:ssä ja yhteiskunnassa, että niissä otetaan huomioon rehellisyys, syvällisyys ja luovuus.

-Työskennellä sellaisen johtajiston ja sellaisten ohjelmamuotojen kehittämiseksi ja säilyttämiseksi, jotka ovat esimerkkinä kristillisen kokemuksen moninaisuudesta ja syvyydestä.

-Työskennellä ihmisen koko persoonallisuuden kehittämiseksi.


tätäkö tämän hetken HNMKYn edustusjoukkue edustaa ??? ???
 

YMCAKO

tätäkö tämän hetken HNMKYn edustusjoukkue edustaa ??? ???
Todellakin, juttu mainitaan virallisella Namikan nettisivulla. Olisi kai aihetta tarkistaa. Ei ole sopivaa tuollainen kristillisille. Toisaalta taas, ei ole oikein merkata pelaajia. Niinkuin aina, puolueen poliitikot ne mellastaa. Pojat vaan pelaa.
 

kappas vain

Ketjun avaajan toiveet ovat pahasti romuttumassa kun lukee palstaa.
Pilkka iskee usein omaan nilkkaan.

Mu-tu tieto ei aina olekaan ihan niin totta kun sen kaunaisessa nupissaan haluaisi olevan. ;)
 

nauhasta

Kertokaa edes mulle mikä tää nauhajuttu oikein on? Pitääkö kotijoukkueen aina toimittaa videonauha pelistä liittoon ja vastustajalle? Kysyn ihan sillä kun en moisesta ole ennen kuullut.
 

raikka

Onko Namika-matsin kabinettikäsittelystä jo päätös ? Pysykö pinnat vai menikö taas ?
 

pinnat pysyivät

raikka sanoi:
Onko Namika-matsin kabinettikäsittelystä jo päätös ? Pysykö pinnat vai menikö taas ?

Pantterit saa pitää pinnat.
HNMKY menetti protestimaksun.
Koirat haukkuu, karavaani kulkee......... ;D
 

what?

pinnat pysyivät sanoi:
Pantterit saa pitää pinnat.
HNMKY menetti protestimaksun.
Koirat haukkuu, karavaani kulkee......... ;D

Tekiks ne tosiaan VIRALLISEN valituksen. Voi luoja!
Aihe melkein luokkaa: "Loppui aika kesken - muutes oltais voitettu".
-Tuomarithat lienee kertoivat miten loppu pelataan, ei kai homma sitten voi muuksi muuttua.
 

Ihan turhaa namikalta

Pistetään nyt kaikille tää pöytäkirjan näkökulma koska, kyllä vaan olin itse pitämässä kirjaa juuri tässä legendaarisessa Pantterit-HNMKY pelissä... Eli siis tuolla toisessa keskustelussa otettiin esille Ringmetsin "viides" virhe joka muuttui jostain syystä neljänneksi... Ensinnäkin Ringmetsille virhe todellakin oli vasta neljäs. Koko häslinki oli vain erehtyminen. Toinen pöytäkirjan pitäjä sattui vahingossa katsomaan kirjasta että virhe oli viides ja sanoi sen ääneen. Joten en kyllä ymmärrä miksi pitää oikein videonauhalta tarkistaa tällainen. Voi come on namika, ihmiset tekee virheitä!

Ja tämä aika-juttu... Pitääkö namikan tosiaankin tehä niin raukkamaisesti että lähtee valittamaan jostain muutamasta sekunnista. Ja mielestäni tuomarit ovat tarpeeksi päteviä kertomaan kuinka paljon peliä oli vielä jäljellä. Turha siitä on nyt alkaa itkemään ja pyytämään protestia... En kyllä ymmärrä namikan ylireagointia asiaan... Aluksi olisi voinut tulla kysymään pöydältä ja sittten vasta alkaa haukkua pöytää ja tehdä protestia...

Mutta joo mennyt on mennyttä ja toivottavasti namika oppii nyt tästä jotain... Ja mistään puolueellisuudesta on pöytäkirjaa turha syyttää koska kyllä tässä ihan namikassa pelaillaan ;D Mutta takaisin asiaan: hyvä että Pantterit sai pitää pisteensä ja namika sai pienimuotoisen opetuksen ettei kaikista pikkuasioista kannata ruveta murehtimaan...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös