Koripallo.com

Parhaat heitontorjunnat

Viestejä
9 123
Vs: Parhaat heitontorjunnat

Tekopyhyys. Kaksinaismoralismi. Kaksi osuvinta termiä kuvaamaan Twitterin ja palstan analyytikoita.

Tämä blokki on erinomainen osoitus tästä. Jos joku bluecollari olisi tämän blokin suorittanut eleettömästi vaikkapa LeBronia vastaan, niin täällä ejakuloitaisiin housuihin kaikkien aikojen blokista. Nyt koska kyseessä on LeBukka, niin mykkäkoulua tuloksena. Mahtaa varmaan kismittää LeBronin showboating tuohon suorituksen perään myös, joka eittämättä laskee jollain kierolla ajattelutavalla blokin arvoa.

Se, ettei tälle suoritukselle kykene antamaan sen ansaitsemaa tunnustusta kertoo pahemman luokan homepesäkkeestä sukupuolielinten tietämillä. Olen asiaa pähkäillyt ja kyse täytyy olla suomalaismentaliteetille tyypillisestä luterilaisesta lähestymistavasta asioihin. Mistään asioista ei saa nauttia, eikä ainakaan niin, että se näkyisi ulospäin muille. Olisihan se aivan kauheaa näyttää tunteensa ja pitää hauskaa.

Toisaalta sitten jonkun omaan pravdaan sopivan yksilön juhliessa villisti onnistunutta suoritustaan on se "tyylikkäintä ikinä" ja palkinto "vuosikymmenten mittaisesta nöyrästä työnteosta, sallittakoon se hänelle". Näinhän ne jutut menee.

Noh, joka tapauksessa. LeBronin blokki ja sitä seurannut hyökkäyspään tilanne muodostivat kokonaisuudessaan suoritteen, joka menee blokkikaanoniin yhtenä kaikkien aikojen hienoimmista yksilösuorituksista.
 
Viestejä
1 729
Vs: Parhaat heitontorjunnat

Mikset sinä sitten ilakoinut vaikka Hibbertin blokista Anthonya vastaan, vaikka suorituksena oli melkolaila yhtä siisti tämän LeBronin tylytyksen kanssa?
 
Viestejä
1 404
Vs: Parhaat heitontorjunnat

BMbisraCIAALWvo.jpg


Tämä oli aika osuva. Komeahan tuo blokki silti oli ja menee varmasti playoffsien top-5 blokkeihin.
 
Viestejä
386
Vs: Parhaat heitontorjunnat

Mokeski sanoi:
Mikset sinä sitten ilakoinut vaikka Hibbertin blokista Anthonya vastaan, vaikka suorituksena oli melkolaila yhtä siisti tämän LeBronin tylytyksen kanssa?

Komeampihan se Hibbertin oli, vaikka tämä Jamesin oli nätti myös. Anthony osaa sentään viimeistellä riman lähellä ja on huomattavasti parempi donkkaamaan, kuin noin suurinpiirtein esinahan verran parketista nouseva Splitter, kenestä alkaa muodostua NBA:n versio Mikael Sandbergista, paitsi että Splitterillä ei ole edes sitä yhtä liikettä saatika potentiaalista 10% tarkkuudella uppoavaa kolmosta arsenaalissaan.

V*ttu mä en Tiago ymmärrä sua.
 
Viestejä
386
Vs: Parhaat heitontorjunnat

King James sanoi:
Jos joku bluecollari olisi tämän blokin suorittanut eleettömästi vaikkapa LeBronia vastaan, niin täällä ejakuloitaisiin housuihin kaikkien aikojen blokista.

Todennäköisesti. Se on vähän eri juttu blokata LeBronin kaltainen höyryveturi riman tietämillä, kuin tällä hetkellä täysin viimeistelytaidoton Splitter.

Tästä samasta syystä kauden hienoin donkki on Barnesin munien huiluttelu Pekovicin ohimolla, eikä todellakaan mikään DeAndre'n pihapelidonkki puolitoista metriä pienemmän Knightin yli.
 
Viestejä
7 441
Vs: Parhaat heitontorjunnat

Käsittääkseni tuosta ei kirjattu Thomasille torjuntaa, joten ainakin Mavs-Twitterissä 28-vuotias sophomore Bernard James sai saiputtaa "teknisesti ottaen heladonkista".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös