Koripallo.com

Puolivälierä 2024: Korihait - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • Korihait

    Ääniä: 28 73,7%
  • Kataja

    Ääniä: 10 26,3%

  • Äänestäjiä
    38
  • Poll closed .
Viestejä
45
Onko kukaan tuomari edes ikinä antanut teknistä virhettä Sarcevicille? Jos kyseessä olisi kuka tahansa muu pelaaja, niin jokainen peli päättyisi ulosajoon kolmen minuutin pelin jälkeen.
Mistäs sä tiedät mitä se bojan siellä tuomareitten kanssa juttelee? Mun käsittääkseni yleensä kyselee vaan kuulumisia..
Hyvä vaan, että tuomareiden ja pelaajien välillä on kommunikaatiota otteluiden sisällä. Vai pitäiskö ihan tuppisuuna olla?
 
Viestejä
15
Siellähän se oli.

Ei siinäkään kyllä näytä että kontaktia kädessä oli ja toiseksi aika noloa seuran somelta pistää tuollaista eetteriin.

Kyllä mielummin voi miettiä miksi tornit ei ollut kentällä ja pelattu palloa sinne lopussa.
Ja seuraavassa still kuvassa näkyy ekekezen käsi pallossa.
Kyllä se some on tässä vuosien varrella loistanut muutenkin :D
 
Viestejä
526
Siinä on kaksi virhettä, jotka jäi viheltämättä ja jotka olisi vihelletty missä tahansa muussa pelin vaiheessa. Vartalo- ja käsivirhe. Viimeinen still on tilanteessa, jossa katajan pelaaja on jo siirtänyt kämmenen palloon, sitä ennen roikkui ranteessa hypäten metrin päästä Jonin sylinteriin aika voimakkaasti.

Siitä olen samaa mieltä, että miksi ogy ja aalto ei ollut rymistelemässä hyökkäyslevyihin?

Mistä muuten tiedätte mitä Bojan tuomareiden kanssa aina puhuu? Elekieli nyt ei ainakaan uhkaava ole? Ja eikö kapteenilla ole vähän niinkuin enemmän oikeuksia tuomareille jutusteluun?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 694
Hyvää yötä vain, ellei sit taas vähän hierota harmaakolmikon nivusia.
Perjantai-iltakin päättyy aikanaan ja varmaan Ukissakin aurinko nousee lauantaina, ja ei olisi mukava missata loppupudotuspelejä.

Eli eiköhän hölmöily ala riittää.
 
Viestejä
1 702
Kiihkeä sarja. Kolikonheitolla katajalle loistava mahdollisuus pistää sarja poikki,
Nyt mitataan UU paineensietokyky, kun joukkue saa rennon flown päälle niin kaikki kaatuu, mut jos tulee puristusta vähänkin sunnuntaina niin 3-1 katajalle. Hiukan tuntuisi väärältä jos UU loistava kausi päättyisi tähän.
 
Viestejä
2 428
Tänään Katajalla kotikentällä välieräpaikka katkolla. Luulisi että Katajalla kolkit uppoaisi kotonaan paremmin mitä vieraskentällä ja toisaalta voi olla että Korihait myös heittää kolmoset paremmin koriin mitä perjantaina. Katajalle haastavinta pelaajat on Ogunyemi ja Aalto ja eipä siinä molemmat ovat erittäin hyviä senttereitä. Jatkuuko tänään Tumban hyvä heittovire? Ulkomaalaisista pisteitä Kataja kaipaa kolmikolta Pack Egekeze ja Lufile ja ei haittaa vaikka Hirvonen pelaisi hyvän pelin tai vaikka Lindberg. Odotan tasaista vääntöä mutta toivon että sarja ei jatku tiistaina.
 
Viestejä
2 428
Jos pitäisi molemmilta sanoa yksi pelaaja joka on ollut pettymys tässä sarjassa niin Katajalla se on Lufile ja Korihailta Bojan. Lufile on ollut puolustuksessa isoissa vaikeuksissa Aallon ja Ogunyemin kanssa ja vaikka levypalloja Lufile ottanu ihan hyvin niin sit muuten ollu suht pehmeä. Bojan taas heittäny todella huonosti ja tuntuu että keskittyy vaan tuomareille mussuttamiseen
 

Vt

Viestejä
83
Kyllä Katajan pitää tänään katkaista sarja jos mielii jatkoon. En usko, että voitetaan game 5 vieraissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös