Koripallo.com

Puolivälierä 2024: Vilpas - Karhubasket

Ottelusarjan voittaja?

  • Vilpas

    Ääniä: 16 42,1%
  • Karhubasket

    Ääniä: 22 57,9%

  • Äänestäjiä
    38
  • Poll closed .
Viestejä
34
Yksi käsittämätön vihellys voi pilata pelin. Sanokaa mitä sanotte niin tuo tilanne oli pelin ns. kulminaatiopiste. Askeleita tilanteesta saa etsiä aika kauan.
Kauan ja kauan.
Monesti tuon kyseisen tilanteen tallenteelta katselleena tuossa on hyvinkin mahdollista, että nolla-askel onkin tulkittu olevan jo tuo vasemmalla jalalla otettu, jolloin askelia olisi sen jälkeen tullutkin kielletty kolme kappaletta. Täysin tulkintakysymys ja tässäkin keskustelussa hyvä muistaa, ettei tuomareilla ole mahdollisuutta kelata tilannetta useita kertoja, vaan päätös on tehtävä heti.
Ja teku puolestaan oli täysin ansaittu, vaikka vihellys olisikin mennyt väärin.
 
Viestejä
2 333
Hienoa, että saadaan lisää kiihkeää pudotuspelikorista. Nokiallakin kun kovin todennäköisesti sarja katkeaa.

Vähän erikoista, että Karhulla tuohon tapaan hermokontrolli pettää, kuten Koskimies sanoi. En oikein keksi miksi Givens tuon toilailunsa teki. Siis eihän tuollaista tapahdu n. koskaan, että joku puolustuksessa tekee kovaa screeniä / lanaa tuohon tapaan täysin pystyyn vastustajan. Ja sitten jos yksistä askeleista samaan tapaan polla sekoaa, ei sekään hyvä signaali ole.

Ehkä ymmärtäisin näitä paremmin, jos Karhu olisi läpi kauden tanssinut runkosarjavoittoon kuten joskus aiemmin, ja nyt nämä hetket olisivat ensimmäisiä vastoinkäymisiä. Mutta tähän kauteen niitä heikompia hetkiä ja niistä ylipääsyä on jo mahtunut yllinkyllin. Tuudittivatko kaksi ensimmäistä voittoa vääränlaiseen ajatteluun?
 
Viestejä
3 158
Se olisi pakkovoitto sitten tänään. Taidampa mennä alkupalaksi nauttimaan urkkatalolle u19 Vilpas-Karhu pelin.
Illalla sitten jotain hyvää syötävää ja nautitaan ainakin kerran vielä tällä kaudella tästä herkusta.
 
Viestejä
407
Toivottavasti kolmikko olisi sitten hereillä, askeleitten kanssa ja hammassuojaa lutkuttavan Givenssin lonkka skriineissä..
 
Viestejä
3 158
Vilpas selvisi tuosta 6-7minuutin slumpista. Toista ei saisi tulla.
Kingin virhevaikeudet saattaa jopa olla Vilppaalle hyvä tänään. Suokas ollut pirteä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös