Koripallo.com

Puolivälierä: Pyrintö - Kataja

Viestejä
110
Pienet asiat usein ratkaisevat isoja kokonaisuuksia.
Ekalla jaksolla Fayne virheensä jälkeen otetaan vaihtoon ja hän poistuu heti käytävään/pukukoppiin. Wilson seuraa Fayne’ä muutaman sekunnin kuluttua. Wilson palaa vaihtopenkille vajaan minuutin kuluttua ja läimäyttää viitoset huoltajan kanssa.
Huollon merkitystä ei voi liikaa korostaa.
Rebound!
 
Viestejä
1 905
39-17. Aika romahdus. Toivotaan että KB piristyy 4. jaksolle, muuten tulee rumasti pataan. Ja heti kolkki Lewisille.
 
Viestejä
1 350
Pyrintö on niin aktiivinen ettei tätä joukkuetta voi voittaa seitsemällä pelaajalla.
 
Viestejä
3 146
Kiva olla väärässä. Hyvin Kataja jaksaa taistella vaika heikolta näytti pari kolme minuuttia sitten.
 
Viestejä
2 089
Pyrintö on niin aktiivinen ettei tätä joukkuetta voi voittaa seitsemällä pelaajalla.



Voi jos on ns kunnon pelaajia, rooli tai mitä hyvänsä. Valmennuksesta en sano mitään.

Silkkipojat ei näissä kinkereissä pärjää. Eikä etenkään nuoret ulkolaiset.

Mutta ei sen väliä, born to run. Motonet Areenassa tavataan (tai luetaan suoraan)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
833
Kiitos Kataja kaudesta.

En tiedä mitä tästä voi sanoa. Taidan vetäytyä piirakka uuniin taakse piiloon, koloon, hävetä vähän ja sen jälkeen kehua ja hävetä taas.

Jäämme odottamaan uutta kautta, pettymystä tai sitten ei. Kiitos foorumilaisille.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 541
Jos nyt jotain sanoisi, niin eihän peleissä voi olla niin, että hävitään kolmas jakso 22:lla pisteellä....Kenen piikkiin kaikki tuo paska pistetään?

Totta kai polttoaine lopulta loppui, mutta ei sen olisi vielä pitänyt kolmannella jaksolla loppua.

No seuraavassa pelissä voikin sitten pelata paineettomasti, kun kerran kaik on jo mänt.....eikä piisantkaa......

Ihmettelen kyllä, että mikä helvetti niille Odomesille ja Simplelle kävi ?

Olisikohan nyt ensi kaudeksi kuitenkin lähdettävä siitä, että jenkulat olisivat oikeita vahvistuksia? Tätä toivoisi varmaan moni muukin. Nythän kaikki jenkulat periaatteessa pettivät tavalla tai toisella. Kannattaisikohan edes Jammullekan enää tarjota uutta sopimusta, kun se kuitenkin tulisi syömään liian ison loven jenkkimarkkinoilta. Ja niin loukkaantumisherkkä kun on.....

Toivotan Pyrinnölle kaikesta sydämestäni onnea ja tietenkin mestaruutta. Näillä nähdyillä peleillä se ei ole mitään toiveajatteluakaan, vaan aivan realismia. Olen varma, että jossain päin vapistaan, kun katsotaan heidän pelejä.....
 
Viestejä
110
Katsokaa/seuratkaa valmentajien kasvoja! Pete ei hallitse joukkojaan kuten olette sen havainneet.
Näittekö Toiviaisen tuskan (punoituksen) kun Rannikko ei toteuttanut hänen pelikirjaansa varsinaisen peliajan kahdella viime minuutilla. Tänään Pyrinnön ”päävalmentaja” punoitti ensimmäistä kertaa pudotuspelien aikana. Miksi?
Ehkä hän tunsi kuumotusta selkänsä takaa,
Katsokaa tekin Nextflix’iä.
 
Viestejä
2 399
Alanen oli tänään hyvässä heitossa samoin Mattila. Katajalla on koko kauden ongelmana ollut puolustus pelaaminen ja levypallot puolustuspäässä. Liikaa sai Pyrintö hyökkäyslevyjä ja liikaa teki pisteitä. Kyllä perkele pitäisi 104 pistettä riittää ottelun voittoon. Ja 17 pisteen johdon menettäminen vituttaa. Juu puuttuu Odomes ja Semple ja osasyy on se että väsy iski mut silti ei selitä kaikkea. Koko kausi on ollut sitä että pelin aikana Katajalla tulee heikko jakso ottelun aikana joka maksaa voittoon. Ja liikaa menettiin palloa. Se on iso ihme jos Kataja sunnuntaina voittaa
 
Viestejä
777
Joukkuetilastot (basket.fi)
Hyvä joukkuetilasto. Kertoo paljon, myös joukkueiden eroavaisuuksista pudotuspeleissä.
Luulin, että Kataja olisi korkeammalla menetysten määrässä, mutta tilastot näyttää reilu 16 menetystä/ottelu. Katajalla tilastojen mukaan hyökkäyspäässä saadaan pisteitä aikaiseksi, mutta ikävä kyllä, vastustaja saa vielä enemmän.
Korin alla Kataja jää ihan Pyrinnön jalkoihin.
Oliko muuten Henri Hilkeen viheltämä "virhe" pudotuspelien surkein vihellys?? Sattuuhan noita
:):)...mutta ei niitä saisi sattua pudotuspeleissä. Mikä oli muuten "virheen" syy?
Yritin tuossa kelata ruudun kuvaa, mutta en nyt tähän hätään kohtaa sitä löytänyt.
Ennen taisi saada virheen siitä, kun juoksi korintekijän (lay up) alta, mutta käsittääkseni nykyään ei, jollei siinä synny kontaktia.
Joka tapauksessa Kataja on kiusannut Pyrintöä paremmin, kuin ennen pudotuspelejä moni meistä uskoi.
 

42

Viestejä
3 370
Ennen taisi saada virheen siitä, kun juoksi korintekijän (lay up), mutta käsittääkseni nykyään ei, jollei siinä synny kontaktia

Oletan, että tuossa piti olla, että "juoksi korintekijän alta", jolloin kyseeseen tulee tekninen virhe siinä tapauksessa, että tuomari tulkitsee altajuoksun häirinneen layuppia tekevää pelaajaa. Mutta nimenomaan tekninen virhe, koska kontaktia ei ole.
 
Viestejä
2 443
Pyrintö on niin aktiivinen ettei tätä joukkuetta voi voittaa seitsemällä pelaajalla.

Joo. Seitsemän pelaajaa ja yhtenä oli Vanttaja, joka on korkeintaan 10 minuutin pelikunnossa tällä hetkellä. Katajalla oli pelipaikoille 1-4 käytännössä 5 pelaajaa käytettävissä.

Kun näin ennen peliä, että Mervolakin on poissa niin oli ihan päivän selvää että Katajalta tulee bensa loppumaan jossain vaiheessa. Walton ja Mattila olivat ihan done toisella puoliajalla. Virtanen vähän mokasi Waltonin huilautuksen toisella jaksolla. Walton pelasi toisella jaksolla lähes 19 minuuttia, mikä on ihan liikaa. Huilipätkät oli liian lyhyitä.

Pyrinnön paikkaa vastaan hyökkääminenkin on kuitenkin yllättävän rankkaa, kun se on aktiivinen match-up paikka, eikä mikään läskipaikka. Pyrintö teki puoliajalla myös hyvät muutokset, kun se nosti puolustuksen 3/4 -kentälle. Tuo hyydytti Katajan pelaamista entisestään. Lisäksi Pyrintö käytti hyvin tauon jälkeen splittiä noissa pick-and-rolleissa, kun Kataja oli muuttanut rähän peliin taktiikkaa vaihtavaksi puolustukseksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös