Koripallo.com

Pyrintö - Namika Lahti 18.12. 18.30 - Otteluruuhka painaa?

  • Viestiketjun aloittaja Koripalloanalyytikko #1
  • Alkaa
Viestejä
461
Vs: Pyrintö - Namika Lahti 18.12. 18.30 - Otteluruuhka painaa?

Highpost sanoi:
Pyrintö vei, onnittelut.

Kiitos, ei tunnu missään enää. Vitsi vitsi!

Ei kai se hickman nyt joka pelissä heitä yli 30 pinnaa? Ei se nyt niin velho ole, jotai rajaa sentää. Tais Pyrinnöltä lentää Lehtokin aikaa sitten jo pihalle ja Lowe sitten jotain 6minsaa ennen loppua. Kaksi pallovarmaa takamiestä.

Kova kuntonen Lahti hyvällä materiaalla kaadettu. Pyrinnön peli mennyt huonompaan suuntaan ja rutiinilla voitetut runkosarjaottelut. Nyt kuitenki hyvä peli?

Tästä on hyvä jatkaa.
 
Viestejä
9
Vs: Pyrintö - Namika Lahti 18.12. 18.30 - Otteluruuhka painaa?

Joskus se on putkienkin katkettava.Sanotaanko hienosti että tuli tilastotappio.Mutta hienosti taisteltu jälleen kerran.Tästä on hyvä jatkaa ensivuoden puolelle. Jos Lahti voittaa me voitetaan Jos lahti taipuu me taivuta ei.
 
Viestejä
511
Vs: Pyrintö - Namika Lahti 18.12. 18.30 - Otteluruuhka painaa?

Ok ihan mukava peli tosin ei yleisöä hirveästi. Nixon on kyllä kova,mutta luullin hickmanin pystyvän parempaan Lehdolta hyvää puollustusta siis puollusti hickmania. Rousella ja Ahveniemellä oli kovaa vääntöä välillä Rouse vei välillä Olli Lopussa Olli vei. Olli on parantamassa otteita kokoajan hyvä näin :). Lahden fanit pitivät kyllä ääntä,mutta jaksoitte valittaa kyllä pienistä asioista... (naurattaa) :D. Btw hyvä,että Vanttaja teki hyvät tehot lIigamanageriin mukava juttu. Myös Alanen teki pisteitä Isän siskon miehen veljen poika :p(tämä on totta) Go Alanen! :D
 

Koripalloanalyytikko #1

Vs: Pyrintö - Namika Lahti 18.12. 18.30 - Otteluruuhka painaa?

Joop, varsin viihdyttävä peli. Lahti pysyi hyvin mukana viimeiselle jaksolle asti, sen jälkeen ei enää hypärit uponneet, ja isot miehet tuskailivat virheidensä kanssa. Rouse oli kuin varjo saatuaan neljännen virheensä, katosi täysin pelistä. Hickman rikkoi Lehdon nilkkoja koko illan, penetroi hyvin, mutta omat ratkaisut eivät onnistuneet kovin hyvällä prosentilla. Toki sai luotua paikkoja kaarelle ja muutenkin koreja muille hyvällä ajamisellaan. Hyvä on jenkkikolmikko, varmasti Pyrinnön poikien veroisia parhaana iltanaan. Suomalaiset taas ainakin ennen Vuoren paluuta not so good.

Pyrinnöltä Hester teki sen taas, 29 pistettä ajoittain "kuin salaa". Toki mukaan mahtui tukku kovia yksilösuoritteitakin. Damon oli myös pelipäällä, eikä Ahvenniemeltä ole kovin montaa kertaa noin hyvää aggressiivisuutta nähty paikan hakemisessa vastustajan korin alta. Hyvä Olli, samanlaista tappamisen meininkiä myös jatkossa! Affen tappoi myös vastustajan narumaisen Korhosenkin puolessa minuutissa. Poika linkutti takaisin penkille Ison Tumman alistettua häntä molemmissa päissä kenttää.

Peukkua ylös myös Pyrinnön kannattajakatsomossa ääntä kovasti pitäneelle blonditytölle! 8]
 
Viestejä
504
Vs: Pyrintö - Namika Lahti 18.12. 18.30 - Otteluruuhka painaa?

Nyt vasta tajusin kun kattelin niitä Lahden lakanoita siellä...
Et ei saatana kuinka romo logo Lahdella on :D
Siä on eiffeltornia,pilviä,kolmioo ja tiäs mitä..suunnittelija sietäis saada MITALIN...
Ei vituttais enään yhtään :D

Mut hyvä peli..kun peliä olisi pitänyt alkaa kääntämään Lahti ei enää saanutkaan heitojaan sisään.
Hyvä PYRINTÖ!!!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös