Koripallo.com

Pyrintö vs Kataja ke 13.3. Klo 18.30

Viestejä
5 948
Pyrintö ja Kataja iskevät yhteen Kärkikamppailussa Pyynikillä. Molemmat joukkueet omaavat mahdollisuudet vielä kahden parhaan joukkoon, minimissään kotietu varmasti molempien tavoite. Pyrintö vienyt nimiinsä kauden aikaisemmat kohtaamiset ja on suosikki tälläkin kertaa, varsinkin kun Kataja antaa edelleen liikaa tasoitusta poissaoloillaan. Huolila ja Davis varmuudella sivussa, ehkä Mullings myös. Kun Katajan tekeminen ailahtelee muutenkin paljon niin Pyrintö on kyllä suosikki tälläkin kertaa.
 
Viestejä
1 931
Katajalta puuttuu Huolila, Bracy-Davis ja ehkä Mullings mutta Pyrinnöltä on sivussa P.Heinonen ja Lehto joten ei kumpikaan pääse parhaalla kokoonpanolla illan otteluun. Panosta pelissä riittää. Jos Kataja tänään häviää niin luulen että Kataja tulee olemaan maksimissaan 4 runkosarjassa.
 
Viestejä
19 087
Katajan joukkue on kyllä ihmeellinen. Loukkaantuneet eivät parane. Mullinen on yleensä joka pelissä puolirampa, jos nyt ylensä pystyy edes pelaamaan ja Huolila on erikoisen loukkaantumisherkkä. Johtuneeko Huolilan loukkaantumiset jotenkin koordinaatioiden puutteesta? Töytäilee päättömästi itsensä tilanteisiin ja pallotkaan ei yleensä näpeissä pysy. Samoin helppoja ohipanoja joka pelissä korin alta. Ja yleensä aina on nurin.

Mutta mitäs näistä. Sitäpaitsi Kataja kuitenkin selkeästi parempi joukkue, vaikka häviäisikin....Mutta eihän niin voi käydä.

Veikkaan Katajalle noin 20:nen pinnan voittoa.

Uskoa pitää olla.

Kou Kataja Kou kou!
 
Viestejä
19 087
Hienosti on Kataja taistellut ilman jenkkivahvistuksia. Vanttajakin ihan urhoollisesti sutinut väkevämpiään vastaan korin alta melkein kaikki sisään...

Mutta eihän tässä mitään hätää ole. Kyllä peli vielä kääntyy. Jos ei muuten, niin vieläkin huonompaan suuntaan....

Taitaa olla Seppäläkin ihan rampana.?

Mutta kyllä pelistä näkee, että joukkue pelaa valventajalleen ja kaikkensa yrittäen. Varsinkin puolustuspeli on ihailtavan hyvää.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

EiTuleMitään

Nyt on jännää saako Seppälä,Ojala,Perttu yhtään koria.Peli puolessa.Hiihtäjä on tehnyt yhden pinnan eli saanut runkonsa oikaistua yhden kerran.Toki jalat ei nouse millään tantereesta tai ei jaksa nostaa korin alta palloa koriin.
Onhan tämä naurettavaa porukkaa.Keslomat ja lomarahat mielessä?
 
Viestejä
375
Seppälä ilmiömäinen tänäänkin. Kannattelee koko joukkuetta tällä hetkellä.
 
Viestejä
19 087
Ihan pakko kysyä Bärisijän nykyistä mielipidettä Simpparista?

Itse olen edelleenkin sitä mieltä, että olisi pitänyt vaihtaa heti kohta, kun tuli. No se on myöhäistä nyt. Ja pitäähän joukkueessa olla se sankariviitan kantajakin.

Mutta ihan hyvinhän tämäkin peli meni. Ilmeisesti uusia suurempia loukkaantumisia ei tullut ja saatiin taas Steenille uutta videomateriaalia, miten puolustetaan. Hyökkäysprosentithan on sellaisia naurettavia olleet jo viimeisissä peleissä, joten niistä onkin jo materiaalia olemassa.

Kuinkahan kauan Steenin palli kestää? Vaan eihän se valmentajan vika ( kenen? ) ole, jos jenkkivalinnat jälleen kerran meni pieleen.

Kenen vika sitten lienee se, että puolustuspeli on täysin perseestä tällä hetkellä. Toki siihen yksi osa on Huolilan ja Mullisen puuttuminen, mutta sittenkin. Mutta onhan esim Simpparin ja Tijatsin puolustus jotain ihan paskaa.

Joskus kyllä toivoisi, että tämäkin joukkue pääsisi pelaamaan täydellä ja terveellä joukkueella. Ehkä sekin päivä vielä koittaa, mutta todennäköisesti ei.

Mutta kaiketi kuitenkin se mestaruusjuna puksuttaa vielä aikataulussaan. Mikä lienee vaan aseman nimi?
 
Viestejä
5 948
Mutta sama miten heikosti joukkue pelaa, fanien pitäisi aina olla tukemassa joukkuetta ja olla positiivisia.. Itse en tähän joukkoon kuulu, silloin kehutaan kun aihetta ja päinvastoin. Tällä hetkellä joukkue ei ainakaan minulta saa yhtään sympatiaa. Mikä on esim kapteeni Ojalan anti ollut läpi kauden? Tuskin voi paljoa ainakaan kehua. Sten ulos jos kausi päättyy puolivälieriin. Tuntuu, ettei saa mitään otetta joukkueeseen. Mukava mies, mutta onko riittävän pätevä viemään laivaa loppukauden??
 
Viestejä
19 087
No lopultahan tässä ei taas menetetty kuin ne kaksi pistettä. Eli joillekin voi olla sama, miten paljon tai vähän häviää, koska lopputulos on vai ne kaksi pinnaa.

Mutta onhan selvää, että tämäniltainen peli oli taas sellaista kuraa, jota ei sikakaan vinkumatta katsoisi. Oli se vaan niin kauhea katseltavaa, ettei otsasuoni noita montaa kaudessa kestä....Kiintiö alkaa olla jo täynnä.

Mutta eteenpäin vaan kuin kameli aavikolla ja annetaan vastustajien luulla, että ollaan näin huonoja. Sillä tämähän voikin olla vain Pistuulin luomaa taktiikkaa, jolla hämätään kaikki ja sitten loppupeleissä isketään kuin kalkkarokäärmeet ylimielisten jalkaan....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös