Koripallo.com

Salon Vilpas 2019-2020

Viestejä
2 749

unfinished-business-t-paita-2020.jpg
 
Viestejä
633
Niinhän hän on vähän uhonnut.

Mutta, kyseessä koripalloilijaksi iäkäs pelaaja joka on ollut nuorempanakin kohtalaisen loukkaantumisherkkä. Vaikka edelleen pelaa hyvin, on selvästi parhaat vuodet jo takana. Tulee ihan väkisin mieleen, että kannattaisiko oikeasti enää jatkaa. Jos kausi menee hyvin, voi ollakin joukkueelleen vielä hyödyksi. Mutta kun ihan jonkinmoiset riskit on siihenkin, että onkin lopulta joukkueelle rasite, jos joku paikka taas kerran napsahtaa rikki ja pelipaikalle pitää haalia uutta pelaaja ja rahaa silti menee palkkaan. Tai jos ei enää kentällä pysy nuorempien kyydissä tarpeeksi hyvin. Haastattelussa sanoo, että haluaa päättää uransa omilla ehdoillaan eikä jonkun syyn pakottamana. Kilpailuvietti on edelleen selvästi kova ja nälkää jäi loukkaantumisen keskeyttämästä (ja lopulta muutenkin keskeytyneestä) kaudesta, mutta olisiko parempi ratkaisu poistua arvokkaasti kehästä nyt vai ottaa riski siitä että se lopettaminen tapahtuu vielä vähemmän omilla ehdoilla.

Ja tämä mitä suurimmalla arvostuksella suomalaista koripallolegendaa kohtaan, joka ansaitsisi uralleen arvokkaan päätöksen ja elämää ilman vammoja.
 
Viestejä
11
Viestejä
526
Tämä Rannikon mahdollinen jatko vilpas paidassa on hieman ongelmallinen asia. Rannikko on edelleen huippupelaaja ja vahvistus missä tahansa Korisliiga-seurassa. Vilpas on kuitenkin pelannut parasta koripalloa ilman Rannikkoa.
Tuliskohan vielä vuoden keikka itä-siperiaan.. Koska kataja on pelannut parasta koripalloa rannikon kanssa. ;)
 
Viestejä
526
Älä nyt, jestas. Ei pilata Teemusta jäänyttä kaunista muistoa. :eek: ;)

Tiijä vaikka Teemu jytkyttelis vielä kauden verran valko-sinisessä pelinutussa kotimaassa ja ulkomailla ;) Temellä kuitenkin hyvät muistot ja Paljon ystäviä täällä, kun vierailee kaupungissa muutenkin paljon.. Veikkaisin ettei rahastakaan jäis kiinni ;) Siinä oiskin kova takamieskaksikko, Rannikko ja JW,ehkä JoJo vielä ;) Hienoa aikaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös