Koripallo.com

Salon Vilpas 2019-2020

Viestejä
3 099

unfinished-business-t-paita-2020.jpg
 
Viestejä
1 106
Niinhän hän on vähän uhonnut.

Mutta, kyseessä koripalloilijaksi iäkäs pelaaja joka on ollut nuorempanakin kohtalaisen loukkaantumisherkkä. Vaikka edelleen pelaa hyvin, on selvästi parhaat vuodet jo takana. Tulee ihan väkisin mieleen, että kannattaisiko oikeasti enää jatkaa. Jos kausi menee hyvin, voi ollakin joukkueelleen vielä hyödyksi. Mutta kun ihan jonkinmoiset riskit on siihenkin, että onkin lopulta joukkueelle rasite, jos joku paikka taas kerran napsahtaa rikki ja pelipaikalle pitää haalia uutta pelaaja ja rahaa silti menee palkkaan. Tai jos ei enää kentällä pysy nuorempien kyydissä tarpeeksi hyvin. Haastattelussa sanoo, että haluaa päättää uransa omilla ehdoillaan eikä jonkun syyn pakottamana. Kilpailuvietti on edelleen selvästi kova ja nälkää jäi loukkaantumisen keskeyttämästä (ja lopulta muutenkin keskeytyneestä) kaudesta, mutta olisiko parempi ratkaisu poistua arvokkaasti kehästä nyt vai ottaa riski siitä että se lopettaminen tapahtuu vielä vähemmän omilla ehdoilla.

Ja tämä mitä suurimmalla arvostuksella suomalaista koripallolegendaa kohtaan, joka ansaitsisi uralleen arvokkaan päätöksen ja elämää ilman vammoja.
 
Viestejä
33
Viestejä
2 965
Tämä Rannikon mahdollinen jatko vilpas paidassa on hieman ongelmallinen asia. Rannikko on edelleen huippupelaaja ja vahvistus missä tahansa Korisliiga-seurassa. Vilpas on kuitenkin pelannut parasta koripalloa ilman Rannikkoa.

Tuliskohan vielä vuoden keikka itä-siperiaan.. Koska kataja on pelannut parasta koripalloa rannikon kanssa. ;)
 
Viestejä
2 965
Älä nyt, jestas. Ei pilata Teemusta jäänyttä kaunista muistoa. :eek: ;)


Tiijä vaikka Teemu jytkyttelis vielä kauden verran valko-sinisessä pelinutussa kotimaassa ja ulkomailla ;) Temellä kuitenkin hyvät muistot ja Paljon ystäviä täällä, kun vierailee kaupungissa muutenkin paljon.. Veikkaisin ettei rahastakaan jäis kiinni ;) Siinä oiskin kova takamieskaksikko, Rannikko ja JW,ehkä JoJo vielä ;) Hienoa aikaa.
 
Viestejä
33
Tänään salkkareissa hieno juttu Woodista. Kauden kesken päättyminen on vituttanut niin rankasti, että tämä Wood juttu on ensimmäinen koripalloon liittyvä asia jonka olen lukenut kauden päättymisen jälkeen. 250€ kannatusmaksua vilppaalle tietenkin suoritettu heti kun se tuli mahdolliseksi, mutta Poutiaisen juttusarjaa en ole pystynyt lukemaan. kaiken takana on tietenkin se, että tänä vuonna loppukaudesta oli kasassa mahtava joukkue, hienoja ja sympaattisia pelaajia ja valmentaja, kaikkea sitä miksi koripalloa seuraan.
Surullista ajatella, että tuskin koskaan saa enää omassa joukkueessa nähdä näitä hienoja pelaajia, Wood, Kantonen, Eerikinharju, Coleman yms.
 
Viestejä
1 198
Wood on hieno mies, muistissa vielä vielä kiikkustuolissakin ne ajat, kun pelasi Katajassa ja sai siitä lentävän lähdön hienolle uralleen ;) LeBron se vasta hieno mies onkin.. Ja Kantonenkin on hieno mies ;)
Täällä kanssa muistellaan niitä muutamaa kautta jonka Wood pelasi Kataja jälkeen Karhussa. Niin hyvää puuta. Toivotaan että jatkaa Suomessa ensi kaudellakin
 
Viestejä
2 965
Wood on hieno mies. veikkaisin, että ens kaudella suomessa voi olla astetta korkeampi jenkulataso noin yleisesti verrattuna edellisiin kausiin.. Riippuu tietenkin tuosta koronatilanteestaki muuallakin euroopassa, ja toki myös siitä kotoisten liigaseurojen tilanteesta, mutta tarjontaa varmasti lienee enemmän :) On se hienoa taas ajallaan sitten, kun pääsee matseja kattomaan, eiköhän sitä päästä sarja aloittelemaan ihan normaalisti, varmaan kesän aikaan viimestään alkaa palautua hommat normaaliksi :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös