Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
164
Lovett oli tavallisen olematon. Ku Lahtikin sai takamiehekseen yhden Saksan pääsarjan pelaajan, niin miksei Salo hakenut ko ukkoa. Ainakin yhden pelin jälkeen pelaa siinä kun Lovetkin….
Griffin on kova, toimii kera Woodin, Fobbs häviää hyvänkin alun jälkeen jonnekin. Tärkeintä oli voitto ja jatko sitten Korihaista. Kovaa pelaa Kjoki, joku tuomari olisi voinut viheltää muutaman pois, mutta hyvä näin.
Pahus, Roopella meni heitto% vika ajossa….
Mix muuten Saku selostajana hypetti Reneetä koko ajan, ei se Pertun torppaus ainakaan ihan täysi pelimiehen ele ollut….
 
Viestejä
368
Roolitus oli tänään selkeästi parempaa, mitä aikaisemmissa peleissä.

Odotin kyllä, että Lovett olisi vaihdettu jo mj tauolla. Liipaisimella on..
 
Viestejä
961
Olipas hyvä esitys Vilppaalta tänään, varsinkin puolustuspäässä. Toki Jonesin ja Kantosen uupuminen näkyi Karhun pelissä.

Pressissä Sami mainitsi, että yksi joukkueen pelaaja rikkoi joukkueen sääntöjä. Ei tarvitse olla kummoinenkaan oraakkeli, jos ennustaa kyseessä olleen Lovett. Siitä ei ollut puhetta, että minkälainen rikkomus oli kyseessä. Lovett on nyt pelannut pari peliä putkeen huonosti ja tänään ansaitsi vain 10 minuuttia kentällä oloa.

Pressissä puhuttiin myös uuden pelaajan etsinnästä, joka on siis tällä hetkellä tauolla. Sellaista pelaajaa ei kuulemma markkinoilla ole, joka selkeästi olisi vahvistus. Tästä taustajoukoille kiitosta, ettei lähdetä vaihtamaan vaihtamisen ilosta.

Joka tapauksessa pelistä jäi erinomainen fiilis. Toivotaan että sama asenne ja tekemisen meininki jatkuu tästä eteenpäin. Penkkikin oli tänään ihan eri meiningillä mukana. Alkaa Vilpas pikkuhiljaa näyttää joukkueelta.

Lisäksi tunnelma hallilla oli aivan mahtava. Kiitos paikalla olleelle Salolaisyleisölle sekä KB fanclubille siitä. Toki illan yleisömäärä (947) oli melkoinen pettymys.
 
Viestejä
27
Mutta tunnelma kuin olisi 3000.

Vähäinen yleisömäärä on varmasti pettymys. Mistäköhän mahtaa johtua? Koronapassi vaatimus, uuden variantin pelko, kymmenen astetta pakkasta, pikkujoulut, Ilveksen peli Treella
Otteet ovat olleet niin surkeita, että klubi-istuimeni saavat pysyä hallissa tyhjinä niin kauan kunnes alla on ainakin pari hyvällä asenteella pelattua ottelua. En suostu katsomaan hengetöntä ja huonolla asenteella pelaamista. Karhut matsi antoi toivoa paremmasta. Ehkä muutaman ottelun päästä taas koittaa omakin paluu hallille.
 
Viestejä
58
Itsellä oli todella kovat odotukset ennen kautta Lovettista, todella harmi että taas yksi loistava pelaaja osottautumassa head-caseksi. Toisaalta vian ei tarvitse olla iso ku se on päässä (Juan Patillo anyone?)
 
Viestejä
149
Nyt oli taistelua ja ilmettä, hienoa! Taktinen neronleimaus oli ja Kauhajoen pasmat sekoitti kotijoukkue jo ennen peliä laittamalla Poutsan kuuluttajaksi! Keijo veti tämänkin homman suvereenisti kotiin.
 
Viestejä
4
En pääse maksumuurin taakse. Osaisko joku kertoa mitä Lovett oli perseillyt?

 
Viestejä
961
En pääse maksumuurin taakse. Osaisko joku kertoa mitä Lovett oli perseillyt?

Ei siinä kerrottu tarkemmin, eikä Lovettia mainittu nimeltä. Kerrottiin vain, että joku oli rikkonut joukkueen sääntöjä. Sanoisin, että turha julkaisu, joka menee vähän iltalehtien tasolle.
 
Viestejä
961
Pitkästä aikaa omat pojat kokoonpanossa: Niemi, Blomgren, Koivisto, Ahonen, Mäkynen, Fobbs, Juntunen, Kärkkäinen, Lovett Jr, Wood, Griffin.

Toivottavasti pääsevät myös kunnolla pelaamaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös