Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
1 786
Nyt kannattaa tsekata illalla youtubesta Behind the scenes with Vikings - playoffs 2022 jakso 1.
On kovaa, tosi kovaa settiä. Julkaistaan klo 20.
#thumbsup Ja lisää lienee tulossa seuraavina päivinä.

Hienoa, että tarjotaan extrapaloja ennenkuin päästään taas la asiaan. Mahdetaanko nähdä taas kalapuikkomies mikitettynä?
 
Viestejä
1 590
On toi vain loistavaa. Näkee miten joukkue ja valmentaja toimii. On näköjään yksittäisillä pelaajilla merkitystä. Jenkit otttaa vähän rennommin. Wood ottaa roolia tosi paljon. . Yllättävää on tuo Riku Laineen rooli. Ja se, ettei Neponen ole äänessä. Varmaan sensuroitu.

Kerrassaan hienoa Vilpas. Tulee pesäpallossa Sotkamo mieleen. Nää on vain niin siistejä juttuja. Tätä lisää myös muut joukkueet.
 
Viestejä
1 074
Onko ikinä selvitetty, miksi Wood kävelee tuolla tavalla kuin kävelee?? Mutta kuitenkin pelaa hyvin koripalloa.
Jos en aivan väärin muista niin jo Kauhajoella pelatessaan kävelytyyli oli varsin persoonallinen. Voin toki muistaa väärinkin.
 
Viestejä
644
Vilppaan somegame on muita seuroja valovuoden edellä, vaikka miten punavalkoisten lasien läpi asiaa katsoo.

Aivan mielettömän hyvää kontenttia pelaajista, valmentajista, peleistä ja ylipäätään seuran toiminnasta.

Ihmettelen, miksi yleisö ei löydä hallille. Vilppaalle 1200 on valitettavan vähän playoffeihin. Seuraa ei voi ainakaan yrittämisestä moittia. Tuote voi edelleen todella hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 752
Vilppaan somegame on muita seuroja valovuoden edellä, vaikka miten punavalkoisten lasien läpi asiaa katsoo.
Aivan mielettömän hyvää kontenttia pelaajista, valmentajista, peleistä ja ylipäätään seuran toiminnasta.
Totta. Harmi että joka seuralle ei riitä Villejä tai että joka seura pystyisi maksamaan tuollaisesta palvelusta
 
Viestejä
2 192
Täytyy kyllä tässä kevätauringon paistaessa todeta että, onneksi meiltä faneilta ei kysytä vahvistusten vaihtamisista tai muistakaan asioista mitään. Sen verran hyvin on kasvanu jengi taas yhteen ja yksilöt parantaneet omia suorituksiaan. Fobbs-Lovett etunenässä. Griffinistä oli jo syksyllä nähtävissä ns. kauden loppuun asti pelaava apu, mutta Woodin poissa ollessa kasvoi itseluottamus. Ja Pyrsä sarja karisti rookieiden jännäkakan kivasti pois joka oli selvästi havaittavissa.

Jengi on taas iskussa oikeaan aikaan, rintama on laaja niin vahvistusten, kuin kotimaistenkin osalta ja tuli- ja ratkaisuvoimaa löytyy joten yksilöiden ei tarvi joka ilta olla ns. parhaalla päällä vaan sieltä löytyy apuja jos "itellä" ei kulje.

Ehdottomasti jo nyt voin sanoa että plusmerkkinen kausi. (Taisin sanoa jo pyrsä sarjan jälkeen) Loput on ekstraa. Ja ekstraan sisältyy kyllä myös hyvä mahdollisuus pelata vielä pitkään toukokuulle.
 
Viestejä
334
Juu ja umpipositiiviisena: Roopenkin peli näytti ihan reippaalta, tais kerran jopa ajaa korille päin. Puolustuksessakin virkkuna aktiivina. Toivottavasti ei saanut pahasti siipeen, voi löytyä vielä käyttöä….
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös