Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
40
Mitäs luulette näemmekö tänään toisella puoliajalla niitä perinteisiä käsimerkkejä kameran edessä, vai saammeko seurata kerrankin lähetystä?

Nyt oli hyvin leikattu lähetys tai kamera sijoitettu paremmin. Vaikkakin sama kaveri näkyikin muutaman kerran näyttämässä keskaria huonoille puolustajille oman joukkueen korien jälkeen.

Mutta otteluhan oli aika selvä jo alusta asti. Vilpas ansaitusti finaaliin.
 
Viestejä
191
Tänään eka puoliajan pakki ratkaisi. Katajalla väsy painoi.
Koivarin merkitys äärettömän tärkeä molemmissa päissä kenttää, viisikon aivot. Vaikkei päässyt paljon heittämään, työmäärä oli kova.
Pertun paikka avauksessa mysteeri, hän on kadottanut kaiken pelirohkeuden.
LoWett hyvässä heitossa ja pakko kehua Kankea. Oli hyvä tänään!
 
Viestejä
1 946
Tänään julkaistaan jatkosoppari. Jäädään odottelemaan uutisia!
Eiköhän se ole Pertun soppari. Näin otetaan kaverilta paineet pois ennen finaalisarjaa.

Kaikella kunnioituksella Woodia kohtaan, mutta toivotaan et tää on Jeremiehen vika kausi Vilppaan-paidassa pelaajana.
 
Viestejä
1 946
Pieleen meni arvaus, mutta kiva nähdä Juho ensi kaudellakin Vilpas-paidassa.
 
Viestejä
2 309
Tässä vielä julkaisu...

Nenonen kelpaa kyllä :)
Ja eipähän ainakaan tule Salohalliin vastustajan paidassa seuraavan kahden kauden aikana ;)

 
Viestejä
232
Johan oli luokatonta tekemistä molemmissa päissä kenttää. karhu sai korinsa todella pienellä vaivalla ja todella monta kertaa toisella yrittämällä kun tötöillään ribarit vastustajalle omassa päässä!!!!!
 
Viestejä
1 635
Jatkosopimukseen oli helppo tarttua. Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle niin tulevassa finaalisarjassa..... Sitten ois mukava saada katetta. No keskiviikkona lunastuksen paikka.
 
Viestejä
161
No niin, sitten on ensimmäisen finaalin jännitys takana ja tulokkaat sekä nuorukaiset ovat tämänkin kokeneet. Vaikka kyyti oli todella kylmää pitää Salolaisen yleisön ja koripallokansan näyttää usko ja tuki joukkueelle juuri nyt. Halli täyteen, naapurit ja kylänmiehet mukaan. Kahdesta syystä tämä on tärkeää: ensinnäkin joukkue tarvitsee juuri nyt kaiken tuen, paikka on kova mutta iso yleisö ja pauhu antavat tarvittavaa itseluottamusta. Toiseksi vaikka 100.000€ koronatuki auttaa pahimman yli on täysi halli mannaa kassalle, sitä tarvitaan tulevaisuuden turvaksi!
Pää pystyyn joukkuelle ja kaikki huomenna hallille, hyvä tästä tulee!
 
Viestejä
1 635
Jussi Laakso totesi hävityn välieräsarjan jälkeen että Karhu on lyönyt uudet standardit pöytään joilla korisliigassa pärjää. Tää on enemmän kuin totta, eikä ole Vilppaan väheksymistä vaikka toteaakin että ei vaan riitä tällä kertaa. Vilpas parantaa aivan varmasti mutta voittoon asti en usko. Mutta siitä huolimatta hallille huomenna.
 
Viestejä
2 968
Joo, kyllä kauhajoki on kova, ja jos saavat pidettyä nipun kasassa ensi kauteen, niin mestarien liigassa menevät lohkovaiheeseen että heilahtaa. Toivotaan kuitenkin, että laitatte siellä salossa nyt ees kampoihin ;)

Mennäänkö salossa ensi kaudella eurokentille?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös