Koripallo.com

sarjataulukko

Viestejä
2 563
Tällähän ei ymmärtääkseni ole mitään merkitystä kesken sarjan, sarjan loputtuahan sarjataulukolla on jotain merkitystä. Mutta en millään päättelyllä saa järkeiltyä miten tuo korisliigan käyttämä softa sijoittaa tasapisteissä olevat joukkueet taulukkoon.

En ymmärrä miksi Lahti on Topon edellä. Jos tappiosta saa jotain lisähyvitystä, silloin asian voi ymmärtää, mutta siinä tapauksessa Tampereen tulisi olla Hongan edellä ja Kauhajoen pitäisi olla Katajan edellä. Sarjan kärkisijoilla yhdestä lisätappiosta näyttää olevan hyötyä, sarjan pohjalla haittaa.

Korierokaan ei ymmärtääkseni näytä sijoitusta ratkaisevan.Kouvot-KTP parissa keskinäinen peli voisi ratkaista, samoin Tarmo - Korihait.

Tällähän ei siis todellakaan ole mitään merkitystä, mutta joku matemaattisesti lahjakas voisi tuosta olemassa olevasta taulukosta yritää päätellä että millä logiikalla tuo softa toimii.

Edes aakkosjärjestys ei näytä olevan ratkaisu. ?????
 
Viestejä
189
Vs: sarjataulukko

Saman huomasin itsekin taannoin. Sama ongelma pätee myös pelaajien suoritusrankkauksiin (esim. siis kenellä sarjan paras 2%). Ei ratkaise heittomäärät, aakkoset eikä mitkään. Luulen että liekö menee joukkueiden jonkun keskinäisen ennakkorankkauksen mukaan (viimevuotinen runkosarjasijoitus tai joku muu sellainen). Vituillaan joka tapauksessa on.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös