Koripallo.com

Seagulls vs Kataja ti 9.4. 64-100

Kumpi voittaa?

  • Seagulls

    Ääniä: 3 60,0%
  • Kataja

    Ääniä: 2 40,0%

  • Äänestäjiä
    5
Viestejä
68
Tiedossa on hyvin tärkeä ottelu sekä kotuedusta taistelevalle Katajalle että runkosarjasijoituksiaan parantelevalle Seagullsille. Kataja pääsee todennäköisesti otteluun parhaalla kokoonpanollaan Tommi Huolilaa lukuunottamatta, Seagullsin tilanne taas voi olla hieman haastavampi, sillä avainpelaaja Juwan Staten oli poissa miehistöstä ainakin lauantain ottelussa.

Molemmat toki tarvitsevat voittoa, Katajalle se olisi ehkä hieman tärkeämpi kuin pudotuspelit lähes varmuudella vieraskentillä aloittavalle Seagullsille. Mikäli Kataja ei hyydy ottelun loppuhetkillä kuten lauantaina Kouvolassa, on voitto hyvinkin mahdollinen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 863
Tärkeä matsi molemmille, Gulls haluaa varmasti olla sijalla 6 ja välttää näin Karhun, toisaalta ei Pyrintö huono vastustaja olisi sekään. Kataja omaa edelleen mahdollisuudet 4 joukkoon, 3 paikka karkasi kyllä jo ja teoreettisetkin mahdollisuudet menee kun Pyrintö takuulla kotonaan voittaa Korihait. Kataja on siis sijoilla 4-5, mutta pullahtaminen jopa Gullsien taakse ei ihan mahdoton ole, siinä mielessä tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä. Katajana en mielellään tippuisi sijalle 6 ja kohtaisi Pyrintöä ilman kotikenttäetua. Toki tämä vaatisi melkein sitä, että Kataja häviäisi kaikki loput matsinsa ja Gulls voittaisi, koska eroa on se 4 pistettä ja Gulls pelannut ottelun enemmän, lisäksi tasapisteissä Kataja on edellä.

Gulls on sopinut Katajalle näiden vuosien aikana poikkeuksellisen hyvin, tälläkin kaudella voitot ovat 3-0. Mutta vaikea sanoa Katajasta oikeasti, peli voi olla taas ihan mitä vaan.
 
Viestejä
1 931
Taas on tärkeät 2 pistettä jaossa. Katajalla panoksena kotietu puolivälieriin ja Seagullsilla sija 6. Ortiz ja Staten GTD 50%. Jos noista herroista edes toinen ei pelaa niin se on Seagullsille iso menetys. Katajalla puuttuu kokoonpanosta enää vaan Huolila. Kataja on voittanut joukkueiden 3 aiempaa kohtaamista ja Kisahalli on ollut Katajalle hyvä paikka pelata joten vierasvoitto on mahdollinen. Kataja kun pärjää levypalloissa ja puolustus kun ei vuoda kuin seula niin vierasvoitto tullee
 
Viestejä
18 936
Katajan nykypelaaminen on kuin ennen Karhulla. Jollein Kanervolla kolkit uponneet, niin se tiesi ylensä tappiota.

Jos Palamilla ei uppoa kaaren takaa, niin se on:

silirimsis sileä tie
meitä Kullit selvästi vie
 

Katajaaa

Isot odotukset Katajan pelin osalta tänään. Pleijjareihin enää reilu viikko ja peli ei ole vakuuttanut. Nyt nähdään onko viikonlopun lepo tehnyt terää vai jatkuuko samanlainen ailahtelevaisuus.
 
Viestejä
18 936
Mulla taas oli isot odotukset ennen kauden alkua, kun Matu ja Palami tulivat. Sittemmin, kun jenkulavalintojen tulokset tulivat näkyville, niin odotukset ovatkin romahtaneet totaalisesti.

Eli ei tässä taaskaan mitään muuta kuin tappiota uskalla odottaa....
 
Viestejä
5 863
Kotivoitollehan se haiskahtaa, vaikkei Staten pelaakaan. Plus 20 Gullsille.
 
Viestejä
18 936
Vähän pätkii lähetys,

Hyvä alku Katajalta.

Oltiin jo 23 johdossa, mutta sitten alkoikin Kreisi-Deivis ja Simppari oman ohishownsa ja Seppälä peräkkäin menetyksiä. Eli pelihän varmaan menee taas loppua kohti, kuten aiemminkin. Koheltamista siis ja sulaminen....

Pessimisti ei taaskaan pety.
 
Viestejä
68
Loistava vierasvoitto Katajalle, eipä ole hirveästi kritisoitavaa tällä kertaa. Vielä on hyvä mahdollisuus neljänteen sijaan ja kotietuun. KTP tosin hankaloittaa asiaa hieman voittamalla Karhun, mutta pudotuspelipaikkaa tavoitteleva BC Nokia voi toki vielä olla hankala vastus kotkalaisille. Tämmöisellä pelillä Kataja voittanee loput runkosarjaottelunsa, sijoitus on siis pitkälti KTP:n menestyksestä kiinni.
 
Viestejä
18 936
Ei ollu Kotin ilta tänään. -37 ja 4 pinnaa...Mutta ensi kaudella sitten Katajassa paremmin....

Pelin ratkettua Heinonenkin pisti kovia kolkkeja sisään, kuten joku muukin Kulli.

Ei tämä kaikki ihan Katajankaan hyvyyttä ollut, sillä Kullit oli tänään totaalisen huono. Ja kun alku oli Katajalta sen verran kova, niin se taisi syödä miestä liikaa ja usko loppui.
 
Viestejä
1 505
Ei ollu Kotin ilta tänään. -37 ja 4 pinnaa...Mutta ensi kaudella sitten Katajassa paremmin....

Pelin ratkettua Heinonenkin pisti kovia kolkkeja sisään, kuten joku muukin Kulli.

Ei tämä kaikki ihan Katajankaan hyvyyttä ollut, sillä Kullit oli tänään totaalisen huono. Ja kun alku oli Katajalta sen verran kova, niin se taisi syödä miestä liikaa ja usko loppui.
Voisiko sanoa että Kullit oli löysiä tänään?
 
Viestejä
1 931
Katajalla upposi hyvin kolmoset ja kun Seagulls heitti kolmosia paljon ohi niin Kataja otti murskavoiton. Seppälä oli loistava samoin Palmi. Diaz myös vahva. Ulkomaalaiset ok. No perjantaina Korihaita vastaan Vieraspeli. Pitäisi tulla Katajalle Uudessakaupungissa helppo vierasvoitto mutta.......
 
Viestejä
5 863
Upea esitys tänään Katajalta, harmi vaan kun Kotka venyi myös voittoon. Kotietu mahdollinen edelleen, mutta vaatii voitot lopuista matseista ja Kotkan tappiota Nokialla. Korihaille Kotka ei kotonaan häviä.
 
Viestejä
1 346
Hieno peli Katajalta ja huono Gullseilta. Kotkahan sieltä tulee ohveissa vastaan, vierasedulla vieläpä.

Tommi mukaan niin voi hyvä heilua. Yhtä hyvin voi olla heilumatta Katajalle. Gulls on kova kun Staten on mukana, ei tämä yksi ohipeli mitään vaikuta kun Gulls haluaa kaiken lisäksi pleijjareissa ennemmin Karhun kuin Pyrinnön vastaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös