Koripallo.com

Seniori 35SM 2012-13

Viestejä
85
Täksi kaudeksi 7 joukkueen sarjaksi paisuneen 35SM-sarjan avauspeli nähtiin Mäkelänrinteessä, kun viime kauden mitalistit astelivat paikalle. Kentällä vastakkain hopea-Passe ja pronssi-Topo, katsomossa edustettuna mestari-Kerava.

Alkuasetelmat: Joukkueiden nykykunnosta ei ollut varmaa käsitystä, sillä vaikka kentälle asteli toisilleen tuttuja pelureita, syksyn kunto alkaa tässä iässä aina olemaan arvoitus. Aiempina vuosina Passe on hallinnut keskinäisä pelejä.

Pelin kulku: Topo ryntäsi alussa pienelle karkumatkalle kaikkien aloitusviisikon jätkien laittaessa palloa vuorollaan pussiin, Passen peli oli alusta lähtien Parviaisen harteilla, joka pussitti ekalle jaksolle jo 9 pinnaa. Ekan jakson jälkeen eroa vieraille 6 pinnaa, mutta tokassa erässä tilanne tasoittui Erkinheimon ja Oljen liittyessä korotalkoisiin. Puoliajalla Topon johto 2 pinnaa.

Ison tauon jälkeen vääntö jatkui tasaisena ja kun Topon Harjula otti kolmannen erän päätteeksi ottelun ainoan tekun, pääsi Passen Lang tasoittamaan tilanteeksi 72-72 ennen vikaa erää. Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui Topon siirtyminen paikkapuolustukseen, kun Passe teki väkeviä koreja 1-1 tilanteissa. Parviainen piti vielä Passea mukana pelissä löytämällä tilaa paikan keskeltä ja nostelemalla palloa korin alta pussiin. Topo jatkoi kuitenkin operoimista laajalla rintamalla hyökkäyspäässä kaikkien onnistuessa vuorollaan. Epätyypillisesti Passen kolmospussukat eivät osuneet vikassa erässä (eikä koko matsissa) ja Topo karkasi helpoilla kupeilla voittoon.

Lopputulos: 86-99.

Erikoismainintoja: Passe sai koko pelissä kasaan 3 kpl koreja kaaren takaa, vaikka heittovoimaa löytyy. Topo sentään pussitti kaaren takaa 7 kertaa.

Topolta erityismaininnan ansaitsevat Lukinmaa, joka esitti väkevän paluun kentille muutaman vuoden tauon jälkeen tehden pelinjohdon ohessa 17 pinnaa, sekä Tähtivuori, jonka väkevästi tekemät 7 pinnaa kolmanteen erään pitivät Topon pelissä mukana. Passella Parviainen oli tänään kaikki kaikessa tehden kentän hi-scoren 29.

Pisteet:
Passe: #5 Erkinheimo 10, #6 Riikonen 0, #9 Ketomaa 10, #10 Parviainen 29, #11 Muhonen 4, #14 Lang 15, #20 Olki 11, #24 Pulkkinen 7, #30 Salmela 0 ja #35 Pilkevaara 0.

Topo: #1 Piipari 14, #3 Hämäläinen 18, #4 Pelkonen 22, #8 Harjula 0 ja teku-koppa, #10 Lukinmaa 17, #19 Kohila 21 ja #33 Tähtivuori 7.
 
Viestejä
20
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Topo-35 vs PPB 69-60 (19-17,18-17,12-20, 20-6)

Simpanssin ollessa Sirkuksessa, ja Hissi raporttia odotellessa (voit jättää väliin tänään), niin todettakoon lyhyesti;

Topo-35:lla oli 12 nimeä Nimenhuudossa sunnuntain peliin. 9 tuli paikalle. Ero Passe peliin oli kuin yö ja päivä, mutta tärkein saavutettiin. Pisteitä en aio laskea, vaikka tänään se olisi helppoa. Topo voitti viimeisen jakson pystyyn, kun paikasta siirryttiin miespuolustukseen. Haki ja Tumppi tekivät kaksinumeroiset lukemat, vastustajilta Pistooli ja Riihimäki tekivät samanlaiset lukemat pöytäkirjaan.

Topon Hautamäki saan ison tunnustuksen työstä kummassakin kentän päädyssä. MVP pystejä ei tänään jaettu.

Seuvaaran työviikon päättää alkuillan matka Porvooseen, peliin ei sinänsä tarvita hakea kipinää itsestään - uskon, että ajankohta ja aika antavat tarpeeksi kipinää otteluun lähtijöille.
 
Viestejä
421
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Herkuleksen kattavasta raportista huolimatta rapsaa matsista…

ToPo35-PuHu Police Basket 69-60 (37-34)

Lähtöaskeleet: Kartanon Herrat ja Kaspalakit ottivat mittaa toisistaan lauantaina Royal M2D:ssa, joten sunnuntain ottelu oli ikään kuin uusintaottelu, olihan kentällä lähes kymmenen M2D-pelaajaa. Viime kaudella keskinäiset ottelut päätyivät kotivoittoihin. Uusista senioreista Herroilla oli laittaa aloitukseen Harri Hämäläinen (WOW!) ja PPB:llä kelpo kaukoheittäjä Tapani Holopainen (NAM!)

Matsi: Munkkiniemen subtrooppinen ilmasto helli vanhoja luita ja vauhtia piisasi kuin M2D:ssa konsanaan. ToPon Paananen heitti heti alkuun pari varmaa kaukoheittoa PPB:n keskittyessä Kohilan, Vilkkeen ja Hämäläisen puolustamiseen. Kun Paanasen heitto puolustettiin pois, loppujakson pisteistä vastasivat tietenkin Kohila, Vilke ja Hämäläinen.

Pienempikokoisena ToPo suti läpi ottelun varsin hanakasti kaukoheittoja ja puolusti paikkaa, joka loppua kohti muuttui tietenkin makaavaksi. Isoon taukoon mennessä PPB:llä ei ollut vaikeuksia saada heittopaikkoja ja korin alla Riihimäki pääsi nostelemaan ohiheitoistaan useammankin korin.
Kolmannella jaksolla Topo oli varsin puhki. PPB:n Virtanen sai vihdoin hyviä heittopaikkoja ja debyyttiottelun tehnyt Shepstone nakkasi 5 pinnaa putkeen. Viimeiselle jaksolle lähdettiin muutaman pinnan vierasjohdossa.

Viimeinen kymppi olikin sitten lauantain toistoa. Topo ei mitään ihmeitä esittänyt, sillä PPB sössi putkeen useammankin hyökkäyksen. Topo meni Kohilan 7 pisteen avulla rinnalle ja ohi, eikä tänäänkään mitään loppuhuipennusta saatu aikaiseksi. Mitään havaittavaa eroa Topon paikka- ja miespuolustuksen välillä ei ollut havaittavissa, mutta jakso päättyi kuitenkin lukemin 20-6!

Topon eliittiä olivat hyväkuntoinen Hämäläinen ja Kohila, joka ei paljoa liikkunut, mutta vapaan paikan saatuaan pisti pallon pussukkaan. Iso kalusto Väinölä-Paananen heitti myös hyvin kaukaa.

PPB:ltä onnistuivat namupasseista nautiskellut Riihimäki ja hyvin heittänyt Virtanen. Kaijansinkko hoiti kunnialla takamiehen roolinsa, mutta pääsi käyttämään heittokättään turhan harvoin.

Topo: Harjula 2, Hautamäki 2, Hämäläinen 23, Kohila 14, Mero 7, Paananen 10, Tähtivuori 2, Vilke 7, Väinölä 7.
PPB: Holopainen 8, Kaijansinkko 6, Virtanen 14, Ansas 6, Vuori -, Campbell -, Riihimäki 19, Punta 2, Shepstone 5.

Entä sitten? Topolta puuttui muutama oiva pelimies, mikä nostaa joukkueen osakkeita entisestään. Mikäli joukkue saa pidettyä taloutensa kunnossa kevääseen asti, saattaa mitalia olla tarjolla.
PPB:n miliisiosasto on vasta aloittelemassa sarjapelejään, joten eiköhän tekemisen meininki tästä parane. Sarja vaikuttaa tässä vaiheessa mielenkiintoiselta, kun aiempien vuosien heittopussi Lahti harjasi mestari-Keravan vieraissa–raporttia kiitos. Kun lisäksi KaVelle on merkattu kotipeli Kouvolaan, voi vain veikkailla, minkälaisia All Stars-viisikoita tässä tullaan vielä näkemään.
 
Viestejä
31
Vs: Seniori 35SM 2012-13

YKKÖSKORI – NAMIKA LAHTI 35 Lopputulos: 71-78
erät: 21-19, 22-23, 15-19 ja 13-17


Puolustava sarjan suomenmestari Ykköskori avasi kautensa kotiottelulla sunnuntaina hyvin vajaa miehisenä kun vastaan asettui tälle kaudelle mukaan karkeloihin ilmoittautunut Namika Lahti 35.

Ottelun lähtökohdat olivat Ykköskorille vähintäänkin haastavat kun ottelun alla rupesi kollien rivit harvenemaan loukkaantumisten ja muiden sattumien kautta. Kollien rosterista puuttui viimekauden finaalissa viimeisen naulan Passen arkkuun lyönyt Jarkko Rönnholm jonka koko kausi jää väliin polvivamman takia. Muut sairastuvalla tai vaan poissa olleet olivat Kuoppala, Saraste, Leikas ja taskuraketti Piipponen. Poissaolijoiden tuuraajiksi oli perjantai-illan pimeinä tunteina käyty Keravan kartsalla kierroksella haalimassa vähän apuja vanhemmista ikämiehistä, eli apuun hälytettiin Oldboys-linko Timo Toppinen ja jo viime kaudella mukana ollut Petteri ”jotain 600 liiga ottelua” Voutilainen joten Ykköskorin miehistö rupesi muistuttamaan 90-luvun maakuntasarja joukkuetta. Namika Lahti 35 sen sijaan tuli Keravalle ilmeisen täydellä rosterilla josta ei korisliiga kokemusta puuttunut, vierasotteluun 11 äijää ja mukana muuan T. Laine, T. Gustafsson, M. Larkio T. Lanki jne. joten haastava päiväpuhde oli valmis.


Ottelun alku soitot soitti T. Gustafsson joka vei alun korinalusväännöt ja levypallot tehden ekalle kympille 7 pinnaa, Lanki upotti pari hypäriä ja Laine upotti loppun yhden ison. Kollit teki pisteitä ekalla kympillä akselilla Korhonen - Railotie – Peltola ja luottaen 2-3 paikkaan, se riitti ja eka erä kolleille 21-19.

Toisella kympillä Namikan penkin laajuus rupesi näkymään pisteiden jakautuessa tasaisemmin koko joukkueelle ja eroa rupesi tulemaan mutta kollien ns. vaihtopenkiltä rupesi tarvittavia onnistumisia tulemaan joista täytyy mainita Jari ”navigaattori” Mäntysen varvasheitto kolmosen ja Toppisen muutama muki, näillä vielä ero kiinni ja puoliajalle pisteen johdossa.

Kolmaserä meni kolleilta akselille Korhonen-Toppinen pisteiden valossa ja muut alkoivat ampumaan ohi, heittopaikkoja kyllä riitti mutta ei osumia. Peltolakin voisi pikku hiljaa alkaa treenaamaan tätä kautta varten. Lahti jatkoi tasaista tulitusta ja siirtyi 3 pisteen johtoon ennen viimeistä kymppiä.

Neljäserä jatkoi samaa kaavaa kuin kolmaskin (Korhonen-Toppinen), lisätään jakson puoliväliin Toni Railotien loukkaantuminen (kunnon puujalka) ja sitä seurannut vaihtoon joutuminen, Eesu Peltolan ”saunakopan” ottaminen suunsoitosta (kun kunto loppuu niin suu alkaa käymään) ja huono vapariprosentti niin Lahti vei ottelun 7 pisteellä.

Kiitos kovasta mutta reilusta pelistä Lahdelle ja iso kiitos Jussille, Timolle ja Petterille jotka hoitivat taas ”tuurauksen” vähintään loistavasti ja varoituksen sanana samalla: tervetuloa seuraaviinkin peleihin.

Pisteet:

Ykköskori: Toni Railotie 15, Ossi Korhonen 25, Esa Peltola 11, Jari Mäntynen 4, Jussi Reimakoski 0, Petteri Voutilainen 2 ja Timo Toppinen 14.

Namika Lahti 35: Markku Larkio 9, Daniel Ward 2, Harri Riikonen 1, Mikko Pohja 15, Tom Gustafsson 16, Tommi Lanki 11, Mikko Mononen 4, Teemu Laine 12 ( 4 isoa), Petri Hagas 2, Tommi Frilander 5 ja Kim Gustafsson 1.


Noh, näillä lähdettiin ja muutaman ottelun jälkeen (katsottu+pelattu) niin veikkaan varsin mielenkiintoista kautta koko sarjan joukkueiden osalta.
 
Viestejä
20
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Räppä vs. ToPo35 95-99 (44-54) (oikea lopputulos 94-98)

Lähtöaskeleet: Kehäkettu K. Venäläinen teippaa maalarinteipillä 3-pisteen katkoviivan Amiston kenttään. Taisi herralta mennä pelihalut siinä, vai leikö ollut loukkaantunut? Räppä oli saanut kahdeksan peluria perjantain alkuiltaan ja Topo seitsemän. Simpanssi jäi hoitamaan pienempäänsä, joten raportointi jäi minulle.

Räppä oli ilmeisesti rekrytoinut muutaman iäkkäämmän pelaajan, jotta sai jalkeille joukkueellisen äijiä, Urosta osattiin varoa – muttei tarpeeksi. Topolla on ensimmäistä kertaa isokalusto (Pihlajamäki – Nyman) mukana, vaikkei kumpikaan 5-paikan pelaaja olekaan, niin on se mukavampaa pelata, kun joku edes pystyy korin alla hääräämään.

Matsi: Topo aloittaa pirteästi, Väinölä tekee korinalta ja Kohila kauempaa, Kohila ampuu 8 pinnaa putkeen jakson loppuun. Räpän pelaajat lämmittelevät ensimmäisen neljänneksen, Uronen tekee lähes puolet neljänneksen pisteistä ja sama trendi jatkuu ottelun läpi (19-29). Toinen neljännes mennään Topon pienessä johdossa, Mero ja Väinölä hoitavat korintekoa Topolta, Uronen Räpältä. Isolle tauolle mennään Topon kymmenen pinnan johdossa (44-54).

Kolmas neljännes mennään Räpän hallinnassa. Räppä siirtyi paikkapuolustukseen, joka sumputti korinalustan, mutta jätti tilaa ”teippi-katko-kaarelle”. Topon Kohila kiitti ja kumarsi ampumalla 3 kolmosta ja yhden kakkosen putkeen. Ottamatta mitään Räpän pelaajilta pois, sanotaan kuitenkin, että Topon puolustus kahdella viimeisellä jaksolla oli surullista katseltavaa. Uronen ei joutunut yksin kantamaan vastuuta 3. neljänneksen pisteistä, vaan Räppä onnistui tekemään pisteitä laajalla rintamalla (69-71). Jakson erikoisuudet ovat Urosen ja Kohilan 4 pisteen kolmospussukat.

Viimeinen neljännes mentiin alkua Räpän komennossa. Räppä siirtyikin pisteen johtoon neljänneksen puolessa välissä. Uronen ja A. Heikkilä vastaisivat korinteosta. Pihlajamäki, Kohila ja Väinölä vastasivat Topon koreista. Viimeiset minuutit olivat kovaa vääntöä. Pelin ollessa 78-76, Mero heittää kolmosen sisään, jonka Uronen kuittaa 10 metristä. Tämän jälkeen mentiin hetki kori korista, kunnes Kohila siirsi Topon johtoon kolmosellaan 83-84. Topo säilytti muutaman pisteen johdon aina viimehetkille. Helppoa se ei ollut ja Uronen heitti aivan jäätävän kolmosen, kun peliä oli jäljellä n. 15 sekuntia. Toimitsijat eivät olleet saaneet kelloa käyntiin edellisen sivurajan jälkeen ja kori jäi hyväksymättä. Uronen olisi tasoittanut pelin heitolla ja mahdollisesti olisi saanut vielä bonusheiton. Kelloon jäin 10 sekuntia ja pallo pelattiin A. Heikkilälle, jota Kohila rikkoi 3-pisteen heittoyrityksessä. Topo johti 3 pistettä, ensimmäinen vapari ohi, toinen sisään ja kolmas heitto olikin heittoharhautus – Topolle sivuraja ja aikalisä sekä voitto.

Uronen oli loistava, ja Räpän vanhat herrat innostuivat pelaamaan aktiivisesti hyökkäyspäässä. Topon Kohila muistutti jälleen läsnä olleita heittotaidostaan. Väinölä väänsi myös hyvin läpi ottelun. Topon rekordi on 3-0, ja tällä taistellaan tiukasti mitaleista. Ihan hyvin joukkueelta, jonka kokoonpano elää voimakkaasti matsista toiseen.

Räppä: #8 Kallio 6, #9 Uronen 40(39), #11 Vuorio 20, #12 Loikkanen 4, #15 Heikkilä T. 3, #20 Heikkilä A. 13, #22 Venäläinen DNP, # 53 Stenbäck 6

Topo: #3 Nyman 7, #8 Harjula 2, #9 Pihlajamäki 11, #14 Väinölä 17, #16 Mero 22, #19 Kohila 35(34), #33 Tähtivuori 4


Entä sitten? Amisto ei ole mukava paikka vieraille ja Urosella on enemmän koripallotaitoa kuin PPB koripalloilevalla organisaatiolla yhteensä. Topolla on ollut kolme täysin erilaista peliä, johtuen kolmesta erilaisesta rosterista. Topon saadessa Passe pelin kokoonpanoon ison kaluston ja muut nopsajalat taistelee se mestaruudesta, muutoin voi olla vaikeaa ripustaa saunassa kultaa kaulaan.

Game notes:
  • Kohilan olisi pitänyt puolustaa Urosta, kauden toinen blokki Urosen ajosta
  • Tuomarit olivat ok, muutama hassu vihellys kuuluu Porvoossa asiaan – Eloa ei näkynyt
  • Amiston tyttöjen pukuhuoneen vessat ovat pukuhuoneen sisällä samassa tilassa, mutta suihkutilan suihkukaapeissa on omat verhot, tätä yksityiseen liittyvää seikkaa pohdin koko yön
 
Viestejä
20
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Passe jäänyt 49 pisteeseen Lahdessa? Mitvit? Voisiko joku Passesta/LaNMKYstä kommentoida lyhyesti tapahtumia? Yleensä Passe tekee 49 pinnaa ennen isoa taukoa...
 
Viestejä
421
Vs: Seniori 35SM 2012-13

SM35: PuHu Police Basket – Kerava 87-76 (51-39)

Lähtöaskeleet: Keravan ja Hukkien kohtaamiset ovat aiempina vuosina olleet tasaisia ja tulisia. Kerava on hallitseva Mestari, mutta toisaalta viime kesänä Savonlinnassa PPB voitti Kervon kahdesti. PPB:llä ei uusia miehiä tänään rosterissa ollut. Kervolla sen sijaan oli Visa-Basketin divarivuosilta tuttu Toni Leikas.

Matsi: oli oikeastaan aika väsynyttä ikämiespalloa, jossa ei nähty edes kunnon loppuhuipennusta. PPB taputteli ekalla kympillä täysin suvereenisti 32-17 johdon ja homma oli lässähtää siihen. Leikkaan (vai onko se Leikaksen) kolmosten siivittämänä (4 isoa puoliaikaan mennessä) Kerava kuitenkin roikkui kannoilla.

PPB teki läpi ottelun lähes kaikki korinsa joko ajoista/leikkauksista korin alta tai Virtasen toimesta maalatun alueen ulkopuolelta.
Keravan pelaajien kunto ei antanut puolustuksessa mahdollisuuksia muuhun kuin makaavaan läskipaikkaan, joka hyydyttikin hieman PPB:n menoa toisella puolikkaalla. Hyökkäyspäässä Korhonen oli ainoa liikkuva elementti ja muut sitten heittivät jos paikan saivat. Yleensä paikka löytyi kaaren takaa ja sieltä joukkue tekikin kaikkiaan 30 pistettä.

Viimeisellä jaksolla, eron ollessa jo lähes 20 pistettä, Kerava yritti vielä kohtuullisen koomisen näköistä koko kentän prässiä. Prässi muuttui surkuhupaisaksi PPB:n toimesta, sillä se onnistui menettämään pallon muutaman kerran, jonka jälkeen Kerava naulasi vielä kaksi isoa. Noh, voitto ei uhattuna ollut, mutta lakki päästä yritykselle.

Keravan paras oli Korhonen, jolle olisi varmasti käyttöä myös ykkösjoukkueessa. Railotie on yleensä takuuvarma pelaaja, mutta surffaili tänään yössä läpi ottelun. Leikas ei mikään hoikkapoika ole koskaan ollut ja nyt vielä vähemmän. Heitto oli kuitenkin kohdillaan kaaren takaa ja omassa päässä saldoksi tuli muutama maukas riisto.

PPB:n rosteri oli kapoinen, kun ainoastaan kuusi pelaajaa lönkytteli kentällä. Pistooli Virtanen on toipunut pitkästä loukkaantumisestaan ja heitto lähtee tuttuun tapaan nopeasti ja tarkasti. Myös Ilkka Punta oli pirteänä puhkoen ajoillaan puolustusta läpi ottelun. Takamiespari Rissanen-Kaijansinkko ei pisteillä tänään juhlinut, mutta hoiti mainiosti muut pelaajat paikoilleen, jolloin hyökkäyksissä oli välillä jopa järkeä.

PPB: Kaijansinkko 2, Virtanen 30, Riihimäki 19, Rissanen 6/6 s, Punta 14, Ansas 14.
Kerava: Piipponen 9, Toppinen 6, Railotie 4 (!), Korhonen 13, Saraste 6, Peltola 14, Mäntynen 2 (+ yksi heitto oli tosi lähellä), Leikas 22.

Entä sitten? Illan otteilla Hallitseva Mestari ei voita tällä kaudella yhtään matsia. Toisaalta ei se peli viime kaudellakaan aina kovin kaunista ollut ja tulokset olivat kovat. Rönnholm on loppukauden poissa, joten muutamaa täsmähankintaa joukkue kaipaisi.

PPB:n rosteri on tähän sarjaan melko urheilullinen ja hyväkuntoinen. Mikäli joukkue jaksaa pitää yllä vauhtia, se voi voittaa kenet tahansa. Lönkyttelymatseissa makaavaa paikkaa vastaan tulee vaikeuksia, sillä mitään varsinaisia taitopelaajia tai Liigakonkareita joukkueesta ei löydy.

Seuraava mielenkiintoinen päivä sarjassa on 4.11, jolloin sarjatulokas Karhula kohtaa Lahden, joka on jo voittanut viime kauden finalistit. Toivottavasti joku vaivautuu edes pistemiehet maailmalle tiedottamaan.

PPB:n osalta savotta jatkuu 10.11. jolloin vastaan tulee Passe (me on jätkät hävitty se peli, niiden joukkue vilisee M2D-tähtiä)
 
Viestejä
3
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Jaahas,mites tää toimii? Nöyrä anteeksipyyntö että meillä Lahdessa tää tiedotus tökkiii.Tulokasjoukkueena meillä ei ole vielä varaa täysipäiväiseen tiedottajaan ja näitä hommia tehdään "oman-työn-ohella".
Mutta palataan vielä muutaman viikon takaiseen Lahti-Passe otteluun,kun siitä kaivattiin raporttia.

Passe tuli muistaakseni seitsemällä miehellä paikalle ja antoi tasoitusta kun nilkkavaivainen T Parviainen toimi koutsina (en kylläkään kritisoi Parviaisen valmennustaitoja, vaan tasoitus tuli siitä että hän ei ollut kentällä).Lahdella oli kymmenen miestä pelivermeissä ja valmennuksesta vastasi alaraajavammaa poteva superponnistaja,T Laine.
Matsi oli tasainen mutta Lahden laaja penkki sekä takamieskaksikon S Melasniemi-M Purhonen rauhallinen pelinrakentaminen kallisti vaa'an Lahdelle viimeisellä quartterilla.Voittoa helpotti myös Passen Saboniksen (Pulkkisen) heikko osumatarkkuus viivan takaa.

Tästä jatketaan Lahden osalta kohti Karhulaa ensi sunnuntaina.Adios! 8]
 
Viestejä
3
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Tervehdys!

Täällä eversti Worubu.Oli sen verran kiireinen viikonloppu Viidakkopartiolla että jouduin jättämään välliin etukäteenkin hypetetyn KaVe-Namika Lahti ottelun viime sunnuntaina.Mutta Fraka-haukka toi juuri lyhyen viestin koskien kyseistä matsia.

"KaVe murskasi Lahden.stop.Lahden kahdeksikon kunto ei kestänyt koko 40 minuuttia.stop.Karhulan Veikoilla putosi heitto vanhaan tyyliin.stop.P..ska pelipallo.stop."

Lahdella oli siis kahdeksan miestä (Melasniemi,Lanki,Riikonen,Hagas,Ikonen,Ward,K Gustafsson ja Frilander) liikkeellä jotka taistelivat hienosti ja jaksoivat pelata juuri niin kauan kuin kesällä on treenattu.

Poissaolijoiden yleisin status : DNP-wife's decision.

Kuulemisiin,
Jonathan Worubu.
 
Viestejä
382
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Ykköskori otti kauden avausvoiton

Ykköskori - Räppä-35 109-86 (27-16, 28-31, 25-23, 29-16)

Lähtöaskeleet: Keravan lukion tiistai-illassa kohtasivat voitottomat joukkueet - hallitseva Suomen mestari ja Urosen Peten Räppä. Ykköskollien rosteri oli hyvinkin vähäväkinen (mahtoiko olla syynä DNP - wife's decision?) ja apujoukkoja oli jouduttu haalimaan isien jengistä Timo Toppisen (50+) muodossa. Pete Urosen 40 (39) pinnaa taas oli hyvässä muistissa kauden avauksesta ToPoa vastaan. Todellisuudessa Uronen ei ennakkoasetelmista poiketen koskaan Keravalle päässyt, mikä tasoitti Kollien tietä avausvoittoon.

Matsi: Pelin juju tuli selväksi jo hyvin varhain - tänään on avoimet ovet ja heittää voi ja saa aina kuin on paikka. Ja niitä riitti - Esa Peltolakin löysi hyvän heittomestan lähes keskeltä Nikkarin vihreää lattiaa. Periaatteessa kohdasta olisi ollut lähes yhtä pitkä matka myös toiseen suuntaan heitettäessa. Samapa se kun palloa sai odottaa kyseisen vedon jälkeen porvoolaisten korisukasta ja tulostaulun pitäjää työllisti kolmen lisäpinnan räplääminen tulostaululle. Jollain surrealistisella tavalla em. veto jäikin ottelun ainoaksi nk. kovaksi suoritukseksi.

Peli oli suoraan sanottuna aikamoista kuraa - puolustus vuoti tasaisesti molemmissa päissä. Eniten puolustushöntsää käyttivät hyväkseen Räpän Markku Sutela sekä Köde Korhonen - molemmat naulasivat hyvillä prosenteilla 32 pinnaan mieheen. Peltola säesti Kollien koritalkoissa 27 pinnan edestä. Kollilauma oli ottelussa sen verran aktiivisempi ja voiton perään hanakampi, että ero venyi lähes tasaisesti koko pelin ajan (muutamia annettuja 0-10 runeja lukuunottamatta). Ottelun tuomarit olivat vähintään yhtä hyviä kuin muu pelin taso - ei, kyllä tuomarit Helenius ja Alm olivat paljon parempia kuin muun pelin taso. Pelipallo oli myös hyvä. Kahvia ja pullaa ei ollut vissiin kenelläkään edes omasta takaa.

Pisteet:
Ykköskori: Korhonen 32, Peltola 27, Piipponen 15, Railotie 13, Leikas 12, Toppinen 8 ja Mäntynen 2

Räppä: Sutela 32, Vuorio 19, Venäläinen 18, Heikkilä 6, Kallio 5, Loikkanen 4 ja Sola 2

Entäs sitten? Hissin aiemmin manaama voitoton kausi on ainakin laitettu Kollien osalta pirstaleiksi. Toisaalta mikäli Uronen olisi ollut Keravalla, voisi tilanne olla toinen. Polvivammaosastolta ei ole tulossa hyviä uutisia hetkeen - Kuoppala odottaa operaatiota ja Rönnholm suunnittelee paluuta 14.4. pelattavaan KaVe-kotipeliin. Silti Leikasta vapaasti lainaten: "nää on helvetin kivoja pelejä, paljon kivempia kuin m2d-matsit!" Siis kohti seuraavia taistoja... 8]
 
Viestejä
421
Vs: Seniori 35SM 2012-13

SM35: Passe-PuHuPB 74-77 (40-42)

Lähtöaskeleet: Kun lasketaan viime vuosien keskinäiset (M2D, SM35 + harkkapelit) on PPB pahasti pakkasella. Passe antoi tasoitusta Parviaisen ja Willbergin poissaololla, PPB taasen saapumalla paikalle ainoastaan kuudella pelaajalla.

Matsi: Passe aloitti tavoilleen uskollisena välittömästi kaaren takaa ampumisen. PPB sentään yritti vähän lähempääkin, tosin onnistumisia tuli ainoastaan maalatun alueen ulkopuolelta. Joukkuetta pitikin lähes yksin pystyssä Kaijansinkko, joka heitti jo ensimmäisellä kympillä 11 pinnaa. Passen Ketomaa ampui alussa, välissä ja lopussa osuen kaikkiaan neljästi kaaren takaa. Yrityksiä oli ainakin ”jotain kakskyt”.

Toisella kympillä PPB:stä osui Holopainen, joka nakutti kaukaa 8 pinnaa. Passe sylki palloa edelleen ahkerasti kauempaa, mutta vasta Saarikosken kentälle tulo toi mukanaan osumatarkkuutta ja järkeä peliin.

PPB punnersi ottelussa useita kertoja itsensä lähes kymmenen pinnan johtoasemaan, jonka se sitten sössi minuutissa tasatilanteeksi. Tällainen episodi nähtiin jälleen viimeisellä kympillä, joka oli kyllä sekavuudessaan vertaansa vailla. PPB hinasi itsensä jälleen kerran 8 pinnan johtoasemaan Ansaksen kolmella väkivahvalla korilla. Toisessa päädyssä Riikosen tehdessä kakkospussukan, PPB:n Virtanen rikkoi Olkea – neljän pinnan hyökkäys Passelle. Tämän jälkeen mentiin kaavalla Passe rikkoo –PPB heittelee vapareita. PPB onnistui kuitenkin johtoasemassa rikkomaan mm. hyökkäyslevypallossa, puolessa kentässä ja taisipa päälle tulla vielä muutama menetyskin.

PPB:n onneksi vaparit kuitenkin upposivat melko hyvin eikä Ketomaan sarjatuli kaaren takaa tuottanut tällä kertaa tulosta. Ottelun erikoisuutena mainittakoon vaparit, joita PPB heitti sisään 25 kpl, Passe 13 kpl. Riihimäki teki ottelussa kokonaista yhden pelitilannekorin. Viimeisellä jaksolla joukkueet heittivät yhteensä 21 pinnaa vapareilla (9-12).

Passesta on vaikeaa nostaa ketään ylitse muiden, sillä heittoprosentit olivat luokattomia eikä touhussa ollut muutenkaan oikein mitään ideaa. Jos koko joukkue sutii 30 minuuttia palloa kaaren takaa ohi, ehkä kannattaisi kokeilla välillä jotain muuta. MVP-pysti luovutetaan tällä kertaa Saarikoskelle, jonka heittoprosentit olivat ainoana joukkueessa kelvolliset eikä pelinjohdossakaan ollut moittimisen sijaa. Samoilla kriteereillä tittelin voisi toki jakaa myös Riikoselle.
PPB:n paras oli Kaijansinkko, joka piti joukkuetta pinnalla etenkin ensimmäisellä puolikkaalla (16 p.). Tämän lisäksi Kaijansinkko hoiteli mallikkaasti pallon ylöstuonnin. Kun kuudella pelaajalla voitetaan Passe, täytyy hattua nostaa kaikille pelaajille. Kertakaikkisen hyvää puolustusta (paitsi ne mustat minuutit) ja välillä aika hienoa pallon siirtelyä hyökkäyksessä.

Passe: Erkinheimo 8, Riikonen 10, Urpola 8, Ketomaa 16, Saarikoski (MVP) 9, Lang 8, Olki 9, Salmela 2, Haliseva 6.
PPB: Holopainen 17, Kaijansinkko (MVP) 21, Virtanen 12, Riihimäki 15, Rissanen -, Ansas 12

Entä sitten? Passe on tunnetusti on/off-joukkue, joka elää pitkälti heitoillaan. Parviaisen poissa ollessa korin läheisyydessä joukkue on yllättävän pehmeä. Pelimiehiä pullollaan oleva joukkue lämpenee varmasti sarjan aikana ja voi harjata kenet tahansa.

PPB:n rosteri on tällä hetkellä varsin kapoinen ja onkin hämmästyttävää, että joukkue on kaatanut nyt kuudella pelaajalla viime kauden ykkösen ja kakkosen. Eiköhän orastava voittoputki tuo tuleviin peleihin mukaan muutaman wannebe-miliisin. Just tällä hetkellä koris on hieno peli!
 
Viestejä
20
Vs: Seniori 35SM 2012-13

ToPo-35 vs. Ykköskori 105-68 (47-39)

Lähtöaskeleet: Topolta 11 pelaajaa ilmoittautui pelaamaan, tällä kertaa kaikki ilmoittautuneet saapuivat paikalle, uusina kasvoina Mikko Penttinen ja Markus Jussila. Ykköskorilta 8 pelaajaa saapui paikalle.

Matsi: Eka neljännes mentiin tasatahtiin, Topolta peliä dominoi Pihlajamäki ja Kohila ampui kauempaa. Leikas piti huolta, että Ykköskori pysyi Topon kannoilla (27-23). Toinen neljännes mentiin samalla kaavalla, Topolta onnistujia olivat Pelkonen, Hämäläinen ja Hautamäki, Ykköskorilta Piipponen, Leikas ja Saraste (47-39).

Ison (3 minutin) tauon jälkeen Topo tiivisti puolustustaan ja Ykköskorilla väsymys alkoi tuntua otteissa. Topo teki 36 pistettä Ykköskorin tehdessä vain 10 pistettä (83-49). Se oli siinä. Loppu oli pelailua.

Pelkonen – Jussila tekivät loistavaa työtä omassa päässä pitämällä Korhosen 4 pisteessä. MVP menee tälle akselille. Piipari ei ole löytänyt Puolasta pikaruokaa eikä panimoa, tämä näkyi myös pelistä. Ottelun hienoin suoritus oli Piiparin tippi, joka lähti puolesta kentästä, kun Väinölä oli jo set-upin askeleissa korilla. Piipari otti myös levypallon raudan päältä – meneeköhän donkki KaVea vastaan? Kohila ampui 26 pistettä, tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus näissä peleissä.

Topo:
#1 Piipari 4, #4 Pelkonen 17 , #7 Harjula 2, #8 Hämäläinen 12, #9 Pihlajamäki 12, #11 Hautamäki 7, #14 Väinölä 4, #15 Jussila 5, #16 Mero 16, #19 Kohila 26, #0 Penttinen 0

Ykköskori: #4 Piipponen 7, #9 Korhonen 4, #10 Saraste 15, #15 Peltola 15, #16 Reimakoski 2, #41 Voutilainen 8, #55 Mäntynen 7, #0 Leikas 10

Entä sitten? Näyttää siltä, ettei tänä vuonna tarvitse 5-6 miehellä pelejä pelailla. Seuraavaan peliin saadaan varmaan 12 pelaajaa, KaVe - tervetuloa Kisahalliin 16.12.
 
Viestejä
421
Vs: Seniori 35SM 2012-13

PuHu Police Basket – Karhulan Veikot 70-83 (28-38)

Lähtöaskeleet: Sarjatulokas KaVella on jäätävän kova rosteri paperilla ja se harjasi kauden ensimmäisessä ottelussa niin ikään kovan rosterin omanneen Lahden. PPB:llä oli ykkösrosteri (9 pelaajaa) paikalla ja kova luotto siihen, että harva vastustajan nimimies haluaisi viettää sateista ja pimeää marraskuun pyhäpäivää Vantaalla, Mika Häkkisen aukion kupeessa. Lämmittelyssä musa soi ja yleisöäkin oli paikalla (lähinnä vierasjoukkuetta katsomassa) ainakin 25 kappaletta. Kun vastustajan pukukopista alkoi valua kentälle 40 minuuttia ennen h-hetkeä muun muassa herrat Laaksonen, Hautala, Vekkilä, Myllylä ja Ilmonen, totesivat kyynisimmät (realistisimmat) PPB:n pelaajat, että ”kyllä me on jätkät hävitty tää matsi”.

Matsi: Ottelun alku oli varsin korkeatasoista. KaVe vyörytti hyökkäyksiään odotetusti korin alle ja screenien jälkeen Laaksonen löytyi muutamaan otteeseen vapaana korin alta. Kun korin alustaa saatiin tukittua, naulasi Teppo Heikkilä kaksi isoa pussukkaan. Toisessa päässä PPB pelasi heittopaikkoja Virtaselle, joka osuikin mainiosti. Jakso 17-21. Ei tästä ehkä sittenkään mitään hirvittävää löylytystä ole tulossa.

Toinen kymppi jatkettiin hienoisella KaVen hallinnalla. Vaikka KaVe vei levypalloja kummassakin päässä runsain mitoin, pysyi PPB kannoilla 8 minuuttia. Jakson lopussa Vekkilä naulasi 7 pinnaa putkeen ja ero venähti kymmeneen pisteeseen.

Ison tauon jälkeen alkoi heittorumba, jota PPB:n paikkakokeilu vain pahensi. Käytännössä joukkueet juoksivat päästä päähän ja ampuivat heti kun kori näkyi. Ensimmäisellä puolikkaalla 4 pinnan saaliin kerännyt Myllylä paukutti kaukaa 8 pistettä ja Vekkilä antoi tulitukea 11 pisteen verran. PPB roikkui kuitenkin mukana vaikeilla kaukoheitoilla. Ero oli kuitenkin venynyt jo 15 pisteeseen eikä PPB:llä ollut lääkkeitä KaVen hyökkäysten pysäyttämiseksi. Viimeisen jakson aikana ero kävi välillä 10 pisteessä, mutta eipä siitä sen valmiimpaa syntynyt.

KaVen paras oli Vekkilä, joka oli monipuolisena ja liikkuvana pelaajana ajoittain täysin pitelemätön. Heittoa kun ottaa pois, äijä on jo korille ajamassa. Puolustuksen auttaessa pallo siirtyi vapaalle pelaajalle ja siitä koriin. Myllylä suti alussa palloa ohi läheltä ja kaukaa, mutta puoliajan jälkeen pallo menikin sitten pussukkaan läheltä ja kaukaa (mm. 3 isoa). Lisäksi saldoksi jotain 15 levypalloa. Laaksonen taasen pääsi käyttämään vahvuuksiaan korin lähellä, kun ei aiempien vuosien tapaan ollut joukkueen ehdoton tähti.

PPB:stä paras oli Virtanen, joka osui naruihin hyvällä prosentilla läpi ottelun. Kaijansinkko selviytyi kelvollisesti takamiehen postistaan ja väläytteli muutaman kerran ajoillaan isompien sekaan.

PPB: Kaijansinkko 9, Virtanen 20 (MVP), Riihimäki 11, Rissanen -, Punta 7, Ansas 7, Campbell 3, Velardi 5, Holopainen 8.
KaVe: Vekkilä 24 (MVP), Iivonen 5, Hyöky 2, Heikkilä 14, Ilmonen 9, Pirkkalainen -, Hautala -, Myllylä 19, Laaksonen 13, Värri 22, Ståhl –

Entä sitten? Mikäli KaVe saa jatkossakin jalkeille illan rosterin, voimme onnitella joukkuetta Suomen Mestaruudesta (reservissä on vielä mm. Jyri Lehtonen ja Roope Mäkelä).
PPB pelasi suurimman osan ottelusta sen verran mallikkaasti, että päätä ei ole tarpeen laittaa pensaaseen. Illan otteilla kaatuu suurin osa vastustajista, eivätkä huhtikuiset mitalijuhlat Mika Häkkisen aukiolla ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto. Tää on muuten hieno sarja upea peli!
 
Viestejä
421
Vs: Seniori 35SM 2012-13

SM35: Lahti – PuHu Police Basket 102-69

Lähtöaskeleet ottelulle saadaan parhaiten vertaamalla pelaajien statuksia puolen vuosikymmenen taakse. Siinä missä herrat Laine ja Gustafsson ratkoivat liigamestaruuksia, PPB:n parhaat pelaajat jännittivät Royal M2D:n karsintaviikonloppuja. Lanki ja Melasniemi ovat olleet jo pidempään poissa parrasvaloista, mutta pohjilla on kuitenkin muutama toisto kaaren takaa. PPB:n muista pelaajista suurin osa tahkosi IV-divaria tai vietti ties kuinka monetta välivuotta koriksesta.
Lahdella oli täysi rosteri, kun taas PPB sitkutteli paikalle kuuden pelaajan voimin.

Matsi: Valitettavasti ottelupöytäkirja jäi koristamaan paikallisen Mamma Marian pöytää, joten pistemiesten täydentäminen jää Lahden kontolle.
Ottelun alku oli hämmästyttävän kovatasoinen. Lahden oivalliset takamiehet Laine ja Melasniemi pyörittivät hyökkäyksiä mallikkaasti ja hyökkäykset päättyivät aina hyvästä paikasta heitettyyn hypäriin. Toisessa päässä PPB pelasi lähinnä 2vs2-pelejä Riihimäen ja Ansaksen toimesta.

Ensimmäinen kymppi meni vielä tasalukemissa, mutta sitten alkoi PPB:n usko ja mieskunto loppua. Mikäli järkälemäinen Gustafsson ei murjonut palloa pussiin maalatulta alueelta, pallo löysi pussiin kaaren takaa, lähinnä Melasniemen toimesta. Isolle tauolle mentiin Lahden 15 pinnan johdossa, eikä kenellekään ollut enää epäselvää, kumpi matsin tulisi voittamaan. Ei vaan pysty!

Toinen puolisko menikin sitten sopuisasti höntsätessä. PPB:sta Velardi oli ainoa, joka pystyi korintekoon kohtuullisilla prosenteilla. Lahti sen sijaan kierrätti miehiä niin, että kaikki pääsivät nauttimaan tuoreilla jaloilla vieraiden nöyryyttämisestä.

Lahden paras oli Melasniemi, joka heittää edelleen jäätävällä prosentilla vapaista paikoista. Laineelle ei tainnut tulla edes hiki ja pistesaalis jäi pieneksi ainoastaan siksi, että Laine ei heittänyt kovin hanakasti edes täysin vapaista paikoista. Ja sitten oli se Gustafsson. Puolenkymmentä blokkia, kauhea määrä levypalloja ja mukava pistepotti. PPB:n selkäranka naksahtikin viimeistään isolla tauolla, kun aivan puhki olleet pelaajat katselivat Gussen donkkailua. Epistä.

Yhteenvetona voidaankin todeta PPB:n osalta, että illan ehdottomasti parasta antia oli Mamma Marian pitkä ja myöhään mennyt illallinen. Nam.

Suuntaa-antavat pojot:
Lahti: Laine 11, Gustafsson 20, Melasniemi 25 (MVP), Lanki 11, muillekin ihan mukavasti.
PPB: Ansas 10, Rissanen 7, Campbell 4, Velardi 14 (MVP), Riihimäki 12, Punta 8

Entä sitten? Illan rosterilla Lahti on Kotkan kanssa kuuminta hottia ja mestaruus ratkaistaneen näiden joukkueiden kesken. Toisaalta sarja on tällä kaudella sen verran kovatasoinen, ettei Lahdellakaan ole pk-seudulle varaa lähteä ilman tähtipelaajiaan. Ja Porvoo ei sitten tässä yhteydessä kuulu pk-seutuun.
 
Viestejä
159
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Räppä- Lahti 88-105.

Pistetään nyt ainakin pistemiehet, kun ei tuosta pelistä paljon muutakaan kerrottavaa jälkipolville jäänyt. Jos nyt joku haluaa tuosta pelistä jotakin tietää, niin voi vallan hyvin lukea tuon Hissin edellisen raportin, ja vaihtaa PPB:n paikalle räpän. Eli Gustafsson donkkaili, ja Melasniemi ampui kaaren tapaa tappavalla tarkkuudela. Erona tietysti se, että meiltä jäi uupumaan se pitkä ja myöhään mennyt illallinen.

Räppä: Uronen 39, Berglöf 18, Sutela 8, Stenbäck 7, Venäläinen 6, Kallio 6, Flinck 4.
Lahti: Gustafsson 35, Melasniemi 24, Lanki 23, ikonen 6, Frilander 6, Laine 5, Gustafsson 4, Hagas 2
 
Viestejä
31
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Ykköskori – Fc Passe 97-105 (18-31, 31-30, 26-21, 22-23)

Lauantaina kohtasivat viime vuoden finalistit toisensa Keravalla Killan koululla jossa olosuhteet olivat vähintäänkin loisteliaat hyvälle ottelulle, katsomot vedettynä kutsuvasti auki ja ottelua mainostettu mittavasti. Sitä mukaan kun katsojia tuli (kaikkiaan ehkä 10) niin sitä mukaan myös kyseltiin ”vapaaehtoisuutta” toimitsijaksi ja pari ”vapaaehtoista” suistuikin joten kiitos heille ettei kotijoukkueen pelaajien tarvinnut hoitaa toimitsijan tehtäviä. Ai niin ja musiikki oli surkeaa ainakin äänentoistollisesti.

No niin ja itse peliin, Kollit olivat saaneet paikalle 8 pelaajaa joiden joukossa yksi polvivammainen joka totesi että nyt voi pelata kun leikkausaika on sovittu. Passe tuli paikalle puolestaan 10 pelaajan voimin ja jotain hampaan kolossa viime kaudesta ;)

1.erä:
Keravalaiset aloittivat tavoilleen uskollisesti antamalla joku 15 pinnaa eteen jotta jää jotain kirittävää. Kollien Saraste ei vielä tuota ollut sisäistänyt tehden 7 täppää ekaan erään, muuten erää vei Passe ihan mennen tullen ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

2. erä:
Toisessa erässä kollien M1Db-duo Korhonen-Railotie sai jutun juonesta kiinni ja pisteitä tehtiin tasatahtiin eli kollit teki 2-pisteen koreja ja Passe tykitti kolmosia. Passe heitti tokaan erään 7 kolmosta naruihin ja näin ekassa erässä saatu johto säilyi isolle tauolle, 49-61.

3.erä:
Erätauon jälkeen alkoi kollilauma saamaan pelinsä ensimmäistä kertaa uomiinsa ja erokaventui kori korilta. Akseli Korhonen-Railotie-Peltola vastasi Ykköskorin erän pisteistä. Lisäksi Passelta saatiin kaukoheitot kiinni joten Passelle erään vain 1 onnistunut kolmonen. Keravalaiset kävivät jo parin pisteen johdossa erän lopussa mutta vikalle tauolle mentiin tilanteessa 75-82.

4. erä:
Viimeinen kymppi mentiin sitten kauniisti ”käsi-kädessä” loppuun asti ja ero pysyi ennallaan ja Passe korjasi voiton ja lähti hyvillä mielillä sauna-iltaan.


Jälkipyykki:
Ottelu oli siisti ja miehestä otettiin rehdisti mittaa.
Ei nyt ihmeempänä erityismainintana mutta ”köyhänmiehen Peltola” eli Pulkkinen veti 7 isoa naruihin kun taaskaan kukaan ei voi tietää että se saattaa heittää.
Ykköskorin puolelta oli tappion jälkeen kuitenkin yllättävän hyvät tunnelmat ja Railotien suusta kuului että jännää kun ei edes yhtään v***ta, joten jotain valoa on keravalaisen koripallotunnelin päässä.Ykköskori: pisteet/virheet
Toni Railotie 23/3, Ossi Korhonen 16/4, Toni Leikas 18/5, Timo Toppinen 10/0, Jari Mäntynen 5/0, Timo Kuoppala 0/1, Tero Saraste 10/4 ja Esa Peltola 15/0.


FC Passe:
Erkinheimo 4/1, Urpola 7/2, Ketomaa 10/2, Parviainen 23/3, Muhonen 10/4, Lang 8/2, Pulkkinen 24/4, Salmela 7/2, Haliseva 12/2 ja Pilkevaara 0/1.
 
Viestejä
85
Vs: Seniori 35SM 2012-13

Topo35 - KaVe 59-84 (42-41)

Kuitataan lyhyesti lopputulos, Kave oli parempi. Puoliaikaan asti Topon heitto kulki hyvin ja peli oli tasaista. Toisella puoliajalla täydellinen jäätyminen, tai sitten Kave rupesi ottamaan kovaksi todetut heittäjät kiinni. Joka tapauksessa kuokkaan tuli, pöytäkirja lienee kadonnut matkalla Kisikseltä kadun yli William K:hon, sen verran harmitti, kun joutui peliä seuraamaan siviilit päällä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös