Koripallo.com

Spämmiaalto Susijengi-osiossa

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 622
Spämmihyökkäystä on kestänyt useamman päivän. Parina aiempana kertana kaikki viestiketjut ja spämmääjät on poistettu joskus yöllä / aamulla, jolloin niitä ei kovin moni ole välttämättä huomannut.

Nytkin niitä poistelin valtavan määrän aikaisin aamulla, mutta sitten oli näköjään tullut vielä toinen aalto. Nekin kaikki nyt putsattu pois.

Ilmeisesti siis korealaista tekstiä ja linkityksiä jonnekin, millä yrittävät ehkä Googlessa parannella sijoituksiaan. Ketjuja on ollut satamäärin ja spämmikäyttäjiä pelkästään ovat rekisteröineet yhteensä n. 50 kpl.

Lisäksi laitoin rekisteröitymisen kokonaan kiinni, jotta homma pysähtyisi ja toivottavasti siirtyvät johonkin muualle. Voi olla, että myös ilman rekisteröitymistä kirjoittaminen täytyy tilapäisesti pistää säppiin, mikäli yrittävät sitä reittiä.

Pahoittelut tästä omalta osaltani. Normaalisti foorumin käyttämä yleinen spam-tietokanta estää noiden rekisteröitymisen jo, mutta jostain syystä nämä pääsivät läpi.

- Matti
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös